Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben sıgara kullanıyorum benı tek korkutan bu cnm

bende kullaniyorum gerci cok cok azalttim canim aslinda biraksak iyi olur ama ben hamileligin baslarinda bisey olacagini sanmiyorum..
nice kadinlar var hem icki hem sigara hem esrar kullanan ve hamile kalan bunlar hep bahane bence allahim ol desin yeter

bende azalttım sayılır cnm . az içmeye özen gösteriyorum ..inşşşş cnm inşşş rabbım buyuk..gecen ay soğan kuru yapmıştım kıst için . inş bır faydasını gorurum ...

bende azalttım sayılır cnm . az içmeye özen gösteriyorum ..inşşşş cnm inşşş rabbım buyuk..gecen ay soğan kuru yapmıştım kıst için . inş bır faydasını gorurum ...

insallah canim.. benimde adetime 9 gün var bakalim beklenmeyen adetim gelcekmi :18:
gerci ben bu aydan pek ümitli degilim erken yumurtladim ve sadece 1 kez iliski oldu o hafta..

insallah canim.. benimde adetime 9 gün var bakalim beklenmeyen adetim gelcekmi :18:
gerci ben bu aydan pek ümitli degilim erken yumurtladim ve sadece 1 kez iliski oldu o hafta..

ınş gelmez de güzel haberlerını alırız . arada bakıyorum zaten hamıle haberlerını duyunca sevınıyorum burda.
9 günde geçmek bılmez sana ..kaçıncı denemen bu ?

ınş gelmez de güzel haberlerını alırız . arada bakıyorum zaten hamıle haberlerını duyunca sevınıyorum burda.
9 günde geçmek bılmez sana ..kaçıncı denemen bu ?

insallah canim.. ahhh sormaaa nasil gecicek günler bilmiyorum.. allahtan calisiyorumda kafami dagitiyorum yoksa bütün gün düsünür insan..
bu 6. ayimiz canim.. siz nezamandir deniyorsunuz?

insallah canim.. ahhh sormaaa nasil gecicek günler bilmiyorum.. allahtan calisiyorumda kafami dagitiyorum yoksa bütün gün düsünür insan..
bu 6. ayimiz canim.. siz nezamandir deniyorsunuz?

bizimde 4 cnm ..evet evde olunca ınsan dusunmeye, kafasında kurmaya bol zamanı oluyor .. işte koştur et derken akşam oluyor . yemek ye tekrar yat ..yorgunluk cabası ama çalışmak güzel yınede ..yarın sabah bır test daha yapacağım . dunkunu akşam ıdrarıyla yapmıştım . sabahta çıkarsa çizgi gıdıcem çıkmazsa çalışmalara devam edıcem

hayir olsun INSALLAH canim

bugun adet gunum sanırım gelecek
umarim gelmez

canim skma kendini hamilelik oncesi akintisi olanlarda var bildigim.

merhaba kızlar nasılsınız..

ivo ben hiç sulu akıntı yaşamadım ne adet olacağım zaman nede hamilelikte... sadece hep beyaz yada sarımsı akıntım oldu..
arkadaşım inş. hamişsindir yerinde olsam kan verirdim canım

vallah cnm aksam idrariyla silik ciktiysa sabah daha belirgin cikar heralde.. hemen burayada yaz merak ederim
ama bence sen hamilesin icimdeki ses öyle diyo dün yaptigin testi atmadiysan resmini yüklesene cnm..

Son düzenleme:
vallah cnm aksam idrariyla silik ciktiysa sabah daha belirgin cikar heralde.. hemen burayada yaz merak ederim
ama bence sen hamilesin icimdeki ses öyle diyo dün yaptigin testi atmadiysan resmini yüklesene cnm..

cnm sabah ewde çekmeye çalıştım ama gözükmedi fotoda. 2 gun sonra sabah bırdaha yapacağım . onda netleşırse onu cekerım .yaptığımda hemen yazarım cnm

daha öncede ben ıkıncı cızgyı gormuştum sılıkte olsa . doktoruma sormuştum . progestan ıcıyordum o zaman . o etkılemıştır demıştı. o yüzden hıç heveslenemiyorum.

günaydin kizlar nasilsiniz?

ya kafayi yemek üzereyim dün adet olacakmisim gibi sancilarim vardi sabahda afedersiniz kan geldi biraz ama anlamadigim sey daha adetime 8 gün var neyin nesi bu simdi yaaaa :44::44::18::18: adetim bukadar erken gelebilirmi?? offffffff kafam allak bullak oldu

Slm kizlar bende 3 yillik evliyim 1 asilama oldu basarz simdi hicbise yapmdn beklemedym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…