getirir inşallah arkadaşlar cok ii hiç strese girme rabbim buyuk ol derse oluyor
inşallah canım yaa
bata 16 gün kala ben çalışmaları bıraktım. doktorun söylediği haftayi değerlendik fakat erken bıraktım sanırım nasıl olsa o hafta çatlamıştır diyekızlar ben kasınca çalışma yapamıyorum sizde de oldu mu
evet canım ama cok silik ti bozuk yaptım adet günüme 2 gün kalana kadar 5 sefer yaptım silik çizgiydi burdada paylatım bunları bu topik uğurum benimm
hadi insallah hamilesindir canim.. istersen test yap belki silik cikar.. cikmazsada üzülme adet günün gecince yine yaparsin...
yumurtlama günü bata 14 gün kala oluyor genelde canim keske biraz daha devam etseydiniz.. ama belkide erken yumurtlamissindir.. insallah tutmusturben sahsen kasmiyorum kendimi o yüzden bisey diyemem canim ama sende kasma kendini böyle stres yaparsan olmaz rahat olman lazim biraz..
inşallah canım yaa
bata 16 gün kala ben çalışmaları bıraktım. doktorun söylediği haftayi değerlendik fakat erken bıraktım sanırım nasıl olsa o hafta çatlamıştır diyekızlar ben kasınca çalışma yapamıyorum sizde de oldu mu
ya olur olmaz acelemiz yok o yüzden olsun diye kasmıyorum kendimi açıkçası ama olursa da fena olmaz yanibu akşam çarşıya inicektim alıyım baride akşam eve gidince yapıyımm
oluyo kasma bırakma çalışmayı zevk içiin kuzum
bizide haberdar et hemn atma beklee erken cunku
gofret yiyorum kızlar isteyen var mı?
tabiki canım direk size söylerim
bayanlar mrb. bır soru soracağım bhcg 1 hafta once , 0,01 ken 1 hafta sonra 1,26 olur mu ? yanı asıl sormak ıstedıgım 5 ın altındakı değerlere gebelik yok yorumu yapılır. fakat bu değer sabıt kalmaz mı yada 5'ın altında olan değerler hafta hafta oynayabılır mı?
sanırım benim vücudumda öyle canım bu ay tutmazsa üzülücem gerçekten çünkü hamile gibi hissediyorum kendimi
ayın 10 undan regl olmam lazım canım. ptesi belli olur sanırım. valla sol kasığımda ayağıma vuran bir ağrı var ara ara şiddetleniyo ama sürekli var, göğüslerim taş gibi oldu, tansiyonum oynuyo ve hafif mide bulantım oluyo (ama mide rahatsızlıığm var ondan da olabilir), akıntım var normalden biraz fazla.
bide daha ay başında bu ay hamile kalıcam diye hep içime doğdu eşimin değiştirme durumu var. o iş değiştircek ben hamile kalıcam bu ay diye geçiriyodum içimden. belkide onun etkisi var bilmiyorum
ya olur olmaz acelemiz yok o yüzden olsun diye kasmıyorum kendimi açıkçası ama olursa da fena olmaz yanibu akşam çarşıya inicektim alıyım baride akşam eve gidince yapıyımm
oynayabilir canım hormonlar bunu etkiliyo ama 5 in altı daima negatiftir
heheh ayıp ettin ablammm haber veririm bu akşam yapıcambize söylemezsen küserim zaten aldım adınıne zaman yapıcan testi?
ayy yavrumm sen ciddi ciddi istiyorsunnn inş bu belirtiler yalancı belirtiler değildir....
amanda aman içine doğarmışş benim kuzucumunn hadi bakalımmm güzel haberler ver bize...
akşam banada haber etsene..kurstayımm mesaj at bana mesajjjj tamammıııı
heheh ayıp ettin ablammm haber veririm bu akşam yapıcam
olursa tabiki isterim bebiş canım buben sana gizliden msj atarım eşime daha olumlu çıkarsada söymicem çünkü sürpriz yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?