Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canım mesajın gelmedi mesaj kutum doluymuş çok sonra gördüm öyle boşalttım canım...
haberler iyi öyleyseee hakkında hayırlısı olsun canım...hadi bakalımmm bu ayyy inşallahhhh

bende bir keresinde vuruldum tuttu o yüzden nedense umutluyum yine iğnelerden..:26:tamam canım tavsiyelerini yerine getiricem..amin inşallah..

üzüldüm canım benim bencede doktora git bu ay canım ya bu ay

gözün aydın canım yumoşlar çatlamış...
gidicem tatlım Allah nasip ederse pazartesi günü..
benim doktorum acayip yaa o kadar anlatıyo beslenmeye çok önem veriyo çikolata dahil hazır ambalajlı bir çok şeyi yasakladı yeşillik ve doğal şeyler diyor...o yüzden eşimi götürmicem çok etkileniyo söylediklerinden..sakıza bile izin vermiyo

cnm işte demekki ozamandan beri yokum ben
ah ah sıkıntı işte yaaa havalar sıcak buralarda yagmur yagıyor sonra güneş çıkıyor garip anlıcanız

bende bebiş istiyom ama eşim daha erken diyor ya ne yapmam lazım evlenmeden önce konusmustuk bi kac sene sonra olsun die o hala aklında kalmıs nasıl degiştiricem bilemiyorum annemler kaynanamlar helede kayınbabam nasıl bekliyor görseniz simdiden oyuncaklar alıyor ne yapıcam ben (((

bende bir keresinde vuruldum tuttu o yüzden nedense umutluyum yine iğnelerden..:26:tamam canım tavsiyelerini yerine getiricem..amin inşallah..
ooyyyş öylemii inş. yine tutar öyleyse sperm kaliteniz iyiyse yine olur önemli olan spermin yumoşa kısa zamanda ulaşılmasını sağlaman bu zamanı en kısa süreye indirmek için amuda bile kalkmaya razıydım hakkında hayırlısı olsun canım

epeydir yokmuşsun öyleyse canım...
canım benim eşimde öyleydi ama hatasını anladı haa deyince olmuyor...Allah korusun ya bir sorun varsaaa bence hiç beklemeyin???

true_blood

hadi artık,zamanı geldi..
bence hamilelik takvimi yapabilirsin

çok iiyi dedi doktor...:26:bakalım hayırlısı bende aynen amuda kalkar öyle uyurum yeterki olsun..

epeydir yokmuşsun öyleyse canım...
canım benim eşimde öyleydi ama hatasını anladı haa deyince olmuyor...Allah korusun ya bir sorun varsaaa bence hiç beklemeyin???[/QUOTE]

işte bende ondan cekiniyorum erkenden engellemiş oluruz sorunları şimdilik korunmuyoruz birazcık içime kactı gecen ama bakalım bekliyorum

true_blood

hadi artık,zamanı geldi..
bence hamilelik takvimi yapabilirsin

canım kendime kota koydum sürekli bu topikteyim arkadaşlarımı bekliyorum beraber yapalım istiyorum..
her gün yan sekmede hamilelik takvimini açıp tahmini doğum tarihini yazıp oradan takip ediyorum

canım kendime kota koydum sürekli bu topikteyim arkadaşlarımı bekliyorum beraber yapalım istiyorum..
her gün yan sekmede hamilelik takvimini açıp tahmini doğum tarihini yazıp oradan takip ediyorum

bencede yapmalısın canım..sonuçda biz burda kalabalığız ve hepimizin aynı anda olucak diye bişey yok ..ben şahsım adına yapmanı çok isterim..

çok iiyi dedi doktor...:26:bakalım hayırlısı bende aynen amuda kalkar öyle uyurum yeterki olsun..
kafayı yedirtiyo bu bebek mevzusu

işte bende ondan cekiniyorum erkenden engellemiş oluruz sorunları şimdilik korunmuyoruz birazcık içime kactı gecen ama bakalım bekliyorum

canım konuş eşinle gerçekten pat diye hamile kalan çevremde 1-2 kişi anca var hep tedaviyle kalıyor insanlar 1-2 yıl korunan arkadaşlarım var kimi 6. yılına girdi hala bebek yok..Allah korusun hiç bir sorununuz yoktur inş.

birde şöyle bi durum var hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayan bu topikte arkadaşlarımız var yanii hep bi süreç gerektiriyo...

götürme boşver benim eşim hiçbir randevumda benimle değildi onun sonuçlarını bile ben gösterdim bi tek örnek vermeye geldi bi de ben rahim filmi çektirdiğimde beni almaya geldi o kadar ben diyorum ona doktor şöyle dedi böyle dedi diye o da yapıyo ama benim doktorum sadece şu kadar süre şöyle ilişkiye girin diyo sadece tabi senin sorunun farklı olduğu için destek amaçlı yediklerine de karışıyo olabilir tatlım

eşin niye düşünmüyo ki canım sen ona söyle hemen istemekle olmuyo kısmet bence bak bende sağlıklıyım ama olmadı belki tedavi gerektirecek bişey çıkacak yaşınız mı küçük sizin ondan mı istemiyo ya da maddi olarak sıkıntı mı var ?

bencede yapmalısın canım..sonuçda biz burda kalabalığız ve hepimizin aynı anda olucak diye bişey yok ..ben şahsım adına yapmanı çok isterim..

canım inan bende çok istiyorum...ama bu ayda bekliyim bir çok arkadaşımın daha batı yaklaştı..inş. iyi haberler verirler..tek başıma hamilelik takvimi olmasın...umutsuzluğa kapılan arkadaşlarımda var üzülenlerde var ne bileyim içime sinmiyor..

kızlar bu akşam çaya kvler ve annemler gelecek akşam maç var ya fb-bjk maçı annem ben kv dem fenerli babam kayınbabam ve eşim bjk li bayanlar erkeklere karşı yani annemde erkenden gelcek evi toparlasın die çağırdım üşeniyom ya bende çayın yanına bişeyler hazırlarım

biliyorum güzelim işte bende böyle düşünüyorum ama eşim dinletemiyorum uf uff erkek kafası işte inşallah birsey cıkmazda hemen kavusurum bebegime ((

cnm evlenmeden önce biz konusmustuk bi kac sene düşünmeyelim die o yuzdenmis erken diyor hic bi sorunumuz yok maddi manevi iyiyiz ama düşüncesini degiştiremiyorum dua edin bana ((

ben bir gs'li olarak bu akşam bjk'liyim ve sanırım kaynana kayınpeder uzun bir müddet ne görmek ne duymak istemiyorum

benim eşimde ikna olmuyordu bi abla yaşında arkadaşımız yardımcı oldu..pat diye bebek düşünyomusunuz dedi eşimin yanında bende yok filan dedim...kadın hemşireydi zaten..eşimlede samimi cahilmisiniz bakın filanca şu kadar yıl bekledi kaç yıl oldu hala olmadı..ötekinin şunu var olmadı..ötekinin sorunu yok olmadı..sen sağlıçısın gidin testlere baktırın ve deneyin dedi..eşim ikna oldu

sonrada bi arkadaşımda 1 yıllık evliydi eşi ikna olmuyordu..ben eşimin nasıl ikna olduğunu anlattım...sonra bizde aynısını onlara yaptıydık..hatta eşimde eşine ayrı demiş.. ama maalesef onlarda beklediler bayaa ama şimdi hamile doğumu yanaştı..

istiyorum diye tuttur bizde 1 yıl yapmayız die konuşmustuk bende bekledim bir yıl boşuna beklemişim keşke korunmasaydım o kadar pişmanım ki biz hemen olacak zannettik eşime diyorum şimdiki aklın olsa korunurmuyduk yok diyo yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…