Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

inş cnm ınş ya koyulaşır bu sefer .. senınde ınşallah olacak dıyorummmm çookk içtennnn soyluyorum bunu bendede akıntı var, okuduklarımdan da akıntı da bır belırtıdır dıyordu. . çok çok yakın bır arkadaşımın gun gun gebelıgıne şahıt oluyorum .17 hafta oldu . onda sadece kahverengı akıntıyla başladı herşey . ve hala devam edıyor. rısklıydı ama atlattı . .başka hıcbır belırtısıde olmadı başka . ama akıntının olması bu ayda gebe kalamayacagın anlamına gelmiyor cnm..

nasıl bir akıntı bu meraktan soruyorum canım ya hani bi gün gerçekten hamile kalırsam ve akıntım olursa kendimi strese sokmayayım diye anlıyo musun aha yine olmadı dememek için soruyorum inşallah koyulaşır Allah gönlüne göre versin darısı başımıza canım

cnm daha bnmkıde kesın degıl zaten . .. benimkıyle mukayese edıp sakın uzulme ..ortada bişi yok bnm daha .çamaşırımda leke bırakcak türden bır akıntım var. uzayan bır akıntı degıl ama..sadece ıslaklık hissediyorum..günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum.. zaten bu ay bnm çok saçma sapan bişi oldu, adetım bıtınce 7-8 gun sonra tekrar az bı kanamam olmuştu . Aminnnn dıyorum cnm ınşallah

benimkisi şeffaf canım renksiz yani çok yoğun değil ama arada ıslaklık hissi veriyo cvp verdiğin için tşk.ler

inşallah canım hayırlısı olur ya çok istiyorum canıı gönülden hepimize dua ediyorum..kaç yaşındaydın canım sen..?:26:

canim seni umutlandirmak istemem ama bence hamile olabilirsin.. silik cizgi normalde pozitif ama burda iki arkadasimizda 2. cizgiyi görüp sonradan hamile olmadiklarini ögrendiler.. bende hemen git bi kan testi yaptir eger idrarda ciktiysa kandada cikar.. insallah hamissindirde bizede umut olursun canimmm

inş cnm ya inşş..gıtmek ıstıyorum ama uzulmektente korkuyorum ... kimseye de bırşey demedım . Allahım verir ınş olmayan herkese ...

cnm 15 aylık evlıyım, fıkrım yenı sayılır ,, tum arkadaşlarm ılk günden hamıle kalınca ınsan tereddüt edıyor 4 ay olcak dusunelı ... 28 yaşımdyaım ama ..

ben de evleneli 1,5 yıl oldu 7.ayım bu ne kadar kısmetli arkadaşların varmış

hayır cnm duymadım o ne ki?

bende dün okudum baska bi topikte.. pek inanmadim ama belki denemek isteyenler olur...

seffaf bir bardaga idrarini yapiyosun sonrada icine yarim limonun suyunu SIKIYOSUN...
eger limon idrarin üstünde kalirsa negatif ama eger altina inerse pozitifmis

ayy deneyım barı ne kaybederim .. ınternetten de ovulasyon testlerı almıştım bugn gelmış,, aradılar .. bu ay tutmadıysa birde onları deneyecegım bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…