benimde her ay sol kasığım ağrırdı...bu ay ters oldu sağ kasığımm ağrıyor...
vucudum hormonlarımm benimle oyun oynuyorrrr
sanırım benim vücudumda öyle canım bu ay tutmazsa üzülücem gerçekten çünkü hamile gibi hissediyorum kendimi
insallah öylesindirde canim... adetine kac gün var? belirtilerin neler?
ayın 10 undan regl olmam lazım canım. ptesi belli olur sanırım. valla sol kasığımda ayağıma vuran bir ağrı var ara ara şiddetleniyo ama sürekli var, göğüslerim taş gibi oldu, tansiyonum oynuyo ve hafif mide bulantım oluyo (ama mide rahatsızlıığm var ondan da olabilir), akıntım var normalden biraz fazla.
bide daha ay başında bu ay hamile kalıcam diye hep içime doğdu eşimin değiştirme durumu var. o iş değiştircek ben hamile kalıcam bu ay diye geçiriyodum içimden. belkide onun etkisi var bilmiyorum
ayın 10 undan regl olmam lazım canım. ptesi belli olur sanırım. valla sol kasığımda ayağıma vuran bir ağrı var ara ara şiddetleniyo ama sürekli var, göğüslerim taş gibi oldu, tansiyonum oynuyo ve hafif mide bulantım oluyo (ama mide rahatsızlıığm var ondan da olabilir), akıntım var normalden biraz fazla.
bide daha ay başında bu ay hamile kalıcam diye hep içime doğdu eşimin değiştirme durumu var. o iş değiştircek ben hamile kalıcam bu ay diye geçiriyodum içimden. belkide onun etkisi var bilmiyorum
herkes ilişkiden kısa bir süre sonra kan tahlili yapıyor. ben nedense adet gününe kadar kendimi yiyip bitiriyorum. :18::18::18::18::18:
bat dan ne kadar önca kan tahliline gitmemi önerirsiniz deneyimli arkadaşlar
burnum kaşınmıyoda bi tıkanıklık söz konusu acaba tıkalı olunca olmazmıburnunun üstü kaşınmadıysa olmaz şaka bi yana inşallah canım hamilesindir Allah gönlüne göre versin
bebek bereketi ile gelir mousemmidrar testi yapp belki gösterir kendini
herkes ilişkiden kısa bir süre sonra kan tahlili yapıyor. ben nedense adet gününe kadar kendimi yiyip bitiriyorum. :18::18::18::18::18:
ben 5 gün önce idrarda silik çizgide gördüm kanıda adetten 2 gün önce belli oldu
hep okuduklarım adet gecikince idrar testi yapın ancak çıkar diyordu. şaşırdım doğrusu.ben 5 gün önce idrarda silik çizgide gördüm kanıda adetten 2 gün önce belli oldu
o zaman kanda daha erken çıkaradetten 2-3 gün önce idrarda çıkıyo canım
nasıl yani regl olmana 5 gün kalamı prediktörde çıktı canım öyleyse ben bu akşam hemen yapimm
hep okuduklarım adet gecikince idrar testi yapın ancak çıkar diyordu. şaşırdım doğrusu.
o zaman kanda daha erken çıkar
öle oldu bende canm normalde değişiyor evet bazıarı 2 gün kala çıkmıyor adet geçince öğreniyor
sanırım benim vücudumda öyle canım bu ay tutmazsa üzülücem gerçekten çünkü hamile gibi hissediyorum kendimi
burnunun üstü kaşınmadıysa olmaz şaka bi yana inşallah canım hamilesindir Allah gönlüne göre versin
banada uğur getirir burası inşallahkasım 19 bat. şimdiden beklemek bile zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?