- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
TRUE kız sana dün özelden msj attım okumadın heralde neyse zaten okuma :) kızlarrrrrrr ben geldim doktordan dediki çatlamış bu dedi sana hiçbişey vermiyorum dedi heralde iğne mi vercekti artık bilmiyorum siz 1 hafta daha çalıın sonra gecikirsen gelirsin dedi işte böyle bakalım bakalım
canım sana en büyük tavsiyem çatlama zamanına saatine 3 gün cinsel perhiz yapın..gerçekten çok etkili sperm kalitesi arttıkça daha hızlı yol alıyor...ve bacaklarını yarım saat duvara dik..sonrada kalkmadan belinin altına yastık oy sabaha kadar yat
ben çok tedavi gördüm ama 2 yılda sadece 4 kez tedavide yumurtalar büyüdü çatlama iğnesi oldum..ve 1 keresinde 2 gün bekledik çatlama saatine tutmadı...diğer 3 kerede tuttu...tabi önemli olan Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin...bulduğunu sanıpta kaybetmekte çok daha zor.... Rabbim beklediğine değecek sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
üzüldüm canım benim bencede doktora git bu ay canım ya bu ay
evet ara sıra sessizlik hakim oluyor buraya
canım sen taaa o zamandan beri yokmusun :44: bebeği öğreneli çok oldu da :44: biliyosun zannediyodum....
ne yaptın? ne ettin? havalar nasıl? son dedikodular ne? anlat bakalım
bende bir keresinde vuruldum tuttu o yüzden nedense umutluyum yine iğnelerden..:26:tamam canım tavsiyelerini yerine getiricem..amin inşallah..
cnm işte demekki ozamandan beri yokum ben
ah ah sıkıntı işte yaaa havalar sıcak buralarda yagmur yagıyor sonra güneş çıkıyor garip anlıcanız
bende bebiş istiyom ama eşim daha erken diyor ya ne yapmam lazımevlenmeden önce konusmustuk bi kac sene sonra olsun die o hala aklında kalmıs nasıl degiştiricem bilemiyorum annemler kaynanamlar helede kayınbabam nasıl bekliyor görseniz simdiden oyuncaklar alıyor ne yapıcam ben (((
ooyyyş öylemii inş. yine tutar öyleyse sperm kaliteniz iyiyse yine olur önemli olan spermin yumoşa kısa zamanda ulaşılmasını sağlaman bu zamanı en kısa süreye indirmek için amuda bile kalkmaya razıydım hakkında hayırlısı olsun canım
true_blood
hadi artık,zamanı geldi..
bence hamilelik takvimi yapabilirsin
canım kendime kota koydum sürekli bu topikteyim arkadaşlarımı bekliyorum beraber yapalım istiyorum..
her gün yan sekmede hamilelik takvimini açıp tahmini doğum tarihini yazıp oradan takip ediyorum
kafayı yedirtiyo bu bebek mevzusuçok iiyi dedi doktor...:26:bakalım hayırlısı bende aynen amuda kalkar öyle uyurum yeterki olsun..
işte bende ondan cekiniyorum erkenden engellemiş oluruz sorunları şimdilik korunmuyoruz birazcık içime kactı gecen ama bakalım bekliyorum
gözün aydın canım yumoşlar çatlamış...
gidicem tatlım Allah nasip ederse pazartesi günü..
benim doktorum acayip yaa o kadar anlatıyo beslenmeye çok önem veriyo çikolata dahil hazır ambalajlı bir çok şeyi yasakladı yeşillik ve doğal şeyler diyor...o yüzden eşimi götürmicem çok etkileniyo söylediklerinden..sakıza bile izin vermiyo
cnm işte demekki ozamandan beri yokum ben
ah ah sıkıntı işte yaaa havalar sıcak buralarda yagmur yagıyor sonra güneş çıkıyor garip anlıcanız
bende bebiş istiyom ama eşim daha erken diyor ya ne yapmam lazımevlenmeden önce konusmustuk bi kac sene sonra olsun die o hala aklında kalmıs nasıl degiştiricem bilemiyorum annemler kaynanamlar helede kayınbabam nasıl bekliyor görseniz simdiden oyuncaklar alıyor ne yapıcam ben (((
bencede yapmalısın canım..sonuçda biz burda kalabalığız ve hepimizin aynı anda olucak diye bişey yok ..ben şahsım adına yapmanı çok isterim..
kafayı yedirtiyo bu bebek mevzusu
canım konuş eşinle gerçekten pat diye hamile kalan çevremde 1-2 kişi anca var hep tedaviyle kalıyor insanlar 1-2 yıl korunan arkadaşlarım var kimi 6. yılına girdi hala bebek yok..Allah korusun hiç bir sorununuz yoktur inş.
birde şöyle bi durum var hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayan bu topikte arkadaşlarımız var yanii hep bi süreç gerektiriyo...
eşin niye düşünmüyo ki canım sen ona söyle hemen istemekle olmuyo kısmet bence bak bende sağlıklıyım ama olmadı belki tedavi gerektirecek bişey çıkacak yaşınız mı küçük sizin ondan mı istemiyo ya da maddi olarak sıkıntı mı var ?
ben bir gs'li olarak bu akşam bjk'liyimkızlar bu akşam çaya kvler ve annemler gelecek akşam maç var ya fb-bjk maçı annem ben kv dem fenerli babam kayınbabam ve eşim bjk li bayanlar erkeklere karşı yani annemde erkenden gelcek evi toparlasın die çağırdım üşeniyom yabende çayın yanına bişeyler hazırlarım
biliyorum güzelim işte bende böyle düşünüyorum ama eşim dinletemiyorum uf uff erkek kafası işteinşallah birsey cıkmazda hemen kavusurum bebegime ((
cnm evlenmeden önce biz konusmustuk bi kac sene düşünmeyelim die o yuzdenmis erken diyor hic bi sorunumuz yok maddi manevi iyiyiz ama düşüncesini degiştiremiyorum dua edin bana((
ayyy ben sizi çok seviyom yaaaaa
biliyorum güzelim işte bende böyle düşünüyorum ama eşim dinletemiyorum uf uff erkek kafası işteinşallah birsey cıkmazda hemen kavusurum bebegime ((
cnm evlenmeden önce biz konusmustuk bi kac sene düşünmeyelim die o yuzdenmis erken diyor hic bi sorunumuz yok maddi manevi iyiyiz ama düşüncesini degiştiremiyorum dua edin bana((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?