Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

inş cnm yaa valla beklemek yoruyo insanı bide 30 lu yaşlarda hamilelik daha farklı geçiyo oyüzden sabırsızlanıyorum yaş daha gitmeden büyüteyim bebğimi

inşallah canımyaaa hadi baaklımmmm inşallah bebişlerimize bu ay hamiş kalırız, inşallahhhh hayırlısıylaaaaaaaaaaa

kızlar benım batttt bugunn sımdılık bısey yok ama 4 gundur kasıklarım agrıyo her an olacakmışım gıbi aksma doğru olucam galıbaa :26:

inşallah olmazsııınn, inşallah hamişsindiirrr inşallahh

ikl yalar da bı heycan oluyoduu kac gun oncesınden test yapıyodumm ama artık test almıyorum bıle valla

sankı hıc olmıycak gıbıı hıssetgım ıcın heycanlanmıyorumda

hayırlısı olsun

ikl yalar da bı heycan oluyoduu kac gun oncesınden test yapıyodumm ama artık test almıyorum bıle valla

sankı hıc olmıycak gıbıı hıssetgım ıcın heycanlanmıyorumda

hayırlısı olsun

dimi ben ilk ay ne kadar ağlamıştım adet olunca, sonraa zaten olmayack dedim, umudum yokk hevesim yok, ama sen yine dde askşamı ekle olmazsa bi test yap

dimi ben ilk ay ne kadar ağlamıştım adet olunca, sonraa zaten olmayack dedim, umudum yokk hevesim yok, ama sen yine dde askşamı ekle olmazsa bi test yap

evet maalesef ole oluyoo bugun yapmam eger olmazsamkı snamıyorumdaa pazar yada pazartesını beklerımm

kızlar benım batttt bugunn sımdılık bısey yok ama 4 gundur kasıklarım agrıyo her an olacakmışım gıbi aksma doğru olucam galıbaa :26:

Heveslendirmiyim ama benimde öleydi adet olcak gibi ağrım olmuştu benimde ümidim yoktu ama 4 sene sonra ummadığım bi anda oldu çok ii anlıyorum seni bu beklemek acabalar insanı yıpratıyor hatta ben hasta olayım bi an önce diye bekliyodum ilaç başlıcaktım ama gerek kalmadı :) Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah canım

inşş canımm ama ne biliyimm 1 buçuk sene oldu ve ben su an tek tüple hamıle klamya calsıyorumm oyzudenn pek umudum yok anlıycann hayırlısıı artık bakalım
tebrik ederim bu arda senide 4 yıl dile kolay ama bakk sonunda kavuşmuşsun

he bide ek olarak yumurtlama dönemınde akıntım fazlalstı fakat hala beyaz akıntım var ama cok azz o yüzden de adet olucam gıbıme gelıyo cunku okuyorum burdada hamıle olanların son dönemlerde bay baya akıntısı oluyo :26:

maşallah maşallah günaydınnnnn bende erken kalktım ama malum artık eşim beni kıskancak :):):):)
alışır canım merak etme benim ki alıştı artık kendi diyo bana koş koş kk da kiler seni beklerler bekletme sakın

inş hamilesindir canım ama daha yeni evlisin çok fazla takma yaşın kaç:26::26:

isyann senii çok merak eıdyorum oldunmuuu olmadınmıı dıyee ya nıye ban yedınkıı bugunn

isyann senii çok merak eıdyorum oldunmuuu olmadınmıı dıyee ya nıye ban yedınkıı bugunn

benn geldimmmmakıntımm başladı sarı koyu sarı..yani adet oluyorummm...bu ayda tutmadı..senden güzel haberlri alırız inşşşş

benn geldimmmmakıntımm başladı sarı koyu sarı..yani adet oluyorummm...bu ayda tutmadı..senden güzel haberlri alırız inşşşş

h.g iyi bari cezan kısaymısssss

analdım canım hayırlısı olsunnn

benımde akıntım yokk cok fazlaa hlada olmadım adet ama yukarıdada yazdgım gıbı pek umudum yokk canımn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…