- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hic sanmiyorum canim ya az önce yine geldi cünkü camur gibi koyu kahverengi.. daha öncede adetten önce geliyordu..ben bu ay hesapladigim yumurtlama gününden hemen hemen bir hafta önce yumurtladim canim belkide o yüzden adetim bir hafta öne kaydi.. bilmiyorum.. ama tuhaf olan gögüs uclarim acimaya basladi yine, normalde regl döneminde gögüslerimde hic bir farklilik olmazdi.. ama insallah dedigin gibidir dua etmekten baska bisey gelmez elden.. :18:
Nazar'cım güzel şeyler hissediyorum senın için umarım yanılmam.. ınş yerleşme kanamsıdır o
INSALLAH hamilesindir nazarcim
sagol canim ama maalesef bu ay da olmadi.. cumartesi gördüm kirmizi kartitahminim dogruymus demekki bir hafta erken yumurtlamisimki adetimde bi hafta önceden geldi.. neyse saglik olsun yeni yil ugurlu gelir hepimize insallah
selaaam kızlarr çok özledim ben sizi... şöyle bir gözattımda sanırım hamiş yok, invooo ve nazar üzüldüm kızlar ama üzülmek işe yaramıyor biliyorum alışkanlık yaptı bana hamiş olamamak, invocum klomen kullandın sen doktora git istersen çatladı mı yumoşlar baktırdınmıı..
ben işe başladım kızlar o yüzden sanırım fazla katılamayacağım size
belki işte kafam dağılır bebiş gelir bi ihtimal, bide invoo sen rahim filmi çektirmiştin dimi acıdımı??? bi anlatsana bana da ddedi doktor ama ben korktum bi kaç ay erteleyelim dedim, sonra aşılama yaparız dedi((
truuucum bebiş nasıll, twiti ve bitter sizler nasılsınız
selaaam kızlarr çok özledim ben sizi... şöyle bir gözattımda sanırım hamiş yok, invooo ve nazar üzüldüm kızlar ama üzülmek işe yaramıyor biliyorum alışkanlık yaptı bana hamiş olamamak, invocum klomen kullandın sen doktora git istersen çatladı mı yumoşlar baktırdınmıı..
ben işe başladım kızlar o yüzden sanırım fazla katılamayacağım size
belki işte kafam dağılır bebiş gelir bi ihtimal, bide invoo sen rahim filmi çektirmiştin dimi acıdımı??? bi anlatsana bana da ddedi doktor ama ben korktum bi kaç ay erteleyelim dedim, sonra aşılama yaparız dedi((
truuucum bebiş nasıll, twiti ve bitter sizler nasılsınız
bende önce yemişsin kırmızıyı canım sağlık olsun bende sersem gibiyim ha oldum ha olucam derken oldum sonunda kaç gündür bel ağrım vardı kasıklarım bacaklarım ağrıyodu akıntım vardı oldum mu diye vc ye koşuyodum çok ilginç bi aydı benim için hayırlısı canım kimseler yok bu topikte gelmiyolar artık
aynen bende öyleyim canim icimde koca bi bosluk var ama pek üzülmedimde acikcasi cünki bekliyodum.. bende ovulasyon testine baslasam diye düsünüyorum ama esim kizar diye pek cesaret edemiyorum.. niye kafana takiyosun allahin isine karisir gibi oluyo birak düsünme olacagi varsa olur diyo o yüzden bilmiyorum alsammi almasammi..
kızlaaar sa nasılsınz yoktum epeydir.. çarşamba günü hastaneye gidecem ben ve miniğime dua edin olur mu.... bizz sizlere duacıyız......
evet canım 2 yıl bekledik bizde 3.5 yıllık da evliyim... 2 aşılama negatf birde klomen kullandım oda negaifkays slm herşey yolundadır umarım canım yasende uzun bir süre sonra bebiş sahibi oldun sanırım dimi yani öyle biliyorum ben 1 yıldan fazla bekledin diye herhangi bir tedavi görmüşmüydün merak ettim?
evet canım 2 yıl bekledik bizde 3.5 yıllık da evliyim... 2 aşılama negatf birde klomen kullandım oda negaif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?