Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Günaydın,hanımlar,teyzeler,çiçekler,böcekler,anne karnındaki minik bebişşşleeeer....Size de günaydın!!!Bekletmeyin artık,sizi dört gözle bekleyen,bir kıpırtınızın bile yürekleri hoplatacağı anneleri,babaları...Mutlu yuvaları daha da mutlu edin. Ağacımızın meyvesi,yüzümüzün neşesi,evimizin solmayan güneşi olun.
Kiraz yanaklarınızdan,çilek dudaklarınızdan,bal gibi gözlerinizden öptük sizi.....

Herkese merhaba kızlar,

Bende uzun zamandır forumu takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.Sizlerle bir bilgiyi paylaşmak istedim.
Eşimle 1 yıla yakın süredir çocuk istiyorduk.Artık son aylarda adet olduğumda ağlar hale gelmiştim.Etrafımızda tanıdıklarımızın çocukları olduğunda sevinemez hale geldim.Sonra kendi kendime kötü düşünme deyip dualar ettim.
2 ay önce internetten ovulasyon testi aldım kızlar.adetim bittikten bir hafta sonra her gün günde 1 kez ovulasyon testini uyguladım.Çift çizgi yakaladığımızda 2 gün üst üste beraber olduk.
Dün akşam da evde hcg yaptım ve öğrendim ki hamileymişim

Umarın en kısa zamanda Allah tüm isteyenlere verir.
Sevgiler...

Aman Allah'ım! Ne güzel bir haber bu.Meğer ne kadar kolaymış çaresi. İnşallah bu başkalarına da umut olur.Ben bu ay kaçırdım ovülasyon günlerini ama önümüzdeki ay tekrar test yapmaya başlıcam ve o günlere denk getiricem.Allah inş sağlıklı kucağına almayı nasip eder.

canım ya bişi dicem al su testten yap o gunler gelınce esınle bırlıkte ol sevgı ve sabırla bekle. Ve sadece dua et Allah'a vallahi bak boyle deme. Allah verecek sen umıt kesme..

biliyorum canim yüce rabbim en iyisini en hayirlisini bilir, olmamasindada vardir bir hayir diyorum.. hep dua ediyorum isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip et diye.. insallah tez vakitte bizlerede nasip eder... sende durumlar nasil canim?

sagol tatlim biliyorum sabir lazim bu yolda... senelerdir ugrasanlar var.. bunada cok sükür! suan daha iyiyim... bu ay esim ilk kez cocuk istedigini acik acik söyledi, sanirim o yüzden kötü oldum bu ay.. daha önce hep kismet, olursa olur falan derdi.. oyyy masallah sipaya insallah hep böyle devam eder canim... varmi bi SIKINTIN? bulantilar, agrilar falan?
kuzum dün testlere baktim ama asiri pahali burda yaa 10 tane test 150 lira yarin baska eczaneye bakicam belki daha uygunu vardir.. esime söylemek istemiyorum o yüzden internettende ismarlayamam görür diye..

cok sevindim arkadasim umarim saglicakla kucaginada almayi nasip eder allahim.. belirtilerin nelerdi?

kızlar bende de durumlar ilginç bir seyir halinde :) bılıyorsunuz dun acık kahve bı akıntı oldu sonra gectı bugun de sarımtrak boyle miniminnacık hucresel akıntı oldu bı arada. Bakalım beklıyorum. Cok sukur kanama fılan yok ama daga reglıme 8 gun var bekle bekle stresten olces ya bu nasıl iş :)

Ben burdayım kuslar. Bu ara sureklı bı uyku hali ve mide bulantısı hali mevcut. Umuyorum psikolojik değildir :) Çarşamba gününü bekliyorum eger kırmızılar gelmezse burda şampanya patlatalım :)

ayy hadi insallah güzel haberler verirsinde halay cekeriz canim

bende yine sancili adet dönemi geciriyorum bu ay ates ölcme yöntemini denemeye karar verdim önceki günde doktordan randevu aldim iki hafta sonraya mayisa kadar bekleyemem

aleykum selam cnm nasılsın?

hayırlısı olsun canım senin icin..umarım bebegın gelir bu sefer
ben de iyiyim cok sukur.bende tık yok henuz.en son esime test yaptırdık masallah cok iyi cıktı sonucları.sonra ben de muayene oldum tekrar,multikistlik varmıs bir de prolaktinim yuksek cıkıyor.gebe kalana kadar ilac kullanıcam.hala kalamazsam artık o zaman tuplere falan bakarız yumurta cogaltmaya bakarız dedi doktor.
amma yazdım ya :)

aleykum selam cnm nasılsın?
Iyiyim canim sen nasilsin ?
Sen kaç yildir istiyorsun bebek ? Allah gonlune gore versin insAllah..
Hepimiz bi gun anne olcaz kafamiza takmadan Allaha dua etmeliyiz sadece..

Hayirlisi olsun canim esinin adina sevindim en azindan sadece sen ilac kullanacaksin..
InsAllah Allah gonlune gore verir..
Herseyin bi vakti var ilaclarda vesile Allah tarafindan gonderildi bizlere...
Olacak insAllah.

1 yıldır istiyoruz canım ama olmayınca doktora gittim kasımda.bi sorunda yok.
insallah hayırlısıı cnm.rabbime dua etmekten baska carem yok.

1 yıldır istiyoruz canım ama olmayınca doktora gittim kasımda.bi sorunda yok.
insallah hayırlısıı cnm.rabbime dua etmekten baska carem yok.

Herseyin vakti var iste neyi çok istersek o imtihanimizmis o yuzden fazla takma kafana..
Oluruna birak..
Rahim filmi ccekildin mi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…