Aynı benim gibisin sende cnm ben bazen o kadar bunalıyom ki baslıyom aglamayacogu günler sabahtan aksama kadar tek kelime konusmadan geciyo esime diyom konusmayı unutacam bi gün
Yok kararliyim gitmiem esimde iste zaten 12 de gelcek gelsin acile bi serum baglatcam grip cok sarsti beni
Ben varımmmmm cnmmmm baya sancılı gecer benimki
iyiyim aslında sabah biraz tuhaftım ama su ara iyiyim sen nasılsın ?
Aynı benim gibisin sende cnm ben bazen o kadar bunalıyom ki baslıyom aglamayacogu günler sabahtan aksama kadar tek kelime konusmadan geciyo esime diyom konusmayı unutacam bi gün
Benimde ya ilk gun agri kesici icmesem duramiyorum...
Bende disari cikmadan yapamam olurum sikilirim evdebilla cikicam bi arkadasima gidip bi kahve icicem yoksa olurum evde
Ben nerden baksan iki senedir agrı kesici icmiyom gripten serumluk olana kadardrlar pek önermiyo tedavi sürecinde herhangi bi ilacı cnm disim agrıdıgında bile icmemistim bebisim icin
Benim gidecek pek yerim yok cnm yaaa ailem olsa skldıkca giderim ama aynı ilde degiliz maleseffffffff
Canim bunu doktor vermisti banaYani normalde icmem ilac ama adet donemlerinde iciyorum mecbur..
Benimde yok... komsumda yok yurt disindayim burd turkiyedeki gibi komsuluk iliskileri yok turk komsumda yok evde oturuyorum anca,disarda gezmeyi tek basima pek sevmem vakit ve nakit oldukca esimle cikariz
Hmm anladım cnm benim ilk üc günüm cok berbat gecer afedersin oturamam bile rahim agzım bile asırı agrır
Aaaaa sen yurt dısındamısınnnn kıız nerdesin peki .... Cnm ben esimle de cıkamam pek kaynanam üst katta herseyime karısır
Benimde bayagi sancili kasiklar filan..
ülke adi vermiyimde yurt disindayim iste :)
Bize karisan yok canim..
Yaw ben yazmayinca susmuyorsunuz ben yazmaya basliyorum kimse yazmiyo
Yaw ben yazmayinca susmuyorsunuz ben yazmaya basliyorum kimse yazmiyo
Eee esinle nasıl tanıstıninsallah bu da gizemli degildir yoksa baska konu gelmiyo aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?