Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

oleyyyyyyyyy hayirli olsun canimmmm allah saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin
darisi bizim basimiza insallahhh.... nekadarlikmis peki?

hayirlisi olsun canim birdahaki ay dolsun göbüsün insallah
canım daha kesemizi bile göremedik 192 çıktı değerim tahminen 3 haftalık:) susam tanesi kadar

canım daha kesemizi bile göremedik 192 çıktı değerim tahminen 3 haftalık:) susam tanesi kadar

aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy inanmıyorummmm çok tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inş.

geçmişe dönük okumadım..malum anne babam yanımda sınavlarım var çok sık giremiyorum nasılsınız kızlar??? varmı başka güzel haberler

allah razı olsun canım tek dua hayırlarlakucağımıza almak ve isteyen herkese nasib olması inş... beklemek çok zor... rabbm korusun emanetini inş....

iyiyiz canim yani ben öyleyim yogunum biraz sen nasilsin? bidik arkadasimizda hamile haberin varmi bilmiyorum
yavas yavas pes pese hamis kalacagiz insallahhhhhh... bende gece cok güzel rüya gördüm bebegim kucagimdaydi ayyy rüyasi bile cok güzel

1 er tane okuyalım bismillahirrahmanirrahim diyelim cuma ile pazar günü akşama kadar okuyanlar sana bildirsin sende listeni bana özelden at duasını pazartesi ben yapıcam tmm canım okuyunca ben sana yazarım özelden kızlarrrrrrrrr okuyanlar özelden tivitoşa atsınn tamam mııı?
bi de bu hafta kime yapacağımıza karar verelim...

ya da bu ilk hafta olduğu için hepimize yapalım haftaya şahıs şahıs başlarız ne dersiniz?

allah razı olsun canım tek dua hayırlarlakucağımıza almak ve isteyen herkese nasib olması inş... beklemek çok zor... rabbm korusun emanetini inş....

inş. canım Rabbim herkeze nasip etsin bebek beklemek çok zor çok yıpratıcı bi süreç psikoloji falan kalmıyor insanda... bu sefer hamiş kalıyosun ilk bi kaç gün mutluluk oluyor sonra yine endişeler başlıyor
kese gözükecek mi?
kalp atışı var mı?
bebeğim sağlıklı mı?
her dakika acaba bebeğim iyi midir telaşı....
gerçekten bebek beklemek çok zor, hamilelikte zor..Rabbim herkeze kolaylık versin inş.
2 hafta sonra ikili test yaptırmam lazım ne saat geçiyor ne günler her dakika düşünmeden edemiyorum..karnıma bi ağrı saplansa acaba iyi mi diye düşünüyorum.. :44::44::44:

Rabbim hiç kimseyi evlatla sınamasın hepimize sağlıklı yavrucaklar versin inş.

kızlar listeyi paylaşın olurmu birer yasin okunacaksa üç gün üç yada beş yasin okumacaksa daha fazla yapalım günü sizcede uygunsa... 41 yasin bi hatim 123 yasin ise büük yasin hatmi oluyo... kusura bakmayın araya girmiş gibi oldum ama belki fikir alırsnz...

haftalık 123 yasin okunursa eğer bir haftda üç kişiye birer yasin hatmi yapmış oluruz 123 kişi sayısına bölününce kaç çıkıyo ki çok gelmez demi arkadaşlar

amiiinnnnnnnn............

bende iyiyim canım..evet haberim var bıdıktan ooyyy ne güzel kalabalıklaşmaya başladık çok şükür
Rabbim rüyanı hayra çevirsin göbişine bu ay gelsin bebeişin inş.

duaya başlanmış çok iyi olmuş kızlarr bende fırsat buldukça okurum inş. arapça bilmiyorum türkçe yasin yazan kitap yok evde..
en kısa zamanda alırım bu süre zarfındada ayetel kürsi okurum

canım o kadar vakit yok ya biz cuma akşamı kv lerde olucaz cumartesi dışarı çıkıcaz eşimle pazar günü de ev işi derken akşam oluyo ben perşembe gecesi okumayı düşünüyorum 1 yasin hem mübarek gece ya o sebepten ama tabi daha çok okuyabilen daha çok okusun okuyanlarda tivitoşa atsın işte şu kadar yasin okudum ben diye..(pazar akşamına kadar)

haftalık 123 yasin okunursa eğer bir haftda üç kişiye birer yasin hatmi yapmış oluruz 123 kişi sayısına bölününce kaç çıkıyo ki çok gelmez demi arkadaşlar

calışıyoruz bizzzzz bu hafta kaç yasin çıkıyo bi görelim de canım duruma göre haftaya hareket ederiz diğer kızlar yorum yapmıyo tivitoşta yok :26:

true_blood cnmm hosgeldinnnn bana diyordun ama sen nerelerdesinnnnn

canım benim annem babam geldi birde bu ayın 14-15'inde aöf sınavım var biraz aksattım ama şu sınavlar geçsin bi rahatlıyım hergün burdayım inş.
sende ne var ne yok bakalım

canım benim annem babam geldi birde bu ayın 14-15'inde aöf sınavım var biraz aksattım ama şu sınavlar geçsin bi rahatlıyım hergün burdayım inş.
sende ne var ne yok bakalım

bende iiyim işte ne olsun cnm evde pinekliyorum havalar iyice sogudu sensiz buralar cok sessiz kızzzzz hemen gellll

calışıyoruz bizzzzz bu hafta kaç yasin çıkıyo bi görelim de canım duruma göre haftaya hareket ederiz diğer kızlar yorum yapmıyo tivitoşta yok :26:

kizlar bende calisiyorum okuyabilirsem okurum insallah ama evde yok yurtdisinda oldugum icin nerden bulurum bilmiyorum..
internetten okursamdami basimi örtmem gerekiyor bilginiz varmi? yoksa isyerinde vaktim olursa okurum ama basimi örtemem burda..

[MENTION][/MENTION]

canım en son çatlayana göre hesap yapman lazım hadi bakalım ben bile heyecanlandımm canım ya hayırlısı hakkında inşallah tutmuştur..

Kizlar inv9cum bitteerim bugun adet olmam gerkiyodu ama olmadim test yaptim negatiiif allahim affetsin inanin sabrim yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…