Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

inşallah canım inşallah
devreeem bebiş nasıl, cinsiyeti belli olmuştur yoksaaaa kızımız mı olceek, içimden öyle geçtii

devrem ya duamdasınız sümeyyaba ve invoya uctummmmmmmmdarısı dana ve diğer arkadaşlara oğluşum olcak inşallah devrem

truecum sende oğlan anası olacan gözünaydın darısı diğer arkadslara bizede sagsalim doğum yapmak nasip etsin rabiim invobub işi şimdi başlayacak önce kan değerlerim artacakmı sonra kese görülecekmi sonrada kesede bebeiş varmı sonra bebeşin kalbi atıyormu sonra 2li test sonra cinsiyett ama hersyeeee değerrrrrrrrrdarısı diğer kızlara inşallah invo eşin naptı

devrem ya duamdasınız sümeyyaba ve invoya uctummmmmmmmdarısı dana ve diğer arkadaşlara oğluşum olcak inşallah devrem

ayyy yerim ben o oğluşuuuu, nasıl gidiyo canım her şey yolundadır inşallah, eşinle durumlar nasıl, sen nasılsın,bebiş nasıll, ammiinnn canım sıradaki benim allahın izniyle Allahtan umut kesilmez

ozaman twitinin olsun bu ay, ben bidahaki ay klomen çatlama iğnesi falan ancak olur inşallah,
bu ayda tutturdum günümü ama kistim varya pek umut etmek istemiyrm, hayırlısı olsun diyelimm

truuu sen farklı doktora gitcektin noldu durumlar ne, bebiş nasıl

ayyy yerim ben o oğluşuuuu, nasıl gidiyo canım her şey yolundadır inşallah, eşinle durumlar nasıl, sen nasılsın,bebiş nasıll, ammiinnn canım sıradaki benim allahın izniyle Allahtan umut kesilmez

inşallah canım stres yapma allah sanada nasip etsin hamilelik zor ama güzel duygu tansiyonum düşüyor bide altta tasıyom ben her an düşcekmiş gbi geliyodu şimdi alıştım eşim kaynanan oraya taşınalım diyor önce beraberdi sşimdi yakın yaptım ona canım sıkıldı

bu ay biliyosunuz doktora falan gitmedim kendi haline bıraktım ovü kullandım ama ayın 2 sinde çift çizgi gördüm ondan bi gece önce ilişki olmuştu çift çizgiyi gördüğüm akşam yine oldu sonra bi gün bıraktım ertesi gün yine oldu sonra da olmadı bu ay sabaha kadar yattım kızlar kalkmadım ilk defa bilmiyorum etkisi var mı sonra işte 3 gün önce cumartesi akşamı batma olmaya başladı bende sağ tarafta tuvalete gittiğimde leke gördüm ve test yaptım çok silik çizgi gördüm dün testi tekrarladım daha pembeydi çizgi kana gittim işte sonuç 37 bakalım perşembe günü tekrarlicam testimi katlanır inşallah inanırmısın kib beklediğim kadar sevinmedim yeminle böle hafifledim ama şimdi katlanacak mı acaba korkusu var ama dediğim gibi bu bile çok güzel Allahım herkese yaşatsın ya ne diyeyim kolay değil çok zor bi süreç sende kasmamaya çalış canım belki de gerçekten stres etkiliyodur

esoş hayırlı olsun canım ya pipiyi görmüşün maşallah diyelim sen şimdi 4 aylıksın dimi inşallah canım hayırlısıyla kucağına da alırsın

eminim zorlukları vardır ama doğduğundaki güzellik bambaşkadır, Allah yardımcın olsun canım tansiyon düşüklüğü falanda zor, inşallah geçer yakın zamanda... sıkma canını seni düşündüğü için yakın olsun istiyodur belkii

ne yani 3 kez mi oldu çalışma bu ay okadar mı anlamadım, bende tutturdum bu ay invocum çift çizgiyi görmeden önce ilişki olmuştu sonra da oldu bakalım nolcek hayırlısı inşallaaah, yumoş günüm geçti geç döllenme falan muhabbeti olduğu için ben yine iki günde bir çalışma yapmayı düşünüyodum yapmasam mı ki oof ne zor şey bunlaryaa..
yaa kaç aydır bekliyosun ve çok şükür tuttu ama bi anda anlam veremediğin için sevinememişsindir, keseyi falan gör bak ondan sonra artacak heyecanın ayyy yerimm ben sizi maşallah

şuna bak şuna heyecandan oğluşum olacak yazdım görmedi Allah mutluluğunu daim etsin canım sağlıcakla gelsin şirine ve ben pipili anasıyız herkezden kız bebiş bekliyoruz kızınız yabancıya gitmesin

evet imtihan bazılarımız için çok zor oldu..inş. diğer arkadaşlarımızda bize katılır mutluluk yumağı oluruz

sağol canım benim.. aslaa pes etmek yok yeni hsg çekindim kistin giderek küçülüyor..Allahtan ümidini kesme

evet canım bende kaynana olucam amin canım cümlemize sağsalim doğurup kucağımıza almayı nasip etsin...

ivoş şirine çok güzel özetlemiş ahanda böyle bi süreç bu

hayırlısı olsun canım..bu ay sonuç istediğin gibi olmazsa asla moral bozmak yok az evvelde yazdım yeni hsg çekindin kist küçülüyor..asla üzülme ama bellide olmaz tabi..Allahtan hayırlısı ben herkezden umutluyum 2014 bizim yılımız olacak inş.

Çok güzel yine kaynamış burası :)
güzel haberler var,inşallah böyle devam eder :)

tivitin dediği gibi ben kanda baktırdım ama negatifti.onu da şeyden ötürü yaptım,üst üste grip oldum,ortak kulak iltihabı oldum antibiyotik falan kullanıyorum hani varsa bişi olmasın diye bir de pembe akıntım olmuştu.
neyse bakalım nasip kısmet :))

çok fena oğlan bebek sevesim var

ooh oohhh az kalmış canım hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallaaahhh:18:
Valla rahim filmi cektim bu ay gecikme olurmu bilmem ama cok sabirsizum filmden sonra hamile kalan cokmus inşallah ben de hamile olurum ama sanki adet belirtilerim başladı pek umidim yok senin kac yil oldu bekleyeli benim 4 yil oldu

Canim ya ne kadar benziyor hikayemiz 4 yilda 5 dusuk prilaktin troid rahim sekil bozuklugu kurtaj ilaclar silama derken herseyi ogrendim malasef sabretmeyi beceremedim ama hamilymissin rabbim hayirlisiyla kucagina versin bana umut oldun hayirlisi artik beklemedeyim

Valla rahim filmi cektim bu ay gecikme olurmu bilmem ama cok sabirsizum filmden sonra hamile kalan cokmus inşallah ben de hamile olurum ama sanki adet belirtilerim başladı pek umidim yok senin kac yil oldu bekleyeli benim 4 yil oldu

ayyyy bende bu ay rahim filmi çekindim, bende bi ümit bekliyorum ama kist oluşmuştu klomenden sonra 17mm ondan belki olmayabilir
benim daha yıl olmadı canımya 7 aydır deniyoruz, rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin daha fazla bekletmez, tüp bebek falan denedinmi hiç yada önceden hamiş kaldınmı hiç

Evet 4 kimyasal gebelik oldu ilki asilamayla oldu 5.si 7. Haftada kalbi durdu kurtaj genetik temiz ama kan pihtilasma var orta derece bir de rahimde bozukluk bakalim prolaktin icin dostinex troid ilaci kullaniuom gerisi allaha kalmis cok yiprandim rabbim tez vakitte hepimiz e nasip etsin

Canim sen anestezi aldin mi ben aldim filmi yarim yamalak çekmiş ler bu ay yine çektirmek gerekiyormus allak bullak oldum ya onceki doktorlar gebe kaliyon filme gerek yok dediler hep ertelendi kasimda bir profa gityim istedi bakalim duduk nedenini anlamak icin adam filmi bekliyo gonderemedim de iyi cekilmedi diye adet olursam bu ay gonderecem bakalim ne diyecek d prof izmirdeydi anlayacağın yaşadığın yerde iyi doktor bulamazsan derdini anlayamıyorsun 4 yildir o yana bu yana savruluyorum iste mevlam sabir versin

canim sana mesaj attim bana yardimci olur musun özelden mümkünse

mrb bayanlar, yaş 27. 6 aydır bebiş istiyoruz,eşim 20 günlüğüne yurt dışına gitti.Geldiğinde sürpriz yapmanın hayalini kurarken, sabah yaptığım test yine negatifti adetime 5 gün var daha ama ben dayanamadım Sizce daha ne kadar bekleyip tedavi için doktora başvurmalıyım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…