Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

getirir inşallah arkadaşlar cok ii hiç strese girme rabbim buyuk ol derse oluyor

inşallah canım yaa

bata 16 gün kala ben çalışmaları bıraktım. doktorun söylediği haftayi değerlendik fakat erken bıraktım sanırım nasıl olsa o hafta çatlamıştır diye kızlar ben kasınca çalışma yapamıyorum sizde de oldu mu

yumurtlama günü bata 14 gün kala oluyor genelde canim keske biraz daha devam etseydiniz.. ama belkide erken yumurtlamissindir.. insallah tutmustur ben sahsen kasmiyorum kendimi o yüzden bisey diyemem canim ama sende kasma kendini böyle stres yaparsan olmaz rahat olman lazim biraz..

evet canım ama cok silik ti bozuk yaptım adet günüme 2 gün kalana kadar 5 sefer yaptım silik çizgiydi burdada paylatım bunları bu topik uğurum benimm

hadi insallah hamilesindir canim.. istersen test yap belki silik cikar.. cikmazsada üzülme adet günün gecince yine yaparsin...

ya olur olmaz acelemiz yok o yüzden olsun diye kasmıyorum kendimi açıkçası ama olursa da fena olmaz yani bu akşam çarşıya inicektim alıyım baride akşam eve gidince yapıyımm

8 ay kadar yumurtlama günüme göre devam ettik.olmadı bebiş. fakat son iki ayda muayene oldum, ya erken yumurtladığımı ya da ayda iki kez yumurtlama olabileceğini söyledi doktor şaşırdım. bu ay ultrasonda baktı, adetin 8. gününde yumurta 22 mm olmuş. çatlar bir iki güne dedi. yani hep hesaplamamdan önce yumurtladım. bende o haftadan sonra bıraktım
inşallah sürpriz olur. mucize de denebilir...

oluyo kasma bırakma çalışmayı zevk içiin kuzum

bayanlar mrb. bır soru soracağım bhcg 1 hafta once , 0,01 ken 1 hafta sonra 1,26 olur mu ? yanı asıl sormak ıstedıgım 5 ın altındakı değerlere gebelik yok yorumu yapılır. fakat bu değer sabıt kalmaz mı yada 5'ın altında olan değerler hafta hafta oynayabılır mı?

oynayabilir canım hormonlar bunu etkiliyo ama 5 in altı daima negatiftir

sanırım benim vücudumda öyle canım bu ay tutmazsa üzülücem gerçekten çünkü hamile gibi hissediyorum kendimi

ayy yavrumm sen ciddi ciddi istiyorsunnn inş bu belirtiler yalancı belirtiler değildir....

amanda aman içine doğarmışş benim kuzucumunn hadi bakalımmm güzel haberler ver bize...

ya olur olmaz acelemiz yok o yüzden olsun diye kasmıyorum kendimi açıkçası ama olursa da fena olmaz yani bu akşam çarşıya inicektim alıyım baride akşam eve gidince yapıyımm

akşam banada haber etsene..kurstayımm mesaj at bana mesajjjj tamammıııı

bize söylemezsen küserim zaten aldım adını ne zaman yapıcan testi?
heheh ayıp ettin ablammm haber veririm bu akşam yapıcam

olursa tabiki isterim bebiş canım bu ben sana gizliden msj atarım eşime daha olumlu çıkarsada söymicem çünkü sürpriz yapcam

heheh ayıp ettin ablammm haber veririm bu akşam yapıcam

olursa tabiki isterim bebiş canım bu ben sana gizliden msj atarım eşime daha olumlu çıkarsada söymicem çünkü sürpriz yapcam

aynen regl geçene ve kanda görene kadar eşinde dahil kimseye söyleme sürpriz yaparsın canım hadi hayırlısı

kizlar ben cikiyorum... kendinize iyi bakin allaha emanet olun...
pazartesi döndügümde insallah bir kac hamis haberi okumak istiyorum ona göree
bende kisa tatilimin tadini cikarticam insallah bekle beni türkiye
öpüyorum sizi kucaman kucamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…