Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hmmm hadi bakalım hayırlısı cnm daha önce hic gitmedin mi dra

gittim kist yokmuş iltihap var demişti ilaç kullandım azalmıs dedi doktor smear testi yaptırdım bu ay da hormon testi verdim değerler normal dedi doktor yumurtlama takibi yapalım dedi bakalım bu ay da böyle denicem ovu testi de aldım bakalım inşallah bu ay hamile kalabilirim sizlerde tabi hakkımızda hayırlısı artık

Amin cnm insallah hepimiz de cok beklemeyizzz sıpalarımızı bende ovuasyon testi kullandım bende ise yaramadı sende yarar insallahhh

ben biliyorum çok da araştırdım bebiş yeni olduğu zaman ikinci çizgi hafif pembe belli belirsiz olur sanırım bebiş var ama kan tahlılıne de bktr hadi inşallah hamişsindir

yok yok bu ovulasyon testii tatlımmm, inşallah o da olurrr

devrem nerdeeeesiiinnn, twety noldu sizeee, açaydım kollarımıı gitmee diyeydiimmmm

ben kiminle halay çekecemmmmm,

bir tane konu vardı 19 günlük evliyimle başlıyor orda geyik yapmış tiviti ondan banlanmış kanımca

ama isyanla esmerşirineyi bilmiyorum :)

esmer de o konuya yorum yazmış ondan mı acaba

Tweetymmm esmersirinemmmm allah kurtarsin mapislik zordur... Ziyaretinize geliriz temiz camasir neyinde getiririz size

Evet cnm yaaa esmersirineyle birlikte pasifler malesef hosgeldin bu arada

ya denk geldi ya da öyle oldu niye banlandıklarını cok merak ettim valla nasılsın cnm hosgeldin

pardon canım check edince gördüm :)
iyiyim sen nasılsın
kek pişiriyorum
yarın akşam misafir gelebilir de

bir tane konu vardı 19 günlük evliyimle başlıyor orda geyik yapmış tiviti ondan banlanmış kanımca

ama isyanla esmerşirineyi bilmiyorum :)

esmer de o konuya yorum yazmış ondan mı acaba

isyanda mı pasiflerdeee anaaammm toplu katliam yapmış bunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…