Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

mini mini bi kuzum olsun inşaallah..biz azcık beklemeye aldık bebeişciği ALLAH zamanı gelince bekletmesin inşaallah..
işe girmeyi beklediğim için bikaç ay beklemeyi düşünüyorum ama içimde kırgın onu hissedip heyecanlanmak istiyorum:2:

ama belki görünmedi haftaya görünür belki
olmaz mı :44:

bende corapsız cok gezdim terlikte giymezdim limon kıza ii değil derler eskiler varya artık inanıyom eskilere onlar ne derse tıpta farklı bir dilde onaylıyo zaten annemi elestirirdim eskiden şimdi anneme benziyorum
canim doktora gitmissiniz hadi INSALLAH fazla bekletmeden gelir seninki

Canim bu gebelik testlerinde uzmek istemem ama pozitif olunca yanilma olabiliomusta negatif olunca yokmus,
zaten sonucuda olumsuz almisin uzme kendini ALLAH buyuk.. bu ay olmazsa obur ay var gunler bitmedi ki vardir elbet zamani sadece sabir

canım kan değerin 0.100 lerde ise neagtifttir üzülme bu ay olmassa diğer ay olur allahtan ümit kesilmez dr gittinmi ne kadrdır istiyodun bide

kızlar bende pko yok kist yok çok şükür efenime söylim yumurta tembelliği olduğunu sanmıyorum (bu ay anlayacaz)ama çocuk ta yok bende yok yok yani kızlarrrrrrrr

oh aman aman ne güzelll :):):):) bende de yok yok maşallah hayatımda kist duymuştum ama pko yoktu benim hemen bebiş yapasm var ben yapyomda onun olası yok galiba üzülüyom bazende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…