- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
günaydın canımmgünaydınnn bebeişlerr...
mmousemmm naptı acabaaa
kızlar günaydın bugün çok mutsuzum dün gece rüyamda doktordayım bana sonucu gösteriyo (-)negatif aynen böyle yazıyo kağıtta sonra dönüyo bana diyoki olmamış bu ay da malesef diyo uyandım birden daha önceden de regl olduğumu görürdüm ve olurdum kızlar demek ki bu ay da olmadı pöffffffffffffffffff umutlar bi dahaki aya kaldı maleseffffff
günaydın kızlarrr
sonuç maalesef negatif çıktı kızlar demekki ben öyle hissetmek istediğim için öyle zannettim. üzüldümmü bilmiyorum daha yeni başladık çünkü çalışmalara ama ben bayağı kendimi hazırlamıştım.
doktora gidicem en kısa zamanda çünkü sol kasığımdaki ağrı hiç geçmedi demekki iltihap falan var yada pko yeniden ortaya çıktı.
isyanım dün annemlere gittik eve geç döndük 12 falandı test yaptığımda o yüzden sana haber veremedim
günaydın kızlarrr
sonuç maalesef negatif çıktı kızlar demekki ben öyle hissetmek istediğim için öyle zannettim. üzüldümmü bilmiyorum daha yeni başladık çünkü çalışmalara ama ben bayağı kendimi hazırlamıştım.
doktora gidicem en kısa zamanda çünkü sol kasığımdaki ağrı hiç geçmedi demekki iltihap falan var yada pko yeniden ortaya çıktı.
isyanım dün annemlere gittik eve geç döndük 12 falandı test yaptığımda o yüzden sana haber veremedim
günaydın canım...
idrarını kaç saat tutup yaptın testi?
bat tarihin tam olarak ne zaman canım??
inş. vardır bebiş kırmızı kart yemedikçe umut var demektir
canım git doktora tabii bizim gibi pko lu olanların 3 ayda bir gitmesi lazım bence..
inş pıko değildir kuzucum..
birde testi yapabilmek için 3-4 saat idrarar çıkmamış olman lazımdı..
aa idrar tutmam gerektiğini bilmiyodum ki gece gidip yaptım işte. bat nedir onuda bilmiyorumayın 10 undan kırmızı kart yemezsem birdaha bakarım
günaydın canımm
ayy yapsın testi bende merak ettim
günaydın cnm...
bak çok düşünmekten bilinç altında sürekli olumsuz düşünmekten böyle görmüş olabilirsin...
Allah hayırlara çıkarsın tam tersi olur inş.bi rüyayla bu kadar mutsuzluğa kapılma sıkma canını
öyle ya da böyle truecum benim artık şunu aklıma sokmam lazım hemen çocuğum olmayacak o hemen olacak düşüncesini atmam lazım artık kafamdan ve bunu kabullenmem lazım beklentilerimi aza indirmem lazım kendime süre tanımam lazım...ne yapalım benim payıma da bu düşmüş kader herşey..
canım sat son adet tarihi..
bat yeni olacağın adet tarihinnn
selam kızlar ben geldim yinee,
burası bana uğurlu geldi,
umarım hepinize uğurlu gelir,
bu aralar o kadar hamile haberi duyuyorum ki sizlerden de tek tek haberler gelicek inanıyorum
sen içindeki duyguyu bastırmaya çalışıyosun beklentimi aza indiriyim diyorsun....olumsuz sonuç alırsam çok üzülmeyeyim diyosun...kafadan atmak çok zor inş. başarabilirsin..bak bende ihtimal vermedim umudumu yitirdim süpriz yaptı..inş. senin sıpada süpriz yapar annesine....öyle ya da böyle truecum benim artık şunu aklıma sokmam lazım hemen çocuğum olmayacak o hemen olacak düşüncesini atmam lazım artık kafamdan ve bunu kabullenmem lazım beklentilerimi aza indirmem lazım kendime süre tanımam lazım...ne yapalım benim payıma da bu düşmüş kader herşey..
kırmızı kartı yedik[/QUOTE
geçmiş olsun canım bi dahaki aya artık birlikte inşallahhhhhhh hamiş kalırız tabi diğer kızlarda bi patlama olur topicte :)
ben geldimm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin demirbaşşben geldimm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kırmızı kartı yedik
kızlar bende çok umutsuz vakayım....ne belirti var ne bişeyy kasıklarıma ağrı saplanıyo kasılmalar var...ve ağır derece gribim...tsh yüksek sanırım tiroid sorunumda var ama dahaca bi doktora gitmedim...eşim rica minnet kadın doğuma saat 3'e randevu almış muayene olucam... :18::18::18::18:
hamile kalmaya çalışmak zor o zaman geçmek bilmez için daha fazla kavrulur
ama tam buldum derken kaybetmek çok zor..bunun tarifi yok beklemekte ne ki? acı oturuyor ciğerinizee
2 kere kaybettim hele 2.cinin acısı hala içimdee
şimdi yine binbir kaygı içerisinde çok umutsuzum.....
Allah beklediğinize değecek sağlıklı bebekler versin acısını göstermesin....
dualarınızı esirgemeyin nolur
kızlar bende çok umutsuz vakayım....ne belirti var ne bişeyy kasıklarıma ağrı saplanıyo kasılmalar var...ve ağır derece gribim...tsh yüksek sanırım tiroid sorunumda var ama dahaca bi doktora gitmedim...eşim rica minnet kadın doğuma saat 3'e randevu almış muayene olucam... :18::18::18::18:
hamile kalmaya çalışmak zor o zaman geçmek bilmez için daha fazla kavrulur
ama tam buldum derken kaybetmek çok zor..bunun tarifi yok beklemekte ne ki? acı oturuyor ciğerinizee
2 kere kaybettim hele 2.cinin acısı hala içimdee
şimdi yine binbir kaygı içerisinde çok umutsuzum.....
Allah beklediğinize değecek sağlıklı bebekler versin acısını göstermesin....
dualarınızı esirgemeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?