Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

yokmu kimse huhuuu

Slm kizlar bende 3 yillik evliyim 1 asilama oldu basarz simdi hicbise yapmdn beklemedym

Hosgeldin canim..
2. asilamayi olacak misin ?
Bende 2 asilama oldum ilki kimyasal oldu ikincisi tutmadi zaten..
InsAllah sende kavusursun bebegine hayirli vakitte..
2010 gelini misin sen de :)

yaş 29 üç yıllık evliyim 2 yıldır bekliyorum hamolsun bi sorunumz yok 2 başarısız aşılamam oldu

SSlmbayanlar bende 3 yillik evliyim 25yasindym benimde 1asilamm oldu bilinn sornda yok ama bebsde yok yaptgnz veccekdignz bi dua varmi

kızlar size bir sorum olacak fikrinizi almak istiyorum yoldaşlarım sizce ben bu ay doktora gideyim mi yumurta takibi için eşim gitme diyo bırak kendi haline diyo istemiyo gitmemi ben de çok kararsızım pek gitmek istemiyorum ama bi taraftanda yumoş büyürmü ne zaman büyür gibi sorular var aklımda ama gidesim de yok ovü testi alırım diyorum yumoş olursa olur olmazsa da canım sağolsun diyorum zaten burada bi abla var bana dediki seni benim doktoruma götüreyim kendisinin 2 doğumunu da o yaptırmış bi tanıdığının da olmuyomuş çocuğu onu götürmüş 3.ay hamile kalmış çok iyi anlayışlı biridir dedi seni dinler dedi bakalım bi dahaki ay randevu alabilirsem belki testlerimle gidebilirim biraz uzak ama ne yapayım artık bi de o görsün dedi aklımı çeldi abla sağolsun

canim sen bilirsin yinede ama ablanin doktoruna gideceksen bu ay akisina birak bence hem biraz dinlenmis olursun sürekli doktora gitmek insanin piskolojisini bozuyo yani benim nacizane tavsiyem

benimde dün sabah lavaboda bi kac damla kan gelmisti sonra kahverengiye döndü 1 hafta erken adet olcam heralde dedim ama bugün bisey yok :26:

dua et canım yerleşme kanamasıdır belkide ne zaman yumurtladığını biliyo musun tam tarih olarak üstüne 14 say adet günün ama öncesinde gelen bi kanamaysa ve devam etmiyosa o zamannnnnnnnnndua edelim de yerleşme kanaması olsun.

true kan vermek mi daha o aşamaya gelemedim henüz canım ben dün akşam oldu olanlar peçetede lekelenme vardı banyo yaptım hemen gelsin sökülsün dedim ama hala sökülemedi arada sağ bacağıma ağrı giriyo gelecek kızlar sakınnnn umutlanmayın onun için söylemedim uzatmaları oynuyorum şu an ped bile koydum oldum olacak ben sizleri özledim yaaaa kib de yok morali bozuldu galiba girmiyo artık topiğe kist oluşmuş geçer inşallah adetiyle canım ya

Nazar'cım güzel şeyler hissediyorum senın için umarım yanılmam.. ınş yerleşme kanamsıdır o

hic sanmiyorum canim ya az önce yine geldi cünkü camur gibi koyu kahverengi.. daha öncede adetten önce geliyordu.. ben bu ay hesapladigim yumurtlama gününden hemen hemen bir hafta önce yumurtladim canim belkide o yüzden adetim bir hafta öne kaydi.. bilmiyorum.. ama tuhaf olan gögüs uclarim acimaya basladi yine, normalde regl döneminde gögüslerimde hic bir farklilik olmazdi.. ama insallah dedigin gibidir dua etmekten baska bisey gelmez elden.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…