yakın mıydı batın
belirtiler arasında sancı oluyor mu ki hiç bilmiyorum
Hanimagayim ben... görünmezlik iyi canim ya altta uye sayisindan anlarsin burdamiyim degilmiyim
kızlar nasılsınız oof regl sancım mahvetti beni
iyi akşamlar arkadaşlar ben geldimmmm
İyiyim cnm sen nasılsın hos geldiinn bende cekiyom o sancılardan bacaklarım o kadar agrıyo ki anlatamam sade bacak olsa yine iyi kasık ve bel de agrıyo
regl olucam akşam hiç uyuyamam sabaha kadar ancak ilaçla ben olmamayı beklerken sancılar başladı bu ayda çatlatma iğnesi tutmadı
İyiyim cnm sen nasılsın hos geldiinn bende cekiyom o sancılardan bacaklarım o kadar agrıyo ki anlatamam sade bacak olsa yine iyi kasık ve bel de agrıyo
regl olucam akşam hiç uyuyamam sabaha kadar ancak ilaçla ben olmamayı beklerken sancılar başladı bu ayda çatlatma iğnesi tutmadı
Seninki daha kötüymüs cnm drun 21. Günü yumurta catlamıs mı diye test yapmıyo mu
Ben geldim kizlar sinirlerim bozuldu...gittim dr a 8 hastasi olmama ragmen 11 gibi alicaklarmis zaten hastayim ayakta durucak halim yok rc ettim esim yok gec saate kalamam beni alirmisiniz dedim alamayiz dediler yarin gelin yada bekleyin anca 5 randavusuna gectik dr acil ameliyati cikmis ondan bole olmus geldim eve yatiyorum olmucam teavi fln olcaksa olur olmicaksa zatennnaparsam yapim olmucak akisina biraktim herseyi
iyiyimm canim ya benim hep ayni disari ciktigim yok hep evdeyim...tamam cnmm eee ne var ne yok
Ben geldim kizlar sinirlerim bozuldu...gittim dr a 8 hastasi olmama ragmen 11 gibi alicaklarmis zaten hastayim ayakta durucak halim yok rc ettim esim yok gec saate kalamam beni alirmisiniz dedim alamayiz dediler yarin gelin yada bekleyin anca 5 randavusuna gectik dr acil ameliyati cikmis ondan bole olmus geldim eve yatiyorum olmucam teavi fln olcaksa olur olmicaksa zatennnaparsam yapim olmucak akisina biraktim herseyi
iyiyimm canim ya benim hep ayni disari ciktigim yok hep evdeyim...
skma canini canim hayirlisi neyse o olsun INSALLAH
Hosgeldiiiiiiiiinnnnnnn cnm nasılsın
iyiyimm canim ya benim hep ayni disari ciktigim yok hep evdeyim...
skma canini canim hayirlisi neyse o olsun INSALLAH
Ayyy cnmm kıyamam yaaa üzülme ne olur suan sinirlisin ama sinirin gecince yine gidersin tedaviye kuzum agrıların daha da mı arttı baska. Bi yerden acil giris yapsaydın
Kizlar regli sancili gecenler var mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?