Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

merhabalarr kızlarr nasılsınızz? benide alın aranızaa batım belli değil pkoluyum yaş 25..2 senedir bebiş istiyoruz tedaviyle 2 kez hamiş kaldım biri kimyasal gebelikti 2. bebeğimin 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum..4 ay olacak artık kürtaj olalı tekrar bebek düşünmeye başladık...sizlerde durumlar nasıl?

Hosgeldiiinnn cnm bendede yumurta tembelligi var benim de bat pek belli olmuyo beklenen tarihte gelmiyo insallah yine hamis kalırsın ama bu defa saglıkla kucagına al ins bebegini

Listeye girmek istermisin.. yasini batini en sevdigin rengi yaz

Listeye girmek istermisin :) Sürekli ugricaksan topige ekliyim :)

INSALLAH en kisa zamanda kavusursun bebegine

Ben 23 yasimdayim.. 3 bucuk senelik evliyim bucuk diyim artik evlendigimden beri istiyorum,
prolaktinim yuksek simdilik bu sorun var galiba doktara gidicem ama bi kac ay sonra

merhaba sn nasılsın?bended de yumurta tembelliği ve pko var 6 aydır bebiş olmuyor şu an ilaç tedavim bitti salı günü belli olcak sonuç alıp alamadığımız ..kurtaj olmak zorunda kalmana üzüldüm inşallah allah bir daha göstermez ve çok sağlıklı bebişlerşn olur

Hosgeldiiinnn cnm bendede yumurta tembelligi var benim de bat pek belli olmuyo beklenen tarihte gelmiyo insallah yine hamis kalırsın ama bu defa saglıkla kucagına al ins bebegini
hoşbulduk canım..amin inşallah Allahın rahmeti sonsuz dilerim hepimizin kucağını doldursun..evlerimiz cennet koksun.. canım yumurta tembelliği için doktor ne diyor tedavisi nedir??

evet canımm girmek isterimm..bi kaç gündür okudum yazışmalarınızı samimi ortamınıza balıklama dalmaya yer arıyodum bende

Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin canım prolaktini düşürmek için kullandığın ilaç yada bitkisel bişey var mı?*

iyiyim canım sağolasın sizleri gördüm daha iyi oldum ama okudukça sorunları üzülüyorum yaa her tadığım kişi pkolu yada sorunlu..
aminn inşallah güzel dileklerin için teşekkürler Rabbim hepimizee nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah..

tedaviye klomenle mi başlattı doktorun?

Daha önce bi kac ay folik asit ve prolatin icin ilac kullandim ama doktoru yarim biraktik biz o yuzden suan ne alemdeyim bi fikrim yok Tamam ekliyorum seni listeye en sevdigin renk ne :26: isimleri sevdigimiz renklerden yaziyorumda

ama öyle zaten bir kere başkasını gördün birini buldun mu dünyayla alakan kesiliyor kendimi duyuramadım pes ettiydim zaten

aaa ask olsunnnn kimi bulmusum Sadece yazmaya üseniyor gibiyim eskiden cok aktiftim aslinda ayni anda her konuda yorumlarimi gorebilirdinde son zamanlarda bi bikkinlik var herseyden...

görücü usulü :)
Sen

Beni esim buldu valla taa ben cocukken göz koymus bana bes sene yası kücük diye beklemis daha dogrusu cesaret edememis cıkma teklifi etmeye bes sene sonunda cesaretini toplayıp kadir mesajı attı ne romantik demiiiii kadir mesajı attıktan sonra bi kac gün konustuk cıkmaya basladık bi sene icinde de evlendikkkk

bende çok üzülüyorum burda daha da büyük sorunları olan ınsanlarda var herkes var bende burayı buldum ve hemen paylaştım saolsun lar hemen aralarına aldılar.evet klomenle başladım bitti dün.salı günü alttn muayen edecm dedi?

özledim sizi bugün yoğundu evde değildim, akşam geldim misafirim vardı falan daha şimdi gönderdim misafirii yeni girebldimmm

Daha önce bi kac ay folik asit ve prolatin icin ilac kullandim ama doktoru yarim biraktik biz o yuzden suan ne alemdeyim bi fikrim yok Tamam ekliyorum seni listeye en sevdigin renk ne :26: isimleri sevdigimiz renklerden yaziyorumda

bende sevdiğin renk ne diyince dalga geçiyosun sanmıştım akrep burcu olduğumdan dolayı favori rengim kırmızı

canım devam etseydin tedavine keşkee prolaktinin kaç çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…