Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Günaydın herkese :)

sen hamiş kal da canım bizi bıraksan da olur :)) ama yok yok bırakmayın burda ne güzel arkadaş olduk,bırakmayalım birbirimizi..bırakanlar düşünsün.

Yok cnm ben nasıl bırakırım sizi yaa hemen aranıza aldınız beni benimle üzülüp benimle sevindiniz sizi nasıl unuturum hepinizin tek tek hamis kaldıgını duymadan icim rahat etmez

Günaydın herkese :)

sen hamiş kal da canım bizi bıraksan da olur :)) ama yok yok bırakmayın burda ne güzel arkadaş olduk,bırakmayalım birbirimizi..bırakanlar düşünsün.

Ayyy cnm benim yaa cooooooook üzüldümmmm rabbim dermansız dert vermezmis vardır bunda da bi hikmet insan o süreci binbir hevesle geciriyo üstüne adet oluyo ne zordur kim bilir bi de sen silik cizgiyi görmüssün kim bilir nasıl umutlandın
Cok üzme kendini dicem biliyorum zor ama diger asılamaya kadar toparla mutlaka kendini umutlarını asla kaybetme unutma olumsuz olan her düsünceyi beyin emir olarak algılıyo

oooooooo true de burdaymış naber canım gitmedin mi doktora görünsene bi yeni anne adayı :)

gittim geldim canım
ne olsun hala şaşkınlık var sen nasılsın bakalım
bu ay çok neşeli görüyorum seniii hep böyle ol..inş bebiş sanada süpriz yaparr

gittim geldim canım
ne olsun hala şaşkınlık var sen nasılsın bakalım
bu ay çok neşeli görüyorum seniii hep böyle ol..inş bebiş sanada süpriz yaparr

ben mi neşeliyim bu ay allak bullağım :) dünden beri biraz toparladım diyebilirim önce yumurta yok sonra ovüde çıktı falan başım ağrıdı 1 hafta şimdi bile ara ara geliyo sıktım çok kendimi ama işte Allah olmayan yumurtayı bile olduruyo çocuğu neden oldurmasın ki :))

Kizlar cok tesekkur ederim sagolun Allah razi olsun..
Allahtan gelen hersey guzeldir valla uzulmuyorum bugun cok daha iyiyim.;
Ayrica sizlere birsey belirtmek istiyorum daha onceki regllerimde bunu hic yasamamistim..
Bugun Reglin 2. gunu ve benden 2 parca birsey dusmus disi beyaz et parcasi icinde kan pihtisi gibi birsey vardi :26:
Afedersiniz ama bilmiyorum belkide dollendiler ama tutunamadilar diye dusundum..
Hayirlisi olsun umitli olmak zorundayiz her zaman

Senden de Allah razı olsun cnmmmmm cabuk toparlanmana sevindim parca konusunda da hic bilgim yok malesef

ben geldim yine herkes kayip
aksam menüde ne var kizlar ne pisirsem hic bi fikrim yok hergün hergün ne pisirsem derdi beni bitiriyooooo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bu koskoca kainati yaratan Allah'in bir bebege de gücü yetebilir süphesiz..
Insanin olusumu ince ayrintisina kadar dusundugumuzde Allahin mucizelerini gorerek her zaman sukrederiz..
O zaman hep beraber diyoruz ki Allah bize su anda nasip etmiyorsa bizden daha iyi bildigi birsey var... !

Allah sabir versin herkese.. Hiç kimse üzülmesin bundan sonra...

cok güzel dedin canim yüregine saglik.. ne olursa olsun halimize sükretmemiz lazim.. bizden daha büyük dertleri olanlar var..
allah saglik versin, gerisi bos...

valla canm dün bende gittim acile. doktor baktı. geçen hafta 4 cnm olan kistim bu hafta 3 cm göründü. bu kist o kadar agrı yapmaz dedi bende anlamadım.. bide kanamalı kistmiş benimkisi.. o da neyse :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…