Kızlar esmersirinenin size selamı var tweeyle aynı konu yüzünden banlanmısgülmesinler onların da basına gelir diyo
Kızlar esmersirinenin size selamı var tweeyle aynı konu yüzünden banlanmısgülmesinler onların da basına gelir diyo
Zor isleri yapmıssın zaten cnm ben wc ve banyo temizligini sevmem diger bütün ev islerini cok severim ütüyü bile
ayyy böyle de çok komik olduyaaa valla gülmeyeyim diyorum devrem ve twety banlandıysa benide banlayınnnn olarsız olmazzz
şimdi gülmekten çatlicammm
kızlaar benim ovu testimde bitanesi silik çıktıya hani sizce bu akşam bi çalışma yapalım mı eşimle, yoksa yarını mı bekleyeyim, bişe söyleyin lütfen yarın tam yumoş günüm mü olur acaba diyorum fikir verin lütfeeennn
kızlaar benim ovu testimde bitanesi silik çıktıya hani sizce bu akşam bi çalışma yapalım mı eşimle, yoksa yarını mı bekleyeyim, bişe söyleyin lütfen yarın tam yumoş günüm mü olur acaba diyorum fikir verin lütfeeennn
Cnm testin henüz cok silik iki üc günden önce koyulasmaz banca ama calısma yapın bence cünkü ovu testlerinde her zaman cıkmıyo ben üc ay kullandım hic pozitifi göremedim
hadiyaa ya hani hergün ilişki olunca sperm sayısı kalitesi falan düşüyo diyolarya ondan acaba yarın koyulaşırmı diye düşündümm o yüzden sordumm :26::26:
Cnm bence sen garantiye al bugün de olsun zaten spermler iki gün yasayabiliyo ama sen bilirsin tabi ... Hergün iliski iyi degil en iyisi gün asırı tatlım
merhba arkadaşlar ben geldim ..arkadaşlar engellenmiş?
sumeyyabcim profilindeki sen mi
bir de ben .üzüldüm ya neden yoklar ki fazla zman almaz inşallah dönmeleri buralar çok sessiz kalfdı :)
sümeyyab topikin daimi üyesi
sumeyyabcim profilindeki sen mi
Hosgeldinnn cnmmBende tekrar geldim
bir de ben .üzüldüm ya neden yoklar ki fazla zman almaz inşallah dönmeleri buralar çok sessiz kalfdı :)
İnsallah cnm esmersirine mesaj attı ama kac gün sonra gelecegini bilmiyo twety cumartesi geliyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?