- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Cnm sende hosgeldin ne zamandır bebek istiyosun
bu 5.ayım olacak canım benim bu ay yumurtlama takibi yaptırıcam ilk muayenem cumartesi
Hmmm hadi bakalım hayırlısı cnmdaha önce hic gitmedin mi dra
gittim kist yokmuş iltihap var demişti ilaç kullandım azalmıs dedi doktor smear testi yaptırdım bu ay da hormon testi verdim değerler normal dedi doktor yumurtlama takibi yapalım dedi bakalım bu ay da böyle denicem ovu testi de aldım bakalım inşallah bu ay hamile kalabilirim sizlerde tabi hakkımızda hayırlısı artık
ben biliyorum çok da araştırdım bebiş yeni olduğu zaman ikinci çizgi hafif pembe belli belirsiz olur sanırım bebiş var ama kan tahlılıne de bktr hadi inşallah hamişsindir
tweety cezalanmış :)
isyan da
esmerşirine de
aynı topikte mi kaynattı ki bunlar
Tweety banlanmisssss
tweety cezalanmış :)
isyan da
esmerşirine de
aynı topikte mi kaynattı ki bunlar
hb canim tweetye ve esmer sirinenun son yazdıklarına baktım aynı konu yüzünden banlanmislar sanirimm
Evet cnm yaaa esmersirineyle birlikte pasifler malesefhosgeldin bu arada
ya denk geldi ya da öyle oldu niye banlandıklarını cok merak ettim valla nasılsın cnm hosgeldin
hb canim tweetye ve esmer sirinenun son yazdıklarına baktım aynı konu yüzünden banlanmislar sanirimm
sumeyyaab naber tatlım nasılsın
Evet cnm yaaa esmersirineyle birlikte pasifler malesefhosgeldin bu arada
ya denk geldi ya da öyle oldu niye banlandıklarını cok merak ettim valla nasılsın cnm hosgeldin
bir tane konu vardı 19 günlük evliyimle başlıyor orda geyik yapmış tiviti ondan banlanmış kanımca
ama isyanla esmerşirineyi bilmiyorum :)
esmer de o konuya yorum yazmış ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?