- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
canımmm üzülme kendini çok hırpaladınnn lütfen anlıyorum senı hemde çok iyi yarın kucağına aldıgında meleğini ya ne kadar kuruntu etmişim diyecen hayırlısı ile canını hiç sıkma 3 ten sonra burdayımm yazzz mutlaka optum canım hayırlı haberlerle gell
herşey nasip kısmet canım üzme ama kendini pskiloji çok önemli hep olumlu düşün ve dikkat et kendine. muayeneni ol gel bize hayırlı haberler ver. ben üzülmedim denilebilir çünkü daha 2. ayımz ve aktif olarak çalışmıyoruz olursa nasip diyoruz işte. kışın falan daha iyi olur sanırım. soğuk hava yorgan altı oohhh
ayy inş. aybizim napıyım elimde olmadan endişeleniyorum.. belkide hormonlar tavan yaptı bilmiyorum....
önceki bebeğim geliyo aklıma 4 ay oldu kürtaj olalı.....
ultrasonda kalbi atmadan haraketsizce yatan koca kafalı kolları ayakları minik bişey yatıyordu..ilk defa o kadar net görünmüştü sıpa ve kalbinin pıt pıtları yoktu.. korkuyorumm çok korkuyorum inş. boşa endişeleniyorumdur..
3'ten sonra gelir gelmez hemen yazarım canım
fırsat bulamıyorum çoğu zaman kuzum.
geldiğim zamanlardada seni göremiyorum denk gelemedik..
öperim seniii canımcım...
rahim filmimi çekildin sen kuzum ne zaman sonra regl oldunmu..:26:
okuduğum yazıda duygu değişiklikleri olabileceği yazıyordu canımmm sen şimdi sakın ol şöyleeeee bır bardak ılık süt iç otur canımmm hamileliğin tadını çıkarrr üff senin zatenn bir tane daha çişli hcg ni görmek istediğimi zannetmiyorummmmmmmm
kızlar birileri hamile olduğunun müjdesini versede şenlensek
kızlar bende çok umutsuz vakayım....ne belirti var ne bişeyy kasıklarıma ağrı saplanıyo kasılmalar var...ve ağır derece gribim...tsh yüksek sanırım tiroid sorunumda var ama dahaca bi doktora gitmedim...eşim rica minnet kadın doğuma saat 3'e randevu almış muayene olucam... :18::18::18::18:
hamile kalmaya çalışmak zor o zaman geçmek bilmez için daha fazla kavrulur
ama tam buldum derken kaybetmek çok zor..bunun tarifi yok beklemekte ne ki? acı oturuyor ciğerinizee
2 kere kaybettim hele 2.cinin acısı hala içimdee
şimdi yine binbir kaygı içerisinde çok umutsuzum.....
Allah beklediğinize değecek sağlıklı bebekler versin acısını göstermesin....
dualarınızı esirgemeyin nolur
canımm inşş güzel haberlerle gel kuzucum..tiroi varsada üzülme bunla rilaçla kontrol altına alınabilecek şeyler..Rabbimö beter şeylerden korusun..
git gel ve güzelce tedavine başla..
inş biran önce bebeğin sağlıkla tutunur sana..
çatlak seniii ...bol sulu sütlü köpüklü nescafe yaptım içiyorum...
o da olur yeterki depresyon styla yapma nolurbugun bende birşeyler yiyorum sabahtan beri bende bir bulantı illeti yapıştıı allah allahhh hamile olsam bu kadar bulanmazdı hee
ayyyy keşkeee 10-15 kişi hamiş olsa keşkee
kızlar bende çok umutsuz vakayım....ne belirti var ne bişeyy kasıklarıma ağrı saplanıyo kasılmalar var...ve ağır derece gribim...tsh yüksek sanırım tiroid sorunumda var ama dahaca bi doktora gitmedim...eşim rica minnet kadın doğuma saat 3'e randevu almış muayene olucam... :18::18::18::18:
hamile kalmaya çalışmak zor o zaman geçmek bilmez için daha fazla kavrulur
ama tam buldum derken kaybetmek çok zor..bunun tarifi yok beklemekte ne ki? acı oturuyor ciğerinizee
2 kere kaybettim hele 2.cinin acısı hala içimdee
şimdi yine binbir kaygı içerisinde çok umutsuzum.....
Allah beklediğinize değecek sağlıklı bebekler versin acısını göstermesin....
dualarınızı esirgemeyin nolur
canım sen çok güçlü birisin bence Allah ım sana bağışlasın onu inşallah sıkıntı yapma kasma kendini inşallah güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum size moral kaynağımızsın sen bizim
amiinnn canım..vallaa birbirimizi güçlü yapan birbirimizden aldığımız elektirik sanırım,söylediğiniz şeyler daha güçlü yapıyor...
birbirimize umut aşılıyoruz sürekli
iyiki varsınız sizlerle konuşmak dertleşmek bana çok iyi geliyor...hepiniz şeker tadındasınız
Her gece dualarımdasınız..dün gece yatağımdayım yine dua ediyorum benim isim sayma tek tek dua etme huyum vardır..farkettim ki hep nick sayıyorum bi an gülümsedim tövbe tövbe dedim...neyseki Allah niyetimizi biliyor..
keşkeee istanbulll nabberrr biz senle tanışmadıkkk
bu ben oluyorum sanırım
hafızam çok zayıf. girdiğim konuyu bile unutup bulamıyorum.. iki yıldır takip ediyorum ama üye olma fırsatını yeni yakaladımaranıza yeni katıldım. 26 yaşındayım ve 9aydır bebek sahibi olmak istiyorum. yarışmacı arkadaşlara bebek sahibi olma konusunda başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?