Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kist oluyo ya böyle yımırtalıklarla hani ablacım
Benim geçen böyle olduğunda geçen dediğimde geçen yıl öyle istemişti doktor amca

lekelenme olduğunda mı kist olmuştu, ay kız sen şimdi evleneli 5 buçuk ay oldu ve kaç aydır deniyosunuz olmuyo, ve ve hiç doktora gittinmi hormon testi falan yaptırdınmı ultrasonda kistine falan baktırdınmı

gel gel sumeyyabım yeni arkadaşımız gelmiş çok güldürdü beni kıyamam, ben geldiğimde herşeyi soruyodumya aynı been

kist taraması ne canımya???
sen hiç doktora gitmedinmi yoksa
cnm hepimiz basta öyleydik Allah öğrenmek zoruhda bırakkmasın bu konuları sen naSILsın tedavin naSIL gidiyo benim telde sorun var sürekli netten atıyo beni o yüzden gec yazıyorum

Ay evet ama utandım ya cahilmişim bu konuda

Herkes bi sıcak zaten hissettim ben onu hepimiz aynı şeyleri istiyoruz gönüllerimiz birleşiyor minicik bi hayal için de o yüzden

Ay olmadı bi de damlalık alır eşime söylerim prediktörden de miratechten de çıkmadı :26:

çok pahalı değil canım ya 14 liraydı tabi gidip ondan 5 tane alırsan pahalı olur ama ucuz diğerleri.

benim olmama gibi bir durumum var mı bilmiyorum ben doğum kontrol hapı içiyodum normalde canım sonra karıştırdım günleri şapşal kafam ondan beridir korunmuyorum yani hiç kontrole de gitmedim ki :26: düşünmüyodum çünkü

benim testler geçersiz o zaman ya damlalıkla da yapmadım hareket de ettirdim üf

ama 1 hafta önce lekelenme gibi geldi

Senin neden olmuyomuş kib bebişin karizmatik mi deseydim ya da bi sorun çıktı mı her şey yapıldı mı yani:26:

konuya dahil olayım batıma 3 günüm var sizce test yapımmı eşime aldırdım test bana ben ona bakıyorum :18:

Senin neden olmuyomuş kib bebişin karizmatik mi deseydim ya da bi sorun çıktı mı her şey yapıldı mı yani:26:

ilginç genelde çıkıyoda o yüzden ben bulamamıştım erken gebelik testini senin batın ne zaman satın ne zaman merak ettim,

istediğini de sorun yok

bende bi sıkıntı yoktu 4 ay tutturamadık heralde sonra doktora gittim hormonlarda süt hormonu var prolaktin o yüksen çıktı biraz sonra, klomen diye ilaç verdi doktor yumoşları geliştirmek için, benim yumoşlarda zaten geliştikleri için kist yaptı, geçen ay kendiliğnden geçmesini bekledik 32mm kist küçülmüş 17mm olmuş, kist geçince doktor kontrolünde yumoş takibi yapcaz falan filan çok şükür bi sıkıntı yok ciddi aşılamaycak bi sıkıntımız yok eşiminde benimde, ama olmayınca olmuyo işte

konuya dahil olayım batıma 3 günüm var sizce test yapımmı eşime aldırdım test bana ben ona bakıyorum :18:

istersen sabah yap ama batını beklesen daha sağlıklı olur inşallah hamişsindir canımya

cnm hepimiz basta öyleydik Allah öğrenmek zoruhda bırakkmasın bu konuları sen naSILsın tedavin naSIL gidiyo benim telde sorun var sürekli netten atıyo beni o yüzden gec yazıyorum

amin canım amin, iyi sumeyyabım şimdilik antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum hsg den sonra kullan dedi doktor, 1-2 güne biter zaten sonrada çalışmalara devam belki bu ay tutar dimi, kistle hamiş kalanlar varmış nasip,,

sen napıosun bebiş nasıııll

Ay deli olucam sat nedir ya batladı gitti diye topic açmışlar kkya zaten geçen hafta o pazartesidi işte 30 aralık doğum kontrol kullandığım için 28 günde bir fiks oluyodu tabi yumoş da yumurta mı e 4 ay daha bir şey değilmiş ki ya canım senin umutsuzlancak bişeyin yok bence yıllarca deneyenler var İnşallah kist de geçiverir hemen

30 aralıkta adet mi olcaktın olmadın yada adetin bittiği gün ü anlamadım kafam karıştı

6 ay oldu korunmuyorum ben bu 7. ay olcak...
inşallah caNIM inşallah hepimizn bebişleri göbüşlerinde olur en yakın zamanda

bu gecelik benden bu kadar kızlar öpüyorum sizi iyi geceleeeerrr

cnm hsg sonrası gebelik sansı cok yüksek esinde problem olmayanlarda İnsallahhh en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
bende iyiyim cnm sabırsızlıkla ultrason randevumuzu bekliyorum guzumu görmek icin
tatlım Allah ol dedikten sonra tüpleri olmayanlar bile hamile kalıyo yeterki Rabbim ol desin hersey vesile

30unda olcaktım canım

Çıkıyormuşsun iyi geceler dileyeyim yine karşılaşalım buralarda

yaptım bile negatif cıktı maalesef yine hüsrannım su an

erken yaptığın için de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…