Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kizlar inv9cum bitteerim bugun adet olmam gerkiyodu ama olmadim test yaptim negatiiif allahim affetsin inanin sabrim yok artik

canım sabırr kuzum...seni en iyi anlayanlar bizleriz...
ama sabretmemiz lazımm kuzucum..
geç çatlamıştır yumurtan belki..
biraz daha bekle bakalımm

canım sabırr kuzum...seni en iyi anlayanlar bizleriz...
ama sabretmemiz lazımm kuzucum..
geç çatlamıştır yumurtan belki..
biraz daha bekle bakalımm

olabilir tabi mesela benim bu ay 17.günde çatladı üstelik 11.gün 21mm di çok geç çatladı yani eşim aradı akşam sinemaya gidelim diyo çağan ırmak ın varya ona bakalım genç turkcelli arıyorum :26: kib yaptığın testi hemen attın mı belki 1 saat sonra belirirdi çizgin olabiliyo çünkü canım..

kızlarrrrrr hayırlı cumalar olsun hepimize bugün ayetel kürsi okuyalım birbirimiz için zaten moralim bozuk rüyamda siyah uzun bir yılan gördüm hemde evin içinde dün akşam sinemadaydım truecum iyiyim ya ne olsun işte heyecan var bende biraz son 9 gün ne bileyim ya inşallah üzülmem bu sefer canım sıkılıyo aklıma geldikçe canım benim öyle işte yarın akşamda eşimin arkadaşlarıyla dışarı çıkıcaz eğlenicez kafa dağıtıyorum vakit doldurmaya çalışıyorum ssz kib gelemedi kimsecikler yokkkkkkk

günaydin arkadaslar nasilsiniz? ne var ne yok?

vücudum bana oyun oynuyor sanirimmm yardim edinnnnn
normalde bu hafta yumos haftam ama gecen hafta kasiklarim ve gögüs uclarim agridi yani gecen hafta yumurtladigimi düsünüyorum ama malesef bikere calisma oldu simdi hesaplamalara göre bu hafta yumos haftam ama benim sadece hafif kasigim sizliyo... 2 hafta icinde 2 kez yumurtluyor olabilirmiyimki? kafam karisti iyice bugün adetime tam 14 gün var.. :18: ne zor ismis yaaa duyunca cok kolay gibi geliyo yumos haftani hesapla falan ama olmuyo iste.. bu ay nedense hic ümidim yok zaten.. gecen ay cok ümitliydim oda fos cikti

olabilir canım ya ama her ağrı yumurtlama olmuyor dün akşam bende yürüdüm biraz sağ yumurtalığım ağrı yaptı üşüttüm diye düşündüm çünkü ben geçen hafta yumurtladım canım..

kızlar bizler için 1000 tane ya vali 10 tane ayetel kürsi okudum şifa olsun.amin.

Allah kabul etsin invocum :)

ben daha reglyim

temizliğimi yaptım,duş alıp ben de dışarı çıkıcam..kafa dağıtalım bakalım biraz..hep aynı şeyler aynı düşünceler insan ne yapacağını şaşırıyor

Kizlar geldi kirmizilar, 2 gun gecikti bu ay insallah prolaktinim yukselmemistir paxartesi yada sali evimde olcam ozaman rahat nete girebilirim opuyorum sizi

Kizlar geldi kirmizilar, 2 gun gecikti bu ay insallah prolaktinim yukselmemistir paxartesi yada sali evimde olcam ozaman rahat nete girebilirim opuyorum sizi

kızlar saklamicam ağlıyorum ben yaaa şu an çok moralim bozuldu üzülmicem diyorum ama aklıma kötü şeyler geliyo sürekli yorulduk hepimiz bu işin oluru var mı yok mu belirsizlik bi taraftan kasıyo beni cuma saatindeyiz bi taraftan yalvarıyorum Allahıma nolur diye şu an işyerinde tekim kimseler yok son 9 günüm benimde kib im yaaaa denecek söylenecek hiçbişey yok sadece sabır ve dua..

Sual: Evlenmek isteyen, çocuğu olmayan, bir hastalığı olan, evinde geçimi olmayan veya imtihana girmek isteyen yahut iş arayan kimse, muradının hâsıl olması için ne yapmalıdır?
CEVAP
İnsan, bir işin neticesinin iyi mi, kötü mü olacağını bilemez. Muhakkak şu işim olsun diye ısrar etmemeli, (Hayırlıysa olsun) demeli. Kur’an-ı kerim ve dua, şartları gözetilerek okunursa, fayda verir. Okuyanın ve hastanın buna inanması gerekir. Kur’an-ı kerimin her harfi şifadır, dileklere devadır. Allahü teâlâ, (Kur’an-ı kerim, müminler için şifa ve rahmettir) buyuruyor. Çocuğu olmayan, evlenmek isteyen veya herhangi bir dileği olan şunları yapmalıdır:
1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okudu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikâyette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullarla yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10–12

Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Güzel bir abdest al! Sonra, “Yâ Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!”) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı.(Tirmizi)
Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.

*******************(70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kadîr”okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı. Dilek için kırk gün kadar okumalıdır.

Cuma günü İkindiden sonra, seccade üzerinde elinden geldiği kadar (Yâ Allah, yâ Rahman, yâ Rahîm, yâ Kavî, yâ Kadir) deyip, sonra dua etmelidir.

Bir dileğe bir murada kavuşmak için, (Salâten tüncînâ) okumalıdır.(İslam Ahlakı)
(Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âl-i seyyidinâ Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min cemî’il ehvâl-i vel-âfât ve takdî lenâ bihâ cemî’al hâcât ve tütahhirünâ bihâ min cemi’isseyyiât ve terfe’unâ bihâ a’ledderecât ve tübelligunâ bihâ akselgâyât min cemî’il hayrât-i fil hayâti ve ba’del-memât.)

Böyle sayı bildirilmeyen duaları bir kere okumak yeter. 3,7 veya 40 kere okumak daha iyi olur.

(Allahü teâlâdan dünyaya veya âhirete ait bir isteği olan kimse, gece kalkıp, gusül edip veya abdest alıp, iki rekat namaz kılsa, her rekâtında bir Fatiha ve üç kere İhlas okusa, selamdan sonra başını secdeye koyup, Ya Rabbi, benim isteğimi Ebu Bekr-i Sıddık “radıyallahü anh” hürmetine yerine getir, diye dua etse; Allahü teâlâ, Ebu Bekr-i Sıddık hürmetine isteğini verir.)

Hacet namazı iki, dört veya on iki rekât olarak kılınır. Birinci rekâtta Fatiha ve üç Âyet-el kürsi okunur, diğer rekâtlarda Fatihayla birer kere İhlâs ve Muavvizeteyn [iki kul e’ûzü] okunur. Yahut her rekâtta Fatiha, Âyet-el-kürsi ve İhlâs okunur.
Bir başka hacet namazı da şöyle:
Yatsı namazını kılıp vitri kılmadan önce, dört rekât namaz kılınır. Birinci rekâtta bir Fatiha, üç Âyet-el-kürsi okunur. İkinci rekâtta Fatihadan sonra üç İhlâs ve Muavvizeteyn [yani iki kul e’ûzü] okunur. Üçüncü rekâtta ilk rekâtta okunanlar okunur. Dördüncü rekâtta ise ikinci rekâtta okunanlar okunur. Namazdan sonra dileğini ister.

Türkçe olarak şöyle dua etmek de olur:
(Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!)

Bu duayı müslümanlar, her zaman okuyup maksatlarına kavuşmuşlardır. Bu duaları bir kere okuyup bırakmamalı. Kırk gün ve daha fazla kadar devam etmek iyi olur.

[TABLE="width: 560, align: center"]
[TR]
[TD]
Duanın kabul olması için
Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası,
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!

Dualarım niçin kabul olmuyor dememelidir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allahü teâlâdan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.) [Buhari]

İstenilen şeyin olmaması, duanın kabul olmadığını göstermez. Onun için duaya devam etmeli! Duanın kabulünün gecikmesinin başka sebepleri de vardır. Bir hadis-i şerif meali:
(Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebrail’e, “Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!” Facir [günahkâr] dua edince de, “Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir” buyurur.)

Şu halde, duanın kabulünün gecikmesi zararlı değildir.

Bela gelmeden önce çok dua etmelidir.

Duaya hamd ve salevatla başlamalıdır.

Yalvararak dua etmelidir.

Sebeplere yapışmadan istemek kuru bir temennidir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Çalışmadan dua eden, silahsız harbe giden gibidir.) [Deylemi]

Günah işlemeyen dille dua etmelidir. Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dille dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. (Tergib-üs-salât)

Duayı yalnız namazlardan sonra ve belli zamanlarda yapmak mekruhtur. Her fırsatta dua etmelidir! Bilhassa şerefli vakitleri ve şerefli halleri kaçırmamalı, fırsat bilmelidir!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar bizler için 1000 tane ya vali 10 tane ayetel kürsi okudum şifa olsun.amin.
ALLAH KABUL ETSIN canim...
hayirlisi olsun kibim uzulme vardir ALLAHin bir bildigi

canim aglama lutfen ya iyice strese sokuyorsun kendini azicik sabir..

rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
gülüm çok güzel paylaştığın bilgiler Allah razı olsun...
invoice ağlama canım..rabbim inşallah tez zamanda nasip eder,strest yok

benim regl pazar günü biter inşallah..o zmana okumaya başlıyacağım..

hayırlı cumalar canım...okurum bende bugün seve seve canım..ne üzülmeyin diyebiliyorum ne de başka bişey insanın içine evlat ateşi düşünce hiç bir kelime teselli etmiyor...Sabır diliyorum hepinize ve tez zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum
günaydın canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın? eğer yumurtalama şüphen varsa değerlendir belli olmaz 2 kere yumurtlayabilirsinde..Rabbim bu ay kavuştursun senide evladına...

offf gerçekten çok ama çok üzüldüm..ne söyleyeceğimi inan bilmiyorum..Rabbim sabır versin canım son üzülüşün olur bu ay inş. nedense bu ay özellikle senden çok ümitliydim kib..Rabbimin bi bildiği vardır zamanı var belkide..Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi bebeişlerimize..

ayy kıyamam ağlama canım yaaa..daha var inş. sen güzel haberler verirsin.. ben aytel kürsi okuyacağım şimdi sizlere bi 10 tane okumuştum geçen gün bi 10 tane daha okuyayım ve hepinize bağışlayayım..Rabbim sabır versin dayanma gücü versin ve tez zamanda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inş.

canım ellerine sağlık Allah razı olsun öyle güzel bilgiler yazmışsın ki..hepimize çok faydalı olacağını düşünüyorum...

amiiiiin canim allah kabul etsin....
bilemiyorum tatlim gercekten kafam cok karisti.. bence gecen hafta yumurtladim cünkü o günlerde hep gögüs uclarim acir.. simdi o yok.. ama malesef sadece bir kez iliski oldu evde yoktuk, misafirdi falan derken pek calisma yapamadik.. neyse ya dedigim gibi bu aydan zaten pek ümitli degilim.. hayirlisi allahtan hepimiz icin..

şimdi daha iyiyim tatlım sağol sabah biraz sıkıntılıydım ama geçti dua eden herkese tşk.Allah sizlerden razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…