oyyyy kıyamam caım benimmm çok sevindim değerin katlanır inş.ayyy batın ne zamandı erken kan tahlili yaptırdıysan ondanda düşük çıkabilir ,yada geç yumurtladıysan geç döllendiyse ondanda değer az çıkabilir hiç afaya takma bebeğin seninle Allahın izniyle 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır 48 saatte 2'ye katlanması gerekiyor betanın
ivoşta battan 3 gün önce kan vermişti değeri düşüktü ama şimdimaşallah yükseldi bebişi onunlaaa
ayy canım benim çok sevindim...Rabbim meleğini sana bağışlasın inş. bol bol dinlen ağır iş yapma tam bebeğin tutunma zamanıayyy çok şükür güzel haberler ard arda alıyoruz
cnm güzel dileklerin için teşekkür ediyorum bu arada kocaman bi amin allah sanada evladınınn acısını yaşatmasın tekrar inş.
aminn inş. canım
canım düşük çıkabilir atıyorum bi yumoşun 14.gün çatlamış diğeri 17.gün diyelim 17. gündeki tuttuysa normaldir değerinin düşük olması...gebeliğin ilerlesin doktor ultrason ölçümüyle anlar ne kadarlık olduğunu
peşpeşe nerdeyse her hafta bir hamilelik haberi alıyoruz..Rabbim kuzucuklarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinn inş..
sende boşlama artık topiği güzel haberleri hep yaz canım
ütü yapıcam eşim nöbetçi yarın çok uykum var canım yarın görüşürüz emiiöpüyorumm seniiii
kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendimbatım 18 ocaktı akşam acilde kan verdim 13 küsürlerde çıktı değer o biraz kafamı kurcaladı dr düşük bi değer dedi :18: sabahda meraktan duramadım ilk idrarla test yapmıştım evde belli belirsiz bi çizgi vardı sanki akşamı zor ettim ama şimdide çok sevinemiyorum korku var içimde tekrar ne zmn kan vermeliyim tekrar katlayıp katlanmadığını öğrenmek için
normal canım benmde 17 idi sen endişe etme ve dua et Rabbim tamına erdirsin inşaallah hepimz sağlıkla kucağımıza alalım inş. kuzucukları....cnm batım 18 ocak yazmıştım yukarda uykun gelmiş senin28 günde bir geliyo benim 29. günde 13 çıktı normal mi ki
sümeyyab sen nasılsın bebiş nasıl tüpa bebek ti değilmi senin minik......Cnmmmm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin
Degere cok kadanı takma derim ben cünkü düsük gidipte aniden katlayan var iki gün sonra tekrarla testini drlar iki günde bi istiyo zaten
canım güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim korusun kuzucukları inş. tüm isteyenlerede nasib eylesin ve miniklerin daima iyi haberlerini alalım inşaaalllah............nörüyonuz garılar bende geldim
normal canım benmde 17 idi sen endişe etme ve dua et Rabbim tamına erdirsin inşaallah hepimz sağlıkla kucağımıza alalım inş. kuzucukları....
sümeyyab sen nasılsın bebiş nasıl tüpa bebek ti değilmi senin minik......
yok canım aşılama değil benmki aşılamalar tutmamıştı elh. sürpriz yumurtam kendiliğinden geldi.... rabbim daima iyi haberlerini almayı nasib eylesin....İyiyim cok sükür cnm sen nasılsın
Evet benim kuzu tüp bebekseninkide asılamaydı yanlıs degilsem
Bebiste iyidir insallah yarın ilk kontrolüm
yok canım aşılama değil benmki aşılamalar tutmamıştı elh. sürpriz yumurtam kendiliğinden geldi.... rabbim daima iyi haberlerini almayı nasib eylesin....
senin bebiş yoksa çift sarılı mı:) ikiz olmasın
11, haftanın içindeyiz.haftaya kont. var bakalım ne diyecek annemde yatıyorum işte pc elime geçersede hemen buraya kaçıyorum:)Aaaa ne güzelaminnnnn cnm kacıncı haftan peki dr ne kadar sürecegini söyledi mi rahatsızlıgının
11, haftanın içindeyiz.haftaya kont. var bakalım ne diyecek annemde yatıyorum işte pc elime geçersede hemen buraya kaçıyorum:)
ii dilekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar umarım bi sorun çıkmaz ben şimdi ne zmn dr gitmem lazım ilaç felan yazıolar ya onlar ne zmn başlanması gerekiyo ki:18:
ooh ohhh maşalllah topiğimiz hamiş kaynıyo Allah nazarlardan saklasın maşallah maşşallaaaahh
Yavas yavas hamisler sıralanıyo kız artık sizde elinizi cabuk tutun kuyruga girin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?