Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

yemektee ne var kızlarrrrr bende köfte ve dolma biber var salata bir deeee ay çokkk acıktım ama evde ekmek yok eşimde çıkmadı daha işten nasıl beklicem dedim sonra attım kendimi buraya

teşekkürlerr canım benimm.Rabbim herkeze sağlıcakla nasip eder inş.
sen nelerdesin gözükmüyosun ders çalışmaya devam mı?

TRUE nasıl hissediyosun kendini bakim ohhhhhh uzat ayaklarını bunun keyfini çıkar stresin birazda olsa azalmıştır umarım eşinle birlikte ayyyyyyyyyy ne güzel günler sizi bekliyo inşallah bunu düşün keseyi de görünce yakınlarınla paylaşıp onlarla da keyif yaparsınız bi an kendimi yerine koydum da :) hayal kurmak güzel beeeeeeee

canım merhaba nasılsın bebiş calısmaları nasıl gidiyo varmı gelişme
bayadan konusamıyoruz anlat bakıyım
Evettt yaa karsılasamıyoruz artık cnm bebis calısması yok simdilik varda o anlamda yok dün hsgm vardı pazartesi cıkacak sonuc
Esimin son testi pek iyi cıkmadı tüp yapacaz direk
napim acıktım çok kocamı bekliyom daha yeni işten çıkmış 1 saate anca gelir çokkk acıktım ama evde ekmek yok

E ekmeksiz atıstır kız niye ac kalıyon

Bende sizi yalnız bırakacagımı zannetmiyom kız :) ne yapıyon bakimmmmm

sen napıon sümeyyab duyduğuma göre tüp yapıcakmışın hayırlısı canım stresten de kurtulursun inşallah tutarrrrrrrr da topicte bizimle olmazsın yok ya twetty aybizim kibbbbim sen ben bitterim ve daha sayamadığım topic sevdalıları :) hepimiz hayırlısıyla kalıcaz inşallah hamile esoşla true de bize dua ediyolar sağolsunlar

bi tane dolmayı götürdüm zaten :)

İnsallahhh cnmm ben hamşs kalsam da bırakmam sizi :) evet biztedaviden tüpe terfii ettik hayırlısı diyom artık korku da heyecan da var bakalım ne olacak :44:

evet true hamile yani topic in doktoru aşağıda bizi izleyen şahıs yani o bugün biraz şokta da :)))
hayırlı olsun canm kucana alırsın ins saglıkla aa neyi var surprizmi oldu onada bebiş

oylemi hakkında hayırlısı canım doktorlarmı onerdi tüp bebegi sorun neyki yani tam anlamadım ben acıkcası

hayırlı olsun canm kucana alırsın ins saglıkla aa neyi var surprizmi oldu onada bebiş

oylemi hakkında hayırlısı canım doktorlarmı onerdi tüp bebegi sorun neyki yani tam anlamadım ben acıkcası

Hmm hemen anlatayım bizde ileri hızlı 0 cnm sperm hareketliligi cok az yani drlar önerdi hep öneriyordu yok diyorduk baktık olmuyo bu defa kabul ettik

Amiiinnn cümlemizin insallahhh cnmm sen neler yapıyosun

ben bi haftadır stresten baş ağrısı çekiyorum bugün biraz daha iyiyim ilaç kullanıyorum malesef agrı kesici verdi doktora gittim sonracıma geç olarak bugün yumurtladım sanırım doktor yumoş yok dedi 1 hafta önce ama ben dün ve ondan önceki gün kopkoyu iki çizgiyi gördüm ovude boşa stres yapmışım galiba agrımda var azıcık sanırım yumurtlama agrısı her ay oluyo zaten bu arada bende 20 gün önce hsg çektirdim canım tüplerde açık çıktı benim sorun yok bakalım bekliom işte böyle kısmet

Hmm hemen anlatayım bizde ileri hızlı 0 cnm sperm hareketliligi cok az yani drlar önerdi hep öneriyordu yok diyorduk baktık olmuyo bu defa kabul ettik

canım hakkında hayırlısı en dogrusunu siz bilirsiniz tabi
dogal yollarla sans kalmamısmı yani etkilemek istemem kesinlikle
ama yasın daha genc sanırım seninde esininde evlendikten 3 yıl once olmaması normal yani

Hmm anladım cnm hadi bakalım calısmaları sıklastırın gecmis olsun cnmm bende dün cektirdim hsgyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…