Tweety dün gece kırk kez test yap test yap meraktan çatladım dediği için gittim aldım iki tane nerdesin tweetym bak yaptım işte
Kiz resim yuklesene bakalim bi
Bi silik bi negatif sasirdim bende ama bildigim kadariyla pozitif olunca yanilma oluoda negatif olunca yanilma payi yok o testlerin yaniliyorda olabilirim belki gec dollenmedir ayy heycanlandim keske birini sabah ilk idrarla yapsaydin:26:
Attım ki kız çişli şeyi paylaşınca ayıp olmaz mı
Ay onu sonradan öğrendim ya meğer sabah idrarıyla daha iyi sonuç veriyomuş ben baya kurcaladım kkyı bugün pozitif çıkıp negatif olanda negatif çıkıp pozitif olan da var benim biri pozitif diğeri negatif napıcaz
Topicin uğurlu geldi herhalde bak bi yazdım ...
"Kociş" bi tane de beraber yapalım dediYanımda durunca hcg yollucak çünkü havadan
selam canım hoş geldin topiğimize, şöyle bi göz attım yazdıklarına da adetine kaç gün var?? bide 2 testle hemen kanıya varma üzülmeni istemem, bikaç test daha yap ve sonuçlar ne çıkacak... bende test yapmıştım çift çizgiyi gördüm sevinçten ağlaya ağlaya hastaneye gittim ama kan tahlilinde sonuç negatifti başıma geldiği için söylüyorum
Kiz ne ayip olacak
Ikisinide harcamissiniz hemen
Ne yazdin:18:
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN BENCE ISTIYORSUN SENDE kaza maza INSALLAH hamilesindir
hadi gozun aydin INSALLAH aliriz guzel haberler rahim filminden sonra hamile kalanlar var peki nasil agri sizi oldumu :26:
sagollllll cnmmmm öyle tabi bu da bizim imtihanımız Rabbim en güzel sekilde bu imtihanı gecmeyi nasip etsin sizlere de her zaman dua ediyorum zaten İnsallahh en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız
hmm gözün aydın cnmm ufakk bi tıkacıklık varsa bile acılmıstır zaten hsg sonrası hamile kalma sansın cok yüksek İnsallah seninde güzel haberlerini alırız datlummmmmmm
canım geçmiş olsun... bak ne güzel atlatmışsın hsg'yi ve demiştim tıkanıklık yapışıklık varsa açıyor diyeeÇok şükür sendede açılmış... bak dostinexte vermiş bomba gibi hazırlık yaparak giriyorsun bir dahaki aya.. inş. kistin erir ve tedavi ve çatlama iğnesi veeee yeni akışkan tüplerinlee gelsin bebişlerr kib senden yine çok umutluyum bak kötü günler geride kalacak belki 3 belki 5 yumoşun olacak belkide üçüz doğurcan ben hamile kalacağına canı gönülden inanıyorum..sabır canım az zaman kaldı herşey güzel olacak inş.
Merhaba tanışalım mı
bende adet olmadı canım 1 gün lekeli gibi oldu :26: biri negatif bomboş diğeri silik işte :26: sizce en güvenilir marka hangisi bi de ondan alayım prediktörde silik çıktı ama herkes şikayetçi güvenmiyo buna? deneyimlisinizdir benden benim daha ilk şüphem 5 aydırOf ne tatlı heyecan ama üç hafta önce filan kağıda bakıp 1.8 görünce benim de o gün hiçbişey yapasım gelmedi moralim bozuldu çok da havaya girmiştim
pazartesi giderim kana bu tweety çatlasın
ayy yazdıklarını okudum beni çok güldürdün kabın içine soktum yazmışsınyaa
tanışalım ben kib kızlar bana karizmatik derler :)) hep tiwiitinin yüzünden , az kaldı 2 sene olcak evliyim, 6 ayı devirdik hamiş kalamadım, ama ben doktora 2 ay önce 6 aydır deniyorum olmuyo dedim yalan söyledimm
denedik denedik olmadı sabırsızlanınca prolaktinim yüsek çıktı sonra klomen kullandım nur topu gibi kistim oldu, şimdide kistim geçsin prolaktinim düşsün diye beklemedeyim, aaa birde hsg yaptırdım maşallah tüplerde sağlam, kocamda sağlam ama olmuyooo
zamanı var demekki deyip beklemedeyiz hayırlısı inşallah,
belkide hamişsindir canım bekle bakalım lekelenme olduysa adet olcaksan yarın olursun olmazsan ertesi sabah gebelik testi yap yine, sooonra gelsin bebişleeeerrr
Rahim filmi nedir :26:
ayyy canımyaa çok güldümya valla kahkahalar ata ata güldüm hakkını helal et, kendimi gördüm sende bende ilk topiğe girdiğimde senin gibi şu ne bu ne soruyodum inan bi fikrim yoktu
ama tecrübelerim ve kızlar sayesinde çok şey öğrendim
rahim filmi diğer adı hsg, alttan sıvı verip rahimin röntgenini çekiyolar, rahim tüplerin tıkalımı değilmi diyee
Ya kabın içine sokunca bozulur mu cidden siz nasıl yapıyorsunuz ben hayatımda ilk kez gördüm o testi bile cahilliğime verin yaYardımcı olun bana
Acaba yanlış mı yaptım ki üstüne damlayla damlatın yazıyodu
ben bu dediklerinizi hiç bilmiyorum ya prolaktin klomen filan o çatlatma iğnesiydi galiba öğrencek çok şey varmış
lekelenme bi hafta önce oldu ki canım sayıyorum bak tam bi hafta önce :26:
Tamam bidakini söz paylaşcam
Aaa Allah mı söyletti nedir
Çok sapık şeyler yazdım tweety topicini mahvettim
Napıyım ilk prediktörü yaptım silik görünce garanti olsun öbürünü de yapıyım dedim ama o boş çıktıkızım belki erken gebelikte çıkmıştır ya sonuçta prediktör daha erken tespit ediyo öbürü 5 liralık bişeydi hem onda damlayla damlatın diyodu ben yapamadım kaba soktum direkt bence ondan boş çıkmıştır
Görüyo musun nasıl yaratıyorum kafamda bahaneleri EVET ISTIYORUM BE aaaaa fena mı olurdu minik minik alsak sevsek kucağımıza
Lekelenme kisttense çok üzülürüm ama ya :26:
Hayırlı aksamlar kızlar nihayet yakaladım sizi
naSILsınız bakalım ne var ne yok
Helal olsun canım ben de zıpladım kızlığıma bişiy olmuş mudur diyenlere çok gülüyorumİşte insan tecrübeli olunca böyle şeyleri masumane buluyor kötü niyetli değilsin biliyorum ben
Hığğğğğğğ tamam ya öğrenicem ben de yavaş yavaş hele bi deneyelim olmazsa ben de kontrollere giderimzaten gidiceğim kesin kist taraması filan ister herhalde gebelik çıkmazsa
ama senin nickin çok uzun sana kısaca cast diyorum ozaman :))
ba k şimdi castcım gebelik testini anlatıyorum,
sabah ilk idrarınla daha iyi sonuç alacağın için sabah kalkıyosun wc ye gidiyosun ve giderken yanına plastik bardak ve gebelik testini alıyosun, gebelik test paketinin içinde damlalık ve test var bide koruyucu madde o koruyucu madde çöpe bizim işimize yaramıyo, neyse idrarını bardağa yapıyosun , sonra damlalıkla bardaktan çekip 3-4 damla testin kenarındaki yuvarlak yere damlatıyosun, vee 5 dakika bekleyip sonucu alıyosun bide testi yerinden oynatma, c herzaman çizgi oluşur çnemli olan t de bir tane daha çicgi oluşsun yani çift 2 çizgi olması gerek, bir tane olursa gebe değilsin
ayy ne zormuş :)
cnm Hosgeldin İnsallahh hamileslndir benim merak ettiglm afedersin ikisini de bir idrarla mı yaptın
gel gel sumeyyabım yeni arkadaşımız gelmiş çok güldürdü beni kıyamam, ben geldiğimde herşeyi soruyodumya aynı been
kist taraması ne canımya???
sen hiç doktora gitmedinmi yoksa
ay ben bunu kaçırmışım bakk
cnm Hosgeldin İnsallahh hamileslndir benim merak ettiglm afedersin ikisini de bir idrarla mı yaptın
De canım de herkes bana just der zaten ay kıpırdatmıcaz mı uf ben kıpırdattım da ya ayrıca benimkilerin içinden damlalık filan da çıkmadıSiz hangi marka kullandınız acilen yine test bulmam lazım
Ayrıca Allah razı olsun ya biri açıklığa kavuşturdu sorularımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?