Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayy inş. aybizim napıyım elimde olmadan endişeleniyorum.. belkide hormonlar tavan yaptı bilmiyorum....
önceki bebeğim geliyo aklıma 4 ay oldu kürtaj olalı.....
ultrasonda kalbi atmadan haraketsizce yatan koca kafalı kolları ayakları minik bişey yatıyordu..ilk defa o kadar net görünmüştü sıpa ve kalbinin pıt pıtları yoktu.. korkuyorumm çok korkuyorum inş. boşa endişeleniyorumdur..
3'ten sonra gelir gelmez hemen yazarım canım

yorgan altı ayyy çok güldüm
hormonlarım tavan yaptı sanırım..ağır derecede gribim boğazlarım şiş salya sümük hapşırıyorum..tiroid sorunum varmış ilaç kullanmam gerekirmiş hamilelikte herşey üst üste olunca bende mala bağlıyorum haliylee

içini ferah tut baş düşmanımız zaten stres canım..her zaman hayırlısını ve sağlıklısını dilee.Rabbim çok bekletmesin senide inş.

okuduğum yazıda duygu değişiklikleri olabileceği yazıyordu canımmm sen şimdi sakın ol şöyleeeee bır bardak ılık süt iç otur canımmm hamileliğin tadını çıkarrr üff senin zatenn bir tane daha çişli hcg ni görmek istediğimi zannetmiyorummmmmmmm

fırsat bulamıyorum çoğu zaman kuzum.
geldiğim zamanlardada seni göremiyorum denk gelemedik..
öperim seniii canımcım...
rahim filmimi çekildin sen kuzum ne zaman sonra regl oldunmu..:26:

Bende seni öperim
Tamam hep gel tamam mi
Evet canim cekildim de adetin 7. gunuydu regl kanamam bitmisti.
Ama 2 gün kanamam oldu filmden sonra..
Sende mi cekileceksin ? :26:

çatlak seniii ...bol sulu sütlü köpüklü nescafe yaptım içiyorum...
kızlar birileri hamile olduğunun müjdesini versede şenlensek

ayyyy keşkeee 10-15 kişi hamiş olsa keşkee

canımm inşş güzel haberlerle gel kuzucum..tiroi varsada üzülme bunla rilaçla kontrol altına alınabilecek şeyler..Rabbimö beter şeylerden korusun..
git gel ve güzelce tedavine başla..
inş biran önce bebeğin sağlıkla tutunur sana..

sağol canım benimm..aminnn Rabbim beterinden korusun
iyiki varsınızzz ayyy kendime geldimmm azıcık

HAYIRLI CUMALAR kizlar...
Nasilsiniz bakalim ?
Allah hayirli olana gonullerimizi razi eylesin insAllah..
Herkese gonlundekini versin hayirli zamanda..
Hersey guzel olacak insAllah..

keşkeee istanbulll nabberrr biz senle tanışmadıkkk

canım sen çok güçlü birisin bence Allah ım sana bağışlasın onu inşallah sıkıntı yapma kasma kendini inşallah güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum size moral kaynağımızsın sen bizim

amiinnn canım..vallaa birbirimizi güçlü yapan birbirimizden aldığımız elektirik sanırım,söylediğiniz şeyler daha güçlü yapıyor...
birbirimize umut aşılıyoruz sürekli
iyiki varsınız sizlerle konuşmak dertleşmek bana çok iyi geliyor...hepiniz şeker tadındasınız
Her gece dualarımdasınız..dün gece yatağımdayım yine dua ediyorum benim isim sayma tek tek dua etme huyum vardır..farkettim ki hep nick sayıyorum bi an gülümsedim tövbe tövbe dedim...neyseki Allah niyetimizi biliyor..

Allah razı olsun düşünmen bile yeterli gerçekten..

keşkeee istanbulll nabberrr biz senle tanışmadıkkk

bu ben oluyorum sanırım

hafızam çok zayıf. girdiğim konuyu bile unutup bulamıyorum.. iki yıldır takip ediyorum ama üye olma fırsatını yeni yakaladım aranıza yeni katıldım. 26 yaşındayım ve 9aydır bebek sahibi olmak istiyorum. yarışmacı arkadaşlara bebek sahibi olma konusunda başarılar diliyorum

bende buranın demirbaşıyımm demirbaş dersen herkes tanır benii bizde 6 aydır vall bende artık zamanını tutamıyorum ne kadar olduysa bebiş istiyoruz daha yok piyasada kara borsa bir başarısız tedavım olduuu sonrasında da doktru değiştirdim benimkini sperm testine gönderemiyorum hemşireler bayan die gitmiyorr bu yuzden tedavı yok salmış durumdayık bu aralar sana da başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…