canım ne güzel daha koyulaşır o 4-5 günün varmış
ben bişey merak ediyorum bu hamilelikte de sulu akıntı oluyo mu ben regl öncesi yaşıyorum bu durumu ve akıntı olunca tmm bu ay da olmadı diyorum içimden de belki hamilelikte de oluyodur belki diyorum hiç hamile olmadığım için hani o zaman neler oluyo ben bilemediğim için acaba diyorum?
bende olmuştu canım..
beyaz ve yoğundu..
inş cnm ınş ya koyulaşır bu sefer .. senınde ınşallah olacak dıyorummmm çookk içtennnn soyluyorum bunubendede akıntı var, okuduklarımdan da akıntı da bır belırtıdır dıyordu. . çok çok yakın bır arkadaşımın gun gun gebelıgıne şahıt oluyorum .17 hafta oldu . onda sadece kahverengı akıntıyla başladı herşey . ve hala devam edıyor. rısklıydı ama atlattı . .başka hıcbır belırtısıde olmadı başka . ama akıntının olması bu ayda gebe kalamayacagın anlamına gelmiyor cnm..
nasıl bir akıntı bu meraktan soruyorum canım ya hani bi gün gerçekten hamile kalırsam ve akıntım olursa kendimi strese sokmayayım diye anlıyo musun aha yine olmadı dememek için soruyorum inşallah koyulaşır Allah gönlüne göre versin darısı başımıza canım
benimkisi şeffaf canım renksiz yani çok yoğun değil ama arada ıslaklık hissi veriyo cvp verdiğin için tşk.ler
kızlar dun test yaptım ewde .ıkıncı cızgı hayalet gıbı cıktı . başı belıı az bıraz koyu,, aşağıya doğru çok sılık.. ama varlığı goruluyor..tarlusal kullanıyordum dün bıttı hapım .5 gunluktu zaten .dünde yapayım dedım . adetım de en gec 4-5 gun sonra gelır eger gebelik yoksa..hastaneye gııdp baktırsammıkı? cıkarmı tam buzamanlarda testte.off yıne kafam bı mılyon oldu.
canim seni umutlandirmak istemem ama bence hamile olabilirsin.. silik cizgi normalde pozitif ama burda iki arkadasimizda 2. cizgiyi görüp sonradan hamile olmadiklarini ögrendiler.. bende hemen git bi kan testi yaptir eger idrarda ciktiysa kandada cikar.. insallah hamissindirde bizede umut olursun canimmm
kizlar limon testini hic duydunuzmu?
inşallah canım hayırlısı olur ya çok istiyorum canıı gönülden hepimize dua ediyorum..kaç yaşındaydın canım sen..?:26:
inş cnm ya inşş..gıtmek ıstıyorum ama uzulmektente korkuyorum ... kimseye de bırşey demedım . Allahım verir ınş olmayan herkese ...
çok yaşındayım ben canım ya 29
kaç aydır deniyosun canım sen?
cnm 15 aylık evlıyım, fıkrım yenı sayılır ,, tum arkadaşlarm ılk günden hamıle kalınca ınsan tereddüt edıyor4 ay olcak dusunelı ... 28 yaşımdyaım ama ..
ben de evleneli 1,5 yıl oldu 7.ayım bu ne kadar kısmetli arkadaşların varmış[/QUO
pekte farksız sayılmayız cnm ..evet cnm şanslılarmış Allahta mutluluklarını bozmasın kımsenın... Senin içinde dua ederım arkadaşım .yaşına gelınce abartılck bır yaşta degılız ..ablamın arkadaşı var 78 doğumlu yaklaşık9 ay sonra hamıle kaldı .. yaşa cok takılma Olacak inş dua edelım ..
hayır cnm duymadım o ne ki?
ayy deneyım barı ne kaybederim ..bende dün okudum baska bi topikte..pek inanmadim ama belki denemek isteyenler olur...
seffaf bir bardaga idrarini yapiyosun sonrada icine yarim limonun suyunu SIKIYOSUN...
eger limon idrarin üstünde kalirsa negatif ama eger altina inerse pozitifmis
ayy deneyım barı ne kaybederim ..ınternetten de ovulasyon testlerı almıştım bugn gelmış,, aradılar .. bu ay tutmadıysa birde onları deneyecegım bakalım ...
dene canim kaybedecek birseyin yok tabii ama ümitlenmede yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?