- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
teşekkürlerr canım benimm.Rabbim herkeze sağlıcakla nasip eder inş.
sen nelerdesin gözükmüyosun ders çalışmaya devam mı?
ya tweety sen otur daha hamile kalıolar sonunda bu topikte başbaşa kalıcazdermişimmmmmm
Bende sizi yalnız bırakacagımı zannetmiyom kız :) ne yapıyon bakimmmmm
merhaba kzlar bu arada herkese
nasılsınız hamile olanlar var herhalde
Evettt yaa karsılasamıyoruz artık cnm bebis calısması yok simdilik varda o anlamda yokcanım merhaba nasılsın bebiş calısmaları nasıl gidiyo varmı gelişme
bayadan konusamıyoruz anlat bakıyım
napim acıktım çok kocamı bekliyom daha yeni işten çıkmış 1 saate anca gelir çokkk acıktım ama evde ekmek yok
Evettt yaa karsılasamıyoruz artık cnm bebis calısması yok simdilik varda o anlamda yokdün hsgm vardı pazartesi cıkacak sonuc
Esimin son testi pek iyi cıkmadı tüp yapacaz direk
E ekmeksiz atıstır kız niye ac kalıyon
sen napıon sümeyyab duyduğuma göre tüp yapıcakmışın hayırlısı canım stresten de kurtulursun inşallah tutarrrrrrrr da topicte bizimle olmazsınyok ya twetty aybizim kibbbbim sen ben bitterim ve daha sayamadığım topic sevdalıları :) hepimiz hayırlısıyla kalıcaz inşallah hamile esoşla true de bize dua ediyolar sağolsunlar
İnsallahhh cnmm ben hamşs kalsam da bırakmam sizi :) evet biztedaviden tüpe terfii ettikhayırlısı diyom artık korku da heyecan da var bakalım ne olacak :44:
bi tane dolmayı götürdüm zaten :)
hayırlı olsun canm kucana alırsın ins saglıklaevet true hamile yani topic in doktoruaşağıda bizi izleyen şahıs yani o bugün biraz şokta da :)))
Evettt yaa karsılasamıyoruz artık cnm bebis calısması yok simdilik varda o anlamda yokdün hsgm vardı pazartesi cıkacak sonuc
Esimin son testi pek iyi cıkmadı tüp yapacaz direk
E ekmeksiz atıstır kız niye ac kalıyon
hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin inşallah..
hayırlı olsun canm kucana alırsın ins saglıklaaa neyi var surprizmi oldu onada bebiş
oylemi hakkında hayırlısı canım doktorlarmı onerdi tüp bebegi sorun neyki yani tam anlamadım ben acıkcası
Amiiinnn cümlemizin insallahhh cnmm sen neler yapıyosun
Hmm hemen anlatayımbizde ileri hızlı 0 cnm sperm hareketliligi cok az yani drlar önerdi hep öneriyordu yok diyorduk baktık olmuyo bu defa kabul ettik
Ohhhh afiyet olsun hani bana hani bana
ben bi haftadır stresten baş ağrısı çekiyorum bugün biraz daha iyiyim ilaç kullanıyorum malesef agrı kesici verdi doktora gittim sonracıma geç olarak bugün yumurtladım sanırım doktor yumoş yok dedi 1 hafta önce ama ben dün ve ondan önceki gün kopkoyu iki çizgiyi gördüm ovude boşa stres yapmışım galiba agrımda var azıcık sanırım yumurtlama agrısı her ay oluyo zaten bu arada bende 20 gün önce hsg çektirdim canım tüplerde açık çıktı benim sorun yok bakalım bekliom işte böyle kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?