- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kizlar ben cikiyorum...kendinize iyi bakin allaha emanet olun...
pazartesi döndügümde insallah bir kac hamis haberi okumak istiyorum ona göree
bende kisa tatilimin tadini cikarticam insallahbekle beni türkiye
öpüyorum sizi kucaman kucamannnn
gel canım gel hoş gel sefa gelasıl haberler sende dönüşte görüşürüz.
OYYY ben sana kıyamam bebeğimmm....
çok özledim seni..
niye öyle yaptın ki...
genel olarak 8.5-9 saat arası çalışıyorum:)gündemden haberler başlığımızın altında ilk yazımızzgeçmiş olsunn adam yazık bakk allah vermesin kimsenin balına sana da kolay gelsin canım sen hep benden sonra gidip benden önce çıkıyorsun
hoşgeldin canım bende demirbaş olarak yine burdayımBen geldimmmmmmmm
hoşgeldin canım bende demirbaş olarak yine burdayım
canım benim bildiğimm aradan bır hafta gectıkten sonra tekrar test yaparsın yukselmeye devam ederse doktoruna danışırsınn ya da eğer çatlatm a iğnesi vurulduysan ve fazla beklemeden beta yaptırdıysan sonuç yanıltabilirbayanlar mrb. bır soru soracağım bhcg 1 hafta once , 0,01 ken 1 hafta sonra 1,26 olur mu ? yanı asıl sormak ıstedıgım 5 ın altındakı değerlere gebelik yok yorumu yapılır. fakat bu değer sabıt kalmaz mı yada 5'ın altında olan değerler hafta hafta oynayabılır mı?
Hosbuldummm cnm tabi senin görevin tapigi yalnız bırakmamakeee napıyon bakalım kız o bahsettigin akıntın adetin kacıncı günü geldi
Twetyyyyyyyyyy
Bitterrrrrrrrrrrrr
Balkessssssssss
Artık hic karsılasamıyoruz sizinle özledim yafff sizinle sohbet etmeyiiii
aynen 24 saat topiği bekliyorumbeni maaşa bağlaması gerekiyor canım batım bu ayın 12 sı dedıgım akıntı da dun ve buugun oldu anlamaıdm bende
hooşgeldin canım sumeyyem ve ben varız sadece
onikisiyse ya gec yumurtladın ya da normal bi akıntı o cnm cünkü ayda bir adet olanların 12 13 14 15 . Gün catlar yumurtası
Twetyyyyyyyyyy
Bitterrrrrrrrrrrrr
Balkessssssssss
Artık hic karsılasamıyoruz sizinle özledim yafff sizinle sohbet etmeyiiii
kızlarrr bır saat oluyoor galıba hafıften kasıklarım agrıdı sonra lavaboya gittim yumurta akı gibi beyazlık vardı anlamadımmm bu ne oluyor ??bir ara ko nuşuyordunuz hatırlayamadımm:18:
bilmiyorum canım bu ay tedavi yok ya yumoslarım da tembel geç çatlamış olabilir dediğin gibi bende gebelık testı yapacaktım ama vazgeçtimm hiççç yapasım gelmiyor yarın sabahta nazarr benden haber bekliyor
evett cnm onlarla cok oldu karsılasmayalı hele balkesle coook oldu gelmiyo mu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?