- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
inşallah canım inşallah
devreeem bebiş nasıl, cinsiyeti belli olmuştur yoksaaaa kızımız mı olceek, içimden öyle geçtii
canım şirineninde oğlu olacakkaynana adayı olduk biz sizlerden kız bebek haberleri bekliyoruz kerteriz kib sıra sizlere yaklaştı farkındamısın? ve tivitininde bu ay randevusu var..hadi bakayım göreyim ikinizi bol çalışmalar
devrem ya duamdasınız sümeyyaba ve invoya uctummmmmmmmdarısı dana ve diğer arkadaşlara oğluşum olcak inşallah devrem
canım şirineninde oğlu olacakkaynana adayı olduk biz sizlerden kız bebek haberleri bekliyoruz kerteriz kib sıra sizlere yaklaştı farkındamısın? ve tivitininde bu ay randevusu var..hadi bakayım göreyim ikinizi bol çalışmalar
ayyy yerim ben o oğluşuuuu, nasıl gidiyo canım her şey yolundadır inşallah, eşinle durumlar nasıl, sen nasılsın,bebiş nasıll, ammiinnn canım sıradaki benim allahın izniyleAllahtan umut kesilmez
invocum canımsınyaaa minikkk seninle inşallahhh, ayyy naptın öğrenince anlatsana, sen bu ay gerçekten kabullenmiştin tüpçüye gitcem bile dedin, ay bende bi rahat olaydım iyiydi ama yok, bende çok heyecanlandım şimdi, ovulasyon testi yaptın dimi hangi günlerde ilişki oldu bi anlatsana kuzuyaa, çok heyecanlı :)))) maşallaaahh
inşallah canım stres yapma allah sanada nasip etsin hamilelik zor ama güzel duygu tansiyonum düşüyor bide altta tasıyom ben her an düşcekmiş gbi geliyodu şimdi alıştımeşim kaynanan oraya taşınalım diyor önce beraberdi sşimdi yakın yaptım ona canım sıkıldı
esoş hayırlı olsun canım ya pipiyi görmüşün maşallah diyelimsen şimdi 4 aylıksın dimi inşallah canım hayırlısıyla kucağına da alırsın
inşallah canım stres yapma allah sanada nasip etsin hamilelik zor ama güzel duygu tansiyonum düşüyor bide altta tasıyom ben her an düşcekmiş gbi geliyodu şimdi alıştımeşim kaynanan oraya taşınalım diyor önce beraberdi sşimdi yakın yaptım ona canım sıkıldı
bu ay biliyosunuz doktora falan gitmedim kendi haline bıraktım ovü kullandım ama ayın 2 sinde çift çizgi gördüm ondan bi gece önce ilişki olmuştu çift çizgiyi gördüğüm akşam yine oldu sonra bi gün bıraktım ertesi gün yine oldu sonra da olmadı bu ay sabaha kadar yattım kızlar kalkmadım ilk defa bilmiyorum etkisi var mı sonra işte 3 gün önce cumartesi akşamı batma olmaya başladı bende sağ tarafta tuvalete gittiğimde leke gördüm ve test yaptım çok silik çizgi gördüm dün testi tekrarladım daha pembeydi çizgi kana gittim işte sonuç 37 bakalım perşembe günü tekrarlicam testimi katlanır inşallah inanırmısın kib beklediğim kadar sevinmedim yeminle böle hafifledim ama şimdi katlanacak mı acaba korkusu var ama dediğim gibi bu bile çok güzel Allahım herkese yaşatsın ya ne diyeyim kolay değil çok zor bi süreç sende kasmamaya çalış canım belki de gerçekten stres etkiliyodur
şuna bak şuna heyecandan oğluşum olacak yazdım görmedievet canım benim ya çok sağol perşembe tekrar test yaptırıcam katlanmış mı bakalım bu kadarı bile mucize gerçekten muhteşem bişey Allahım sabrımızı deniyo imtihandayız kızlar bence öyle yani zamanı gelince oluyo galiba benim bu 8.ayımdı ve ilk defa hamileyim hayırlısı Allahtan inşallah sağlıklı gelişir benim minişimde iyiki varsınız kiboşum canım benim tez vakitte inşallah güzel haberler alıcaz senden de ben size umut olmak istiyorum iyi düşünelim iyi olsun inşallahve şunu demeden de geçemicem ben bu ay gerçekten çok rahattım hatta 25 ine iyi bi dr dan randevu almıştım tedaviye başlayacaktım durumu kabullenmiştim yani stres yapmadım bilginiz olsun bi de yataktan hemen kalkmayın sabaha kadar yatın mümkünse
sağol canım benim.. aslaa pes etmek yok yeni hsg çekindim kistin giderek küçülüyor..Allahtan ümidini kesmetrucuğuum çok süper bi haber yaa, invoo gelseydi çok merak ediyorum, ayy çok şükürrmaşallaah,
oğluşumuzda gelceekmişş aayyyy aman allahım ne güzel haberler
ilk defa yumoş günümü iyi bi çalışmayla geçirdim ve tutturdum kesinlikle gününü, ovulasyon testi kullandım bakalım hayırlısı, bide ilk defa bu ay yumurtladığımı bariz hissettim, acaba hsg yle bi ilişki var mııı nasıl geçiçek 14 gün bilemedim ama, sonu hüsran olsun istemiyooruummm
bol hamişli topiğimizde hamişş hamiişşş ooohhhgöbüşlü anneler siziii
evet canım bende kaynana olucamtruecum sende oğlan anası olacangözünaydın darısı diğer arkadslara bizede sagsalim doğum yapmak nasip etsin rabiim invobub işi şimdi başlayacak önce kan değerlerim artacakmı sonra kese görülecekmi sonrada kesede bebeiş varmı sonra bebeşin kalbi atıyormu sonra 2li test sonra cinsiyett ama hersyeeee değerrrrrrrrr darısı diğer kızlara inşallah invo eşin naptı
hayırlısı olsun canım..bu ay sonuç istediğin gibi olmazsa asla moral bozmak yok az evvelde yazdım yeni hsg çekindin kist küçülüyor..asla üzülme ama bellide olmaz tabi..Allahtan hayırlısıozaman twitinin olsun bu ay, ben bidahaki ay klomen çatlama iğnesi falan ancak olur inşallah,
bu ayda tutturdum günümü ama kistim varya pek umut etmek istemiyrm, hayırlısı olsun diyelimm
truuu sen farklı doktora gitcektin noldu durumlar ne, bebiş nasıl
Valla rahim filmi cektim bu ay gecikme olurmu bilmem ama cok sabirsizum filmden sonra hamile kalan cokmus inşallah ben de hamile olurum ama sanki adet belirtilerim başladı pek umidim yok senin kac yil oldu bekleyeli benim 4 yil olduooh oohhh az kalmış canım hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallaaahhh:18:
AMIN canim hakkinda hayirlisi INSALLAH
Canim ya ne kadar benziyor hikayemiz 4 yilda 5 dusuk prilaktin troid rahim sekil bozuklugu kurtaj ilaclar silama derken herseyi ogrendim malasef sabretmeyi beceremedim ama hamilymissin rabbim hayirlisiyla kucagina versin bana umut oldun hayirlisi artik beklemedeyimhahahahahakızlar bakın fena konuştu just nerdesiniz loo gelsenizee
ayy ne güzel meslekleriniz..ben ve arkadaşlarım sık sık burada bunalıma giriyoruz bizi rahatlatsana canım
inş. en kısa zamanda atanırsın
hahahahahahayok yok sen korunma boşver zaten o şekilde içersen ilaçları doğum kontrol hapıylada hamile kalırmışsın
bebek isteği içime düştü düşeli bir daha asla o bekarken ki rahatlığım olmadı...sürekli içimi kemiren bi anne olabilecek miyim? acaba duygusu oluştu.. aslında ilkte rahattım bi kere korunmasız ilişki olmuştu ben ertesi gün hamileyim diye evde dolanıyodum, göbeğim şişiyo mu diye bakıyodum her gün aynada.. ben zannettim dizilerdeki gibi bi kerecik şey etmekle oluyor...
meğer öyle değilmiş..ben nerdeyse erken menopoz seviyesine gelmişim 4-5 ayda 1 hasta olurdum bilmezdim ki adet olmakla ne alakası var ki :44: derdim..yumurtalıklarım hiç çalışmıyormuş..pko teşhisi konuldu kistler vardı ve kesinlile yumurtam yoktu..birde o ara 20 kiloya yakın kilo aldım..pko kaynaklıymış..
doktor şeker hapı verdi 2,5 ayda 17 kg verdim eski fit halime döndüm yine yumurtalıklarım düzelmedi..klomen işe yaramadı...eşimde sorun çıktı..iğnelerde tedavi gördüm..hsg çekindim..felan filan bi baktım 1 sene geçmiş..1 tedavimde beta yükseldi öyle heyecanlandım ki sonra düşük yaptım...
aradan 7-8 aya yakındı ki tedaviyle yine hamileydim bu sefer bebeğim benimleydi 3 ayına yanaştı kalp atımı durdu..kürtaj oldum..
kürtajın 4. ayı tedaviyle yine hamileyim şimdi...içimi sürekli kemiriyor bişey... :18::18: ya bişey olursa korkusu...
şimdi yaşadıklarıma bak ve neden eskisi gibi olamadığımı anlaAllah vermesin inş. hemencecik hamiş kalırsın bi sürü teferruat öğrenmek zorunda kalmazsın... aminn
ben cahelette tavan yapmıştım anlıcanbat ne sat ne onu bile bilmezdim.. sen çişli kaba daldırmışsın testi çok mu??
sen eşini dinle ve yapıverin bi melek..Allah hemencecik nasip eder inş.
çok şükür artık değerimi anladılar
haa bu arada just bu topikte bana dr. true derleryaşadıklarımdan sonra her naneyi en ince ayrıntısına kadar öğrendim..arkadaşlarımada anlattım.. ve ben ne önerirsem doktorda onlara onu öneriyo ilaç ismine kadar yazıyom burda
en son kib'e dostinex yazdıydım doktorda aynısını yazmışdimi kız azıcık öv beni
kib karizmatiktir ama biz ona kibariye demedik değil..
Valla rahim filmi cektim bu ay gecikme olurmu bilmem ama cok sabirsizum filmden sonra hamile kalan cokmus inşallah ben de hamile olurum ama sanki adet belirtilerim başladı pek umidim yok senin kac yil oldu bekleyeli benim 4 yil oldu
Benimde 4 olacak yeni doktora basladim iste canim..Sagol canim 4 yıldır ugrasiyom insallah hepimizin olur tez vakitte
Evet 4 kimyasal gebelik oldu ilki asilamayla oldu 5.si 7. Haftada kalbi durdu kurtaj genetik temiz ama kan pihtilasma var orta derece bir de rahimde bozukluk bakalim prolaktin icin dostinex troid ilaci kullaniuom gerisi allaha kalmis cok yiprandim rabbim tez vakitte hepimiz e nasip etsinayyyy bende bu ay rahim filmi çekindim, bende bi ümit bekliyorum ama kist oluşmuştu klomenden sonra 17mm ondan belki olmayabilir
benim daha yıl olmadı canımya 7 aydır deniyoruz, rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin daha fazla bekletmez, tüp bebek falan denedinmi hiç yada önceden hamiş kaldınmı hiç
Canim sen anestezi aldin mi ben aldim filmi yarim yamalak çekmiş ler bu ay yine çektirmek gerekiyormus allak bullak oldum ya onceki doktorlar gebe kaliyon filme gerek yok dediler hep ertelendi kasimda bir profa gityim istedi bakalim duduk nedenini anlamak icin adam filmi bekliyo gonderemedim de iyi cekilmedi diye adet olursam bu ay gonderecem bakalim ne diyecek d prof izmirdeydi anlayacağın yaşadığın yerde iyi doktor bulamazsan derdini anlayamıyorsun 4 yildir o yana bu yana savruluyorum iste mevlam sabir versinayyyy bende bu ay rahim filmi çekindim, bende bi ümit bekliyorum ama kist oluşmuştu klomenden sonra 17mm ondan belki olmayabilir
benim daha yıl olmadı canımya 7 aydır deniyoruz, rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin daha fazla bekletmez, tüp bebek falan denedinmi hiç yada önceden hamiş kaldınmı hiç
canim sana mesaj attim bana yardimci olur musun özelden mümkünseşuna bak şuna heyecandan oğluşum olacak yazdım görmediAllah mutluluğunu daim etsin canım sağlıcakla gelsin şirine ve ben pipili anasıyız herkezden kız bebiş bekliyoruz kızınız yabancıya gitmesin
evet imtihan bazılarımız için çok zor oldu..inş. diğer arkadaşlarımızda bize katılır mutluluk yumağı oluruz
sağol canım benim.. aslaa pes etmek yok yeni hsg çekindim kistin giderek küçülüyor..Allahtan ümidini kesme
evet canım bende kaynana olucamamin canım cümlemize sağsalim doğurup kucağımıza almayı nasip etsin...
ivoş şirine çok güzel özetlemiş ahanda böyle bi süreç bu
hayırlısı olsun canım..bu ay sonuç istediğin gibi olmazsa asla moral bozmak yok az evvelde yazdım yeni hsg çekindin kist küçülüyor..asla üzülme ama bellide olmaz tabi..Allahtan hayırlısıben herkezden umutluyum 2014 bizim yılımız olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?