Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

twety açmış ağzınıı yazmış yazacağını esmerim devrem nolmuş buraya demiş sadece banlamışlar yazık kıyamammm, çok merakta iyi değil işte gördün mü devrem bugün doktorda neler yaptın ne dedii doktor onu anlatacaktın hey gidi heeyyy

Kızlar esmersirinenin size selamı var tweeyle aynı konu yüzünden banlanmıs gülmesinler onların da basına gelir diyo

ayyy böyle de çok komik olduyaaa valla gülmeyeyim diyorum devrem ve twety banlandıysa benide banlayınnnn olarsız olmazzz

şimdi gülmekten çatlicammm

Kızlar esmersirinenin size selamı var tweeyle aynı konu yüzünden banlanmıs gülmesinler onların da basına gelir diyo

as :) ama ne yapayım garibim ne olmuş burda yazmış sadece hooop yemiş cezayı :)
ama işte öyle yazmak bile konu dışı demek öğrenmiş olduk

Zor isleri yapmıssın zaten cnm ben wc ve banyo temizligini sevmem diger bütün ev islerini cok severim ütüyü bile

sorma banyo da iki büklüm oluyorum temizlicem diye

kızlaar benim ovu testimde bitanesi silik çıktıya hani sizce bu akşam bi çalışma yapalım mı eşimle, yoksa yarını mı bekleyeyim, bişe söyleyin lütfen yarın tam yumoş günüm mü olur acaba diyorum fikir verin lütfeeennn

Cnm testin henüz cok silik iki üc günden önce koyulasmaz banca ama calısma yapın bence cünkü ovu testlerinde her zaman cıkmıyo ben üc ay kullandım hic pozitifi göremedim

hiç bir fikrim yok
kullanmadığım için

Cnm testin henüz cok silik iki üc günden önce koyulasmaz banca ama calısma yapın bence cünkü ovu testlerinde her zaman cıkmıyo ben üc ay kullandım hic pozitifi göremedim

hadiyaa ya hani hergün ilişki olunca sperm sayısı kalitesi falan düşüyo diyolarya ondan acaba yarın koyulaşırmı diye düşündümm o yüzden sordumm :26::26:

hadiyaa ya hani hergün ilişki olunca sperm sayısı kalitesi falan düşüyo diyolarya ondan acaba yarın koyulaşırmı diye düşündümm o yüzden sordumm :26::26:

Cnm bence sen garantiye al bugün de olsun zaten spermler iki gün yasayabiliyo ama sen bilirsin tabi ... Hergün iliski iyi degil en iyisi gün asırı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…