kızlar saklamicam ağlıyorum ben yaaa şu an çok moralim bozuldu üzülmicem diyorum ama aklıma kötü şeyler geliyo sürekli yorulduk hepimiz bu işin oluru var mı yok mu belirsizlik bi taraftan kasıyo beni cuma saatindeyiz bi taraftan yalvarıyorum Allahıma nolur diye şu an işyerinde tekim kimseler yok son 9 günüm benimde kib im yaaaa denecek söylenecek hiçbişey yok sadece sabır ve dua..
yükselmemiştir bence canım,benim de 3 gün geçti ama gecikme olarak görmüyorum..hayıt suyuna başladım yine.Kizlar geldi kirmizilar, 2 gun gecikti bu ay insallah prolaktinim yukselmemistir paxartesi yada sali evimde olcam ozaman rahat nete girebilirim opuyorum sizi
evet yorucu bir süreç..çok odaklanmak insanı yıpratıyor.ben akışına bırakmaya karar verdim.birkaç ay daha bekleyip eğer olmazsa öyle doktora gitmeye karar verdim.bu süre zarfında hayıt suyuna devam ve bol bol dua.kızlar saklamicam ağlıyorum ben yaaa şu an çok moralim bozuldu üzülmicem diyorum ama aklıma kötü şeyler geliyo sürekli yorulduk hepimiz bu işin oluru var mı yok mu belirsizlik bi taraftan kasıyo beni cuma saatindeyiz bi taraftan yalvarıyorum Allahıma nolur diye şu an işyerinde tekim kimseler yok son 9 günüm benimde kib im yaaaa denecek söylenecek hiçbişey yok sadece sabır ve dua..
kızlar sa. dua listesi yayınlandımı yayınlandı ise kaçıncı sayfada bilgi verecek gönüllü varmı ne okuyoruz hepiniz anne oluuuuuuuuuuunnn.... aeo...
mrica ederim canım :))
ninattacım bende de sinüzit var bazı zamanlarda da migrenim tutuyor çeken bilir, ama ilaç içmiyorum 25 gündür falan. sakın içme çok ağrıyor geçmiyor biliyorum ama dayan yoksa bebek tutunamadan gider adetinle.
benim de 5 gündür hergün kahve 1-2 damla leke geliyor.dünden beri adetim gecikti 3 gündür test yapıyorum,bugün çok silik varla yok arası çok dikkatli bakınca gözüme çizgi çarptı. dedim paranoyak mı oluyorum ama yok daha evvel 2. çizginin yerini bile görmemiştim.çizgi tam netleşmeden birşey diyemem tabi kisen de geciksin 2 gün öyle başla test yapmaya
Bugun biraz muzik paylasayim ..
[video]http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=321541&tab=likes_received[/video]
Arkası gelmez dertlerimin bıktım illALLAH
Biri biterken öbürü de başlar vermesin ALLAH
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vALLAH
Yok mu çaresi dostlar fesupanALLAH
Alemin keyfi yerinde yine maşALLAH
Bize de bir gün kader güler güler inşALLAH
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vALLAH
Yok mu çaresi dostlar fesupanALLAH
hayirli sabahlar bayanlaryeni hafta yeni umutlar hadi bakalim insallah bu hafta güzel haberler aliriz...
günaydın kızlarrr
günaydınnnn
çok yoğunum kzılar..reglim bitti okumaya başlayabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?