Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

tanıştığıma memnun oldum demirbaş eşimde sperm tahlilini teslim ederken hemşire elinden almamış şuraya bırakın demiş diye, bir daha gitmeyeceğim onları şikayet edeceğim deyip duruyor.

tanıştığıma memnun oldum demirbaş eşimde sperm tahlilini teslim ederken hemşire elinden almamış şuraya bırakın demiş diye, bir daha gitmeyeceğim onları şikayet edeceğim deyip duruyor.

bende memnunn oldumm benımkı de spermlerı nsıl verım ben bayana deyıp duruyorbasım baya sıkıntılı bu araa bu erkekler yok mu bu erkeklerr

invooo bilinc altina yerlesmis senin negatif yoksa ruyalarla olacak is degil ALLAH hayirlisini versin

selam kızlar ben geldim yinee,

burası bana uğurlu geldi,

umarım hepinize uğurlu gelir,

bu aralar o kadar hamile haberi duyuyorum ki sizlerden de tek tek haberler gelicek inanıyorum
aa sovr hamilemisin yazmissanda kacirmisimdir ben en son cift cizgiyi gormustun ama sonrasini hatirlamiyorum bunakligima ver
ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH
kırmızı kartı yedik
hayirlisi olsun canim daha yeniymissiniz uzulme olur INSALLAH

Hosgeldin insan nickini kisaltincada tuhaf oldu Bende topik sahibesiyim 23 yasimdayim.. 3 bucuk yildir evliyim.. evlendigimden beri istiyorum nasip olmadi henuz hayirlisi

kadinda elden alinca hamile kalir diyemi korkmus
aslında evdende hemen götürebiliyorsunuz.
Biz zamaninda evden goturduk ama belli bi sure yasiyabilio spermler disarda :26:

pozitif olmak lazım ama fazlası bünyeye zarar ben ne zaman çift çizgi görücem ya rüyada bari göreyimmmmmmmm

true geçen ay test yapmadı dimi regl oldum zannedince yani öncesinde test falan yapmamıştı diye hatırlıyorum sonradan yaptı true nerdesinnnnnnnnnnn doktordadır truecik unuttum ben onu neyse gelince cevaplar artıkın

hoşgördüm memnun oldum topik ana inşallah tez zamanda kuzuna kavuşasın.
hemşire tiksinmiş ona kızıyor. bu işi yapıyorso ota gaitaya her şeye dokunacak diyo
evden götürene kadar ki süre onların bekletmesiyle eş değer canım. eşimi hastane lavabosuna tıktıkları için çok sinirlendi. o pis ortamda bir daha asla vermem tahlil dedi. mecbur evden götürmek daha mantıklı geliyo napalım

bende memnun oldum :) AMIN herkes INSALLAH istedigi zaman ANNE olsun
Ben olsam bende dokunamazdim herhalde ama tabi onun isi o eldivenle gezip alabilirdi
Bizim evden goturmemiz yarim saati bulmustur bide ordada bekledi sonuc ic acici degildi doktora gore :26:

amin canım inşallah...
yarım saat de çokmuş tabi ben beş dklık yerleri kastettim

kızllaaar uzun bir hastane yolculuğundan sonra sizlerleyim,
ben ve eşim o hastane senin bu hastane benim dolaştık durduk, vee sonuç

eşimin sperm testleri mükemmel sıkıntı yok çok şükür,
fakat benim prolaktin hormonum yükselmiş
nasıl oldu bilmiyorum bu hormon lohusa kadınlarda yani emziren kadınlarda yüksek çıkıyormuş ve gebelikten koruyormuş, yani bu hormon yüksekken ben zaten gebe kalamıyormuşum, birsürü ilaç verdi, bitene kadar NO SEKS
bu ayda gitti bebiş sevdamızzz
truuuuu bi cevap verseneee

hosgeldin canımm bence buyuk bir sorun değil sanki ilaçlarını düzenli al saglıklı olsun diğer aya olsun

geçmiş olsun canım güzelce kullan ilaçlarını düzelir merak etme ondan sonra yaparsınız bebiş

hosgeldin canımm bence buyuk bir sorun değil sanki ilaçlarını düzenli al saglıklı olsun diğer aya olsun

niye böyle oldu devremyaa, normaldi aslında nasıl yükseldi bilmiyorum
hayırlısı bakalım artık düzelsinde bebiş olur inşallah
geçmiş olsun canım güzelce kullan ilaçlarını düzelir merak etme ondan sonra yaparsınız bebiş

inşallah tatlım çok teşekkür ederimmm

Degerin kac canim ? Ilaclarla dusuyor merak etme..
Esinin sonuclari temiz cikmis ne guzel.. hayirli haberlerini almamiz yakin bence

ayy yolladığım gitmemiş bi ara netim gitmişti ondan dolayı gitmedi herhaldee...evet canım doğru hatırlıyosun..

kızlarr kese ufak geriden geliyo umutlu bi konuşma yapmadı doktor...sanırım yine aynı şeyleri yaşıyorum hayırlısı Allahtan artık verende o alanda o....
diyorum haftasıyla uyumlumu bana diyor geç döllenme olabilir
dedim imkansız gonal f ve çatlama iğnesi kullandım ilişkinin günü saati belli
diyor ki senin yumurtan kendiliğinden değil iğneyle gelişmiş ondan küçüktür..bunuda ilk defa duydum

iç açıcı hiç bişi yok moralimi bozmamak için kıvırıyor iştee..haftaya başka doktora gidicem..hayırlısı artık napalımm

stresten mi acaba dr ne dedi canımm

valla canım nolcak şimdi dedim, bütün hayatın boyunca böyle yaşamayacaksın merak etme dedi, niye olduğunu söylemedi, ama netten baktım stresten olabiliyomuş
Degerin kac canim ? Ilaclarla dusuyor merak etme..
Esinin sonuclari temiz cikmis ne guzel.. hayirli haberlerini almamiz yakin bence

twitim değerim 31,92 çok değil aslında, zaten 1,2-29,93 arası normalmiş, ben 4 ay önce baktırdığımda 29a yakındı ama geçmiyodu, doktor bişe dememişti... 3 ay bakalım dedi, olmazsa rahim filmi çekeriz dedi
inşallah twitiiimm inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…