Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canim meryem suresi 41 ya ne bileyim oyle 41 olsun dedim kac kere okumak gerekki beraber bir karar verelim.. :26:
ya varis tesbihatini herkes kendinemi okuyacak ?
istigfari nasil yapiyoruz Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh. mu ? buysa ben hergece yatmadan 10 tane okuyorum.. :26:

Canim 41 kez de olur ama çok olursa simdi belki bitiremeyiz..
7 kez okusak ta olur..
Ayrica “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kadîr" 70 kez tesbihat yapalim
Ve duasi okunan kisi o gun 700 kez istigfar etsin. Yani estafirullah desin...
Cocuk sahibi oluncaya kadar her gece yasini serif okunmalidir diyor bilgilerde ama biz birbirimize dua yapacagimiz icin cok olmasin ki kalpten okuyalim belki nefsimize yeniliriz, dua seklini de degistiririz hem ilerde... Degisik dualar okuruz..
Peygamber efendimiz buyurmus ki gunahsiz bir dilden dua yapin, gunahsiz dil de kisinin kiisye ettigi dua yani ne o senin gunahini biliyor nede sen onun...
Duasi okunan kisi ayrica hacet namazi kilsin 2 rekat bi namaz.
Ve de turkce olarak su duayi edelim 40 gun boyunca her aksam...

(Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!)

canim 41 cok degilki yani herkes 41 okumayacak onu bolusecegiz kisi basina ya 3 4 tane dusecek :26:
tamam tesbihatta yapalim.. 1 hafta sure olacak.. tamam diger arkadaslarda okusun bunu cuma gnun baslayalim

Tamam canim 41 olsun o zaman.. kisi basina 4-5 yasin duser...
O sekilde olur diger secenekleride yapalim elimizden geldigince dua okumamiz lazim..
Allah cebrail aleyhisselama demis ki ben bu kulumu seviyorum bunun duasini hemen kabul etme, bi kulu icinde buyurmus ki ben bu kulumun sesini sevmiyorum bunun duasini hemen kabul et..
Herseyde vardir bir hayir bize dusen dualarla Rabbimize yonelmek insAllah... bu cuma mi basliyoruz ?

Kizlar dua bolumunde yeni bir topik acip ordan devam edelim diyoruz dualara.. belki sitede baska okumak isteyen arkadaslar olur bize okumak isteyenler olur

canım ben hiç 5-6 gün kala silik çizgi görmedim..hatta günüm geçtikten sonrada silikti acele etme canını sıkma bekleyelim bi kaç gün daha Allah hayırlara çıkarsın inş. bu ay mutluluktan ağlarsın inş.
günaydın kızlarrr
ben akşam girdiğim için iyi akşamlar canım

hayirli sabahlar bayanlar yeni hafta yeni umutlar hadi bakalim insallah bu hafta güzel haberler aliriz...
sanada hayırlı akşamlar nazo inş. canım duayada başlıyoruz çok şükür

hayırlı sbahalar datlımmmmmmmmmm napıorsunnnnnnnn:))))))))))
kız sen nerdesiiinnn kaç zamandır bizi çok ihmal ediyosun

günaydınnnn
çok yoğunum kzılar..reglim bitti okumaya başlayabiliriz...
canım sanada iyi akşamlar diyim bari

canım demekki çatlamamış yumurtan kiste çevirmiş..soğan suyu içiliyordu yanılmıyorsam kistle hamile kalınmaz diye bişey yok canım.. 41 yaşında tek tüpü olmayan komşumdan bahsetmiştim 7 cm kisti vardı..Allahtan bebeğe zararları olmuyor bebek büyüdükçe kist küçülüyormuş..Rabbim hayırlısını nasip etsin canım

kızlar bende nacizane fikrimi belirtmek isterim.. bence önceliği tedavisi ve psikolojisi bu konuda yıpranmış olan arkadaşlarımıza verelim..bu çok zor bi süreç..
kays canım sende anne adayısın canım en son ikimize okunsa evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almamız için.. :26: sanada uyar mı? arkadaşlarda hamiş kalınca okumamız bitince tekrar başa döneriz ve onlarda sağlıcakla kucaklarına alsınlar diye tekrar okuruz

aleyküm selam canım sen nasılsın?
canım çatlama iğnesi kullanınca kist olmuyor pkolularda çatlamadığı için çatlama iğnesi oluyoruz bende 1 ay o iğneyi vurunmamıştım bendede kist olmuştu
ayy benide dua heyecanı sardı..yanlız bu hafta sınav haftam kendim okumaya fırsat bulamayabiliri.ama anneme,hamile yengem var ona,dayımın eşlerine,amcamın eşlerine,kuzenlerime derken bi sürü farklı ağızdan dua toplarım..1 hafta sonra bende bol bol okurum Allahın izniyle.. arapça bilmiyodum ama eve türkçe okunuşu olan yasin kitabı aldım.. annemde 41 yasin okumanın daha makbul olduğunu söyledi ve bir çok kişidende öyle duydum

yazdıkların çok güzel canım bunlarıda okuyalım.. zaten 1 haftada her gün 1 yasin okusa 1 kişi.. 7 yasin yapar 7 kişi okusak tamamlarız 1 kişiyi 1 haftada... ve her ağızda ayrı dua vardır..ben çevremdeki bir çok kişiden rica edicem kısa zamanda bititiririz inş. hedefimiz 1 ayda 4 arkadaş olursa kısa zamanda bitiririz Allahın izniyle..

kızlar bana her türlü uyar nasıl olsa dua ediyoruz hepimiz ane olacaklar olmak istyenler diye... rabbim katında kabul eylesin inşaallah....

kays ağustos annesi olacaksın galiba 7 ağustos yazmışsın...bence sen temmuz annesi olacaksın gibime geldi..içime bi an öyle doğdu yazmak istedim..yavruşun sağlıcakla gelsin inş. kalp atışlarını duydun mu? sen niye takvim yapmadın bakalım??

yok canım kese bile görmedik daha doktorum acaba ilgisiz mi diye düşümeye başladım kan değerime baktı bi heseaplama yaptı ve sanırım hem keseyi hem kalp atışını görebilmek için ayın 18 ine randevu verdi ... ayın onsekizinde 6. hafta içinde olacağız inş. birde kar kış dışarı çıkmak mesele burda korkuyorumda açıkçası

ya canım sana bişey soracağım sen aşağıdaki etiketi zama çizelgesini nasıl koydun ben takvim koymak istemiyorumda sedece sen gibi haftayı gösteren çizelge koymak istiyorum...

canım betan kaçtı ki göremedi doktorun? sana vajinal baktı mı? bana ilk haftalar vajinal baktı keseyide kalp atışınıda öyle söyledi...daha sonra 8. haftada karından bakmaya başladı..
peki ağrın var mı? şu an 5. haftamısın ben daha fazlasındır diye düşündüm :44: sen nerde yaşıyosun canım??

benm bat ayın 29 idi.. ayın ikisinde gittim doktorum daha çok küçük dedi karından baktı ama göremedi tabi:) vajenden de bakmadı seni şimdi yormayım demişti. elh. hiç bi ağrım yok ...ben ank. yaşıyorum ama bi ilçesinin köyündeyim merkez yollar açık olmasına rağmen bizim ilçe belediyesi yatıyo.. ilçe demeyede şahit lazım köy köy

o zaman ayın 18'ine sata göre 6+.. günlük olman lazım kalp atışıda o zamanlarda görülüyor.. 6+5'te duydum ben..
vajinal baksa mutlaka görürdü..benim 2. bebekte beta 6 binlerdeydi karından yine gözükmüyordu..
ağrın sancın bi sorunun olmaması güzel demekki bebek olması gereken yerde

Allah yardımcın olsun canım bende bi ilçede oturuyorum ama başka ilçeye ile gidiyorum Allahtan belediye çalışıyo...

Rabbim yardımcımız olsun güzel haberle döneriz inş. bende ayın 18'i gibi ikili teste gideyim diyorum..arkideşlerimizde peşimizden gelirsee bal olur bu topikkk tattan yenmezz...

Trueeeeeee nasılsın cnmmmmmmm

Trueeeeeee nasılsın cnmmmmmmm

canım ben iyiyimdee...kız sen nerelerdesin? alıntı bildirimleride gitmiyor kaç defa gelişmeleri yaz dedim ama okumadın sanırım bak duaya başladık..azıcık aktif ol hadi dön aramızaa eski günlerimize döndük burası yine kıpır kıpır

kızlar rüyamda sizi görüdmmm yaa çok ilgünçti sabahı n köründe girip size yazmak istedim hemende bu saati buldum eşim ve ben ardan zaman gelmiş sizlerden bahsediyorum diyorum ki hayatım hepsinin bebekleri büyümüş bunun anısına toplanmaya karar verdik diyorum deniz kenarında hepınızın elinde birer velet böyle şeker olanlarından süslü püslü bebekler buluşuyoruzsonra uyandımmm

çok iyiymişşşşşşşşşşş mutlu oldum biran olur mu dersin? neden olmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…