hayırlı sbahalar datlımmmmmmmmmm napıorsunnnnnnnn:))))))))))
Allah kabul etsin canım,benim henüz bitmedi bitsin ben de okuycam :)kızlar günaydın ben geldimnasılsınız bakalım?? kızlar ben dün test yaptım negatif regl tarihim 14 ü evde bir tane test vardı dayanamadım yaptım sizce erken mi yaptım herkes 5-6 gün varken hayalet çizgiyi görüyo bu aydan da ümidimi kesmelimiyim ne dersiniz deneyimliler yazsın cuma günü yasin okudum bu arada hepimiz için Allah kabul etsin
demirbaş kız nerelerdesin sengunaydın millet demirbaş geldi
günaydınnn bebebemmmm ne okuyosunuz bende okyyimm benim kocisss bende kaçıyorbu aralar niye dedim perşemde teste gidecem dedi oleyyyyyyyyyyyy
Aybizim hosgeldin nerelerdesin ?
Kizlar simdi herkes katilmak istiyormu duaya yarin liste yapayim okumaya baslayalim ?
canim bende katilmak isterim ama daha önceki sayfalardada belirtmistim bende kitap yok yurtdisindada bulabilecegim yer yok internetten okursam olur ama pc basindadami basimi örtmem gerekir bilginiz varmi?? isyerinde örtememde..
canım kimseye hak geçmesin nicklerin alfabetik sırasına göre okuyalım duasını ben yaparım inş. bir hafta verelim cumadan cumaya olsun sizin içinde uygunsa
canım tabiki ihtiyaç tedavi vs göre de sıralanabilir yada değişiklik yapılabilir buna da o an karar verir arkadaşlar hani şimdi kimse yok ya arkadaşlardan burda omyüzden ben alfabetik sıra dedim sonrada gelenler listenin altına eklenir senaırım sen takib edeceksin listeyi en uygununu sen bilirsişn...Tamam canim alfabetik sirayla olsun benim icin sorun degil.. Evet cumadan cumaya iyi olur bence o zaman bu cuma baslayalim.. o zamana kadar katilmak isteyen olur belki.. tamam duasinida sen yap o zaman.. nasil yapiliyor bilmiyorum vebalini almak istemem
diger kizlar icinde uygunsa cuma gunu basliyoruz o zaman..
kızllaaar selaam... bugün doktora gittim nur topu gibi kistim oluşmuş, invvvoooo al sana kist yaaa, sol kasığımda kistim olmuş 34 mm lik dedi doktor bu ay normal ilişki çok düşük hamiş kalman dedi ama olmaz diyemem olabilir dedi, bu ay da bebiş olmayacak yani, klomen yapmış kisti neyse bu kiste hangi bitki iyi geliyor bileniniz varmıı
canım tabiki ihtiyaç tedavi vs göre de sıralanabilir yada değişiklik yapılabilir buna da o an karar verir arkadaşlar hani şimdi kimse yok ya arkadaşlardan burda omyüzden ben alfabetik sıra dedim sonrada gelenler listenin altına eklenir senaırım sen takib edeceksin listeyi en uygununu sen bilirsişn...
kızllaaar selaam... bugün doktora gittim nur topu gibi kistim oluşmuş, invvvoooo al sana kist yaaa, sol kasığımda kistim olmuş 34 mm lik dedi doktor bu ay normal ilişki çok düşük hamiş kalman dedi ama olmaz diyemem olabilir dedi, bu ay da bebiş olmayacak yani, klomen yapmış kisti neyse bu kiste hangi bitki iyi geliyor bileniniz varmıı
gecmis olsun canim.. doktor birsey vermedi mi kist icin ?
kibosum dua listesine katilmak istermisin ? habersiz yazmayim dedim..
canim cuma gunu yazicam adetleri belki katilan olurtiwim benim için hiç farketmez ben çoğunluğa uyarım..
şimdi kaçar tane okumamız lazım..?
hayır vermedi yaşın genç daha kist kendiliğinden atılır dedi, bidahaki ay günde 1 tane klomen kullanırız sonra rahim filmi dedi
canım ne olduğunu tam bilemiyorum şu anda ben evime dönünce nete sık sık girerim geçmişe bakamıyorum ondan, gelince katılmak isterim
canim cuma gunu yazicam adetleri belki katilan olur
o zaman simdilik yazmiyorum canim seni cabucak don evine INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?