- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
slmm kızlarrr ya mercimek çorbasının yanında ne giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olabilirmiisinizzz
slm canım nerdesin napıyosunn
mercimke çorbasının yanına ne gider bilemedim bana mercimek çorbası olsun yeterpilav ve tavuk olabilir
:) valla napim güzelim yaaa evdeyimm heppp :)))) sen napıyorsun hosgeldin :) görüşemiyoruz
napim bende bildiğin gibi canım epeydir uğramıyosun topiğegerçi hepimiz boşladık eskisi gibi girmez olduk...
bebiş işleri ne alemde..topiğimiz coştu haberin varmı??
:)) cnm bende pek giremiyorum yaa muhabbet ettigim kişiler gitti sanırım bi sen vardın sende yoksunbebişde bakalım daha başlamadık calısmalara ama ben istiyom allahım ne zaman nasip ederse :) evet coştular bakıyorumda herkezde hamilelik takvimi var :)
ara sıra uğruyor herkez merak etme gitmemişlerdirhakkında hayırlısı canım..
mrb kızlar.öncelikle her zaman dilimde olan bir duayı tekrarlamak istiyorum.allah evlat isteyen herkese dünya üzerinde ne kadar bu özlemle bekleyen kadın varsa hepsine evlat nasip etsin.inanın hiçbir duamda sırf kendime ettiğm hiç olmadı.bana ve benim gibi evlat isteyen herkese nasip et diye yalvarıyorum allaha.geçenlerde bir evliyanın türbesine ziyarete gittim.ordada çok dua ettim.allahı isteyen herkese ver diye.allah kabul etsin inşallah.
ben forumda çok yazıyorum.denk gelen arkadaşlarım bilirler.nerdeyse 2 yıl olacak bu yola gireli.ilk çocuk yapmaya karar verdiğim zaman (3 yıllık evliyim buarada),hemen kalırım zannediyodum.denedik denedik..olmadı.doktora gittik.doktora gidince olur zannediyodum:) olmadı.hiç bir sorun çıkmadı rabbime şükür.eşimdede bendede. sonra tedaviye başladık.başlayınca olur zannediyodum gene olmadı:) tedaviye her yeni bir aşama eklendiğinde olur zannediyodum olmadı! 6 ay klomen +çatlatma iğnesi.sonra gonal f iğnelere başladık.sonuç değişmedi.bu sırada işi bıraktım.yoğun iş temposunun beni kötü etkileyebileceğini düşünerek bıraktım.bu da bir yanılgı oldu benim için.bu süreçler beni çok fazlaca yorduğu için tedaviyi hastaneyi iğneleri her şeyi bıraktım.hani bırakınca kalan,yada kafasına takmayınca sonuca ulaşan bi dolu insan varmış ya.hem buna hemde yorgunluğuma dayanarak tedaviyi bıraktım.iyyimi yaptım kötümü bilmiyorum.denenecek başka yöntemlerde vardı.aşılama olsun,tüp bebek olsun..ama görüyoruz okuyoruz forumda da.ilk denemelerde şansın düşük olduğunu yazan arkadaşlarımız var.yine kalbi boş yere umutlandırmıyım,ritmi değişmesin diye vazgeçtim:) kafama takmadığım dönemlerde oldu üstelik.mesela taşındım.o yoğun ayda unuttum denebilir.tabi bilinç altında var gene,olmadı.
bu arada bitkisel kürler de denedim.incir,havuç kürü.eşime keçiboynuzu suyu. ama sonuç gene malum sonuçkürleri çok düzenli ve bıkmadan yaptığımı söylesem yalan olur.bir ay birini,diğer ay ötekini yaptım.denemediğim sadece soğan kürü kaldı.onunda neye faydası olduğunu tam olarak çözemediğimden.
sabır gerekli galiba.vede dua.
şimdi ne mi yapıyorum? ev hanımlığının tadını çıkartıyorum.gerçekten vücudumun dinlendiğini hissediyorum.ve bol bol dua ediyorum.yine bu sitede gördüğüm 'gebe kalmak için manevi reçeteler' başlıklı yazıdan edindiğim bilgiler çok iyi oldu.her gün çektiğim kısa kısa zikirler var.onları ihmal etmemeye çalışıyorum.paylaşan arkadaştan da allah razı olsun bu arada.sayeysinde bir çok şey öğrendim.kur'an bilmiyorum malesef.ama yüzünden okumaya çalışıyorum.mesela yusuf suresi varmış.meryem suresini zaten forumda çok yazdılar.çok güzel dualar.fakat okumakta zorlanırsanız,veya benim eski çalışma tempom gibi zaman bulamıyosanız bu günlük zikirleri çekmeye çalışın.
ALLAH hepimize,tüm isteyenlere TEZ ZAMANDA evlat versin inşallah.burayada hamileliğimizi müjdelemeyi nasip etsin.
mrb bayanlar, yaş 27. 6 aydır bebiş istiyoruz,eşim 20 günlüğüne yurt dışına gitti.Geldiğinde sürpriz yapmanın hayalini kurarken, sabah yaptığım test yine negatiftiadetime 5 gün var daha ama ben dayanamadım Sizce daha ne kadar bekleyip tedavi için doktora başvurmalıyım ???
Arkadaşlar merhaba bende inşallah anne olmak istiyorum bu yıl nasibimde kısmetimde varsa. Onun için doktora gittim adetin 3. günü çeşitli hormon testleri yaptırdı bana. prolaktin 32.19 çıktı diğerleri normal değerler arasında yazıyor. Henüz doktora gidip göstermedim sonuçları ama sizce nasıl?
canım hoş geldin topiğimize öncelikle... bence 6. ayın dolduysan sabırsızsan git bi doktora hormon testi yaptır eşine sperm testi yaptır, sonra doktorun seni yönlendirir zaten yumoş takibi yapar falan belki...
inşallah canım, bende prolaktinle uğraşıyorum canım bebiş düşünmeye başladığım ilk gün önce doktora gittim hormon testi yaptırdım hepsi normaldi ço şükür, olmayınca 4. ayımda gittim tekrar bi hormon testi daha yaptırdım prolaktinim 31küsür çıktı üst değer 29 du yani prolaktinim yükselmişti, prolaktinin gebeliği engellediğini öğrendim, doktor parlodel diye bir ilaç verdi 10 gün kadar kullandım ama okadar kötü bi ilaçki tansiyonum 5e düşüyodu bulantı kusma gibi yan etkileri vardı, neyse başka bi doktora gittim çok yüksek değil düşmüştür deyip bırak ilacı dedi bıraktım,önceki hormon testinden iki ay sonra yani bundan 10 gün kadar önce tekrar test yaptırdım ve prolaktin 46 olmuş, düşeceğine daha yükselmiş sebebi stresmiş falan filan, bu doktorumda bana dostineks diye bi ilaç verdi yan etkisi falan yok çok şükür ve okuduğum yorumlara göre etkili bi ilaçmış bakalım önümüzdeki ay hamiş kalmazsam ki inşallah kalırım, tekrar test yaptırıp bakcam ozaman düşmüş mü düşmemiş mi bakıcaz ilaç ne kadar etkili....
prolaktin üst değeri ne yazıyodu sendee???
bide benim doktorum 100ü geçince sıkıntı bunu kafana takma dedi bana...
canım hoş geldin topiğimize öncelikle... bence 6. ayın dolduysan sabırsızsan git bi doktora hormon testi yaptır eşine sperm testi yaptır, sonra doktorun seni yönlendirir zaten yumoş takibi yapar falan belki...
Hoşbulduk canım,bunları bilmem iyi oldu.Bende eşim gelir gelmez doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.Güzel haberlerle dönerim inşallah.
ivoş sat ne zamandı şimdi erken öğrendin 4. haftayı dolduruyosun zaman geçmek bilmiyo dimi
canım değerim katlamış ya çok şükür daha ben doktora falan gitmedim yarın testlerimi göstermeye gidicem zaten yeni benim hamileliğim 4.haftası içindeyim sanırım bugün regl günüm normalde
eşime nasıl mı söyledim çiş yaptım teste baktım var gibi bişey içeri gittim dedim ki eşime sence bunda çizgi var mı böyle öğrendi onun dışında bişe yapmadık canım ya ben kalp atışını duymadan hiçbişe yapmicam istemiyorum yani ne bilim sevincim yarım kalsın istemiyorum ama şu an çokkkkkkkk mutluyum eşimde öyle tabiki neler diyoduk ne oldu ALLAH ıma şükürler olsun ki bugünleri de gösterdi umutsuz olmamak lazımmış bu ay rahattım 25 ine randevum vardı burada iyi bi dr dan almıştım olmadı aşılama falan yaptıracaktım ki sürprizim geldi 25 inde randevuma keseyi görmek için gidicem kızlar dua edinnnnnnnn bana da
canım değerim katlamış ya çok şükür daha ben doktora falan gitmedim yarın testlerimi göstermeye gidicem zaten yeni benim hamileliğim 4.haftası içindeyim sanırım bugün regl günüm normalde
eşime nasıl mı söyledim çiş yaptım teste baktım var gibi bişey içeri gittim dedim ki eşime sence bunda çizgi var mı böyle öğrendi onun dışında bişe yapmadık canım ya ben kalp atışını duymadan hiçbişe yapmicam istemiyorum yani ne bilim sevincim yarım kalsın istemiyorum ama şu an çokkkkkkkk mutluyum eşimde öyle tabiki neler diyoduk ne oldu ALLAH ıma şükürler olsun ki bugünleri de gösterdi umutsuz olmamak lazımmış bu ay rahattım 25 ine randevum vardı burada iyi bi dr dan almıştım olmadı aşılama falan yaptıracaktım ki sürprizim geldi 25 inde randevuma keseyi görmek için gidicem kızlar dua edinnnnnnnn bana da
Bana da doktorum %10 kadar bir fazlalık var dedi. Ama çocuk istediğiniz için bu ilacı yazıyorum dedi. dostinex diye bir ilac verdi bana sadece 2 adet var içinde bir tanesini dün içtim diğerinide 3 gün sonra iç dedi. eşimden de sperm testi istedi o sonuçlarla birlikte gelin tedaviye başlayalım dedi. ama benin hiç aklıma gelmedi ne tedevisi diye sormak :26:
Hoşbulduk canım,bunları bilmem iyi oldu.Bende eşim gelir gelmez doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.Güzel haberlerle dönerim inşallah.
inşallah canım rabbim yardımcın olsun
çiçeği burnunda anneeemaşallah canımcım inan çok mutlu oldumm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sıpayıı
canım benim gözün aydın canım arkadaşım.. kaç çıktı bakalım değerin 4+0 günlüksünüz yanii oyyş maşallahhh..hepinize bol bol dua ediyorum herşey güzel olacak inş. zaman zaman umutsuzluğa kapılsanda hep güçlü durmaya çalışıyordun..Rabbim çok şükür mükafatını verdi. inş. sağlıcakla gelir sıpalarımız..darısı diğer arkadaşlarımızıın başına inş.
tez zamanda onlardanda güzel haberler alırız inş.
ivoş ben hep umutluydum senden çok şükür bi sorununda yoktu..Rabbim zamanı geldi dedi ve nasip etti..inan çok mutluyum senin adına..
ben dayanamıyom halaya kalkıyomm haberi alan mendili sallasın kızlar
ayyy bu halayyı kiboş kaçırmaaazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?