Her şeyde vvardır bir hayir canimdur bakalim daha sen bebeksin yahu
4 sene oncede boyle diyorlardihayirlisi
Gorende seni çok büyük bisi sanirbu arada alintilar için gelen mesaj olayi çok anlamsiZ yahu
gelsiiinnnn
batın ne zaman twiti ayyy ben daha yumoş günümdeyim, çook var kim var batı en erken yaaa
batın ne zaman twiti ayyy ben daha yumoş günümdeyim, çook var kim var batı en erken yaaa
benim daha var bende yumos gunlerindeyim sanirim.. bitterin gunu gecti ama test yapti negatif cikti ondan bi bomba gelebilir
Slm benim 17 si bakalım bazen kayma da oluyor acayip merak icindeyim beklemek coook zor allah hepimize yardim etsin
kızlar kocaman dualarımdasınızzz inşallah bol-bol müjdeler akacak yağmur misali
Slm benim 17 si bakalım bazen kayma da oluyor acayip merak icindeyim beklemek coook zor allah hepimize yardim etsin
kızlar kocaman dualarımdasınızzz inşallah bol-bol müjdeler akacak yağmur misali
ya süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdarısı diğer kızlara cok mutlu oldum yaaa
Eki Görüntüle 930716
bat a 3 gün kaldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kanı verdim yarın haber veririm sonucu
sonuç 37 bat perşembe hadi hayırlısı bakalım
inşallah canım inşallah
devreeem bebiş nasıl, cinsiyeti belli olmuştur yoksaaaa kızımız mı olceek, içimden öyle geçtii
evet silik çizgiyi bende gördüm aman Allahım şoklardayım değerinde bat gününden 3 gün önce 37 olması normal tebrik ederim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bu arada bi mutlu haberde bende benim bebişim oğlişmişpipisini yediğim bugün ultrasonda gösterdi
ivoşş çok çok mutlu oldum..mutsuzduk topikçe dağılmıştık ama gün toplanma günüdür.. haydin herkezz halayaaaa
evet silik çizgiyi bende gördüm aman Allahım şoklardayım değerinde bat gününden 3 gün önce 37 olması normal tebrik ederim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bu arada bi mutlu haberde bende benim bebişim oğlişmişpipisini yediğim bugün ultrasonda gösterdi
ivoşş çok çok mutlu oldum..mutsuzduk topikçe dağılmıştık ama gün toplanma günüdür.. haydin herkezz halayaaaa
canım şirineninde oğlu olacakkaynana adayı olduk biz sizlerden kız bebek haberleri bekliyoruz kerteriz kib sıra sizlere yaklaştı farkındamısın? ve tivitininde bu ay randevusu var..hadi bakayım göreyim ikinizi bol çalışmalar
evet canım benim ya çok sağol perşembe tekrar test yaptırıcam katlanmış mı bakalım bu kadarı bile mucize gerçekten muhteşem bişey Allahım sabrımızı deniyo imtihandayız kızlar bence öyle yani zamanı gelince oluyo galiba benim bu 8.ayımdı ve ilk defa hamileyim hayırlısı Allahtan inşallah sağlıklı gelişir benim minişimde iyiki varsınız kiboşum canım benim tez vakitte inşallah güzel haberler alıcaz senden de ben size umut olmak istiyorum iyi düşünelim iyi olsun inşallahve şunu demeden de geçemicem ben bu ay gerçekten çok rahattım hatta 25 ine iyi bi dr dan randevu almıştım tedaviye başlayacaktım durumu kabullenmiştim yani stres yapmadım bilginiz olsun bi de yataktan hemen kalkmayın sabaha kadar yatın mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?