Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

anladım canım bekle bakalım pazartesi test yap olmazsa evde çıkar zaten varsa hayırlısı canım

merba tekrardan:). arkadaşım bana mümkünse her gün ilişkiye girmemizi ve özellikle adetin bitiminden itibaren iki hafta içerisinde girdiğin hemen her ilişki sonunda eşin ayaklarından tutup sallasın dedi. eşim de belimin yükseliceği kadr (bir karış yukarı kalksa yeter) kaldırıp salladı ve belimin altına yastık koyup yarım saat yattım. bizim daha önce aylarca bebeğimiz olmamıştı ama bu yontemle aynı ay hamile kaldım. bu tavsıyeyi verdiğimiz insanlar da bu ay hamile olduklarını öğrendi. inşallah herkesin işine yarar.yanlız bir dipnot düşmek istiyorum adete yaklaşılan son ıkı hafta mumkunse ilişkiden sonra sallamasınlar belki bu kez bebişin yerleşmesine engel olur ayy inşallah hepimiz bebişlere kavuşuruz.

slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize.Sonunda regl oldum az önce cumartesi kana gittim 1,20 çıktı akıntım vardı bi de dedim ya perşembe akşamı lekelenme oldu çok hafif olmayınca cumartesi bi gideyim dedim ve tabiki negatifti neyse yeni bir ay beni bekliyo ama doktora gitmicem bu ay ovülasyonla takip edicem sadece öyle karar verdik eşimde gitme dedi durumlar bende böyle şu an bi boşlukta gibiyim ne üzüldüm ve de sevindim tabiki sadece bi boşluk var sersem gibiyim yani öpüyorum sizleri kimse uğramıyo artık buralara

INSALLAH hamilesindir nazarcim

sagol canim ama maalesef bu ay da olmadi.. cumartesi gördüm kirmizi karti tahminim dogruymus demekki bir hafta erken yumurtlamisimki adetimde bi hafta önceden geldi.. neyse saglik olsun yeni yil ugurlu gelir hepimize insallah

sagol canim ama maalesef bu ay da olmadi.. cumartesi gördüm kirmizi karti tahminim dogruymus demekki bir hafta erken yumurtlamisimki adetimde bi hafta önceden geldi.. neyse saglik olsun yeni yil ugurlu gelir hepimize insallah

bende önce yemişsin kırmızıyı canım sağlık olsun bende sersem gibiyim ha oldum ha olucam derken oldum sonunda kaç gündür bel ağrım vardı kasıklarım bacaklarım ağrıyodu akıntım vardı oldum mu diye vc ye koşuyodum çok ilginç bi aydı benim için hayırlısı canım kimseler yok bu topikte gelmiyolar artık

selaaam kızlarr çok özledim ben sizi... şöyle bir gözattımda sanırım hamiş yok, invooo ve nazar üzüldüm kızlar ama üzülmek işe yaramıyor biliyorum alışkanlık yaptı bana hamiş olamamak, invocum klomen kullandın sen doktora git istersen çatladı mı yumoşlar baktırdınmıı..

ben işe başladım kızlar o yüzden sanırım fazla katılamayacağım size

belki işte kafam dağılır bebiş gelir bi ihtimal, bide invoo sen rahim filmi çektirmiştin dimi acıdımı??? bi anlatsana bana da ddedi doktor ama ben korktum bi kaç ay erteleyelim dedim, sonra aşılama yaparız dedi ((

truuucum bebiş nasıll, twiti ve bitter sizler nasılsınız

ben sınav maratonundan anca fırsat buldum topiğe girmeyee..ve geçmişe bakmadan senin yazdıklarını okudum çok çok üzüldüm.. hamile haberleri var mı diye bi heyecanla açmıştım... söyleyecek kelime bulamıyorum..
sen nasılsın kib? bende daha doktora gitmedim ne alemde bilmiyorum yarın gidicem nasipse..
bu arada yeni işin hayırlı olsun canım..fırsat buldukça girersin inş. kopmayalımm birbirimizden.. doktorun dediyse rahim flimini erteleme canım inan adet sancısı gibi hemen geçiyor..
hakkımızda hayırlısı olsun

senin doktor çok hızlı canım ya daha dur ne aşılaması canım ben geçen ay gittim çatlamış demişti bana yumoş için zaten bir taneydi sen şimdi klomen kullanıyo musun canım bu ay ben doktora gitmicem eşimde istemiyo zaten bakalım hayırlısı

işin hayırlı olsun canım kafan dağılır belki biraz ben sersem gibiyim ya ne hissettiğimi bilmiyorum inanki

canım rahim filmi için işte röntgen makinası var yatıyosun altına rahmine bi alet yerleştiriyolar ucuna da şırınga içinde sıvı var onu sıkıyo doktor o anda aniden bir sancı giriyo 10 saniye kadar korkma ya o kadarda korkulacak bişey değil ben kendim istedim doktordan yapın dedim o da sen bilirsin demişti ve yaptırdım temiz çıktı çok şükür sonrasında kanamam oldu normalmiş ama ağrım hiç olmadı tüplerine baktırman lazım canım çok önemli çünkü sen ne yapıyosun doktora gittin mi bu ay yani klomen mi verdi benim elimde 5 tane var geçen aydan kalmıştı acaba diyorum 2 tane alsam mı bu ay ne olur ki?? true yok canım girmiyo artık buraya galiba sınavları vardı bu hafta zaten pek kimse girmiyo buraya artık öptüm seni özlemişim

aynen bende öyleyim canim icimde koca bi bosluk var ama pek üzülmedimde acikcasi cünki bekliyodum.. bende ovulasyon testine baslasam diye düsünüyorum ama esim kizar diye pek cesaret edemiyorum.. niye kafana takiyosun allahin isine karisir gibi oluyo birak düsünme olacagi varsa olur diyo o yüzden bilmiyorum alsammi almasammi..

ben alıştım canım alıyorum içim rahat ediyo çatladığını biliyorum en azından ne bileyim ya bi süre sonra ovüden de sıkılırım olmazsa zamanı gelmeyince ne yaparsan yap olmuyo işte zaman sadece zaman..

kızlaaar sa nasılsınz yoktum epeydir.. çarşamba günü hastaneye gidecem ben ve miniğime dua edin olur mu.... bizz sizlere duacıyız......

kızlaaar sa nasılsınz yoktum epeydir.. çarşamba günü hastaneye gidecem ben ve miniğime dua edin olur mu.... bizz sizlere duacıyız......

kays slm herşey yolundadır umarım canım ya sende uzun bir süre sonra bebiş sahibi oldun sanırım dimi yani öyle biliyorum ben 1 yıldan fazla bekledin diye herhangi bir tedavi görmüşmüydün merak ettim?

kays slm herşey yolundadır umarım canım ya sende uzun bir süre sonra bebiş sahibi oldun sanırım dimi yani öyle biliyorum ben 1 yıldan fazla bekledin diye herhangi bir tedavi görmüşmüydün merak ettim?
evet canım 2 yıl bekledik bizde 3.5 yıllık da evliyim... 2 aşılama negatf birde klomen kullandım oda negaif

acizane tavsiyem her yerde yadığı gibi çok düşünmemek ilşki yi ilşki gibi yaşamak bebek için değilde birde ovu testleri... ben ovu testi kullanmıştım ... saraçoğlunun kürlerinide kullanmaya başlamştım ama verdiği çaydan sadece beş altı adet kullandım 15 günde soğan suyu sonra hamdolsun rabbime ki emanetini gönderdi....

evet canım 2 yıl bekledik bizde 3.5 yıllık da evliyim... 2 aşılama negatf birde klomen kullandım oda negaif

bu da mı aşılamaydı bi de nerede yaptırdın aşılamayı özelde mi devlette çok düşük bi maliyeti var galiba benimde olmazsa 1 yıl içinde yazın aşılama yaptırabilirim düşünüyorum yani bakalım hayırlısı senin sorunun neydi canım sebepsiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…