- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
aaaa bana pasaklı diyene bak ben ben senın gıbıı betalarııı çişşş etmiyomm sen sin pasaklıııııııııııııııı
Selam nabersiniz kizlar ?
ben iyiyim canım sen nasılsın?
akrabaya gidicez birazdan,karnım da ağrıyor bir yandan.
aleykm selam canım
yemek yedim şimdide pc keyfi yapıyım dedim...
aslında aöf sınavı yaklaştı ders çalışmam lazım ama çok üşeniyorum
senden naber canım??
Valla ben de sabahtan beri birsey yemedim de guzel bi cay demledim bide kahvaltilik bisiler yedim yaninda
Caya sardim bu aralar eskiden hiç içmezdim :)
nasılsınız kızlar hepinizi çok özledim kızlar..... adetim gecikti die bahsetmiştim size bugün dayanamadım test yaptım
hiç umudum olmayarak tek çizgi çıkacak die ağlama moduna bile girmişken kafamı çevirmemle sonunda çift çizgiyi gördüm... sonuç yine ağladım sabahtan beri size yazsammı yazmasammı bilemedim.... ama sevincimi sizinle paylaşmak istedim allahıma hamd olsun rabbim sizlerede tez zamanda hamiş haberlerinizi versin inş hepinizi çokk öpüyorum allaha emanet olun canlarım
sevincimi sizinle paylaşırsam sevinir ortak olursunuz sanmıştım.... yanılmışım sanırım dualarım yinede sizinle en yakın zamanda bebişleriniz sizinle olsun.... oysakı sanalda olsa dostluğunuza samimiyetinize hakikaten güvenmiştim...
Nasılsın güzel anne adayııııııı senin pc sürekli acık galiba
yne hastalandım offff offff kızlar btun ıslemler tamam pazartesı gtcem tedavye baslancak asılamamı oluyo acıyomu
Hakkinda hayirlisi olsun canim.. Umarim hayirli haberlerle gelirsinAsilama nasil oluo bilmiyorum ben arkadaslar yazar simdi sende alinma
canım ben okumuştum senin mesajını ama alıntılamadım demek ki sonra da aklımdan çıkmış.millet de görmedi ki gözden kaçmış.yoksa burda curcuna olurdu.hayırlı olsun,sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım.nasıl gidiyor peki şu an hamilelik?sevincimi sizinle paylaşırsam sevinir ortak olursunuz sanmıştım.... yanılmışım sanırım dualarım yinede sizinle en yakın zamanda bebişleriniz sizinle olsun.... oysakı sanalda olsa dostluğunuza samimiyetinize hakikaten güvenmiştim...
aşılama ne ben de hiç bilmiyorum.iğneyle tedaviydi galiba.ama sıkıntı yapma.rahat ol.yne hastalandım offff offff kızlar btun ıslemler tamam pazartesı gtcem tedavye baslancak asılamamı oluyo acıyomu
alınmam bebegm szlere bn bnm canmsnz
sevincimi sizinle paylaşırsam sevinir ortak olursunuz sanmıştım.... yanılmışım sanırım dualarım yinede sizinle en yakın zamanda bebişleriniz sizinle olsun.... oysakı sanalda olsa dostluğunuza samimiyetinize hakikaten güvenmiştim...
iyiyim canım benim pc hiç kapanmaz sayfayı kapatmayınca açık gözüküyorum canım yaNasılsın güzel anne adayııııııı senin pc sürekli acık galiba
yne hastalandım offff offff kızlar btun ıslemler tamam pazartesı gtcem tedavye baslancak asılamamı oluyo acıyomu
günaydın yavruuuGünaydın herkese :)
kib canım sağol bebeim...Rabbim sağlıcakla kucağımıza alacağımız bebişler nasip etsin hepimizee..sen nasılsın bakalım girmedin merak ettim seni?kııız truu hamilemi şşööyle bi bakınıverdim ama tam anlayamadıımmm, halaya geç kalmış olabiliriiim ama bu halayım balkes ve true için geliyoootey teeeyyyyyyyy, hadi hayırlı olsun kuzulaaar rabbim sağlıklı bi şekilde bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder inşaalaaaaaahh
günaydın rüzgargülü nasılsınn bakalım??Canim ben inan ki birsye gormedim :44::26:
Allah kucagina almayi da nasip etsin..
Hem öyle dusunme, herkesin bir derdi var benim ilk asilamam tutmadi onun uzuntusuyle ilgilenmedim biraz,
diger arkadaslarda gorse yazardi eminim..
Tabi ki burda herkes sevincini uzuntusunu paylasiyor,
bir anlik öfkenle bunlari yazmana üzüldüm..
Tekrar gözün aydin darisi bizlere olsun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?