bende buranın demirbaşıyımm demirbaş dersen herkes tanır beniibizde 6 aydır vall bende artık zamanını tutamıyorum ne kadar olduysa bebiş istiyoruz daha yok piyasada kara borsa bir başarısız tedavım olduuu sonrasında da doktru değiştirdim benimkini sperm testine gönderemiyorum hemşireler bayan die gitmiyorr bu yuzden tedavı yok salmış durumdayık bu aralar sana da başarılar
tanıştığıma memnun oldum demirbaşeşimde sperm tahlilini teslim ederken hemşire elinden almamış şuraya bırakın demiş diye, bir daha gitmeyeceğim onları şikayet edeceğim deyip duruyor.
iyiyim canım senden nbr
bende memnunn oldummbenımkı de spermlerı nsıl verım ben bayana deyıp duruyorbasım baya sıkıntılı bu araa bu erkekler yok mu bu erkeklerr
invooo bilinc altina yerlesmis senin negatif yoksa ruyalarla olacak is degil ALLAH hayirlisini versinkızlar günaydın bugün çok mutsuzum dün gece rüyamda doktordayım bana sonucu gösteriyo (-)negatif aynen böyle yazıyo kağıtta sonra dönüyo bana diyoki olmamış bu ay da malesef diyo uyandım birden daha önceden de regl olduğumu görürdüm ve olurdum kızlar demek ki bu ay da olmadı pöffffffffffffffffff umutlar bi dahaki aya kaldı maleseffffff
aa sovr hamilemisin yazmissanda kacirmisimdir ben en son cift cizgiyi gormustun ama sonrasini hatirlamiyorum bunakligima verselam kızlar ben geldim yinee,
burası bana uğurlu geldi,
umarım hepinize uğurlu gelir,
bu aralar o kadar hamile haberi duyuyorum ki sizlerden de tek tek haberler gelicek inanıyorum
hayirlisi olsun canim daha yeniymissiniz uzulme olur INSALLAHkırmızı kartı yedik
bu ben oluyorum sanırım
hafızam çok zayıf. girdiğim konuyu bile unutup bulamıyorum.. iki yıldır takip ediyorum ama üye olma fırsatını yeni yakaladımaranıza yeni katıldım. 26 yaşındayım ve 9aydır bebek sahibi olmak istiyorum. yarışmacı arkadaşlara bebek sahibi olma konusunda başarılar diliyorum
kadinda elden alinca hamile kalir diyemi korkmustanıştığıma memnun oldum demirbaşeşimde sperm tahlilini teslim ederken hemşire elinden almamış şuraya bırakın demiş diye, bir daha gitmeyeceğim onları şikayet edeceğim deyip duruyor.
Biz zamaninda evden goturduk ama belli bi sure yasiyabilio spermler disarda :26:aslında evdende hemen götürebiliyorsunuz.
invooo bilinc altina yerlesmis senin negatif yoksa ruyalarla olacak is degil ALLAH hayirlisini versin
aa sovr hamilemisin yazmissanda kacirmisimdir ben en son cift cizgiyi gormustun ama sonrasini hatirlamiyorum bunakligima ver
ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH
hayirlisi olsun canim daha yeniymissiniz uzulme olur INSALLAH
Hosgeldin insannickini kisaltincada tuhaf oldu Bende topik sahibesiyim 23 yasimdayim.. 3 bucuk yildir evliyim.. evlendigimden beri istiyorum nasip olmadi henuz hayirlisi
kadinda elden alinca hamile kalir diyemi korkmus
Biz zamaninda evden goturduk ama belli bi sure yasiyabilio spermler disarda :26:
Hosgeldin insannickini kisaltincada tuhaf oldu Bende topik sahibesiyim 23 yasimdayim.. 3 bucuk yildir evliyim.. evlendigimden beri istiyorum nasip olmadi henuz hayirlisi
kadinda elden alinca hamile kalir diyemi korkmus
Biz zamaninda evden goturduk ama belli bi sure yasiyabilio spermler disarda :26:
hoşgördümmemnun oldum topik ana inşallah tez zamanda kuzuna kavuşasın.
hemşire tiksinmiş ona kızıyor. bu işi yapıyorso ota gaitaya her şeye dokunacak diyo
evden götürene kadar ki süre onların bekletmesiyle eş değer canım. eşimi hastane lavabosuna tıktıkları için çok sinirlendi. o pis ortamda bir daha asla vermem tahlil dedi. mecbur evden götürmek daha mantıklı geliyo napalım
bende memnun oldum :) AMIN herkes INSALLAH istedigi zaman ANNE olsun
Ben olsam bende dokunamazdim herhalde ama tabi onun isi o eldivenle gezip alabilirdi
Bizim evden goturmemiz yarim saati bulmustur bide ordada bekledi sonuc ic acici degildi doktora gore :26:
amin canım inşallah...
yarım saat de çokmuş tabiben beş dklık yerleri kastettim
kızllaaar uzun bir hastane yolculuğundan sonra sizlerleyim,
ben ve eşim o hastane senin bu hastane benim dolaştık durduk, vee sonuç
eşimin sperm testleri mükemmel sıkıntı yok çok şükür,
fakat benim prolaktin hormonum yükselmiş
nasıl oldu bilmiyorum bu hormon lohusa kadınlarda yani emziren kadınlarda yüksek çıkıyormuş ve gebelikten koruyormuş, yani bu hormon yüksekken ben zaten gebe kalamıyormuşum, birsürü ilaç verdi, bitene kadar NO SEKS
bu ayda gitti bebiş sevdamızzz
truuuuu bi cevap verseneee
nasıl oldu bilmiyorum bu hormon lohusa kadınlarda yani emziren kadınlarda yüksek çıkıyormuş ve gebelikten koruyormuş, yani bu hormon yüksekken ben zaten gebe kalamıyormuşum, birsürü ilaç verdi, bitene kadar NO SEKS
hosgeldin canımm bence buyuk bir sorun değil sanki ilaçlarını düzenli al saglıklı olsun diğer aya olsun
geçmiş olsun canım güzelce kullan ilaçlarını düzelir merak etme ondan sonra yaparsınız bebiş
niye böyle oldu devremyaa, normaldi aslında nasıl yükseldi bilmiyorum
hayırlısı bakalım artık düzelsinde bebiş olur inşallah
inşallah tatlım çok teşekkür ederimmm
true geçen ay test yapmadı dimi regl oldum zannedince yani öncesinde test falan yapmamıştı diye hatırlıyorum sonradan yaptı true nerdesinnnnnnnnnnn doktordadır truecik unuttum ben onu neyse gelince cevaplar artıkın
stresten mi acaba dr ne dedi canımm
Degerin kac canim ? Ilaclarla dusuyor merak etme..
Esinin sonuclari temiz cikmis ne guzel.. hayirli haberlerini almamiz yakin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?