Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Aynı benim gibisin sende cnm ben bazen o kadar bunalıyom ki baslıyom aglamaya cogu günler sabahtan aksama kadar tek kelime konusmadan geciyo esime diyom konusmayı unutacam bi gün

Bizimde öyle geciyo bazen bende aglarim

Tarcin yemis cocuk midem bulandi...

Aynı benim gibisin sende cnm ben bazen o kadar bunalıyom ki baslıyom aglamaya cogu günler sabahtan aksama kadar tek kelime konusmadan geciyo esime diyom konusmayı unutacam bi gün

Bende disari cikmadan yapamam olurum sikilirim evdebilla cikicam bi arkadasima gidip bi kahve icicem yoksa olurum evde

Ben nerden baksan iki senedir agrı kesici icmiyom gripten serumluk olana kadar drlar pek önermiyo tedavi sürecinde herhangi bi ilacı cnm disim agrıdıgında bile icmemistim bebisim icin

Canim bunu doktor vermisti bana Yani normalde icmem ilac ama adet donemlerinde iciyorum mecbur..

Benim gidecek pek yerim yok cnm yaaa ailem olsa skldıkca giderim ama aynı ilde degiliz maleseffffffff

Benimde yok... komsumda yok yurt disindayim burd turkiyedeki gibi komsuluk iliskileri yok turk komsumda yok evde oturuyorum anca,disarda gezmeyi tek basima pek sevmem vakit ve nakit oldukca esimle cikariz

Benimde yok... komsumda yok yurt disindayim burd turkiyedeki gibi komsuluk iliskileri yok turk komsumda yok evde oturuyorum anca,disarda gezmeyi tek basima pek sevmem vakit ve nakit oldukca esimle cikariz

Aaaaa sen yurt dısındamısınnnn kıız nerdesin peki .... Cnm ben esimle de cıkamam pek kaynanam üst katta herseyime karısır

Hmm anladım cnm benim ilk üc günüm cok berbat gecer afedersin oturamam bile rahim agzım bile asırı agrır

Aaaaa sen yurt dısındamısınnnn kıız nerdesin peki .... Cnm ben esimle de cıkamam pek kaynanam üst katta herseyime karısır

Benimde bayagi sancili kasiklar filan..
ülke adi vermiyimde yurt disindayim iste :)
Bize karisan yok canim..

Yaw ben yazmayinca susmuyorsunuz ben yazmaya basliyorum kimse yazmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…