Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Benim içimde pis bi sıkıntı var ya size böyle olyor mu kızlar ara ara kalbim hızlı hızlı atıyo daralıyorum ağlıcak gibi olyorum

Benim içimde pis bi sıkıntı var ya size böyle olyor mu kızlar ara ara kalbim hızlı hızlı atıyo daralıyorum ağlıcak gibi olyorum

emin ol o sıkıntı bende su an fazlasıyla var cnm bılıyorum erken ama bı umut ıste bıde gecen aykı adet olcamda bu aykı belırtıler aynı sanırım tutmadı bu ay da bi umut işte

emin ol o sıkıntı bende su an fazlasıyla var cnm bılıyorum erken ama bı umut ıste bıde gecen aykı adet olcamda bu aykı belırtıler aynı sanırım tutmadı bu ay da bi umut işte

ben bebekten değil ama neden bilmiyorum çok daraldım belki ondandır bilmiyorum

ben kurandaki surelerden okuyorum yasin tebareke amenel resulu aslında kuran okuyorum ve içim huzurla doluyo

en güzel yöntem aslında vesvese için normalde bakma daha konuşkan daha eğlenceliyimdir de bugün bi haller oldu kusuruma bakma

Senin neden olmuyomuş kib bebişin karizmatik mi deseydim ya da bi sorun çıktı mı her şey yapıldı mı yani:26:

karizmatik mi kibariye yada kibos olmasin mi o

Tweetynin davetiyle geldim kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım resmen ayağın uğurlu gelmiş topik coşmuş ben true blood 25 yaşındayım 16. haftamıza girdik 2 yıl tedavinin ve 2 düşüğün ardından 3.bebeğime hamileyim..doğana kadar inanamıcam hamile olduğuma Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eder inş.

bu arada bana kısaca çişli derler

bu arada bana niye mi çişli derler hemen açıklayayım gebelik testi yaptım silikti illa ekle dediler bende idrarı eccük fazla damlatmışım bildiğin sapsarı oldu beyaz yerler sarıların arasında 2 kırmızı çizgi vardı ısrar üzerine ekledim ...yüzüme sidikli mi demediler sarı donlu mu demediler yok efendim ben idrar damlatmamışım testin üzerine işemişim.. neler dediler neler
sen tedbirli ol eccük damlat

inş. hamilesindir canım ayrıca ayıp olmaz ekle yorumlayalım testini az çok silikliğinden anlaşılır

Son düzenleme:

ahahahahaha ya cidden Allah seni güldürsün hiç gülesim yoktu bunalımdaydım yüzüm güldü çok tatlısın ya olsun benim de ayıptır demesi tweetye anlattım kibe filan baya güldüler şey oldu ya ben içindeki çubuğu görmemişim nasıl bi heyecansa damlatmak için olanı ben de foşurt diye soktum idrar kabına

bi de diyolar nasıl yaptın aynı idrarla mı yoo çişim gelmedi su içtim dedim tweety diyo ki sen kendini zorla işetmişin

yarın gidip düzgünce yapıcam

bu arada true blood çok severdim son sezonu tamamlayamamış olsam da bir tek yazları çıkıyor olmasına sinir oluyorum tüm kış bekletiyor

insallah cnm sabır bana 4 yıl bitecek evleneli pcos var asılamayla 1 defa hamile kaldım düsük yaptım insallah allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…