Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

beeen grip oldummm sonundaaaa okadar kaçtım kaçtım yakaladı beni hastalııkk

geçmiş olsun canım ya dinlenmeye çalış bol bol vitamin al bu aralar çok yoğunum giremiyorum kk ya benimde cumartesi randevum var kese için gidicem bakalım ne olacak henüz bebişle ilgili hiçbişey göremedik hayırlısı bakalım gel cumartesi gel

tatlim insallah keseyi görürsünüz
benimde bu ay ilk kez sol kasigim agriyor arada.. simdiye kadar hep sag kasigim agrirdi.. adetime 10 gün falan var daha.. hayirlisi bakalim..

Cnmm cookkkk gecmis olsunnnnnn en kısa zamanda atlatırsın insallahhhhhhh

inşallah sümeyyabım inşallah canım ayakta geçiriyorum Allahtan yatağa düşmedim daha

gecmis olsun kibosum iyi bak kendine bir an önce iyiles emi

inşallah nazarıım tamam iyileşip dönecem sizee

alıyorum invocum ama bi tuttumu bırakmıyor işte
ayy inşallah keseyi görürsün sağlıklıdır bebişin inşallah bisıkıntı olmaz güzel haberlerle gelirsin,

kızlaarr benim bu ay kasık ağrılarım var nedendir önceki aylarda bukadar olmamıştı hiç, hsg ile mi bi alakası var diye düşünüyorum, ama öyle olsaydı hsg den sonra ağrımazmıydı???? son bi kaç gündür ağrıyo bazende sancı vuruyo çekilmez oluyor, anlamadım batıma 5-6 gün var normal şartlarda... bakalım nolcek

batma var mı sağda ya da solda kız insan hamile olunca hissediyo be bayağı belirti oluyo bende oldu yani batıma 5 gün varken anladım bi de leke oldu bende gaz sancısı gibi bişe oluyo mesela sıkıştırıyo belde bi fazlalık gibi bişe oluyo kalçaya doğru eğilirken falan rahatsız ediyo bariz belli ediyo kendini göğüslerimde yeni yeni hafif hafif acımaya başladı çok değil ama midem bulanmıyo mesela benim bazısında çok oluyo bilemedim işte herkeste farklı farklı inşallah bu da senin belirtindir.

Kızz nasılsın gelmiyosun artık haberdar et bizi insallah keseyle kalp atısını bir görürsün ben 6+3 de gördüm senin kacına denk geliyo

Cnm bende batıma dört gün kala cok kasık agrım oluyodu daha dogrusu aksam oluyodu gündüz hicbisey hissetmiyodum gece sagıma soluma dönemiyodum uykuya cabuk dalamıyodum agrıdan insallahhhh sende hamissindirrrrrrrrr

ayyyyy hamişmiyim yoksa bide grip oldum üstünee, hani vücut dirençsiz oluyomuşya belkide öyle ofyaa heveslenemiyorum bile, kalçamda da ağrı var garip bi ağrı ilk defa böyle oluyo hsg den midir diye düşünüyorum ama invo sende hsg de böyle oldu mu benim daha var batıma, lekelenme falan yok şimdilik, inşallah canım inşallaaahhh

Cnm bende batıma dört gün kala cok kasık agrım oluyodu daha dogrusu aksam oluyodu gündüz hicbisey hissetmiyodum gece sagıma soluma dönemiyodum uykuya cabuk dalamıyodum agrıdan insallahhhh sende hamissindirrrrrrrrr

sümeyyab benim iki tarafta da var ağrı aynen bitarafıma yatamıyorum bazen sağda oluyo bazen solda, hatta yürürken bile hissediyorum ben, bugün çok ağrıdı işteyken anlamadım, şimdide var, bazen batma şeklinde bazen ağrı garip bişey, 2 gün önce test yaptım ama negatif çıktı yine bakalım belki sabahta yaparım artık inşallah hamişimdir

Canım ben kanda ögrendikten iki gün sonra idrarda cıktı teste cok takılma
İnsallahhh hamilesindir kız bu agrılar daha önce olmuyomuydu peki ilk defa mı oluyo

Reactions: kib
Canım ben kanda ögrendikten iki gün sonra idrarda cıktı teste cok takılma
İnsallahhh hamilesindir kız bu agrılar daha önce olmuyomuydu peki ilk defa mı oluyo

kistim olduya klomenden sonra hani, ozaman sol kasığımda sertleşme vardı gibi, anladım ozaman kistim var diye, öyle bi ağrı değil farklı bi ağrı bu hani oluyodu ama bukadar uzun sürmedi hiç, ilk defa evet ama iki tarafta da oluyo aynı anda değil, birden bi batma oluyo hemen ay bişe sokuldu sanki dedim kendiliğinden eşimde noldu dedi bilmiyorumki ağrı saplantı dedim, ve tuvalete gidiyorum ağrıyınca belkide üşüttüm bilmiyorum aayyy

canım senin bat ne zmn bende de böle ağrılar olmustu cnm

Kızz nasılsın gelmiyosun artık haberdar et bizi insallah keseyle kalp atısını bir görürsün ben 6+3 de gördüm senin kacına denk geliyo

ay bilmiyorum ki nasıl hesaplanıyo :)))) işte 15 aralıkta regl oldum en son dün evde test yaptım tekrar koyulaşmıştı çizgim arada ağrım oluyo bende sinir oluyorum bişey mi olacak diye öle bakalım ya yarını bekliyorum

kiz nerelerdesin sen bakiyimm hic görünmüyosun
sende durumlar nasil anlat birazz bayadir sohbet edemedik seninle

beni hiçç sorma canım şu aralar baya yoğundum zor günler geçirdim ama çok şükür atlattım artık aranızdayım inşallah sen ne zaman giriyorsun bir türlü tutturamıyorum

Eki Görüntüle 949520
RESIM eklemeye çalıştım ama umarım ekleyebılmışımdır :)

bu nerdeyse 3 saat sonrasında baktığım sonuç .hafıf bır sılıklık soz konusu fakat bunu ciddiye almalımıyım ben napayım sizce. karnımda 1 haftadır gergınlık var afedersınız gaz sancısına benziyor ama karnım sag alt kısmınt kısmınd nefes aldırmıy
or nerdeyse öyle bır gergınlık var .en son ocak 9 da adet gordum ama bu belırtıler olunca suphelendım . adetımıde zaten 2 gun gordum . bır sonraki adetıme ise 10 gun var nerdeyse . ustune görme olabılır mı yada hiç ciddiye almamalımıyım 3 saat sonrasını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…