Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayyy ben olurmuyumki acabaaa kuyruktayım ama tutturamıyorum sümeyyabımyaaa hiç olmayacakmış gibi geliyor artık

Olur tabi cnm yaa olumsuz düsünme bak benim hic ümidim yoktu esimde ayrı bende ayrı büyük sorun vardı adetim geciktiginde herkes heyecanlanıyodu ben yok ki biliyorum diyodum erkekte sorun olmadıgı sürece kadının tedavisi daha kolay pozitif düsün bak sende en kısa zamanda hamis kalacan Allah ın izniyle

tüp bebeğe kadar gitcem ben bu gidişle, hayır tüp bebek kesin tutcağını bilsem rahatlicam ama oda kesin değilmişki aaah ahh

tüp bebeğe kadar gitcem ben bu gidişle, hayır tüp bebek kesin tutcağını bilsem rahatlicam ama oda kesin değilmişki aaah ahh

Cnm hic bisey kesin degilki bize en fazla % 30 yada 40 dedi dr bende cok düsük tutmaz dedim tuttu cok sükür olumlu düsünmeye calıs ben transfer sonrası hep olacak dedim cünkü olmaz dersen beyin onu yapmaya calısıyo

dilim desede içimde bi his vaar bilemedim sümeyyabım kendimi kandırayım diyorum olmuyo ama bi umut da bekliyorum zaten, bu ay çok düşük şansım var ama daha 20. gündeyim bi hafta geçmek bilmiyor acaba var mıdır diye de düşünmeden edemiyorumm

Öyle oluyo zaten cnm yaa hayatımız beklemekle geciyo gebelik öncesi batlar
Gebelikte muayene ve dogum
Dogumdan sonra büyümesi
Büyüdükten sonra okulu isi evliligi ooooooooooooooooooooooooooooooo

Öyle oluyo zaten cnm yaa hayatımız beklemekle geciyo gebelik öncesi batlar
Gebelikte muayene ve dogum
Dogumdan sonra büyümesi
Büyüdükten sonra okulu isi evliligi ooooooooooooooooooooooooooooooo

bu bayanlaaar ne çekiyoo beee

selam kizlar nasilsiniz?

ben öyle güzel rüya gördümkii hayirdir insallah
her yer ugur böcegi doluydu duvarlar agaclar yerler bile.. yürürken dikkat ediyordum üstlerine basmiyim diye cok güzeldi internetten baktim anlamida buymus:

Rüyada uğurböceği görmek, hayırlara tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında çok güzel gelişmeler ve hayırlı değişiklikler yaşanacak demektir. Mutluluk anlamına gelir. Hayallerin, gerçekleşmesine, duaların kabul olmasına, günahların affına ve Allah’ın lütuflarına ermeye tabir edilir. Bol rızık, bol nimet, büyük kazanç, karlı yatırımlar şeklinde yorulur. Rüyada uğurböceği görmek, rüya sahibinin yüzünü güldürecek, kanını kıpırdatacak ve tüm neşesini yerine getirecek olayların yaşanacağı anlamına gelir.

insallah dualarim kabul olur ve meleklerimiz bu ay gelir

Kızlar güzel haberler duyduğuma sevindim.Ben dün regl oldum ve 6.ayımda negatif geçti.Umutlu bekleyiş sonraki aylara kaldı Bugün moralimi düzeltecek, umut verecek bir haber duysam keşke

Kızlar güzel haberler duyduğuma sevindim.Ben dün regl oldum ve 6.ayımda negatif geçti.Umutlu bekleyiş sonraki aylara kaldı Bugün moralimi düzeltecek, umut verecek bir haber duysam keşke

Şuan derhal düzgün bir aktar bulup kendim için şunları alıcam:
1.ADAÇAYI YAĞI (günlükpedle birlikte kullanmak için)
2.Eşimle birlikte bunu sabah ve akşam 1 kaşık yemek için bal&polen&tarçın&çörekotu karışımı.
Ancak çörekotundan çok emin değilim.Çünkü fetüsün rahimde tutunmasını engelliyor.Doğru zamanda kullanmak gerekiyor.

boğazımm çoook acıyooo grip falan mı olcam ne?? ben hasta olmak istemiyoruuummm ballı limon yaptım yedim yok, tuzlu gargara yaptım yok, ıhlamur içiyorum kaç saattir onda da tık yok boğazımın ağrısı gittikçe artıyor, yardım litfeeen, başka neler yapabilirim

Gecmis olsun datlum malesef bi bilgim yokkkk :44:

teşekkür ederim canımcım inşallah geçer

geçmiş olsun canım zencefilli bal yap,limon suyunu sık onunla gargara yap saat başı ben öyle yapıyorum iyi geliyor..

geçmiş olsun canım zencefilli bal yap,limon suyunu sık onunla gargara yap saat başı ben öyle yapıyorum iyi geliyor..

teşekkür ederim canım, onuda yaptım ama tık yok, şimdi kalktım yataktan dahada çok artmış, ilaçta içemiyorum sanırım hastaneye gitcem

teşekkür ederim canım, onuda yaptım ama tık yok, şimdi kalktım yataktan dahada çok artmış, ilaçta içemiyorum sanırım hastaneye gitcem

çok geçmiş olsun canım demekki baya ilerlemiş..:26:

beeen grip oldummm sonundaaaa okadar kaçtım kaçtım yakaladı beni hastalııkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…