Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

cnm batım 18 ocak yazmıştım yukarda uykun gelmiş senin 28 günde bir geliyo benim 29. günde 13 çıktı normal mi ki

cnm güzel dileklerin için teşekkür ediyorum bu arada kocaman bi amin allah sanada evladınınn acısını yaşatmasın tekrar inş.

cnm güzel dileklerin için teşekkür ediyorum bu arada kocaman bi amin allah sanada evladınınn acısını yaşatmasın tekrar inş.

aminn inş. canım

canım düşük çıkabilir atıyorum bi yumoşun 14.gün çatlamış diğeri 17.gün diyelim 17. gündeki tuttuysa normaldir değerinin düşük olması...gebeliğin ilerlesin doktor ultrason ölçümüyle anlar ne kadarlık olduğunu

peşpeşe nerdeyse her hafta bir hamilelik haberi alıyoruz.. Rabbim kuzucuklarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinn inş..

sende boşlama artık topiği güzel haberleri hep yaz canım

ütü yapıcam eşim nöbetçi yarın çok uykum var canım yarın görüşürüz emii öpüyorumm seniiii

cnm bide ben bu ay daha önce bahsetmiştim hatırlarsan kasık düşüklüğünden biz kasık çektirdik bu ay çoğu kişiler çektirdiktn sonra kalıyor hamile bizimde öle oldu çalışmaların 9. ayında

Cnmmmm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin
Degere cok kadanı takma derim ben cünkü düsük gidipte aniden katlayan var iki gün sonra tekrarla testini drlar iki günde bi istiyo zaten

cnm batım 18 ocak yazmıştım yukarda uykun gelmiş senin 28 günde bir geliyo benim 29. günde 13 çıktı normal mi ki
normal canım benmde 17 idi sen endişe etme ve dua et Rabbim tamına erdirsin inşaallah hepimz sağlıkla kucağımıza alalım inş. kuzucukları....

Cnmmmm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin
Degere cok kadanı takma derim ben cünkü düsük gidipte aniden katlayan var iki gün sonra tekrarla testini drlar iki günde bi istiyo zaten
sümeyyab sen nasılsın bebiş nasıl tüpa bebek ti değilmi senin minik......

nörüyonuz garılar bende geldim
canım güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim korusun kuzucukları inş. tüm isteyenlerede nasib eylesin ve miniklerin daima iyi haberlerini alalım inşaaalllah............

Son düzenleme:

İyiyim cok sükür cnm sen nasılsın
Evet benim kuzu tüp bebek seninkide asılamaydı yanlıs degilsem
Bebiste iyidir insallah yarın ilk kontrolüm

İyiyim cok sükür cnm sen nasılsın
Evet benim kuzu tüp bebek seninkide asılamaydı yanlıs degilsem
Bebiste iyidir insallah yarın ilk kontrolüm
yok canım aşılama değil benmki aşılamalar tutmamıştı elh. sürpriz yumurtam kendiliğinden geldi.... rabbim daima iyi haberlerini almayı nasib eylesin....

yok canım aşılama değil benmki aşılamalar tutmamıştı elh. sürpriz yumurtam kendiliğinden geldi.... rabbim daima iyi haberlerini almayı nasib eylesin....

Aaaa ne güzel aminnnnn cnm kacıncı haftan peki dr ne kadar sürecegini söyledi mi rahatsızlıgının

Aaaa ne güzel aminnnnn cnm kacıncı haftan peki dr ne kadar sürecegini söyledi mi rahatsızlıgının
11, haftanın içindeyiz.haftaya kont. var bakalım ne diyecek annemde yatıyorum işte pc elime geçersede hemen buraya kaçıyorum:)

ii dilekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar umarım bi sorun çıkmaz ben şimdi ne zmn dr gitmem lazım ilaç felan yazıolar ya onlar ne zmn başlanması gerekiyo ki:18:

11, haftanın içindeyiz.haftaya kont. var bakalım ne diyecek annemde yatıyorum işte pc elime geçersede hemen buraya kaçıyorum:)

Oooo masallahhhhhhhhhhh seninki benim kuzudan büyükmüs insallah en kısa zamanda gecer tehliken cnm kac kac zaten yat yat sıkılıyo insan transfer sonrası bende öyleydim

ii dilekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar umarım bi sorun çıkmaz ben şimdi ne zmn dr gitmem lazım ilaç felan yazıolar ya onlar ne zmn başlanması gerekiyo ki:18:

Cnm sen ikinci testini yap hangi dra gideceksen orada yaptır o gün verir zaten ben yedinci haftada gidecem yani yarın her dr bir cagırmıyo ikinci testini yapınca görüs su gün ge der zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…