- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
ben yazcam da bi türlü bulamıyorum :):)
neyi :26::26::26::26:
ya az öönce yazmadın mı ben girince kimse yazmıyor diye senibulabilsek yazcaz :):):) onu dediydim yine mi yanlış dedim :):)
merhabalarr kızlarrnasılsınızz? benide alın aranızaa batım belli değil pkoluyum yaş 25..2 senedir bebiş istiyoruz tedaviyle 2 kez hamiş kaldım biri kimyasal gebelikti 2. bebeğimin 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum..4 ay olacak artık kürtaj olalı tekrar bebek düşünmeye başladık...sizlerde durumlar nasıl?
Güldürdün...
merhabalarr kızlarrnasılsınızz? benide alın aranızaa batım belli değil pkoluyum yaş 25..2 senedir bebiş istiyoruz tedaviyle 2 kez hamiş kaldım biri kimyasal gebelikti 2. bebeğimin 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum..4 ay olacak artık kürtaj olalı tekrar bebek düşünmeye başladık...sizlerde durumlar nasıl?
neden ya yine mi yanlış anladım aman allahımmmmm :):):):)
hoşbulduk canım..amin inşallah Allahın rahmeti sonsuz dilerim hepimizin kucağını doldursun..evlerimiz cennet koksun.. canım yumurta tembelliği için doktor ne diyor tedavisi nedir??Hosgeldiiinnn cnm bendede yumurta tembelligi var benim de bat pek belli olmuyo beklenen tarihte gelmiyo insallah yine hamis kalırsın ama bu defa saglıkla kucagına al ins bebegini
Listeye girmek istermisin :) Sürekli ugricaksan topige ekliyim :)
INSALLAH en kisa zamanda kavusursun bebegine
Ben 23 yasimdayim.. 3 bucuk senelik evliyim bucuk diyim artikevlendigimden beri istiyorum,
prolaktinim yuksek simdilik bu sorun var galiba doktara gidicem ama bi kac ay sonra
Bulsak yazacaz demissin ya
merhaba sn nasılsın?bended de yumurta tembelliği ve pko var 6 aydır bebiş olmuyor şu an ilaç tedavim bitti salı günü belli olcak sonuç alıp alamadığımız ..kurtaj olmak zorunda kalmana üzüldüm inşallah allah bir daha göstermez ve çok sağlıklı bebişlerşn olur
hoşbulduk canım..amin inşallah Allahın rahmeti sonsuz dilerim hepimizin kucağını doldursun..evlerimiz cennet koksun.. canım yumurta tembelliği için doktor ne diyor tedavisi nedir??
evet canımm girmek isterimm..bi kaç gündür okudum yazışmalarınızı samimi ortamınıza balıklama dalmaya yer arıyodum bende
Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin canımprolaktini düşürmek için kullandığın ilaç yada bitkisel bişey var mı?*
ama öyle zaten bir kere başkasını gördün birini buldun mu dünyayla alakan kesiliyor kendimi duyuramadım pes ettiydim zaten
görücü usulü :)
Sen
iyiyim canım sağolasın sizleri gördüm daha iyi oldumama okudukça sorunları üzülüyorum yaa her tadığım kişi pkolu yada sorunlu..
aminn inşallah güzel dileklerin için teşekkürler Rabbim hepimizee nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah..
tedaviye klomenle mi başlattı doktorun?
Daha önce bi kac ay folik asit ve prolatin icin ilac kullandim ama doktoru yarim biraktik biz o yuzden suan ne alemdeyim bi fikrim yokTamam ekliyorum seni listeye en sevdigin renk ne :26: isimleri sevdigimiz renklerden yaziyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?