günaydin kizlar nasilsiniz?
ya kafayi yemek üzereyim dün adet olacakmisim gibi sancilarim vardi sabahda afedersiniz kan geldi biraz ama anlamadigim sey daha adetime 8 gün var neyin nesi bu simdi yaaaa :44::44::18::18: adetim bukadar erken gelebilirmi?? offffffff kafam allak bullak oldu
Slm kizlar bende 3 yillik evliyim 1 asilama oldu basarz simdi hicbise yapmdn beklemedym
yokmu kimse huhuuu
mrb cnm .. adetın devamı geldımı devam edıyor mu hala ?
yokmu kimse huhuuu
mrb cnm .. adetın devamı geldımı devam edıyor mu hala ?
canim lavaboya gittikce kahverengi geliyo biraz :18: ama adet sancilarim var hafif..
canim lavaboya gittikce kahverengi geliyo biraz :18: ama adet sancilarim var hafif..
8 gun bayağı erken gelmış cnm stresten de olabılir yerleşme kanamasıda olabılir ...
8 gun bayağı erken gelmış cnm stresten de olabılir yerleşme kanamasıda olabılir ...
evet canim iste benim kafami karistiranda bukadar erken olmasi.. bilmiyorum canim yerlesme kanamasi lekelenme seklinde olmuyormu?
gerci erken yumurtladim ya normalde yumurtlamadan 14 gün sonra falan regl basliyo o yüzden erken basliyor olabilir belkide..
evet canim iste benim kafami karistiranda bukadar erken olmasi.. bilmiyorum canim yerlesme kanamasi lekelenme seklinde olmuyormu?
gerci erken yumurtladim ya normalde yumurtlamadan 14 gün sonra falan regl basliyo o yüzden erken basliyor olabilir belkide..
cnm kişiden kişiyee degışebılıyor bazı durumlar galıba. bende lekelenme seklınde olur derdım ,,mesela arkadaşım gebelikten suphe ederken lavobaya gıttıgınde once kahverengı ardından da kırımzııya donuşen kanaması olmuştu . 10 gun sonrada gebe olduğunu öğrenmışti. bız ona yerleşme kanaması herhalde demıştık , yada ustune görme artık her neyse ..ama evet cnm senınkı adet kanamsı olabılır , olsunda sorun yapma bence olmayacağın anlamına gelmiyor bu sonuçta, anladıgım kadarıyla da adetlerın duzenlı gıbı. .benım cok duzensız maalesef adet sokturuculerle işte
cnm kişiden kişiyee degışebılıyor bazı durumlar galıba. bende lekelenme seklınde olur derdım ,,mesela arkadaşım gebelikten suphe ederken lavobaya gıttıgınde once kahverengı ardından da kırımzııya donuşen kanaması olmuştu . 10 gun sonrada gebe olduğunu öğrenmışti. bız ona yerleşme kanaması herhalde demıştık , yada ustune görme artık her neyse ..ama evet cnm senınkı adet kanamsı olabılır , olsunda sorun yapma bence olmayacağın anlamına gelmiyor bu sonuçta, anladıgım kadarıyla da adetlerın duzenlı gıbı. .benım cok duzensız maalesef adet sokturuculerle işte
neyse bekleyip görcem artik canim yapacak bisey yok.. zaten umudum yoktu bu ay ama nekadar öyle desekte icimizden acabami? demeden edemiyoruz.. tatlim ben mayista dogum kontrol hapini biraktiktan sonra 3-4 ay düzensiz gibiydi.. yani önce bi hafta gecikti, sonra 10 gün.. en sonda 2-3 gün gecikmisti.. ama ondan beri düzenliydi.. simdi bu ay ne oldu anlamadim.. sen ovulasyon testiyle denedinmi hic canim? adetin düzensizse yumurtladiginida anlamazsin heralde dimi?
neyse bekleyip görcem artik canim yapacak bisey yok.. zaten umudum yoktu bu ay ama nekadar öyle desekte icimizden acabami? demeden edemiyoruz.. tatlim ben mayista dogum kontrol hapini biraktiktan sonra 3-4 ay düzensiz gibiydi.. yani önce bi hafta gecikti, sonra 10 gün.. en sonda 2-3 gün gecikmisti.. ama ondan beri düzenliydi.. simdi bu ay ne oldu anlamadim.. sen ovulasyon testiyle denedinmi hic canim? adetin düzensizse yumurtladiginida anlamazsin heralde dimi?
gecen sıpariş vermiştım ovulasyonu dun gelmış cnm ılk defa deneycem . doktor yumurtalıklarda bır problem yok demıştı , testlerımı falan yapmıştı . evet anlayamıyorum bu yüzdende ıskalamamk ıcın 2 günde bır dener olmuştk ..bu sefer ovulasyana başlıcam adet hemen bıtınnce mı başlanıyor ? 20 tane var içinde
gecen sıpariş vermiştım ovulasyonu dun gelmış cnm ılk defa deneycem . doktor yumurtalıklarda bır problem yok demıştı , testlerımı falan yapmıştı . evet anlayamıyorum bu yüzdende ıskalamamk ıcın 2 günde bır dener olmuştk ..bu sefer ovulasyana başlıcam adet hemen bıtınnce mı başlanıyor ? 20 tane var içinde
malesef hic bi bilgim yok canim bende hic kullanmadim.. ama denemeyi düsünüyorum bende..
kaç günde adet oluyorsun canım,adetin bitince başla testlere özellikle ovulasyon belirtileriyle(akıntı artışı,kasıklardaki ağrı) sıklaştırabilirsin içinde de yazıyordur testi yapmadan iki saat önce çok su tüketme.ikisi koyu kırmızı çıkarsa yumurtlama o gün yada ertesi gündür.Allah bebek haberi almanı nasip eylesin bu ay.gecen sıpariş vermiştım ovulasyonu dun gelmış cnm ılk defa deneycem . doktor yumurtalıklarda bır problem yok demıştı , testlerımı falan yapmıştı . evet anlayamıyorum bu yüzdende ıskalamamk ıcın 2 günde bır dener olmuştk ..bu sefer ovulasyana başlıcam adet hemen bıtınnce mı başlanıyor ? 20 tane var içinde
yaş 29 üç yıllık evliyim 2 yıldır bekliyorum hamolsun bi sorunumz yok 2 başarısız aşılamam oldu
kaç günde adet oluyorsun canım,adetin bitince başla testlere özellikle ovulasyon belirtileriyle(akıntı artışı,kasıklardaki ağrı) sıklaştırabilirsin içinde de yazıyordur testi yapmadan iki saat önce çok su tüketme.ikisi koyu kırmızı çıkarsa yumurtlama o gün yada ertesi gündür.Allah bebek haberi almanı nasip eylesin bu ay.
Kocaman bır AMİNNN dıyorum cnm ınşşşş.. adetlerım duzensızdır bnm .evet belırtılerden yola çıkarak yaparım testı ,, özellıkle goguslerım cok acır ..teşekkür ederım cnm .adetım gelırse ki ınş gelmez başlarım adetten sonra artık..
kızlar size bir sorum olacak fikrinizi almak istiyorum yoldaşlarımsizce ben bu ay doktora gideyim mi yumurta takibi için eşim gitme diyo bırak kendi haline diyo istemiyo gitmemi ben de çok kararsızım pek gitmek istemiyorum ama bi taraftanda yumoş büyürmü ne zaman büyür gibi sorular var aklımda ama gidesim de yok ovü testi alırım diyorum yumoş olursa olur olmazsa da canım sağolsun diyorum zaten burada bi abla var bana dediki seni benim doktoruma götüreyim kendisinin 2 doğumunu da o yaptırmış bi tanıdığının da olmuyomuş çocuğu onu götürmüş 3.ay hamile kalmış çok iyi anlayışlı biridir dedi seni dinler dedi bakalım bi dahaki ay randevu alabilirsem belki testlerimle gidebilirim biraz uzak ama ne yapayım artık bi de o görsün dedi aklımı çeldi abla sağolsun
canim sen bilirsin yinede ama ablanin doktoruna gideceksen bu ay akisina birak bence hem biraz dinlenmis olursun sürekli doktora gitmek insanin piskolojisini bozuyo yani benim nacizane tavsiyem
benimde dün sabah lavaboda bi kac damla kan gelmisti sonra kahverengiye döndü 1 hafta erken adet olcam heralde dedim ama bugün bisey yok :26:
merhaba kızlar nasılsınız..
ivo ben hiç sulu akıntı yaşamadım ne adet olacağım zaman nede hamilelikte... sadece hep beyaz yada sarımsı akıntım oldu..
arkadaşım inş. hamişsindir yerinde olsam kan verirdim canım
canim sen bilirsin yinede ama ablanin doktoruna gideceksen bu ay akisina birak bence hem biraz dinlenmis olursun sürekli doktora gitmek insanin piskolojisini bozuyo yani benim nacizane tavsiyem
benimde dün sabah lavaboda bi kac damla kan gelmisti sonra kahverengiye döndü 1 hafta erken adet olcam heralde dedim ama bugün bisey yok :26:
dua et canım yerleşme kanamasıdır belkide ne zaman yumurtladığını biliyo musun tam tarih olarak üstüne 14 say adet günün ama öncesinde gelen bi kanamaysa ve devam etmiyosa o zamannnnnnnnnndua edelim de yerleşme kanaması olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?