Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

sen benden daha çılgınmışsın farklı bi test yapma tarzın varmış ayy ne güldüm

bende koyu true blood ve the walking dead hayranıyım bir flimde taş gibi çekici dişleri olan erkek vampirler, çirkin zombiler, yakışıklı karizmatik kurt adamlar ve iyi bi senaryo iyi bi yapım varsa banada söyle izliyim
türkler gibi ayda 2 saatlik 4 bölüm çekmiyorlar yılda 12 bölüm falan çekiyolar ama heyecanla her sezonu izleniyor kurgusu gerçek olmasada
terbiyesiz hemende ele veriyo bizi

insallah cnm sabır bana 4 yıl bitecek evleneli pcos var asılamayla 1 defa hamile kaldım düsük yaptım insallah allah hepimize nasip etsin
Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip eder inş. zor ve stresli bi süreç Rabbim yardımcımız olsun

Sen tam benim kafadanmışsın ya The Walkind Dead ara verdi diye buhran geçiriyorum resmen

Tam da heyecanlı yerde bıraktılar pislikler ya

biz bir ara erik biz seni yerik diyoduk arkadaşlarla

Ben american horror story de çok severim valla the big bang theory how i met your mother

en süpişiii SUPERNATURAL! izlemiyosan tavsiye ederim kesinlikle adından belli zaten doğaüstü şeylerle ilgili başrolde iki tane yağuşuklu hunter ımızı var uuuu

Son düzenleme:

aynen ayyy benim kafadansın gerçekten şubatta yeni bölümü var the walking dead iple çekiyorum... darly ve gleen'e bayılıyorum..
birde game of thrones sevmeyen yoktur herhalde

ama favorim true blood eric taş gibi herif yaa eşimin yanında masus asılıyorum çığlık atıyom adama..oda kaç yaşına gelmişsin,evlenmişsin, ev hanımı olmuş şu ettiğin lafları salaklığına veriyorum diyor

ben american horror story korku diye biliyorum ben eşim nöbetçi olunca yanlız kalıyorum korkarım diye başlamadım...nasıl sence korkunç mu??

bu ocağın 25-26'sı sınav haftam bitsin finallerin supernaturele başlıcam onu çok duydum azıcıkta izlemişliğim var çok meşhur zaten
şimdide the wampire diaries devamı olarak the orjinals var onuda övüyolar daha onların ikisinide izleyemedim..

neyse kızlar beni dövmeden dizi konusunu kapatayım ben ama sen tavsiye ettiklerini yaz belli ki zevklerimiz aynı

Neden ya bu topicte yasak mı dizi konuşmak

american horror story o kadar korkunç gelmiyo bana sadece senaryosu kurgusu ilerleyişi çok güzel insanı sarıyo devamında nolcak diye merak ediyo insan şu an 3. sezonda her sezon bi hikayeyi anlatıyo vampire diaries izliyodum ben ama sonra yarım bıraktım sıkıldım sen okuyor muydun canım ne okuyosun

eşin ne iş yapıyo ay sordum da sordum bilmem lazım

ben de deane yazıyorum telefonumun ekranına koyuyodum benimki kızdı kendikini koydu

Yok canım yasak değil kızlar sıkılmasın diye uzatmıyıim dedim.. kızlarda hoş görsün yani işeme tarzımız dizi tarzımız uyuyor napalım kardeşim neyse bakalım sınavar bitsin izlemeye başlarım..

canım ben aöf okuyorum halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü..2 sınıftayım ilk sınava çalışmadım ama çok iyi geldi sonuçlar finallerede çalışayım diyorum bu dönemde bitsin.. sadece 2. dönem kalsın..zaten dondurucam..ben ibf bölümü okuyacaktım..ama bana 2 yıl bi bölüm bitir sonra 3. sınıfından başlarsın 4 yılda hem ön lisans hem lisans 2 diploman olur dedi hoca onun izinden gidiyordum..ama şimdi bebeğim sağlıklı sıhatli gelirse uzun süre dondurcam

eşim acil tıp teknisyeni canım senin eşin ne işle meşgul sen çalışıyor musun??

yeni bebek istemeye başladınız sanırım daha teste işemeyi bilmediğine göre öyle düşündüm Rabbim çok bekletmez inş.

kızlar ortada olsalar sıkılırlardı canım niye yok kimse nerde bu hamişler uyuyo mu

en güzelini yapmışsın canım inşallah güzel geçer sınavların ben de KPSS çalışıyorum eşim psikolog ben de psikoloğum işi bıraktım tekrar başlıcam yoksa kafayı yicem ben evde

biz istemiyoduk aslında yani ben istemiyodum eşime kalsa tanıştığımız gece yapardık herhalde kestirmiş beni gözüne anne anne bu anne yapcam diye şaka bir yana valla yoktu aklımda ya şu doğum kontrol yönteminin içine etmeseydim günleri karıştırmışım doğum kontrol hapında ama o da çok çetrefilli ya hep parmakla sayıyorum bak 7 gün oldu bugün içicen diye onu da beceremedim zaten işeme yöntemlerim de berbat

karizmatik mi kibariye yada kibos olmasin mi o

yaaa sarı kuuuş, yaaa nickim çok karizmatik demedinmi sakın değiştirme demedin mii
ayy ne güldümyaa bu cast beni öldürdü zaten gülmekten, twiti arkadaş yeni niye beni yanlış tanıştırıyosun aaaaaa

trucum sen yine iyisin just direk kabın içine sokmuş testi
ayy aklıma geldikçe gülüyorum

bana karizmatik de derler dedi ben ne bileyim

ben mi yanlış okudum acaba

doğru doğru sen twitiye inanma sakın

hahahahaha kızlar bakın fena konuştu just nerdesiniz loo gelsenizee
ayy ne güzel meslekleriniz..ben ve arkadaşlarım sık sık burada bunalıma giriyoruz bizi rahatlatsana canım
inş. en kısa zamanda atanırsın
hahahahahaha yok yok sen korunma boşver zaten o şekilde içersen ilaçları doğum kontrol hapıylada hamile kalırmışsın

bebek isteği içime düştü düşeli bir daha asla o bekarken ki rahatlığım olmadı... sürekli içimi kemiren bi anne olabilecek miyim? acaba duygusu oluştu.. aslında ilkte rahattım bi kere korunmasız ilişki olmuştu ben ertesi gün hamileyim diye evde dolanıyodum, göbeğim şişiyo mu diye bakıyodum her gün aynada.. ben zannettim dizilerdeki gibi bi kerecik şey etmekle oluyor...

meğer öyle değilmiş..ben nerdeyse erken menopoz seviyesine gelmişim 4-5 ayda 1 hasta olurdum bilmezdim ki adet olmakla ne alakası var ki :44: derdim..yumurtalıklarım hiç çalışmıyormuş..pko teşhisi konuldu kistler vardı ve kesinlile yumurtam yoktu..birde o ara 20 kiloya yakın kilo aldım..pko kaynaklıymış..

doktor şeker hapı verdi 2,5 ayda 17 kg verdim eski fit halime döndüm yine yumurtalıklarım düzelmedi..klomen işe yaramadı...eşimde sorun çıktı..iğnelerde tedavi gördüm..hsg çekindim..felan filan bi baktım 1 sene geçmiş..1 tedavimde beta yükseldi öyle heyecanlandım ki sonra düşük yaptım...
aradan 7-8 aya yakındı ki tedaviyle yine hamileydim bu sefer bebeğim benimleydi 3 ayına yanaştı kalp atımı durdu..kürtaj oldum..
kürtajın 4. ayı tedaviyle yine hamileyim şimdi...içimi sürekli kemiriyor bişey... :18::18: ya bişey olursa korkusu...

şimdi yaşadıklarıma bak ve neden eskisi gibi olamadığımı anla Allah vermesin inş. hemencecik hamiş kalırsın bi sürü teferruat öğrenmek zorunda kalmazsın... aminn

ben cahelette tavan yapmıştım anlıcan bat ne sat ne onu bile bilmezdim.. sen çişli kaba daldırmışsın testi çok mu??

sen eşini dinle ve yapıverin bi melek..Allah hemencecik nasip eder inş.
trucum sen yine iyisin just direk kabın içine sokmuş testi
ayy aklıma geldikçe gülüyorum
çok şükür artık değerimi anladılar

haa bu arada just bu topikte bana dr. true derler yaşadıklarımdan sonra her naneyi en ince ayrıntısına kadar öğrendim..arkadaşlarımada anlattım.. ve ben ne önerirsem doktorda onlara onu öneriyo ilaç ismine kadar yazıyom burda
en son kib'e dostinex yazdıydım doktorda aynısını yazmış dimi kız azıcık öv beni

kib karizmatiktir ama biz ona kibariye demedik değil..

ayy truuu ben bu kızla konuşunca gülme krizine griyorum inanki hemen ele vermişsiniz beni yok kiboş, yok Kibariye falann

truu topiğimizin sahte doktoru
o ne derse o olur
benden ümitli 3 aya kalmaz bebişim benimle olcak inşallah

trruu bu arada bende kist varya sence kist varken hamiş kalma şansım varmıdır, benim batlar karıştığı için çalışmaya ne zaman başlıcam bilmiyorum, bide antibiyotik verdiya doktor artık içmesem mi diyorum 31 aralıkta adet oldum bakılınca bugün 11. gün ayyy bi tutturamıyorum şu yumoş gününü

dimi ama günde bir iki oynuyor bu topic :)

güzel dileklerin için çok sağol canım

peki madem artık sen uzmansın dr true ben doğum kontrol hapı da bebeğe zararlıymış diye duydum özellikle erkek bebeğe öyle bir şey var mı burda bi kadın vardı ona doktor aldırın falan demişti ay çok üzülmüştüm ben fark etmeden içtim baya

aslında ilk bebeğin kürtajla alınması çok riskli değil mi ya benim bildiğim doğurganlığı yok ediyormuş :26:

çok geçmiş olsun İnşallah bu meleğini kucağında görmek nasip olur bize çişli fotolarını atarsın bebişinin:))

true diyorsa olur kiboşcum (böyle mi diyim )

bu arada sat ne hala kimse söylemedi bana batı öğrendim de

güldürdüğüme de sevindim ya bi işe yaramışım sevin beni

kız ne hemen sahte tohtur diyon ele veriyon beni
inş. olacak ben inanıyorum belkide üçüzü olacak

canım benim 41 yaşında tek tüpü olmayan komşum 5 cmlik kist ile hamile kaldı..tek sıkıntısı kistten dolayı erken doğum olabilir demiş doktor ve wc dışında yatıyor.. ve doktorunda söylemiştir sana ihtimal var yani

aminn canım sizede resimlerini atarım inş.
canım her doktora güvenmemek gerektiğini kızlara sürekli söylüyorum..
ayrıca ilaç,alkol,sigara,kötü maddeler ilk haftalarda zararı olmuyor..zaten nette oku ilk hafta annenin vücudunda faydalı ne varsa alıyor bebiş.kötü şeyleri almıyormuş süzüyormuş alkol sigara falan..ama bizden beslenmeye başlayınca sorun oluyor.. ama ilk 5-6. hafta sorun olmazmış.. tabi siz yinede kullanmayın bunları

birde zarar olduktan sonra erkek bebek kız bebek farketmez

canım bana suni sancıda verdiler ama düşmedi bebek mecbur kürtaj oldum..çok kürtaj doğurganlığı yok etmiyorda rahim duvarı inceldiği için bebeğin tutunmasını engeliyor..ama artık herşeyin ilacı var canım..Allah başa vermesin benim kürtajdan önce rahim duvarım inceydi doktor kalınlaşsın diye ilaç vermişti..

ben geldim kızlar
hoşgeldin demirbaş nerdesin sen kuzum

Ben geldim gacılarrr
naber canım nasıl gidiyor hamilelik

Iyiyim cok sükür cnm hamilelikte meraklı geciyo ultrason randevuma cok var daha
sen naSILsın senin naSIL gidiyo
benim begen butonum yok sizde de öyle mi

Iyiyim cok sükür cnm hamilelikte meraklı geciyo ultrason randevuma cok var daha
sen naSILsın senin naSIL gidiyo
benim begen butonum yok sizde de öyle mi

canm ben iyiyim ama bugün ki randvum sıkıntılı geçti riskli gebelik grubundasın dedi doktor araştırma hastanesine yönlendirdi..bebeğin eşi aşağıdaymış normal doğumu engellermiş..bebek iyiymiş ama eşinde kist varmış..canımı sıktı pazartesi kendi doktoruma gidicem oda aynı şeyi söylerse araştırma hastanesine gidecez artık.. cinsel ilişki yasakmış doğuma kadar yatacakmışım wc harici kalkma dedi.. ama pazartesiye kadar bu kadını umursamıcam..kendi doktorumda aynı şeyi söylerse tedbirimi alırım..dua ederim taktir Allahındır

beğen butonu bendede yok senin randevun ne zaman kese için ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…