Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

merhaba bır suredır sıteye uyeyım ama yazınızla sımdı karsılastım..dılerım Rabbım tüm dualarını kabul eder tüm dualarınızı..kabul eder ve gonlunuze gore verrir.Ve duayı ederken kalbını ıkılememek cok onemlı ve dıkkate alırmısınız bılemem akıl vermöek gıbı anlamayın ama dua ederken Allah'ın 99 isimlerinden bazılarıylada hıtap ederek dua edersenız Rabbıme daha yakın olacaksınız inanın..
kucaklarınız dolsun hepınızın..hepımızın inş

Kizlar geldi kirmizilar, 2 gun gecikti bu ay insallah prolaktinim yukselmemistir paxartesi yada sali evimde olcam ozaman rahat nete girebilirim opuyorum sizi
yükselmemiştir bence canım,benim de 3 gün geçti ama gecikme olarak görmüyorum..hayıt suyuna başladım yine.

evet yorucu bir süreç..çok odaklanmak insanı yıpratıyor.ben akışına bırakmaya karar verdim.birkaç ay daha bekleyip eğer olmazsa öyle doktora gitmeye karar verdim.bu süre zarfında hayıt suyuna devam ve bol bol dua.

kızlar sa. dua listesi yayınlandımı yayınlandı ise kaçıncı sayfada bilgi verecek gönüllü varmı ne okuyoruz hepiniz anne oluuuuuuuuuuunnn.... aeo...

[video=youtube;W6-nTjbTMvU]http://www.youtube.com/watch?v=W6-nTjbTMvU[/video]​

Selamlar...

m

cnm hamıle olduğunu okudum,, çokkkkk çookk sevındım senın adına ....Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın inşşşşşşşşş...dıkkat et kendıne .darısı benm ve tum bebek bekleyenlerın başına inşallahhhhh..
bendede kasık ağrısı başladı hafıften, baş agrsı aldı başını gıdıyor zaten. hap almıyorum dedıgn gıbı.adetıme yaklaşık 1 hafta var . ama gecen ay adetımden 1 hafta sonra tekrar 3 günlük bır kanamam olmuştu. .bu seferkı adet donemım saçma sapan bişi oldu . bende anlamadım

Bugun biraz muzik paylasayim ..
[video=youtube;5yyBV0_8K5M]http://www.youtube.com/watch?v=5yyBV0_8K5M[/video]

Arkası gelmez dertlerimin bıktım illALLAH
Biri biterken öbürü de başlar vermesin ALLAH
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vALLAH
Yok mu çaresi dostlar fesupanALLAH

Alemin keyfi yerinde yine maşALLAH
Bize de bir gün kader güler güler inşALLAH
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vALLAH
Yok mu çaresi dostlar fesupanALLAH

Son düzenleme:

tam bize uygun bu şarkı Allah bizi şaşırtmasın bol bol sabır versin inşallah dün akşm içim sıkılıyodu zaten gündüzde ii değildim eşime dedim ben artık kendi adıma istemiyorum ama dedim sizleri düşünüyorum inanki o da dedi ki olur mu o ikimizin bebeği olucak öyle deme dedi ne bileyim ya çok üzülüyorum tek derdim eşiimin baba olması annemlerde torun bekliyo annem her defasında konusunu açıyo kızlar son 7 gün kaldı ben şimdi çıktıyorum kocam geldiiiiiii dışarı çıkıcaz öptüm sizleriiiiiiiiiiii...

[video=youtube;OBFKwlVRWfA]http://www.youtube.com/watch?v=OBFKwlVRWfA[/video]

Gelecek olan Bebegime...

kızlar günaydın ben geldim nasılsınız bakalım?? kızlar ben dün test yaptım negatif regl tarihim 14 ü evde bir tane test vardı dayanamadım yaptım sizce erken mi yaptım herkes 5-6 gün varken hayalet çizgiyi görüyo bu aydan da ümidimi kesmelimiyim ne dersiniz deneyimliler yazsın cuma günü yasin okudum bu arada hepimiz için Allah kabul etsin

hayirli sabahlar bayanlar yeni hafta yeni umutlar hadi bakalim insallah bu hafta güzel haberler aliriz...

günaydınnnn
çok yoğunum kzılar..reglim bitti okumaya başlayabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…