Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canim sana mesaj attim bana yardimci olur musun özelden mümkünse
cvp yazdım canım

merhaba canım ben 5 ay bekleyip gitmiştim..istersen git bi tedbir amaçlı muayene ol

ben sabırsız olduğum ve dayanamadım için gittim...

Ben de senin gibiyim gerçi ben daha önce gittim doktora ama hala beklemedeyim..Bu süre zarfında hiç gitmedin mi,adetliyken gidip hormon tahlili falan yaptır istersen.ultrasonla da baksınlar.

günaydin güzel anne adaylari
nasilsiniz? yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz sizde

invoo canim cok sevindim yaa insallah degerin yükselmis olur yarin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bütün hamislere

trueeee tatlimmm oglusunu yerim ben masallah size

merhaba canim hosgeldin.. adetine 5 gün varmis erken yapmissin testi varsada cikmaz henüz.. adetin gecsin tekrar yap yada 2-3 gün bekle kanda baktir kesin sonuc alirsin.. insallah hamilesindir

cvp yazdım canım

merhaba canım ben 5 ay bekleyip gitmiştim..istersen git bi tedbir amaçlı muayene ol

ben sabırsız olduğum ve dayanamadım için gittim...

çok teşekkürler canım, öncesinde enfeksiyon kaptığım için fitil vs kullandım, birde watsonsda feminin genital yıkama jelini kullandım iyi gelmişti. bir de eşimlemi gitsek acaba.sen tedaviye eşinle birliktemi başladın? bide nasıl bi tedavi yapıyolar ki?

merhaba canim hosgeldin.. adetine 5 gün varmis erken yapmissin testi varsada cikmaz henüz.. adetin gecsin tekrar yap yada 2-3 gün bekle kanda baktir kesin sonuc alirsin.. insallah hamilesindir

inşallah kızlar ya, eşime de msj attım sabah kötü haberi o da rahat olamaz artık orada. ben galiba geç yumurtluyorum ondan mı acaba? bu aşılama yöntemi nedir bilen var mı?

Ben de senin gibiyim gerçi ben daha önce gittim doktora ama hala beklemedeyim..Bu süre zarfında hiç gitmedin mi,adetliyken gidip hormon tahlili falan yaptır istersen.ultrasonla da baksınlar.

Ataşehirde gittiğim doktor , adet gecikmesi olmadan test yapmıyoruz, ama adetten sonra ultrasoundda bakıyoruz dedi..ben sabırsızlıgımdan hem kızdım doktora hem de hak verdim. ama bekleyemedim ayol. geceleri 3-4 gündür çarpıntım oluyo. sol tarafımda hep bir adet sancısı.karnımda şişlik,hazımsızlık gibi. bir de ben çok plancıyım ondan işler hep rayında gitsin istiyorum

yok 3 kez olmadı 6 kez falan olmuştur ama çift çizgiden sonra 2 kere oldu galiba öyle hatırlıyorum evet kiboşum ya şimdilik çok heyecan yok rüyamda regl olduğumu gördüm of sinir bozucu rüyalar neyse canım yarın testi tekrarlıcam bakalım katlamış mı meraktayım canım benim inşallah tutturursun canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim..

trueeeeeeeee canım benim ya bu aralar dalgınım sana yazmamışım şimdi farkettim oğlun varmış çok sevindim hemen maşallanımı takıyorum

günaydin güzel anne adaylari
nasilsiniz? yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz sizde

invoo canim cok sevindim yaa insallah degerin yükselmis olur yarin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bütün hamislere
günaydın canım nasılsın bakalım??

trueeee tatlimmm oglusunu yerim ben masallah size
sağolasın canım darısı başına kız bebek anne adayları tercihimizdir

canım ilk önce adetin 3. günü gittim hormon tahlili yaptırdım..daha sonra eşimde sperm testi yaptırmıştı bende sorun çıkınca eşimide ürolojiye yönlendirmişti..

ooyyyşşş senin heyecanının sebebine o yavruya kurban olsunlar... minişin göbişine düştü heyecanlısın canım bakalım senin sıpa ne olacak 2'ci kan testini ne zaman vericen canım perşembe yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum canım..hemen yaz emi öğrenincee

Arkadaşlar merhaba bende inşallah anne olmak istiyorum bu yıl nasibimde kısmetimde varsa. Onun için doktora gittim adetin 3. günü çeşitli hormon testleri yaptırdı bana. prolaktin 32.19 çıktı diğerleri normal değerler arasında yazıyor. Henüz doktora gidip göstermedim sonuçları ama sizce nasıl?

iyiyim canim yogunum bu aralar cok isi var.. amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn insallah canim benim ne olursa olsun saglikli olsun yeterki etrafimda herkes hamile, yeni hamile oldugunu ögrenenlerde var herkes sira sende diyo kaynanamda basladi artik torun istiyorum diye offff sinirleniyorum böyle olunca

yarın vericem sabahtan çıkınca yazarım kızlar

öyle oluyo malesef yanında konuşuyolar işte şu hamileymiş bu hamileymiş diye ıyyy insan bi tuhaf oluyo valla sanka diolar ki senin nie olmuyo insan öyle hissediyo ne diyeyim işte Allahım başımızı eğdirmesin

yarın vericem sabahtan çıkınca yazarım kızlar
hayırlı haberlerini bekliyorum canım bol bol dua edicem sana

kızlar bu Allahın taktiri keşke elimizde olsa pat diye olsaa...ama maalesef çevrede dengesiz bi sürü insan var...
elimizde değil olmaması.. ve öyle konuşulunca eksikleniyor insan..

ben kürtaj olduğumda geçmiş olsun demekten aciz insanlar vardı..''aman boşver ne kafaya takıyosun geçsin yine olur'' diyende oldu..benim acım var bu kadar kolay sanki

diyeceğim çok boş konuşan var bir acı yaşıyosun basite alıyolar.. ne zaman bu kadar gaddar olduk anlamıyorum..

ben hastane kapısında beklerken bol gelen montumu giyiyorum fermuarımı sıcak basıyor ama açmıyorum göbeğim var belli oluyor diye.. belki tedaviye gelen kapıda bekleyen birileri var belki görecek ve eksiklenecek.. insan bunu bile düşünüyor... öyle daha göbeği çıkmamış ama önü bebekli body giyip önünü açıp gere gere açanı var..ben bu yoldan geçtim anlıyorum...Allah sınamasın kimseyi..

ivoş hislerin neler azıcık paylaşsana ilk heyecanın eşine nasıl söyledin ne tepki verdi merak ediyorum

ivoş sat ne zamandı şimdi erken öğrendin 4. haftayı dolduruyosun zaman geçmek bilmiyo dimi

slmm kızlarrr ya mercimek çorbasının yanında ne giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olabilirmiisinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…