Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Tweety dün gece kırk kez test yap test yap meraktan çatladım dediği için gittim aldım iki tane nerdesin tweetym bak yaptım işte

selam canım hoş geldin topiğimize, şöyle bi göz attım yazdıklarına da adetine kaç gün var?? bide 2 testle hemen kanıya varma üzülmeni istemem, bikaç test daha yap ve sonuçlar ne çıkacak... bende test yapmıştım çift çizgiyi gördüm sevinçten ağlaya ağlaya hastaneye gittim ama kan tahlilinde sonuç negatifti başıma geldiği için söylüyorum

Attım ki kız çişli şeyi paylaşınca ayıp olmaz mı

Ay onu sonradan öğrendim ya meğer sabah idrarıyla daha iyi sonuç veriyomuş ben baya kurcaladım kkyı bugün pozitif çıkıp negatif olanda negatif çıkıp pozitif olan da var benim biri pozitif diğeri negatif napıcaz

Topicin uğurlu geldi herhalde bak bi yazdım ...

"Kociş" bi tane de beraber yapalım dedi Yanımda durunca hcg yollucak çünkü havadan

Kiz ne ayip olacak
Ikisinide harcamissiniz hemen
Ne yazdin:18:
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN BENCE ISTIYORSUN SENDE kaza maza INSALLAH hamilesindir

Merhaba tanışalım mı

bende adet olmadı canım 1 gün lekeli gibi oldu :26: biri negatif bomboş diğeri silik işte :26: sizce en güvenilir marka hangisi bi de ondan alayım prediktörde silik çıktı ama herkes şikayetçi güvenmiyo buna? deneyimlisinizdir benden benim daha ilk şüphem 5 aydır Of ne tatlı heyecan ama üç hafta önce filan kağıda bakıp 1.8 görünce benim de o gün hiçbişey yapasım gelmedi moralim bozuldu çok da havaya girmiştim

pazartesi giderim kana bu tweety çatlasın

Kiz ne ayip olacak
Ikisinide harcamissiniz hemen
Ne yazdin:18:
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN BENCE ISTIYORSUN SENDE kaza maza INSALLAH hamilesindir

Tamam bidakini söz paylaşcam

Aaa Allah mı söyletti nedir

Çok sapık şeyler yazdım tweety topicini mahvettim

Napıyım ilk prediktörü yaptım silik görünce garanti olsun öbürünü de yapıyım dedim ama o boş çıktı kızım belki erken gebelikte çıkmıştır ya sonuçta prediktör daha erken tespit ediyo öbürü 5 liralık bişeydi hem onda damlayla damlatın diyodu ben yapamadım kaba soktum direkt bence ondan boş çıkmıştır

Görüyo musun nasıl yaratıyorum kafamda bahaneleri EVET ISTIYORUM BE aaaaa fena mı olurdu minik minik alsak sevsek kucağımıza

Lekelenme kisttense çok üzülürüm ama ya :26:

hadi gozun aydin INSALLAH aliriz guzel haberler rahim filminden sonra hamile kalanlar var peki nasil agri sizi oldumu :26:

ayy çok saol twitim inşallah, ağrı evet oldu ama öyle dayanamayacağım şekilde değildi, aynen adet sancısı sıvıyı verince bi ağrı vuruyo sonra geçiyo en fazla 5 saniyelik abartmıyorum, doktorum daha başlamadım dedi ama ben yutmadım çoktan bitti dedim güldü kaç kere çektirdin film dedi bende çok araştırdım dedim :))
sonrasında da ara ara lekelenme ve çok az kan geldi başka da bişey yok, bideee sadece doktorum ve beni hazırlayan kız gördü göreceğini doktorda alıştı zaten artık göre göre :)))

ayyy bakalım canım inşallaaah, doktorumda öyle dedi hsg den sonra gebe kalma şansın çok artıyo dedi, bu ay değilde diğer ay kistim geçerse inşallah klomen çatlama iğnesi gelsin bebişler inşallah:)) sağlıkla inşallah,, ayyy senin ikiz değil dimi sumeyyabım hep ikiz olsa güzel olur dyodunya hani, seni hamiş görünce mutlu oluyorum

truumm inşallah güzel annecik inşallah, inan hsg değilde dostinekse çok mutlu oldum, ben söylemeden dostinekse başlayalım dedi doktor, bide değerin düşük çok önemli değil diyo anlamadım nerdeyse vermicek ilaç falan, kistim kaybolursa inşallah diğer ay rabbim kısmet ederse ayyy çok heyecanlııı
hemdee üçüz

ayy yazdıklarını okudum beni çok güldürdün kabın içine soktum yazmışsınyaa

tanışalım ben kib kızlar bana karizmatik derler :)) hep tiwiitinin yüzünden , az kaldı 2 sene olcak evliyim, 6 ayı devirdik hamiş kalamadım, ama ben doktora 2 ay önce 6 aydır deniyorum olmuyo dedim yalan söyledimm
denedik denedik olmadı sabırsızlanınca prolaktinim yüsek çıktı sonra klomen kullandım nur topu gibi kistim oldu, şimdide kistim geçsin prolaktinim düşsün diye beklemedeyim, aaa birde hsg yaptırdım maşallah tüplerde sağlam, kocamda sağlam ama olmuyooo
zamanı var demekki deyip beklemedeyiz hayırlısı inşallah,
belkide hamişsindir canım bekle bakalım lekelenme olduysa adet olcaksan yarın olursun olmazsan ertesi sabah gebelik testi yap yine, sooonra gelsin bebişleeeerrr

Ya kabın içine sokunca bozulur mu cidden siz nasıl yapıyorsunuz ben hayatımda ilk kez gördüm o testi bile cahilliğime verin ya Yardımcı olun bana

Acaba yanlış mı yaptım ki üstüne damlayla damlatın yazıyodu

ben bu dediklerinizi hiç bilmiyorum ya prolaktin klomen filan o çatlatma iğnesiydi galiba öğrencek çok şey varmış

lekelenme bi hafta önce oldu ki canım sayıyorum bak tam bi hafta önce :26:

Rahim filmi nedir :26:

ayyy canımyaa çok güldümya valla kahkahalar ata ata güldüm hakkını helal et, kendimi gördüm sende bende ilk topiğe girdiğimde senin gibi şu ne bu ne soruyodum inan bi fikrim yoktu
ama tecrübelerim ve kızlar sayesinde çok şey öğrendim
rahim filmi diğer adı hsg, alttan sıvı verip rahimin röntgenini çekiyolar, rahim tüplerin tıkalımı değilmi diyee

Helal olsun canım ben de zıpladım kızlığıma bişiy olmuş mudur diyenlere çok gülüyorum İşte insan tecrübeli olunca böyle şeyleri masumane buluyor kötü niyetli değilsin biliyorum ben

Hığğğğğğğ tamam ya öğrenicem ben de yavaş yavaş hele bi deneyelim olmazsa ben de kontrollere giderim zaten gidiceğim kesin kist taraması filan ister herhalde gebelik çıkmazsa

ama senin nickin çok uzun sana kısaca cast diyorum ozaman :))
ba k şimdi castcım gebelik testini anlatıyorum,
sabah ilk idrarınla daha iyi sonuç alacağın için sabah kalkıyosun wc ye gidiyosun ve giderken yanına plastik bardak ve gebelik testini alıyosun, gebelik test paketinin içinde damlalık ve test var bide koruyucu madde o koruyucu madde çöpe bizim işimize yaramıyo, neyse idrarını bardağa yapıyosun , sonra damlalıkla bardaktan çekip 3-4 damla testin kenarındaki yuvarlak yere damlatıyosun, vee 5 dakika bekleyip sonucu alıyosun bide testi yerinden oynatma, c herzaman çizgi oluşur çnemli olan t de bir tane daha çicgi oluşsun yani çift 2 çizgi olması gerek, bir tane olursa gebe değilsin

ayy ne zormuş :)

cnm Hosgeldin İnsallahh hamileslndir benim merak ettiglm afedersin ikisini de bir idrarla mı yaptın

Hayırlı aksamlar kızlar nihayet yakaladım sizi
naSILsınız bakalım ne var ne yok

gel gel sumeyyabım yeni arkadaşımız gelmiş çok güldürdü beni kıyamam, ben geldiğimde herşeyi soruyodumya aynı been

kist taraması ne canımya???
sen hiç doktora gitmedinmi yoksa

De canım de herkes bana just der zaten ay kıpırdatmıcaz mı uf ben kıpırdattım da ya ayrıca benimkilerin içinden damlalık filan da çıkmadı Siz hangi marka kullandınız acilen yine test bulmam lazım

Ayrıca Allah razı olsun ya biri açıklığa kavuşturdu sorularımı

gel gel sumeyyabım yeni arkadaşımız gelmiş çok güldürdü beni kıyamam, ben geldiğimde herşeyi soruyodumya aynı been

kist taraması ne canımya???
sen hiç doktora gitmedinmi yoksa

Kist oluyo ya böyle yımırtalıklarla hani ablacım
Benim geçen böyle olduğunda geçen dediğimde geçen yıl öyle istemişti doktor amca

ay ben bunu kaçırmışım bakk

Ay bunun ne gibi etkisi oluyo ne detaylı işmiş ya bunu da açıklayın bana

cnm Hosgeldin İnsallahh hamileslndir benim merak ettiglm afedersin ikisini de bir idrarla mı yaptın

Yok canım aralıkla yaptım sabah yapmak daha iyimiş tabi sonradan öğrendim :26:

hepimizden razı olsun inşallah, bu topikte herkes cevaplar sorularını, kötü niyetli falanda yok hepsi çok samimidir, ay inan çok sevdim seni
damlalık vardır kız plastik çubuk gibi bişey, laboquick diye bi marka kullanıyorum ben ovulasyon testiyle gittigidiyordan almıştım eczanelerdeki gibi , farketmiyo, zaten testler 3 -5 lira fiyatları, erken gebelik testleri genelde bulunmuyor eczanelerde ben aramıştım bide pahalı oluyomuş onun yerine kan testi yaptır demişlerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…