insallah cnm sabır bana 4 yıl bitecek evleneli pcos var asılamayla 1 defa hamile kaldım düsük yaptım insallah allah hepimize nasip etsin
ALLAH tekrarini yasatmasin INSALLAH canim AMINNNinsallah cnm sabır bana 4 yıl bitecek evleneli pcos var asılamayla 1 defa hamile kaldım düsük yaptım insallah allah hepimize nasip etsin
Ay üşenmemiş bulmuş hahaha
sen benden daha çılgınmışsınahahahahaha ya cidden Allah seni güldürsün hiç gülesim yoktu bunalımdaydımyüzüm güldü çok tatlısın ya olsun benim de ayıptır demesi tweetye anlattım kibe filan baya güldüler şey oldu ya ben içindeki çubuğu görmemişim nasıl bi heyecansa damlatmak için olanı ben de foşurt diye soktum idrar kabına
bi de diyolar nasıl yaptın aynı idrarla mı yoo çişim gelmedi su içtim dedim tweety diyo ki sen kendini zorla işetmişin
yarın gidip düzgünce yapıcam
bu arada true blood çok severdim son sezonu tamamlayamamış olsam da bir tek yazları çıkıyor olmasına sinir oluyorum tüm kış bekletiyor
terbiyesizhttp://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ne-olacagim-insallah-diyenler-buyrun-749.html
iste burda just bak aradim taradim buldum
Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip eder inş. zor ve stresli bi süreç Rabbim yardımcımız olsuninsallah cnm sabır bana 4 yıl bitecek evleneli pcos var asılamayla 1 defa hamile kaldım düsük yaptım insallah allah hepimize nasip etsin
sen benden daha çılgınmışsınfarklı bi test yapma tarzın varmış ayy ne güldüm
bende koyu true blood ve the walking dead hayranıyımbir flimde taş gibi çekici dişleri olan erkek vampirler, çirkin zombiler, yakışıklı karizmatik kurt adamlar ve iyi bi senaryo iyi bi yapım varsa banada söyle izliyim
türkler gibi ayda 2 saatlik 4 bölüm çekmiyorlar yılda 12 bölüm falan çekiyolarama heyecanla her sezonu izleniyor kurgusu gerçek olmasada
terbiyesizhemende ele veriyo bizi
Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip eder inş. zor ve stresli bi süreç Rabbim yardımcımız olsun
Sen tam benim kafadanmışsın yaThe Walkind Dead ara verdi diye buhran geçiriyorum resmen
Tam da heyecanlı yerde bıraktılar pislikler ya
biz bir ara erik biz seni yerik diyoduk arkadaşlarla
Ben american horror story de çok severim valla the big bang theory how i met your mother
en süpişiii SUPERNATURAL!izlemiyosan tavsiye ederim kesinlikle adından belli zaten doğaüstü şeylerle ilgili başrolde iki tane yağuşuklu hunter ımızı var uuuu
aynen ayyy benim kafadansın gerçektenşubatta yeni bölümü var the walking dead iple çekiyorum... darly ve gleen'e bayılıyorum..
birde game of thrones sevmeyen yoktur herhalde
ama favorim true blood erictaş gibi herif yaa eşimin yanında masus asılıyorum çığlık atıyom adama..oda kaç yaşına gelmişsin,evlenmişsin, ev hanımı olmuş şu ettiğin lafları salaklığına veriyorum diyor
ben american horror story korku diye biliyorum ben eşim nöbetçi olunca yanlız kalıyorum korkarım diye başlamadım...nasıl sence korkunç mu??
bu ocağın 25-26'sı sınav haftam bitsin finallerin supernaturele başlıcam onu çok duydum azıcıkta izlemişliğim var çok meşhur zaten
şimdide the wampire diaries devamı olarak the orjinals var onuda övüyolar daha onların ikisinide izleyemedim..
neyse kızlar beni dövmeden dizi konusunu kapatayım ben ama sen tavsiye ettiklerini yaz belli ki zevklerimiz aynı
Neden ya bu topicte yasak mı dizi konuşmak
american horror story o kadar korkunç gelmiyo bana sadece senaryosu kurgusu ilerleyişi çok güzel insanı sarıyo devamında nolcak diye merak ediyo insan şu an 3. sezonda her sezon bi hikayeyi anlatıyovampire diaries izliyodum ben ama sonra yarım bıraktım sıkıldım sen okuyor muydun canım ne okuyosun
eşin ne iş yapıyo ay sordum da sordumbilmem lazım
ben de deane yazıyorum telefonumun ekranına koyuyodum benimki kızdı kendikini koydu
Yok canım yasak değil kızlar sıkılmasın diye uzatmıyıim dedim..kızlarda hoş görsün yani işeme tarzımız dizi tarzımız uyuyor napalım kardeşim neyse bakalım sınavar bitsin izlemeye başlarım..
canım ben aöf okuyorum halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü..2 sınıftayım ilk sınava çalışmadım ama çok iyi geldi sonuçlar finallerede çalışayım diyorum bu dönemde bitsin.. sadece 2. dönem kalsın..zaten dondurucam..ben ibf bölümü okuyacaktım..ama bana 2 yıl bi bölüm bitir sonra 3. sınıfından başlarsın 4 yılda hem ön lisans hem lisans 2 diploman olur dedi hoca onun izinden gidiyordum..ama şimdi bebeğim sağlıklı sıhatli gelirse uzun süre dondurcam
eşim acil tıp teknisyeni canımsenin eşin ne işle meşgul sen çalışıyor musun??
yeni bebek istemeye başladınız sanırım daha teste işemeyi bilmediğine göre öyle düşündümRabbim çok bekletmez inş.
karizmatik mikibariye yada kibos olmasin mi o
hoşgeldin canım resmen ayağın uğurlu gelmiş topik coşmuşben true blood 25 yaşındayım 16. haftamıza girdik 2 yıl tedavinin ve 2 düşüğün ardından 3.bebeğime hamileyim..doğana kadar inanamıcam hamile olduğuma Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eder inş.
bu arada bana kısaca çişli derler
bu arada bana niye mi çişli derler hemen açıklayayımgebelik testi yaptım silikti illa ekle dediler bende idrarı eccük fazla damlatmışım bildiğin sapsarı oldu beyaz yerler sarıların arasında 2 kırmızı çizgi vardı ısrar üzerine ekledim ...yüzüme sidikli mi demediler sarı donlu mu demediler yok efendim ben idrar damlatmamışım testin üzerine işemişim.. neler dediler neler
sen tedbirli ol eccük damlat
inş. hamilesindir canımayrıca ayıp olmaz ekle yorumlayalım testini az çok silikliğinden anlaşılır
bana karizmatik de derler dedi ben ne bileyim
ben mi yanlış okudum acaba
hahahahahakızlar ortada olsalar sıkılırlardı canım niye yok kimse nerde bu hamişler uyuyo mu
en güzelini yapmışsın canım inşallah güzel geçer sınavların ben de KPSS çalışıyorum eşim psikolog ben de psikoloğumişi bıraktım tekrar başlıcam yoksa kafayı yicem ben evde
biz istemiyoduk aslında yani ben istemiyodum eşime kalsa tanıştığımız gece yapardık herhalde kestirmiş beni gözüne anne anne bu anne yapcam diyeşaka bir yana valla yoktu aklımda ya şu doğum kontrol yönteminin içine etmeseydim günleri karıştırmışım doğum kontrol hapında ama o da çok çetrefilli ya hep parmakla sayıyorum bak 7 gün oldu bugün içicen diye onu da beceremedim zaten işeme yöntemlerim de berbat
çok şükür artık değerimi anladılartrucum sen yine iyisin just direk kabın içine sokmuş testi
ayy aklıma geldikçe gülüyorum
hahahahahakızlar bakın fena konuştu just nerdesiniz loo gelsenizee
ayy ne güzel meslekleriniz..ben ve arkadaşlarım sık sık burada bunalıma giriyoruz bizi rahatlatsana canım
inş. en kısa zamanda atanırsın
hahahahahahayok yok sen korunma boşver zaten o şekilde içersen ilaçları doğum kontrol hapıylada hamile kalırmışsın
bebek isteği içime düştü düşeli bir daha asla o bekarken ki rahatlığım olmadı...sürekli içimi kemiren bi anne olabilecek miyim? acaba duygusu oluştu.. aslında ilkte rahattım bi kere korunmasız ilişki olmuştu ben ertesi gün hamileyim diye evde dolanıyodum, göbeğim şişiyo mu diye bakıyodum her gün aynada.. ben zannettim dizilerdeki gibi bi kerecik şey etmekle oluyor...
meğer öyle değilmiş..ben nerdeyse erken menopoz seviyesine gelmişim 4-5 ayda 1 hasta olurdum bilmezdim ki adet olmakla ne alakası var ki :44: derdim..yumurtalıklarım hiç çalışmıyormuş..pko teşhisi konuldu kistler vardı ve kesinlile yumurtam yoktu..birde o ara 20 kiloya yakın kilo aldım..pko kaynaklıymış..
doktor şeker hapı verdi 2,5 ayda 17 kg verdim eski fit halime döndüm yine yumurtalıklarım düzelmedi..klomen işe yaramadı...eşimde sorun çıktı..iğnelerde tedavi gördüm..hsg çekindim..felan filan bi baktım 1 sene geçmiş..1 tedavimde beta yükseldi öyle heyecanlandım ki sonra düşük yaptım...
aradan 7-8 aya yakındı ki tedaviyle yine hamileydim bu sefer bebeğim benimleydi 3 ayına yanaştı kalp atımı durdu..kürtaj oldum..
kürtajın 4. ayı tedaviyle yine hamileyim şimdi...içimi sürekli kemiriyor bişey... :18::18: ya bişey olursa korkusu...
şimdi yaşadıklarıma bak ve neden eskisi gibi olamadığımı anlaAllah vermesin inş. hemencecik hamiş kalırsın bi sürü teferruat öğrenmek zorunda kalmazsın... aminn
ben cahelette tavan yapmıştım anlıcanbat ne sat ne onu bile bilmezdim.. sen çişli kaba daldırmışsın testi çok mu??
sen eşini dinle ve yapıverin bi melek..Allah hemencecik nasip eder inş.
çok şükür artık değerimi anladılar
haa bu arada just bu topikte bana dr. true derleryaşadıklarımdan sonra her naneyi en ince ayrıntısına kadar öğrendim..arkadaşlarımada anlattım.. ve ben ne önerirsem doktorda onlara onu öneriyo ilaç ismine kadar yazıyom burda
en son kib'e dostinex yazdıydım doktorda aynısını yazmışdimi kız azıcık öv beni
kib karizmatiktir ama biz ona kibariye demedik değil..
hahahahahakızlar bakın fena konuştu just nerdesiniz loo gelsenizee
ayy ne güzel meslekleriniz..ben ve arkadaşlarım sık sık burada bunalıma giriyoruz bizi rahatlatsana canım
inş. en kısa zamanda atanırsın
hahahahahahayok yok sen korunma boşver zaten o şekilde içersen ilaçları doğum kontrol hapıylada hamile kalırmışsın
bebek isteği içime düştü düşeli bir daha asla o bekarken ki rahatlığım olmadı...sürekli içimi kemiren bi anne olabilecek miyim? acaba duygusu oluştu.. aslında ilkte rahattım bi kere korunmasız ilişki olmuştu ben ertesi gün hamileyim diye evde dolanıyodum, göbeğim şişiyo mu diye bakıyodum her gün aynada.. ben zannettim dizilerdeki gibi bi kerecik şey etmekle oluyor...
meğer öyle değilmiş..ben nerdeyse erken menopoz seviyesine gelmişim 4-5 ayda 1 hasta olurdum bilmezdim ki adet olmakla ne alakası var ki :44: derdim..yumurtalıklarım hiç çalışmıyormuş..pko teşhisi konuldu kistler vardı ve kesinlile yumurtam yoktu..birde o ara 20 kiloya yakın kilo aldım..pko kaynaklıymış..
doktor şeker hapı verdi 2,5 ayda 17 kg verdim eski fit halime döndüm yine yumurtalıklarım düzelmedi..klomen işe yaramadı...eşimde sorun çıktı..iğnelerde tedavi gördüm..hsg çekindim..felan filan bi baktım 1 sene geçmiş..1 tedavimde beta yükseldi öyle heyecanlandım ki sonra düşük yaptım...
aradan 7-8 aya yakındı ki tedaviyle yine hamileydim bu sefer bebeğim benimleydi 3 ayına yanaştı kalp atımı durdu..kürtaj oldum..
kürtajın 4. ayı tedaviyle yine hamileyim şimdi...içimi sürekli kemiriyor bişey... :18::18: ya bişey olursa korkusu...
şimdi yaşadıklarıma bak ve neden eskisi gibi olamadığımı anlaAllah vermesin inş. hemencecik hamiş kalırsın bi sürü teferruat öğrenmek zorunda kalmazsın... aminn
ben cahelette tavan yapmıştım anlıcanbat ne sat ne onu bile bilmezdim.. sen çişli kaba daldırmışsın testi çok mu??
sen eşini dinle ve yapıverin bi melek..Allah hemencecik nasip eder inş.
çok şükür artık değerimi anladılar
haa bu arada just bu topikte bana dr. true derleryaşadıklarımdan sonra her naneyi en ince ayrıntısına kadar öğrendim..arkadaşlarımada anlattım.. ve ben ne önerirsem doktorda onlara onu öneriyo ilaç ismine kadar yazıyom burda
en son kib'e dostinex yazdıydım doktorda aynısını yazmışdimi kız azıcık öv beni
kib karizmatiktir ama biz ona kibariye demedik değil..
ayy truuu ben bu kızla konuşunca gülme krizine griyorum inanki hemen ele vermişsiniz beni yok kiboş, yok Kibariye falann
truu topiğimizin sahte doktoru
o ne derse o olur
benden ümitli 3 aya kalmaz bebişim benimle olcak inşallah
trruu bu arada bende kist varya sence kist varken hamiş kalma şansım varmıdır, benim batlar karıştığı için çalışmaya ne zaman başlıcam bilmiyorum, bide antibiyotik verdiya doktor artık içmesem mi diyorum 31 aralıkta adet oldum bakılınca bugün 11. gün ayyy bi tutturamıyorum şu yumoş gününü
kız ne hemen sahte tohtur diyon ele veriyon beni
ayy truuu ben bu kızla konuşunca gülme krizine griyorum inanki hemen ele vermişsiniz beni yok kiboş, yok Kibariye falann
truu topiğimizin sahte doktoru
o ne derse o olur
benden ümitli 3 aya kalmaz bebişim benimle olcak inşallah
trruu bu arada bende kist varya sence kist varken hamiş kalma şansım varmıdır, benim batlar karıştığı için çalışmaya ne zaman başlıcam bilmiyorum, bide antibiyotik verdiya doktor artık içmesem mi diyorum 31 aralıkta adet oldum bakılınca bugün 11. gün ayyy bi tutturamıyorum şu yumoş gününü
dimi amagünde bir iki oynuyor bu topic :)
güzel dileklerin için çok sağol canım
peki madem artık sen uzmansın dr true ben doğum kontrol hapı da bebeğe zararlıymış diye duydum özellikle erkek bebeğe öyle bir şey var mı burda bi kadın vardı ona doktor aldırın falan demişti ay çok üzülmüştüm ben fark etmeden içtim baya
aslında ilk bebeğin kürtajla alınması çok riskli değil mi ya benim bildiğim doğurganlığı yok ediyormuş :26:
çok geçmiş olsun İnşallah bu meleğini kucağında görmek nasip olur bize çişli fotolarını atarsın bebişinin:))
hoşgeldin demirbaşben geldim kızlar
naber canım nasıl gidiyor hamilelikBen geldim gacılarrr
Iyiyim cok sükür cnm hamilelikte meraklı geciyo ultrason randevuma cok var daha
sen naSILsın senin naSIL gidiyo
benim begen butonum yok sizde de öyle mi
Iyiyim cok sükür cnm hamilelikte meraklı geciyo ultrason randevuma cok var daha
sen naSILsın senin naSIL gidiyo
benim begen butonum yok sizde de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?