kızlar bizde bugün keseyi gördük beta hcg 2012 olmus bat günü 13 dü dr çok düşük demişti değer.ya bi de bişeyii daha dile getirmek istiyorum daha öncede yazdım ama arada kaynadı bizim bu 9. ayımızdı biz bu ay KASIK ÇEKTİRDİK ve ben bu ay hamile kaldım kasık düşüklüğü hamile kalmaya engelmiş çünkü kızlar sizde bi araştırın bi deneyin derim bi de bi arkadaş yazmıstı ilişkiden sonra eşim bacaklarımdan tutup beni sallıo diye biz onuda yaptık çünkü kasıkçı kadın kasığı çekmeden önce eşime bacaklarımdan tutup sallattırdı beni çektikten sonrada sallayın dedi biz bi kaç gün yaptık bunu bi deneyin derim
ay hep hayal ediyorum kızlar hepimiz kucağımızda bebişlerle belki bir gün buluşup,bu zahmetli günlerin geçtiğini kutlarız hep beraber :)
Tatlım selam, nasıl sallıyordu? Hanı dıyor ya doktorlar ılk 3 ay spor yasak fılan. o pozisyonu dusunmeye claısıyorum nasıl yapması gerekıyor? bacakları havaya kaldıracagız bız onlar da ayaklardan tutup kaldıracak mı yani bebişlerin yoluna koyulmasını kolaylastırma harketı gıbı bısı mı gercekten tam anlarsam ben de uygulayabilirim :)
Kızlar ya acil yardımm!
Benim reglime daha 9 gun bar ve 11.12 gunlerde LH tavan yapmıstı o gunlerde bırlıkte olmustuk. 1 haftadır mıdem bulanıyor uyumaya doyamıyorum fılan bas agrısı yorgunluk.
Az once de kahverengi bi leke geldi anlamadım. ıkı gundur cok agır da tasıdım acaba bebek olmustu da ben agır tasıyınca tutunamadı mı yoksa bu yerleşme lekesi midir? Ne olur yardım kızlar
Tutunamamış olabilir canım.Çünkü anormal bir kanama gözüküyor.Mümkünse ultrasound da görünmen iyi olur.Bundan sonraki aşamalar için daha dikkatli olursun.
canım ama kanama yok ki hiç, boyle hafıf kahve rengı leke sadece?
Ayrıca çok ağır kaldırmak bu aşamada zararlı olacağını sanmıyorum çünkü henüz çok ufak olabilir eğer hamile ise,inşallah öylesindir.yumurtlama döneminde olsa lekelenme anlıcam da, bu ara dönemde biraz tuhaf.aklıma sadece hamile olabileceğin ve hormona değişkenliğe bağlı bir durum gibi gözüküyor.
canım gözün aydınn çok şükür keseyide görmüşsünkızlar bizde bugün keseyi gördük beta hcg 2012 olmus bat günü 13 dü dr çok düşük demişti değer.ya bi de bişeyii daha dile getirmek istiyorum daha öncede yazdım ama arada kaynadı bizim bu 9. ayımızdı biz bu ay KASIK ÇEKTİRDİK ve ben bu ay hamile kaldım kasık düşüklüğü hamile kalmaya engelmiş çünkü kızlar sizde bi araştırın bi deneyin derim bi de bi arkadaş yazmıstı ilişkiden sonra eşim bacaklarımdan tutup beni sallıo diye biz onuda yaptık çünkü kasıkçı kadın kasığı çekmeden önce eşime bacaklarımdan tutup sallattırdı beni çektikten sonrada sallayın dedi biz bi kaç gün yaptık bunu bi deneyin derim
masallah canim allah saglikla kucagina almayida nasip etsinbenim yine kahverengi lekelenmem var adet olucam yani yine olmadi
ay canım ınsallah ya forumu okudugum zaman bebegın kendıne yer acmaya calısması nedenı ıle bazı kılcal damarların koptugu o yuzden o kahverengı lekelerın oldugunu gordum ama tabi işte insan korkuyor ilkinde bi de tutunamama sorunu yasamıstım ya o yuzden sımdı cok hassasım. Ilkınde hıc sorun olabileceği aklıma gelmemişti hep pozitiftim oysa sımdı pimpirikli oldum. Insallah hamıleyımdır de hatta hepımız ınsallah hemen hamıle kalırız da mutlu mutlu fotograflar paylaşırız bırlıkte.
Yani hiç adet duzensizliği yasamayan biri olarak su an kanamamın baslaması ıhtımalını dusunmuyorum.
Doktorumu aradım o da dedı ya yerleşme olmustur ya da bekleyelim gorelım. Bakalım bir iki gune kanama olmazsa hamıle oldugumu dusuncem. Hayırlısı artık .
Dualarınızı bekliyorum
kızlar. s.a nasılsınz çok nadiren geliyorum umarım hatırlayanlarınz olur... iyi haberler vardır inş. bizim yarın kontrolümüz var inş. kendi evimize geçicez hayırlısıyla dua eder dua bekleriz hepiniz aeo.....
Tatlım,güzel haberlerle dönersin inş. benimde 6.ay ama bir gelişme yok.doktora gitme niyetim yok 1-2 ay daha.bir şikayetim de yok.senin kaçıncı ayındı?
canım ıste ılk hazıranda denedık hemen oldu ama ben bılemedım hemen olur dıye yuzdum cok turlu turlu hareket ettım sonra tutunamadı 5 haftalık gitti temmuzdasonra 3 ay ara ver dedı doktor. 3 aydır yenıden denıyoruz. kuzum ben gecen ıkı hafta once gıttım doktora dedım ılkınde hemen oldu sımdı nıye olmuyor. hormonlarıma bak fılan LH hormonu ve bır kac seye daha baktı hersey guzel dedı muayene de ettı hersey yolunda. dedım e hersey yolunda madem demek kı bız zamanı tutturamıyoruz.
Bunun uzerıne yumurtlama testı dıye bısı ogrendım bu forumda ondan aldım. sımdı bu ay o testle denedım. eger hamıle kalırsam blogumda yazıcam valla bu olay cok onemlı bısı ya tum kadınların neredeyse hayali anne olmak. Neden bosuna zaman kaybedelım her ay acaba bu ay mı dıye bekleyelım...
Su an kontrol ettım kahverengı leke yok olmamıs bı daha. Ve acayıp bı mıde bulantısı bakalım hayırlısı ınsallah...
sen de o testten alsana canım ya ıcınde 24*25 tane var her gun denıyrosun ne zaman ıkı cızgı belırgınlestıyse o zaman bırlıkte oluyorsun 2-3 gun ust uste. işlem tamamdır.
Ama su an o kadar agırlık fılan tasıdım ya cok pısmanım... hafta sonu dogum gunu partım vardı. ve cok yordum kendımıısalla bısı varsda da sorun olmaz...
opuyorum cok
valla içim ferahladı canım benim yumurtlama aralığım 2 gün önce başladı, yarın en yüksek günü...tabi bu normal hesaplama ama bende ovülasyon testi alıp yapsam bugun geç kalmışmıyıdır acaba.çünkü bazısının daha erken de olabiliyormuş.benimde adetim düzenlidir.tm 30 günde.kaç gündür evde çalışma var , dinlenme yok :) en azından bileyimde boşa kürek çekmiş olmayız.senin kaçıncı günde en yüksek çıktı?
camnım mutlaka test yap ya benım 12.gunmus mesela bosune ugrastık daha oncelerı 14. gunlerde. hemen dene kuzum hemen dene
Geçen ctesi eczane bulamadım.bugun alıcam cnm hemen.yyy cok sabırsızlandım....bu ayyy gelsin minnoşlarrr
Kızlar ya acil yardımm!
Benim reglime daha 9 gun bar ve 11.12 gunlerde LH tavan yapmıstı o gunlerde bırlıkte olmustuk. 1 haftadır mıdem bulanıyor uyumaya doyamıyorum fılan bas agrısı yorgunluk.
Az once de kahverengi bi leke geldi anlamadım. ıkı gundur cok agır da tasıdım acaba bebek olmustu da ben agır tasıyınca tutunamadı mı yoksa bu yerleşme lekesi midir? Ne olur yardım kızlar
topiğimiz şenlenmiş bir sürü yeni arkadaş gelmiş hoşgeldiniz kızlar ve tez zamanda melekleriniz göbişlerinize düşsün inş.
canım gözün aydınn çok şükür keseyide görmüşsünyakın zamanda kalp atışınıda göreceksin inş. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm
canım sıkmaa canını desemde üzüldün biliyorumAllah büyüktür canım inş. gelecek bebişin..doktora filan gitmeyi düşünüyormusun? belki doktor desteği alsan daha çabuk gelir canm :26: yumoş takibi filan yapılıyor ya
bende aksama ovulasyon testi alirim cnm bu ay birde öyle deneyelimher gecen ay dahada sabrim tükeniyor
dedigin insallah yerlesme kanamasidir tatlim bikac gün bekle bakalim sonra test yap...
kuzummmm evet simdiye kadar pek üzülmüyordum daha vaktimiz var diye ama bu ay niye böyle oldum anlamadim..doktora 1-2 ay sonra gidicem cnm yurtdisinda öyle yumos takibi yapiyorlarmi bilmiyorum en son mayista gitmistim doktorum dedi 1 seneye kadar olmazsa yine gel diye.. bence ben yumos günlerimi tutturamiyorum sanki.. yada bebegim tutunamiyor.. bide ovulasyon testiyle denerim bu ay o da olmazsa gercekten sabrim tükenecek sanirim.... sen nasilsin tatlim kücük sehzade nasillar?
bende aksama ovulasyon testi alirim cnm bu ay birde öyle deneyelimher gecen ay dahada sabrim tükeniyor
dedigin insallah yerlesme kanamasidir tatlim bikac gün bekle bakalim sonra test yap...
kuzummmm evet simdiye kadar pek üzülmüyordum daha vaktimiz var diye ama bu ay niye böyle oldum anlamadim..doktora 1-2 ay sonra gidicem cnm yurtdisinda öyle yumos takibi yapiyorlarmi bilmiyorum en son mayista gitmistim doktorum dedi 1 seneye kadar olmazsa yine gel diye.. bence ben yumos günlerimi tutturamiyorum sanki.. yada bebegim tutunamiyor.. bide ovulasyon testiyle denerim bu ay o da olmazsa gercekten sabrim tükenecek sanirim.... sen nasilsin tatlim kücük sehzade nasillar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?