Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

gel canım gel hoş gel sefa gel asıl haberler sende dönüşte görüşürüz.

gündemden haberler başlığımızın altında ilk yazımızz geçmiş olsunn adam yazık bakk allah vermesin kimsenin balına sana da kolay gelsin canım sen hep benden sonra gidip benden önce çıkıyorsun
genel olarak 8.5-9 saat arası çalışıyorum:)
ama mesai saatlerim değişebiliyor

kızlarrr bır saat oluyoor galıba hafıften kasıklarım agrıdı sonra lavaboya gittim yumurta akı gibi beyazlık vardı anlamadımmm bu ne oluyor ??bir ara ko nuşuyordunuz hatırlayamadımm:18:

canım benim bildiğimm aradan bır hafta gectıkten sonra tekrar test yaparsın yukselmeye devam ederse doktoruna danışırsınn ya da eğer çatlatm a iğnesi vurulduysan ve fazla beklemeden beta yaptırdıysan sonuç yanıltabilir

Twetyyyyyyyyyy
Bitterrrrrrrrrrrrr
Balkessssssssss
Artık hic karsılasamıyoruz sizinle özledim yafff sizinle sohbet etmeyiiii

Hosbuldummm cnm tabi senin görevin tapigi yalnız bırakmamak eee napıyon bakalım kız o bahsettigin akıntın adetin kacıncı günü geldi

aynen 24 saat topiği bekliyorum beni maaşa bağlaması gerekiyor canım batım bu ayın 12 sı dedıgım akıntı da dun ve buugun oldu anlamaıdm bende

aynen 24 saat topiği bekliyorum beni maaşa bağlaması gerekiyor canım batım bu ayın 12 sı dedıgım akıntı da dun ve buugun oldu anlamaıdm bende

Onikisiyse ya gec yumurtladın ya da normal bi akıntı o cnm cünkü ayda bir adet olanların 12 13 14 15 . Gün catlar yumurtası

onikisiyse ya gec yumurtladın ya da normal bi akıntı o cnm cünkü ayda bir adet olanların 12 13 14 15 . Gün catlar yumurtası

bilmiyorum canım bu ay tedavi yok ya yumoslarım da tembel geç çatlamış olabilir dediğin gibi bende gebelık testı yapacaktım ama vazgeçtimm hiççç yapasım gelmiyor yarın sabahta nazarr benden haber bekliyor

Twetyyyyyyyyyy
Bitterrrrrrrrrrrrr
Balkessssssssss
Artık hic karsılasamıyoruz sizinle özledim yafff sizinle sohbet etmeyiiii

kızlarrr bır saat oluyoor galıba hafıften kasıklarım agrıdı sonra lavaboya gittim yumurta akı gibi beyazlık vardı anlamadımmm bu ne oluyor ??bir ara ko nuşuyordunuz hatırlayamadımm:18:

Canim yumurtan catlamis sanirim Test icin erken bence adetinin gecmesini bekle..

E daha varki niye test yapacan cnm benim günlerim gecince bile test yapasım gelmiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…