ayyy ben olurmuyumki acabaaakuyruktayım ama tutturamıyorum sümeyyabımyaaa hiç olmayacakmış gibi geliyor artık
Olur tabi cnm yaa olumsuz düsünme bak benim hic ümidim yoktu esimde ayrı bende ayrı büyük sorun vardı adetim geciktiginde herkes heyecanlanıyodu ben yok ki biliyorum diyodum erkekte sorun olmadıgı sürece kadının tedavisi daha kolay pozitif düsün bak sende en kısa zamanda hamis kalacan Allah ın izniyle
tüp bebeğe kadar gitcem ben bu gidişle, hayır tüp bebek kesin tutcağını bilsem rahatlicam ama oda kesin değilmişki aaah ahh
Cnm hic bisey kesin degilki bize en fazla % 30 yada 40 dedi dr bende cok düsük tutmaz dedim tuttu cok sükür olumlu düsünmeye calıs ben transfer sonrası hep olacak dedim cünkü olmaz dersen beyin onu yapmaya calısıyo
dilim desede içimde bi his vaarbilemedim sümeyyabım kendimi kandırayım diyorum olmuyo ama bi umut da bekliyorum zaten, bu ay çok düşük şansım var ama daha 20. gündeyim bi hafta geçmek bilmiyor acaba var mıdır diye de düşünmeden edemiyorumm
Öyle oluyo zaten cnm yaa hayatımız beklemekle geciyo gebelik öncesi batlar
Gebelikte muayene ve dogum
Dogumdan sonra büyümesi
Büyüdükten sonra okulu isi evliligi ooooooooooooooooooooooooooooooo
bu bayanlaaar ne çekiyoo beee
Kızlar güzel haberler duyduğuma sevindim.Ben dün regl oldum ve 6.ayımda negatif geçti.Umutlu bekleyiş sonraki aylara kaldıBugün moralimi düzeltecek, umut verecek bir haber duysam keşke
boğazımm çoook acıyooo grip falan mı olcam ne?? ben hasta olmak istemiyoruuummmballı limon yaptım yedim yok, tuzlu gargara yaptım yok, ıhlamur içiyorum kaç saattir onda da tık yok boğazımın ağrısı gittikçe artıyor, yardım litfeeen, başka neler yapabilirim
Gecmis olsun datlum malesef bi bilgim yokkkk :44:
teşekkür ederim canımcım inşallah geçer
geçmiş olsun canım zencefilli bal yap,limon suyunu sık onunla gargara yap saat başı ben öyle yapıyorum iyi geliyor..
teşekkür ederim canım, onuda yaptım ama tık yok, şimdi kalktım yataktan dahada çok artmış, ilaçta içemiyorum sanırım hastaneye gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?