Selam kizlar nasilsiniz ?
canim geçmis olsun onceliklen klomeni bende kullandim ama kist yapmamisti bende bunyeden bunyey gore degisiyormu ki :26:
Sogan suyu kistleri yok eder onu iç canim.. Garanti yok ettigi..
yumurtalik kistleri cabuk gecer ustelik..
41 yasini nasil okuycaz ? Ne sekilde yani ?
Kizlar birde hergun edebildiginiz kadar istigfar edin...
Ya varis tebihati da yapalim bence... Yasini 41 kez okumak mi en makbulu ?
canim meryem suresi 41 ya ne bileyim oyle 41 olsun dedim kac kere okumak gerekki beraber bir karar verelim.. :26:
ya varis tesbihatini herkes kendinemi okuyacak ?
istigfari nasil yapiyoruz Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh. mu ? buysa ben hergece yatmadan 10 tane okuyorum.. :26:
Canim 41 kez de olur ama çok olursa simdi belki bitiremeyiz..
7 kez okusak ta olur..
Ayrica Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kadîr" 70 kez tesbihat yapalim
Ve duasi okunan kisi o gun 700 kez istigfar etsin. Yani estafirullah desin...
Cocuk sahibi oluncaya kadar her gece yasini serif okunmalidir diyor bilgilerde ama biz birbirimize dua yapacagimiz icin cok olmasin ki kalpten okuyalim belki nefsimize yeniliriz, dua seklini de degistiririz hem ilerde... Degisik dualar okuruz..
Peygamber efendimiz buyurmus ki gunahsiz bir dilden dua yapin, gunahsiz dil de kisinin kiisye ettigi dua yani ne o senin gunahini biliyor nede sen onun...
Duasi okunan kisi ayrica hacet namazi kilsin 2 rekat bi namaz.
Ve de turkce olarak su duayi edelim 40 gun boyunca her aksam...
(Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!)
hayırlı aksamlar kızlarrrrrrrrrrrr
canım ben hiç 5-6 gün kala silik çizgi görmedim..hatta günüm geçtikten sonrada silikti acele etme canını sıkma bekleyelim bi kaç gün daha Allah hayırlara çıkarsın inş. bu ay mutluluktan ağlarsın inş.kızlar günaydın ben geldimnasılsınız bakalım?? kızlar ben dün test yaptım negatif regl tarihim 14 ü evde bir tane test vardı dayanamadım yaptım sizce erken mi yaptım herkes 5-6 gün varken hayalet çizgiyi görüyo bu aydan da ümidimi kesmelimiyim ne dersiniz deneyimliler yazsın cuma günü yasin okudum bu arada hepimiz için Allah kabul etsin
ben akşam girdiğim için iyi akşamlar canımgünaydın kızlarrr
sanada hayırlı akşamlar nazohayirli sabahlar bayanlaryeni hafta yeni umutlar hadi bakalim insallah bu hafta güzel haberler aliriz...
kız sen nerdesiiinnn kaç zamandırhayırlı sbahalar datlımmmmmmmmmm napıorsunnnnnnnn:))))))))))
canım sanada iyi akşamlar diyim barigünaydınnnn
çok yoğunum kzılar..reglim bitti okumaya başlayabiliriz...
Dua listesindekiler..
> aybizim
> berree
> Bitterkuzucuk
> invoice
> kays_
> nazar88
> Rüzgargülü
> true_blood
> Tweety
Baska katilmak isteyen var mi ? 41 yasin okuyalim diyorum... ilk kim icin okuyalim bir karar verelim.. birde duasi nasil yapiliyor bilmiyorum bilen biri yardimci olabilir mi ?
canım demekki çatlamamış yumurtan kiste çevirmiş..soğan suyu içiliyordu yanılmıyorsam kistle hamile kalınmaz diye bişey yok canım.. 41 yaşında tek tüpü olmayan komşumdan bahsetmiştim 7 cm kisti vardı..Allahtan bebeğe zararları olmuyor bebek büyüdükçe kist küçülüyormuş..Rabbim hayırlısını nasip etsin canımkızllaaar selaam... bugün doktora gittim nur topu gibi kistim oluşmuş, invvvoooo al sana kist yaaa, sol kasığımda kistim olmuş 34 mm lik dedi doktor bu ay normal ilişki çok düşük hamiş kalman dedi ama olmaz diyemem olabilir dedi, bu ay da bebiş olmayacak yani, klomen yapmış kisti neyse bu kiste hangi bitki iyi geliyor bileniniz varmıı
kızlar bende nacizane fikrimi belirtmek isterim.. bence önceliği tedavisi ve psikolojisi bu konuda yıpranmış olan arkadaşlarımıza verelim..bu çok zor bi süreç..canım tabiki ihtiyaç tedavi vs göre de sıralanabilir yada değişiklik yapılabilir buna da o an karar verir arkadaşlar hani şimdi kimse yok ya arkadaşlardan burda omyüzden ben alfabetik sıra dedim sonrada gelenler listenin altına eklenir senaırım sen takib edeceksin listeyi en uygununu sen bilirsişn...
aleyküm selam canım sen nasılsın?Selam kizlar nasilsiniz ?
canim geçmis olsun onceliklen klomeni bende kullandim ama kist yapmamisti bende bunyeden bunyey gore degisiyormu ki :26:
Sogan suyu kistleri yok eder onu iç canim.. Garanti yok ettigi..
yumurtalik kistleri cabuk gecer ustelik..
41 yasini nasil okuycaz ? Ne sekilde yani ?
Kizlar birde hergun edebildiginiz kadar istigfar edin...
Ya varis tebihati da yapalim bence... Yasini 41 kez okumak mi en makbulu ?
yazdıkların çok güzel canım bunlarıda okuyalım.. zaten 1 haftada her gün 1 yasin okusa 1 kişi.. 7 yasin yapar 7 kişi okusak tamamlarız 1 kişiyi 1 haftada... ve her ağızda ayrı dua vardır..ben çevremdeki bir çok kişiden rica edicemCanim 41 kez de olur ama çok olursa simdi belki bitiremeyiz..
7 kez okusak ta olur..
Ayrica Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kadîr" 70 kez tesbihat yapalim
Ve duasi okunan kisi o gun 700 kez istigfar etsin. Yani estafirullah desin...
Cocuk sahibi oluncaya kadar her gece yasini serif okunmalidir diyor bilgilerde ama biz birbirimize dua yapacagimiz icin cok olmasin ki kalpten okuyalim belki nefsimize yeniliriz, dua seklini de degistiririz hem ilerde... Degisik dualar okuruz..
Peygamber efendimiz buyurmus ki gunahsiz bir dilden dua yapin, gunahsiz dil de kisinin kiisye ettigi dua yani ne o senin gunahini biliyor nede sen onun...
Duasi okunan kisi ayrica hacet namazi kilsin 2 rekat bi namaz.
Ve de turkce olarak su duayi edelim 40 gun boyunca her aksam...
(Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!)
ya canım sana bişey soracağım sen aşağıdaki etiketi zama çizelgesini nasıl koydun ben takvim koymak istemiyorumda sedece sen gibi haftayı gösteren çizelge koymak istiyorum...kays ağustos annesi olacaksın galiba 7 ağustos yazmışsın...bence sen temmuz annesi olacaksın gibime geldi..içime bi an öyle doğdu yazmak istedim..yavruşun sağlıcakla gelsin inş. kalp atışlarını duydun mu? sen niye takvim yapmadın bakalım??
yok canım kese bile görmedik daha doktorum acaba ilgisiz mi diye düşümeye başladım kan değerime baktı bi heseaplama yaptı ve sanırım hem keseyi hem kalp atışını görebilmek için ayın 18 ine randevu verdi ... ayın onsekizinde 6. hafta içinde olacağız inş. birde kar kış dışarı çıkmak mesele burda korkuyorumda açıkçası
benm bat ayın 29 idi.. ayın ikisinde gittim doktorum daha çok küçük dedi karından baktı ama göremedi tabi:) vajenden de bakmadı seni şimdi yormayım demişti. elh. hiç bi ağrım yok ...ben ank. yaşıyorum ama bi ilçesinin köyündeyim merkez yollar açık olmasına rağmen bizim ilçe belediyesi yatıyo.. ilçe demeyede şahit lazım köy köycanım betan kaçtı ki göremedi doktorun? sana vajinal baktı mı? bana ilk haftalar vajinal baktı keseyide kalp atışınıda öyle söyledi...daha sonra 8. haftada karından bakmaya başladı..
peki ağrın var mı? şu an 5. haftamısın ben daha fazlasındır diye düşündüm :44: sen nerde yaşıyosun canım??
benm bat ayın 29 idi.. ayın ikisinde gittim doktorum daha çok küçük dedi karından baktı ama göremedi tabi:) vajenden de bakmadı seni şimdi yormayım demişti. elh. hiç bi ağrım yok ...ben ank. yaşıyorum ama bi ilçesinin köyündeyim merkez yollar açık olmasına rağmen bizim ilçe belediyesi yatıyo.. ilçe demeyede şahit lazım köy köy
o zaman ayın 18'ine sata göre 6+.. günlük olman lazım kalp atışıda o zamanlarda görülüyor.. 6+5'te duydum ben..
vajinal baksa mutlaka görürdü..benim 2. bebekte beta 6 binlerdeydi karından yine gözükmüyordu..
ağrın sancın bi sorunun olmaması güzel demekki bebek olması gereken yerde
Allah yardımcın olsun canım bende bi ilçede oturuyorum ama başka ilçeye ile gidiyorum Allahtan belediye çalışıyo...
Rabbim yardımcımız olsun güzel haberle döneriz inş. bende ayın 18'i gibi ikili teste gideyim diyorum..arkideşlerimizde peşimizden gelirsee bal olur bu topikkk tattan yenmezz...
Trueeeeeee nasılsın cnmmmmmmm
kızlar rüyamda sizi görüdmmm yaa çok ilgünçti sabahı n köründe girip size yazmak istedim hemende bu saati buldum eşim ve ben ardan zaman gelmiş sizlerden bahsediyorum diyorum ki hayatım hepsinin bebekleri büyümüş bunun anısına toplanmaya karar verdik diyorum deniz kenarında hepınızın elinde birer velet böyle şeker olanlarından süslü püslü bebekler buluşuyoruzsonra uyandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?