kızlar ben de varımmm :)) yeni düştüm buralara...
kızlar ben de varımmm :)) yeni düştüm buralara...
Hoşgeldin cnm....
hosqeldin tatlımm aramızaa
yas kac?kasc yıllık evlisin?nerdenn?
Oku oku ben denemelerin onuncu ayindayim bifayda göremedim inşallah sen fayda gorursun cnmhoşbuldum canım.. 28 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum.
1 yılı geçti evleneli. son 6-7 aydır da çocuk istiyoruz. ama tık yok..
sitedeki yazıları okuyorum şimdi. soğan kürü vs. ile ilgili.. bilmiyorum faydası olur mu?
hoşbuldum canım.. 28 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum.
1 yılı geçti evleneli. son 6-7 aydır da çocuk istiyoruz. ama tık yok..
sitedeki yazıları okuyorum şimdi. soğan kürü vs. ile ilgili.. bilmiyorum faydası olur mu?
beni hiçç sorma canım şu aralar baya yoğundum zor günler geçirdim ama çok şükür atlattım artık aranızdayım inşallah sen ne zaman giriyorsun bir türlü tutturamıyorum
kızlar slm cumartesı kesyei gördük çok şukur ama dun benim kahverengi lekelenme ve sulu bır akıntıyla bırlıkte geldı kanama gibiydi ama renk olarak kahverengiydi korktum doktoruma gıttım hemen baktık ultrasonda kese vardı yolk sac da oluşmuş ama tabı bunu biz düşük tehdidi sayarız progesteron verdı ıkı gun de dınlen dedı yatıyorum evdeım bugun durumlar bende böyle su an kanama yok zaten dr um geçer demişti ayın 4 unde kalp atışını duymamız lazım dedı hayırlısı Allahtan kızlar öpüyorum sizleri..
kızlar slm cumartesı kesyei gördük çok şukur ama dun benim kahverengi lekelenme ve sulu bır akıntıyla bırlıkte geldı kanama gibiydi ama renk olarak kahverengiydi korktum doktoruma gıttım hemen baktık ultrasonda kese vardı yolk sac da oluşmuş ama tabı bunu biz düşük tehdidi sayarız progesteron verdı ıkı gun de dınlen dedı yatıyorum evdeım bugun durumlar bende böyle su an kanama yok zaten dr um geçer demişti ayın 4 unde kalp atışını duymamız lazım dedı hayırlısı Allahtan kızlar öpüyorum sizleri..
slm kızlar:) yoktum bayadır.benm gibi yeni evliler katılmış hoşgelmişler:) eşim bu sabah bebişşş istiyomm doktora gidelim artıkkk dediçok mu erken acaba diyorum, 5.ay denememiz de negatif. Bir de benim ovülasyon günlerim 14.gün değil galiba.17.18.19 olabilir.Böyle bişey varmı acaba.Yani yumurtlama oluyor fakat gebelik için biraz daha olgunlaşmasını mı bekliyor.Eğer öyleyse ben o dönemleri hep es geçmiş oluyorum.
tatlım reglı donemınde yumurtalar belıriyor. sonra buyumeye baslıyor. Ve herkese gore değişen günlerden sonra tam dollenmeye uygun zamana gelıyor . Dollenırse bebek oluyor eger o gun dollenmezse ya da o 3-4 gun ıcınde dollenmezse bebek olmuyor. 17. 18. ya da 19. gunde de yumurtlayabilirsin; 11 ya da 14. gunde de . Dediğim gibi kişiden kişiye degısıyomus mesela ben 14-15. gun sanıyordum ama degılmiş, 11-12.gunmus. o yuzden bosuna 3 ay zaman kaybettım. sen de dene yumurtalama testı al yap bakalım hangı gunmus ogremmıs olursun seker
slm kızlar:) yoktum bayadır.benm gibi yeni evliler katılmış hoşgelmişler:) eşim bu sabah bebişşş istiyomm doktora gidelim artıkkk dediçok mu erken acaba diyorum, 5.ay denememiz de negatif. Bir de benim ovülasyon günlerim 14.gün değil galiba.17.18.19 olabilir.Böyle bişey varmı acaba.Yani yumurtlama oluyor fakat gebelik için biraz daha olgunlaşmasını mı bekliyor.Eğer öyleyse ben o dönemleri hep es geçmiş oluyorum.
selam canim bendede öyle bi durum var sanki cünki 2-3 kez bende yumurtladigimi bariz hissettim ve o meshur akintiyida gördüm calismalarda oldu o dönemlerde ama malesef hep adet oldum.. bende düsünüyorum niye olmuyor diye..simdi adetime 4 gün var ama bu ay yumurtladigimi hissetmedim yani pek ümidim yok.. bikac gündür kasiklarimda hafif sizlama var ama o hep oluyo.. bugünde belim agrimaya basladi yürürkende kasiklarim cekiliyo sanki kismet bakalim..
slmar cnm,bende de bi değişiklikler var sağ tarafım belime doğru hafif ağrı yapıyo.Ben bugün test alıcam, pztesi günüde doktora kısmetse.2 türlü check edip bu ayıda kaçırmamam lazım.Senin kaç aydır çalışmalar?
Ay hadi kızlar guzel haberlerinizi bekliyorummm heyecanla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?