canım daha kesemizi bile göremedik 192 çıktı değerim tahminen 3 haftalık:) susam tanesi kadaroleyyyyyyyyy hayirli olsun canimmmm allah saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin
darisi bizim basimiza insallahhh.... nekadarlikmis peki?
hayirlisi olsun canim birdahaki ay dolsun göbüsün insallah
canım daha kesemizi bile göremedik 192 çıktı değerim tahminen 3 haftalık:) susam tanesi kadar
allah razı olsun canım tek dua hayırlarlakucağımıza almak ve isteyen herkese nasib olması inş... beklemek çok zor... rabbm korusun emanetini inş....aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy inanmıyorummmmçok tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inş.
geçmişe dönük okumadım..malum anne babam yanımda sınavlarım var çok sık giremiyorum nasılsınız kızlar??? varmı başka güzel haberler
aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy inanmıyorummmmçok tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inş.
geçmişe dönük okumadım..malum anne babam yanımda sınavlarım var çok sık giremiyorum nasılsınız kızlar??? varmı başka güzel haberler
Kays tebrik ederim canim ya cok sevindim birde sifreli gibi yazmissin tuylerim diken diken oldu
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN) hamileler cogaliyor ne guzel
Kizlar karar verelimde okuyalim duayi nasil yapalim ? Yasin okursak 1 gundemi okuyacagiz kac tane okuyacagiz pek bilgim yok yardimci olursaniz :26: hafta sonu okuyalim isyanda katilsin ne dersiniz ?
1 er tane okuyalım bismillahirrahmanirrahim diyelim cuma ile pazar günü akşama kadar okuyanlar sana bildirsin sende listeni bana özelden at duasını pazartesi ben yapıcam tmm canım okuyunca ben sana yazarım özelden kızlarrrrrrrrr okuyanlar özelden tivitoşa atsınn tamam mııı?
bi de bu hafta kime yapacağımıza karar verelim...
allah razı olsun canım tek dua hayırlarlakucağımıza almak ve isteyen herkese nasib olması inş... beklemek çok zor... rabbm korusun emanetini inş....
amiiinnnnnnnn............inş. canım Rabbim herkeze nasip etsin bebek beklemek çok zor çok yıpratıcı bi süreç psikoloji falan kalmıyor insanda... bu sefer hamiş kalıyosun ilk bi kaç gün mutluluk oluyor sonra yine endişeler başlıyor
kese gözükecek mi?
kalp atışı var mı?
bebeğim sağlıklı mı?
her dakika acaba bebeğim iyi midir telaşı....
gerçekten bebek beklemek çok zor, hamilelikte zor..Rabbim herkeze kolaylık versin inş.
2 hafta sonra ikili test yaptırmam lazım ne saat geçiyor ne günler her dakika düşünmeden edemiyorum..karnıma bi ağrı saplansa acaba iyi mi diye düşünüyorum.. :44::44::44:
Rabbim hiç kimseyi evlatla sınamasın hepimize sağlıklı yavrucaklar versin inş.
iyiyiz canim yani ben öyleyim yogunum birazsen nasilsin? bidik arkadasimizda hamile haberin varmi bilmiyorum
yavas yavas pes pese hamis kalacagiz insallahhhhhh... bende gece cok güzel rüya gördüm bebegim kucagimdaydi ayyy rüyasi bile cok güzel
kızlar listeyi paylaşın olurmu birer yasin okunacaksa üç gün üç yada beş yasin okumacaksa daha fazla yapalım günü sizcede uygunsa... 41 yasin bi hatim 123 yasin ise büük yasin hatmi oluyo... kusura bakmayın araya girmiş gibi oldum ama belki fikir alırsnz...
haftalık 123 yasin okunursa eğer bir haftda üç kişiye birer yasin hatmi yapmış oluruz 123 kişi sayısına bölününce kaç çıkıyo ki çok gelmez demi arkadaşlar
true_blood cnmm hosgeldinnnn bana diyordun ama sen nerelerdesinnnnn
canım benim annem babam geldi birde bu ayın 14-15'inde aöf sınavım var biraz aksattım ama şu sınavlar geçsin bi rahatlıyım hergün burdayım inş.
sende ne var ne yok bakalım
calışıyoruz bizzzzz bu hafta kaç yasin çıkıyo bi görelim de canım duruma göre haftaya hareket ederiz diğer kızlar yorum yapmıyo tivitoşta yok :26:
[MENTION][/MENTION]
canım en son çatlayana göre hesap yapman lazım hadi bakalım ben bile heyecanlandımm canım ya hayırlısı hakkında inşallah tutmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?