günaydın canımm, inşallah hamişsindir merakla bekliyoruzxzz
inş cnm yaa valla beklemek yoruyo insanı bide 30 lu yaşlarda hamilelik daha farklı geçiyo oyüzden sabırsızlanıyorum yaş daha gitmeden büyüteyim bebğimi
günaydın canım
hepinize günaydın kızlar
sanırım en erkenci benim saat 7.30 da açtım gözümüher zaman ki gibi ilk işim kk ya girmek oldu
kızlar benım batttt bugunn sımdılık bısey yok ama 4 gundur kasıklarım agrıyo her an olacakmışım gıbi aksma doğru olucam galıbaa :26:
inşallah olmazsııınn, inşallah hamişsindiirrr inşallahh
ikl yalar da bı heycan oluyoduu kac gun oncesınden test yapıyodumm ama artık test almıyorum bıle valla
sankı hıc olmıycak gıbıı hıssetgım ıcın heycanlanmıyorumda
hayırlısı olsun
dimi ben ilk ay ne kadar ağlamıştım adet olunca, sonraa zaten olmayack dedim, umudum yokk hevesim yok, ama sen yine dde askşamı ekle olmazsa bi test yap
evet maalesef ole oluyoo bugun yapmam eger olmazsamkı snamıyorumdaa pazar yada pazartesını beklerımm
kızlar benım batttt bugunn sımdılık bısey yok ama 4 gundur kasıklarım agrıyo her an olacakmışım gıbi aksma doğru olucam galıbaa :26:
Heveslendirmiyim ama benimde öleydi adet olcak gibi ağrım olmuştu benimde ümidim yoktu ama 4 sene sonra ummadığım bi anda oldu çok ii anlıyorum seni bu beklemek acabalar insanı yıpratıyor hatta ben hasta olayım bi an önce diye bekliyodum ilaç başlıcaktım ama gerek kalmadı :) Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah canım
alışır canım merak etmemaşallah maşallah günaydınnnnn bende erken kalktım ama malum artık eşim benikıskancak :):):):)
inş hamilesindirhe bide ek olarak yumurtlama dönemınde akıntım fazlalstı fakat hala beyaz akıntım var ama cok azz o yüzden de adet olucam gıbıme gelıyo cunku okuyorum burdada hamıle olanların son dönemlerde bay baya akıntısı oluyo :26:
inş hamilesindircanım ama daha yeni evlisin çok fazla takma yaşın kaç:26::26:
isyann senii çok merak eıdyorum oldunmuuu olmadınmıı dıyee ya nıye ban yedınkıı bugunn
benn geldimmmmakıntımm başladı sarı koyu sarı..yani adet oluyorummm...bu ayda tutmadı..senden güzel haberlri alırız inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?