yok cnm umıtlenmıyorum ..psıkılojık olarak ınsanı cok yıpratan bir surecmış bu ..Allahıma bıraktm , en hayırlı zamanda çıkar gelır ınş ...
ben sıgara kullanıyorum benı tek korkutan bu cnm
bende kullaniyorum gerci cok cok azalttim canim aslinda biraksak iyi olur ama ben hamileligin baslarinda bisey olacagini sanmiyorum..
nice kadinlar var hem icki hem sigara hem esrar kullanan ve hamile kalan bunlar hep bahane bence allahim ol desin yeter
bende azalttım sayılır cnm . az içmeye özen gösteriyorum ..inşşşş cnm inşşş rabbım buyuk..gecen ay soğan kuru yapmıştım kıst için . inş bır faydasını gorurum ...
insallah canim.. benimde adetime 9 gün var bakalim beklenmeyen adetim gelcekmi :18:
gerci ben bu aydan pek ümitli degilim erken yumurtladim ve sadece 1 kez iliski oldu o hafta..
ınş gelmez de güzel haberlerını alırız . arada bakıyorum zaten hamıle haberlerını duyunca sevınıyorum burda.
9 günde geçmek bılmez sana ..kaçıncı denemen bu ?
insallah canim.. ahhh sormaaa nasil gecicek günler bilmiyorum.. allahtan calisiyorumda kafami dagitiyorum yoksa bütün gün düsünür insan..
bu 6. ayimiz canim.. siz nezamandir deniyorsunuz?
hayir olsun INSALLAH canimkızlar rüyamda sizi görüdmmm yaa çok ilgünçti sabahı n köründe girip size yazmak istedim hemende bu saati buldum eşim ve ben ardan zaman gelmiş sizlerden bahsediyorum diyorum ki hayatım hepsinin bebekleri büyümüş bunun anısına toplanmaya karar verdik diyorum deniz kenarında hepınızın elinde birer velet böyle şeker olanlarından süslü püslü bebekler buluşuyoruzsonra uyandımmm
umarim gelmezbugun adet gunum sanırım gelecek
canım oradan bi arkadaşını takip ediyolarmış ona ait değil sanırım komşusuydu
günaydın kızlarrrrrrrrrrr benim moraller bozuk yine malesef regl öncesi akıntım başladı sanırım 2-3 güne regl olucam testte yapmıyorum sıkıldım çünkü tek çizgiden kafam bi dünya kar yağmış bugün istanbul a ne mutlu olurdum kar görünce ama bu sene değil hiçbişeyin tadı yok üzgünüm
bizimde 4 cnm ..evet evde olunca ınsan dusunmeye, kafasında kurmaya bol zamanı oluyor .. işte koştur et derken akşam oluyor . yemek ye tekrar yat ..yorgunluk cabası ama çalışmak güzel yınede ..yarın sabah bır test daha yapacağım . dunkunu akşam ıdrarıyla yapmıştım . sabahta çıkarsa çizgi gıdıcem çıkmazsa çalışmalara devam edıcem
çok iyiymişşşşşşşşşşş mutlu oldum biranolur mu dersin? neden olmasın ki
vallah cnm aksam idrariyla silik ciktiysa sabah daha belirgin cikar heralde.. hemen burayada yaz merak ederim
ama bence sen hamilesin icimdeki ses öyle diyodün yaptigin testi atmadiysan resmini yüklesene cnm..
vallah cnm aksam idrariyla silik ciktiysa sabah daha belirgin cikar heralde.. hemen burayada yaz merak ederim
ama bence sen hamilesin icimdeki ses öyle diyodün yaptigin testi atmadiysan resmini yüklesene cnm..
ben geldim kızlarrrrrr
kızlar çok soğukkkkkkkkkkkkkkkkk annemdeyim bu akşamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?