inş öyledir sabırla beklicem napalım rabbim hayırlısını bilir
Benim içimde pis bi sıkıntı var ya size böyle olyor mu kızlar ara ara kalbim hızlı hızlı atıyo daralıyorum ağlıcak gibi olyorum
emin ol o sıkıntı bende su an fazlasıyla var cnm bılıyorum erken ama bı umut ıste bıde gecen aykı adet olcamda bu aykı belırtıler aynı sanırım tutmadı bu ay da bi umut işte
ben bebekten değil ama neden bilmiyorum çok daraldım belki ondandır bilmiyorum
özellikle adet zamanlarımda ben de öyle olurum ahh bu hormonlar yokmu hormonlar her şeyi alt üst ediyolar
Benim adetim geçti ondan da olabilir sıkıntım olsan bi dert olmasan bi dert ya
bi dua oku hemen gecer sıkıntın ben bunaldıgımda hep oyle yaparım rabbım ıcımı ferahlatır
Neleri okuyosun mesela canım
ben kurandaki surelerden okuyorum yasin tebareke amenel resulu aslında kuran okuyorum ve içim huzurla doluyo
en güzel yöntem aslında vesvese içinnormalde bakma daha konuşkan daha eğlenceliyimdir de bugün bi haller oldu kusuruma bakma
ayy yazdıklarını okudum beni çok güldürdün kabın içine soktum yazmışsınyaa
tanışalım ben kib kızlar bana karizmatik derler :)) hep tiwiitinin yüzünden , az kaldı 2 sene olcak evliyim, 6 ayı devirdik hamiş kalamadım, ama ben doktora 2 ay önce 6 aydır deniyorum olmuyo dedim yalan söyledimm
denedik denedik olmadı sabırsızlanınca prolaktinim yüsek çıktı sonra klomen kullandım nur topu gibi kistim oldu, şimdide kistim geçsin prolaktinim düşsün diye beklemedeyim, aaa birde hsg yaptırdım maşallah tüplerde sağlam, kocamda sağlam ama olmuyooo
zamanı var demekki deyip beklemedeyiz hayırlısı inşallah,
belkide hamişsindir canım bekle bakalım lekelenme olduysa adet olcaksan yarın olursun olmazsan ertesi sabah gebelik testi yap yine, sooonra gelsin bebişleeeerrr
Senin neden olmuyomuş kib bebişin karizmatik mi deseydim ya da bi sorun çıktı mı her şey yapıldı mı yani:26:
hoşgeldin canım resmen ayağın uğurlu gelmiş topik coşmuşTweetynin davetiyle geldim kızlar nasılsınız
Attım ki kız çişli şeyi paylaşınca ayıp olmaz mı
Ay onu sonradan öğrendim ya meğer sabah idrarıyla daha iyi sonuç veriyomuş ben baya kurcaladım kkyı bugün pozitif çıkıp negatif olanda negatif çıkıp pozitif olan da var benim biri pozitif diğeri negatif napıcaz
Topicin uğurlu geldi herhalde bak bi yazdım ...
"Kociş" bi tane de beraber yapalım dediYanımda durunca hcg yollucak çünkü havadan
hoşgeldin canım resmen ayağın uğurlu gelmiş topik coşmuşben true blood 25 yaşındayım 16. haftamıza girdik 2 yıl tedavinin ve 2 düşüğün ardından 3.bebeğime hamileyim..doğana kadar inanamıcam hamile olduğuma Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eder inş.
bu arada bana kısaca çişli derler
bu arada bana niye mi çişli derler hemen açıklayayımgebelik testi yaptım silikti illa ekle dediler bende idrarı eccük fazla damlatmışım bildiğin sapsarı oldu beyaz yerler sarıların arasında 2 kırmızı çizgi vardı ısrar üzerine ekledim ...yüzüme sidikli mi demediler sarı donlu mu demediler yok efendim ben idrar damlatmamışım testin üzerine işemişim.. neler dediler neler
sen tedbirli ol eccük damlat
inş. hamilesindir canımayrıca ayıp olmaz ekle yorumlayalım testini az çok silikliğinden anlaşılır
karizmatik mikibariye yada kibos olmasin mi o
bana karizmatik de derler dedi ben ne bileyim
ben mi yanlış okudum acaba
Kibariye dedikte begenmedi kibos
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ne-olacagim-insallah-diyenler-buyrun-749.html
iste burda just bak aradim taradim buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?