- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
cvp yazdım canımcanim sana mesaj attim bana yardimci olur musun özelden mümkünse
mrb bayanlar, yaş 27. 6 aydır bebiş istiyoruz,eşim 20 günlüğüne yurt dışına gitti.Geldiğinde sürpriz yapmanın hayalini kurarken, sabah yaptığım test yine negatiftiadetime 5 gün var daha ama ben dayanamadım Sizce daha ne kadar bekleyip tedavi için doktora başvurmalıyım ???
mrb bayanlar, yaş 27. 6 aydır bebiş istiyoruz,eşim 20 günlüğüne yurt dışına gitti.Geldiğinde sürpriz yapmanın hayalini kurarken, sabah yaptığım test yine negatiftiadetime 5 gün var daha ama ben dayanamadım Sizce daha ne kadar bekleyip tedavi için doktora başvurmalıyım ???
evet silik çizgiyi bende gördüm aman Allahım şoklardayım değerinde bat gününden 3 gün önce 37 olması normal tebrik ederim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bu arada bi mutlu haberde bende benim bebişim oğlişmişpipisini yediğim bugün ultrasonda gösterdi
ivoşş çok çok mutlu oldum..mutsuzduk topikçe dağılmıştık ama gün toplanma günüdür.. haydin herkezz halayaaaa
cvp yazdım canım
merhaba canım ben 5 ay bekleyip gitmiştim..istersen git bi tedbir amaçlı muayene ol
ben sabırsız olduğum ve dayanamadım için gittim...
merhaba canim hosgeldin.. adetine 5 gün varmis erken yapmissin testi varsada cikmaz henüz.. adetin gecsin tekrar yap yada 2-3 gün bekle kanda baktir kesin sonuc alirsin.. insallah hamilesindir
Ben de senin gibiyim gerçi ben daha önce gittim doktora ama hala beklemedeyim..Bu süre zarfında hiç gitmedin mi,adetliyken gidip hormon tahlili falan yaptır istersen.ultrasonla da baksınlar.
eminim zorlukları vardır ama doğduğundaki güzellik bambaşkadır, Allah yardımcın olsun canım tansiyon düşüklüğü falanda zor, inşallah geçer yakın zamanda... sıkma canını seni düşündüğü için yakın olsun istiyodur belkii
ne yani 3 kez mi oldu çalışma bu ay okadar mı anlamadım, bende tutturdum bu ay invocum çift çizgiyi görmeden önce ilişki olmuştu sonra da oldu bakalım nolcek hayırlısı inşallaaah, yumoş günüm geçti geç döllenme falan muhabbeti olduğu için ben yine iki günde bir çalışma yapmayı düşünüyodum yapmasam mı ki oof ne zor şey bunlaryaa..
yaa kaç aydır bekliyosun ve çok şükür tuttu ama bi anda anlam veremediğin için sevinememişsindir, keseyi falan gör bak ondan sonra artacak heyecanınayyy yerimm ben sizi maşallah
günaydın canım nasılsın bakalım??günaydin güzel anne adaylari
nasilsiniz? yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz sizde
invoo canim cok sevindim yaa insallah degerin yükselmis olur yarin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bütün hamislere
sağolasın canım darısı başına kız bebek anne adayları tercihimizdirtrueeee tatlimmm oglusunu yerim ben masallah size
canım ilk önce adetin 3. günü gittim hormon tahlili yaptırdım..daha sonra eşimde sperm testi yaptırmıştı bende sorun çıkınca eşimide ürolojiye yönlendirmişti..çok teşekkürler canım, öncesinde enfeksiyon kaptığım için fitil vs kullandım, birde watsonsda feminin genital yıkama jelini kullandım iyi gelmişti. bir de eşimlemi gitsek acaba.sen tedaviye eşinle birliktemi başladın? bide nasıl bi tedavi yapıyolar ki?
ooyyyşşş senin heyecanının sebebine o yavruya kurban olsunlar...yok 3 kez olmadı 6 kez falan olmuştur ama çift çizgiden sonra 2 kere oldu galiba öyle hatırlıyorum evet kiboşum ya şimdilik çok heyecan yok rüyamda regl olduğumu gördüm of sinir bozucu rüyalar neyse canım yarın testi tekrarlıcam bakalım katlamış mı meraktayım canım benim inşallah tutturursun canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim..
trueeeeeeeee canım benim ya bu aralar dalgınım sana yazmamışım şimdi farkettim oğlun varmış çok sevindim hemen maşallanımı takıyorum
günaydın canım nasılsın bakalım??
canım ilk önce adetin 3. günü gittim hormon tahlili yaptırdım..daha sonra eşimde sperm testi yaptırmıştı bende sorun çıkınca eşimide ürolojiye yönlendirmişti..
canım.senin nasıl peki şimdi durumlar. doktor umut veriyor mu? bir de ben bu yogunlukta kpss hazırlnıyorum atamam olması için, aynı zamanda çalışıyorum, birde çocuk derdine düştüm. 21.yy.ın çile babaları bizler!!!
canım bende pko eşimde sperm haraketliliği azdı..bende iğnelerle yumoşum geliştirildi çatlatıldı ve ilişkiyle hamile kaldım.. 1 kez düşük 1 kalp durması yaşadım şimdi yine hamileyim..Allah nasip ederse oğlum olacak..günaydın canım nasılsın bakalım??
canım ilk önce adetin 3. günü gittim hormon tahlili yaptırdım..daha sonra eşimde sperm testi yaptırmıştı bende sorun çıkınca eşimide ürolojiye yönlendirmişti..
canım.senin nasıl peki şimdi durumlar. doktor umut veriyor mu? bir de ben bu yogunlukta kpss hazırlnıyorum atamam olması için, aynı zamanda çalışıyorum, birde çocuk derdine düştüm. 21.yy.ın çile babaları bizler!!!
merhaba inş. olursun canımArkadaşlar merhaba bende inşallah anne olmak istiyorum bu yıl nasibimde kısmetimde varsa. Onun için doktora gittim adetin 3. günü çeşitli hormon testleri yaptırdı bana. prolaktin 32.19 çıktı diğerleri normal değerler arasında yazıyor. Henüz doktora gidip göstermedim sonuçları ama sizce nasıl? merak etme prolaktinin normal seviyede..
canım bende pko eşimde sperm haraketliliği azdı..bende iğnelerle yumoşum geliştirildi çatlatıldı ve ilişkiyle hamile kaldım.. 1 kez düşük 1 kalp durması yaşadım şimdi yine hamileyim..Allah nasip ederse oğlum olacak..
merhaba inş. olursun canımmerak etme prolaktinin normal seviyede..
sağ olasın canım hayırlı olsun bebeğin
sağolasın canım darısı başına kız bebek anne adayları tercihimizdir
ooyyyşşş senin heyecanının sebebine o yavruya kurban olsunlar...minişin göbişine düştü heyecanlısın canım bakalım senin sıpa ne olacak 2'ci kan testini ne zaman vericen canım perşembe yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum canım..hemen yaz emi öğrenincee
sağolasın canım darısı başına kız bebek anne adayları tercihimizdir
ooyyyşşş senin heyecanının sebebine o yavruya kurban olsunlar...minişin göbişine düştü heyecanlısın canım bakalım senin sıpa ne olacak 2'ci kan testini ne zaman vericen canım perşembe yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum canım..hemen yaz emi öğrenincee
iyiyim canim yogunum bu aralar cok isi var.. amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn insallah canim benim ne olursa olsun saglikli olsun yeterkietrafimda herkes hamile, yeni hamile oldugunu ögrenenlerde var herkes sira sende diyo kaynanamda basladi artik torun istiyorum diye offff sinirleniyorum böyle olunca
hayırlı haberlerini bekliyorum canım bol bol dua edicem sanayarın vericem sabahtan çıkınca yazarım kızlar
iyiyim canim yogunum bu aralar cok isi var.. amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn insallah canim benim ne olursa olsun saglikli olsun yeterkietrafimda herkes hamile, yeni hamile oldugunu ögrenenlerde var herkes sira sende diyo kaynanamda basladi artik torun istiyorum diye offff sinirleniyorum böyle olunca
öyle oluyo malesef yanında konuşuyolar işte şu hamileymiş bu hamileymiş diye ıyyy insan bi tuhaf oluyo valla sanka diolar ki senin nie olmuyo insan öyle hissediyo ne diyeyim işte Allahım başımızı eğdirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?