Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Son düzenleme:
ben iyiyim canım sen nasılsın?
akrabaya gidicez birazdan,karnım da ağrıyor bir yandan.

aleykm selam canım
yemek yedim şimdide pc keyfi yapıyım dedim...
aslında aöf sınavı yaklaştı ders çalışmam lazım ama çok üşeniyorum
senden naber canım??

Valla ben de sabahtan beri birsey yemedim de guzel bi cay demledim bide kahvaltilik bisiler yedim yaninda
Caya sardim bu aralar eskiden hiç içmezdim :)

sevincimi sizinle paylaşırsam sevinir ortak olursunuz sanmıştım.... yanılmışım sanırım dualarım yinede sizinle en yakın zamanda bebişleriniz sizinle olsun.... oysakı sanalda olsa dostluğunuza samimiyetinize hakikaten güvenmiştim...

cnm ne güzel işte hepimizin yaşamak istediği hamileliği yaşıyorsun işte yazdın sevincini ama kızların gözünden kaçmış olmalı gerçi alıngan olman çok normal çünkü HAMİLESİN

Canim ben mesajini simdi gordum alttaki arkadas alinti yapmis ordan okudum :S eminim diger arkadaslarinda gozunden kacmistir..
böyle konusman beni kirdi simdi.. sanki sahte samimiyet yapmisiz gibi cift cizgi gormussun INSALLAH hamilesin.. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH(AMIN)

yne hastalandım offff offff kızlar btun ıslemler tamam pazartesı gtcem tedavye baslancak asılamamı oluyo acıyomu

Hakkinda hayirlisi olsun canim.. Umarim hayirli haberlerle gelirsin Asilama nasil oluo bilmiyorum ben arkadaslar yazar simdi sende alinma

canım ben okumuştum senin mesajını ama alıntılamadım demek ki sonra da aklımdan çıkmış.millet de görmedi ki gözden kaçmış.yoksa burda curcuna olurdu.hayırlı olsun,sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım.nasıl gidiyor peki şu an hamilelik?

yne hastalandım offff offff kızlar btun ıslemler tamam pazartesı gtcem tedavye baslancak asılamamı oluyo acıyomu
aşılama ne ben de hiç bilmiyorum.iğneyle tedaviydi galiba.ama sıkıntı yapma.rahat ol.

merhaba canım
ben hatırlıyorum testte çift çizgiyi görmüştün..bende tebrik ettim..ama hiç kimseninde bile bile göre göre tebrik etmeyeceğini sanmıyorum..
mesela biri bişey yazıyo sayfa sonuna geliyo diğer sayfada biri merhaba yazıyo bir önceki sayfada yazılan arada kaynayabiliyor.. bak sen süpriz başlık yazıp yazmışsın gebe olduğunu bende tebrik etmişim sayfa sonu olmuş daha sonra bir diğer sayfaya geçilmiş..

mesela bende geçmişi okumam..gözümden kaçan şeyler olabilir..
tabiki birbirimizin sevincine,üzüntüsüne ortak olmak için buradayız..
yani kimse fesat yada art niyetli değil ki bile bile tebrik etmesin...
ben bu topiğin samimiyetine güveniyorum ve o yüzden hala buradayım..senden ricam sende bu olaydan dolayı kırılma nede böyle üzücü laflar edip arkadaşları kırma canım.. İnan bu topiğin hala sıcacık ortamı var..

mesela bende hamileyim geçmiş sayfalarda yazıyo büyük ihtimal okumadın ..canım şimdi benim sana alınmam söz konusu olabilir mi?

gönlünü ferah tut canım,birbirimizin dualarına artık daha çok ihtiyacımız var..
hadi kırgınlığı bi kenara bırakalım epeydir topiğe girmedin bize bebeğinden bahset? ne kadarlık oldu? kalp atışlarını duydun mu?

Nasılsın güzel anne adayııııııı senin pc sürekli acık galiba
iyiyim canım benim pc hiç kapanmaz sayfayı kapatmayınca açık gözüküyorum canım ya

merhaba canım
Tedavin hayırlı olsun..aşılamada acımıyo merak etme..Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin.... inş. bu ay bol bebişli bi topik olur

kııız truu hamilemi şşööyle bi bakınıverdim ama tam anlayamadıımmm, halaya geç kalmış olabiliriiim ama bu halayım balkes ve true için geliyooo tey teeeyyyyyyyy, hadi hayırlı olsun kuzulaaar rabbim sağlıklı bi şekilde bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder inşaalaaaaaahh

Canim ben inan ki birsye gormedim :44::26:
Allah kucagina almayi da nasip etsin..
Hem öyle dusunme, herkesin bir derdi var benim ilk asilamam tutmadi onun uzuntusuyle ilgilenmedim biraz,
diger arkadaslarda gorse yazardi eminim..
Tabi ki burda herkes sevincini uzuntusunu paylasiyor,
bir anlik öfkenle bunlari yazmana üzüldüm..
Tekrar gözün aydin darisi bizlere olsun insAllah

Sanirim asilama olcaksin..
Asilamadan korkma yahu hic hissetmiyorsun bile :)
2-3 dklik birsey hic anlamiyorsun sonrasinda 30 dk fln uzaniyorsun ve hayatina kaldigin yerden devam ediyorsun..

Benim ilki tutmadi, ama ikinciye yada 3.ye kaldi umutlarim..
Yoruldum bebek duusnmekten zaten esim destek olmuyor :)
Allahima sigindim sadece

Günaydın herkese :)
günaydın yavruuu

kib canım sağol bebeim...Rabbim sağlıcakla kucağımıza alacağımız bebişler nasip etsin hepimizee..sen nasılsın bakalım girmedin merak ettim seni?
günaydın rüzgargülü nasılsınn bakalım??

Iyi olmaya calisiyorum ama bi burukluk var uzerimde niyeyse..
Esim hep calisiyor ben hep yalnizim evde dogru duzgun pek arkadasimda yok..
bunaldim daraldim iyce sizler nasilsiniz kizlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…