Kist oluyo ya böyle yımırtalıklarla hani ablacım
Benim geçen böyle olduğunda geçen dediğimde geçen yıl öyle istemişti doktor amca
cnm hepimiz basta öyleydik Allah öğrenmek zoruhda bırakkmasın bu konuları sen naSILsın tedavin naSIL gidiyo benim telde sorun var sürekli netten atıyo beni o yüzden gec yazıyorumgel gel sumeyyabım yeni arkadaşımız gelmiş çok güldürdü beni kıyamam, ben geldiğimde herşeyi soruyodumya aynı been
kist taraması ne canımya???
sen hiç doktora gitmedinmi yoksa
hepimizden razı olsun inşallah, bu topikte herkes cevaplar sorularını, kötü niyetli falanda yok hepsi çok samimidir, ay inan çok sevdim seni
damlalık vardır kız plastik çubuk gibi bişey, laboquick diye bi marka kullanıyorum ben ovulasyon testiyle gittigidiyordan almıştım eczanelerdeki gibi , farketmiyo, zaten testler 3 -5 lira fiyatları, erken gebelik testleri genelde bulunmuyor eczanelerde ben aramıştım bide pahalı oluyomuş onun yerine kan testi yaptır demişlerdi...
Bat da beklenen adet tarihiymiş
Ay evet ama utandım ya cahilmişim bu konuda
Herkes bi sıcak zaten hissettim ben onu hepimiz aynı şeyleri istiyoruz gönüllerimiz birleşiyor minicik bi hayal için de o yüzden
Ay olmadı bi de damlalık alır eşime söylerim prediktörden de miratechten de çıkmadı :26:
çok pahalı değil canım ya 14 liraydı tabi gidip ondan 5 tane alırsan pahalı olur ama ucuz diğerleri.
benim olmama gibi bir durumum var mı bilmiyorum ben doğum kontrol hapı içiyodum normalde canım sonra karıştırdım günleri şapşal kafam ondan beridir korunmuyorum yani hiç kontrole de gitmedim ki :26: düşünmüyodum çünkü
benim testler geçersiz o zaman ya damlalıkla da yapmadım hareket de ettirdim üf
ama 1 hafta önce lekelenme gibi geldi
Senin neden olmuyomuş kib bebişin karizmatik mi deseydim ya da bi sorun çıktı mı her şey yapıldı mı yani:26:
konuya dahil olayım batıma 3 günüm var sizce test yapımmı eşime aldırdım test bana ben ona bakıyorum :18:
cnm hepimiz basta öyleydik Allah öğrenmek zoruhda bırakkmasın bu konuları sen naSILsın tedavin naSIL gidiyo benim telde sorun var sürekli netten atıyo beni o yüzden gec yazıyorum
ilginç genelde çıkıyoda o yüzden ben bulamamıştım erken gebelik testini senin batın ne zaman satın ne zaman merak ettim,
istediğini de sorun yok
bende bi sıkıntı yoktu 4 ay tutturamadık heralde sonra doktora gittim hormonlarda süt hormonu var prolaktin o yüksen çıktı biraz sonra, klomen diye ilaç verdi doktor yumoşları geliştirmek için, benim yumoşlarda zaten geliştikleri için kist yaptı, geçen ay kendiliğnden geçmesini bekledik 32mm kist küçülmüş 17mm olmuş, kist geçince doktor kontrolünde yumoş takibi yapcaz falan filan çok şükür bi sıkıntı yok ciddi aşılamaycak bi sıkıntımız yok eşiminde benimde, ama olmayınca olmuyo işte
Ay deli olucam sat nedir yabatladı gitti diye topic açmışlar kkya zaten geçen hafta o pazartesidi işte 30 aralık doğum kontrol kullandığım için 28 günde bir fiks oluyodu tabi yumoş da yumurta mı e 4 ay daha bir şey değilmiş ki ya canım senin umutsuzlancak bişeyin yok bence yıllarca deneyenler var İnşallah kist de geçiverir hemen
bi bekleyebilsem ayyy ben mi çok sabırsızım :26:
amin canım amin, iyi sumeyyabım şimdilik antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum hsg den sonra kullan dedi doktor, 1-2 güne biter zaten sonrada çalışmalara devam belki bu ay tutar dimi, kistle hamiş kalanlar varmış nasip,,
sen napıosun bebiş nasıııll
30 aralıkta adet mi olcaktın olmadın yada adetin bittiği gün ü anlamadım kafam karıştı
6 ay oldu korunmuyorum ben bu 7. ay olcak...
inşallah caNIM inşallah hepimizn bebişleri göbüşlerinde olur en yakın zamanda
yaptım bile negatif cıktı maalesef yine hüsrannım su an
30unda olcaktım canım
Çıkıyormuşsun iyi geceler dileyeyim yine karşılaşalım buralarda
erken yaptığın için de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?