Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hmm anladım cnm hadi bakalım calısmaları sıklastırın gecmis olsun cnmm bende dün cektirdim hsgyi

ben sonucu aynı gün almıştım hatta doktorum çektikten sonra açık demişte ben duymamışım sonucu götürdüm dediki ben sana açık dedim zaten dedi güldü inşallah seninde temizdir hiçbişe çıkmaz ama çıksa bile tüp bebekte tüplerin bi önemi yok galiba ben mi yanlış biliyorum ?

Yok cnm yanlıs anlamam
Dogal yolla sans kac bilmiyorum ama her dr tüp diyo test sonucları cok düsük yani
Yasım 21 gencim ama bekledik artık bekleyemiyoruz esim manevi gücüm kalmadı dedi bizde kabul ettik tüpü
sende ne yemek vardı canım eşim yaklaşmış 20 dk ya evdeyim dedi çay koyayım da bari yemekten sonra içeriz sıcak sıcak buyur sende gel :)

Türlü ve pilav vardı cnmm bizde ekmeksiz kaldık bugün ben pek yemem de esim ekmeksix yemez unuttum aldırmayı esim gelene kadar kalmamıs ekmek afiyet olsun size yakın olsaydım gelirdim :)

Benimde bildigim kadarıyla pek önemi yok cnm benim filmimi baska dr cekti bi sey demedi pazartesi kendi drundan ögrenirsin dedi benim de tansiyonum düsmüstü sormadım bi sey cıktım hemen

cok kucuksun daha be canım benle aranda ay var yeni 22 oldum bende ne diyim hakkında hayırlısı sen en iyisini bilirsin ins tez zamnda kavusursun bebişine

cok kucuksun daha be canım benle aranda ay var yeni 22 oldum bende ne diyim hakkında hayırlısı sen en iyisini bilirsin ins tez zamnda kavusursun bebişine

Aminn cnm care kalmadı esim ameliyat oldu bi sürü kür kullandı düzelme olmadı hayırlısı artık dra tabiyiz ne derse o

canım benim daha evvel bendede çatlamayan yumurtadan dolayı kist olmuştu ve içimde kist patlamıştı acillik olmuştum çok feci bi ağrısı olur

Hamile misinnnnnnn cidden miiiiii sonuc kac cıktı ayyyy cooooooooooooooooook sevindim kızzzzzz
canım 1500'den büyük net rakamları bende blmiyorum..hadi peşimden gel sende
oyyşşş canım arkadaşım benimmm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin çok teşekkür ederim..şu an hem geçmişte yaşananlar hemde bana yaşatılanlar geldi aklıma sevinemiyorum bile...birde sizlerde hamiş kalsanız tam bir mutluluk yaşarım herhalde böyle bi tuhaf oldum...inş.. Rabbim hep beraber bu yolda ilerlemeyi nasip etsin hadi bol bol çalışın bakalım bu ayda sizler gebe kalın inş.

canım hiç keyif yapmadım...eşimlede lahmacun yemeye gittik dedim sorsalar eşin hamile kaldığını öğrenince nasıl davrandı deseler ne anlatıyım dedim..'kocam o kadar sevindiki hemen o akşam yemeğe çıkardı beni lahmacuncuya götürdü dersin' dedi.
yakınlarımla asla ama asla paylaşmıcam canım geçmişte çok acı şeyler yaşattılar bana..sadece kendi anneme söylicem o kadar...inş. sağlıcakla gelir bu defaa 3. bebiş oldu bu defa Rabbim sağlıcakla nasip eder inş.

elimden geldiğince kaptırmamaya çalışıyorum kendimi..eşimde bu konuda pek konuşmuyor..doğana kadar inanmıcam bebeğim olacağına

Selam kizlar nasilsiniz ?
Truee tebrik ederim canim hamileymissin..
Ben bugun regl oldum..
Haliyle biraz yiprandim cunki 3 idrar testinde de silik cizgiyi gormustum o yuzden sanirim bu kdr dagilmam :)
simdi onumde yine ayni surecler var once rahim filmi ve bazi testler yapilcak 2. asilamaya pozitif girmeyi dusunsem de ilki olumsuz sonuclandigi icin biraz zor gibi oluyor..
Allah sabirlar versin herkese gercekten sabir cok onemli..
Tedavi sureci yipratiyor insani ama ilaclar ve doktorlar da sebep olarak yaratilmis sonucta pes etmeden yola devam edicez Allahin izniyle..

ya tweety sen otur daha hamile kalıolar sonunda bu topikte başbaşa kalıcaz dermişimmmmmm
Topigi ben actim kapanisida ben yaparim herhalde

Gercek mi ? NE oluyor bu testlere yahu .. testleredemi guvenmeyelim artik bir hayal kirikligi daha once kib sonra sen..
Üzülme lütfen herseyde bir hayir var bir dahakine INSALLAH sende hamile olursun canim.. ne diyim bilemedim ki hamilesin diye dusunmustum..

Günaydın herkese :)

İnsallahhh cnmm ben hamşs kalsam da bırakmam sizi :) evet biztedaviden tüpe terfii ettik hayırlısı diyom artık korku da heyecan da var bakalım ne olacak :44:
sen hamiş kal da canım bizi bıraksan da olur :)) ama yok yok bırakmayın burda ne güzel arkadaş olduk,bırakmayalım birbirimizi..bırakanlar düşünsün.

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr nasılsınız bu arada hakikaten ya bu testlerde ne var yaa inanmayalım o zaman ikinci çizgilere bundan sonra gerçi bende hiç silik çıkmadı ama çıkarsa kesin hamileyim derdim çünkü silik çizgi kolay kolay çıkmaz öyle yani hamiş olmadan Allah Allah üzüldüm rüzgargülü senin için

günaydin arkadaslar
moralleri bozmak yok kesinlikle.. biz kadinlar cok güclüyüz bununda üstesinden geliriz allahin izniyle..
hayirli cumalar herkese

regly oldum,doğum kontrol hapı kullanınca ne güzel şaşmıyor :) 2 gün bekledim geldi işte
şimdi bugün ilk gün dicem,o zaman yarın hormonlara baktırabilirim.

regly oldum,doğum kontrol hapı kullanınca ne güzel şaşmıyor :) 2 gün bekledim geldi işte

evet hap kullaninca sasmiyor hic :) umarim hormanlarin iyidirde sende biran önce hamis kalirsin tatlim

bugün herkes kayiplarda.... canim slklldl kizlar gelin artikkkkkkkk....

şok oldum canımmm yahu nedir bu silik çizgiler önce kib sonra sen gerçekten çok ama çok üzüldüm...her zaman duacınızım canım..rahim fliminin ekstra artıları var eğer tüpte yapışıklık tıkanıklık ne varsa açıyor ben rahim fliminden sonraki ay hamiş kalmıştım..hsg hamile kalmayı kolaylaştırıyor..umutsuz olma canım bir kere oldu diye yine olumsuz olacak diye bir şey yok..umudunu asla kesme bol bol dua et canım.Allahın izniyle olacak
oooyyyyşşş hadi başlasın çalışmalarrrr

bugün herkes kayiplarda.... canim slklldl kizlar gelin artikkkkkkkk....

ben geldim nabersiniz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…