• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Eğer kk ya Girmezsem...

Eski konularını bilmiyorum ama bence biraz sabret ve bol bol dua et hayırlısını iste. Yağmurdan kaçarken de doluya tutulma. Kaçsam mı acaba diye de düşünme. Sonun nasıl olur bilemezsin. Baba evinden bi şekilde kurtulursun ama Allah korusun ya yanlış bir evlilik yaparsan? Ailende olmaz arkanda.Belki zaman içerisinde ailen ikna olur sevdiğin adama.

Sevgili yapip evlenme niyetine kadar ilerleyen biri nasil olur da bir açıköğretim dahi okuyamaz? bana samimi gelmedi bu dediğiniz. isterseniz tabi ki yaparsiniz. yasinizi ve diger konularinizi bilmiyorum ama anladigim kadariyla sizin kafanizda tek cikis yeterince tanimadiginiz bir adam. kendinizden baskasina guvenmeyin

Konularınızı biliyorum.
Ailenizde huzur yok diye kaçmaya çalışıyorsunuz. Evlenince değerli olacağınız sonucuna varmışsınız. Ama güvenmediğiniz bir adamı çözüm olarak görüyorsunuz.

Şimdi evden o adama kaçmaya çabalıyorsunuz. O adamdan nereye kaçacaksınız?

Neden çalışmıyorsunuz?

Arkadaşlar arada öyle yorumlar var ki

Sadece üzüldüm.
Ve bi daha konu acmamaya karar verdim :(
Anlatacak kimsem olmadigi için buraya olduğu gibi yaziyordum... Neyse yorumlariniz için tesekkur ederim.
Bi daha meşgul etmem. İyi geceler.

@Mune konumu kapatir misin zahmet olmazsa ?

Ben tüm konularını iyi bilirim elmasın ... Çok üzüldüğüm keşke elimden bir şey gelse dediğim üyelerdendir .
Çok dertleşmiş , hiç bir yere varamamışızdır .

Malesef şiddet ve aşağılamanın günlük rutine döndüğü bir anne babası var .

Bilmiyorum belki de buraya yazdıkları suç duyurusu olarak kabul edilir .

Elmasın tek derdi sevdiği ile evlenmek değil ... eziliyor sürekli ... Ve o yüzden evlenip kurtulmayı şans olarak görüyor ama onu da sevdiği biri ile yapmak istiyor .

E elmas gzl ... bence gelsinler ... onların geleceği gün eve aile büyüklerinden birini çağır mutlaka ...dede/amca/dayı /yakın aile dostu biri ... mutlaka olsun .

Gelip istesinler bence artık ... Sanmıyorum ki adabıyla istemeye gelenlere babanın bir şey yapacağını .Yine de dediğim gibi evi kalabalık tut mutlaka .
Yine beni yalniz koymadin canim ablam.
Ne zaman konu acsam gözüm seni ariyor. Çok teşekkür ederim olmadi ozelden devam ederiz. Seni seviyorum bunu bil.

Evlilik ilk care degildir. Ya okuman ya calisman gerek kimseye bagli olmadan. Bir erkege bagimli olup o evden cikarsan o erkegin sana sahip cikacagini mi dusunuyorsun. Oyle bir duruma gelirsin ki ; o kotuledigin aileni ararsin.

Konularini bilmiyorum sadece ilk mesaja gore yorum yaptim.

Eski konularını okumustum ve gerçekten senin adına çok üzülüyorum. Ama kötü olan sadece ailen değil bunu gor artık. Sevdiğin iyi biri olsaydı adabıyla istemeye gelirdi. Babanla konuşur kendini sevdirmeye çalışırdı. sevgiline çok güvenme bence.

Eski konularını okumustum ve gerçekten senin adına çok üzülüyorum. Ama kötü olan sadece ailen değil bunu gor artık. Sevdiğin iyi biri olsaydı adabıyla istemeye gelirdi. Babanla konuşur kendini sevdirmeye çalışırdı. sevgiline çok güvenme bence.

Durumlari bilen bilir.
Artik kötü bi şeyler olacagini hissediyorum.
Ailecek son safhaya yaklasiyoruz.
Babam telefonumu elimden almiyor ama sadece sunu biliyorum en ufak bir bahaneye bakiyor.
Annem deseniz babami sürekli dolduruyor. Sürekli kotuluyor sevdiğimi.
Daha yüzünü bile görmediler düşünün.
Daha su gün oldu annem karsisina alip da ne is yapar bile demedi.
Sevmeye karsilar. Kendi istediği aile olmadi. Daha bi inatlar.
Bend artik ben değilim. Dayanamıyorum.
Size sunu diyorum. Herhangi bi x kişisi ni tanimiyorsunuz. Direk olarak olumsuz düşünür musunuz?
Hiç bilmiyorlar kimdir necidir. ?
Babam sadece şunu söylemiş Allah vereki bi citlatsalar. Bi arasalar.
Ne demek bu ablalarim. Herşeyi bile bile diyor ki bugün lafin arasında ; elmas sende zengin bi koca bulursan.......
Sevdiğimi bile bile... Sustum birşey diyemedim. Kasitli dedi. Şimdi en ufak bi şeye çok sinirleniyor gerizekali falan diyor. Daha yeni namaz kilarken kardeşime bakamadim onu tutamadim diye hakaret etti beni tuttu hirpaladi. Zaten bahaneye bakiyorsun dedim. İtekledi. S. Git mi dedi defol git mi ikisinden birini dedi. Çoktan agliyordum ben tam anlamadim. Ama s. Git dedi . kalbim nasil carpti. Zor sakinlestim.

Çok caresizim. Asiri.
Heleki bi arasinlar diyormuş. Ne olacak bilmiyorum istediklerinde.
Tek seçenek var. Öldüresiye dovecek, Telefonum u elimden alacak. Sonra ne yapar bilmem. Ama çok kötü olacak.

İstemeseler nereye kadar bende biktim oda bikti.

Çok caresizim çok sikintdayim.
Her gün agliyorum aylardir içten gulmedim.
Onların dediği ile evlenseydim benden iyisi yoktu. Onu iyi biliyorum. Akrabasi çünkü.
Ne oku deyin , ne calis. Ah ben bilmiyor muyum bunları yapmayi.
Tek basima cikamiyorum ki benim evlenmekten başka carem yok. Zaten isteyenlerim oldukça psikolojik bitiyorum.
Evlenince aciktan üni okuyacagim sevdigimle.

Kendimi dipsiz bi yerde gibi hissediyorum. Çok caresizim. İnsan yazarken ne kadar basit yazıyor caresizim diye ...

Ne yapiyim çok bunaldim.

Eski konularimi bilen bilir nasil bi hayat yasadigimi yazip da uzatmayim.

Yakin zamanda eğer buraya giremezsem bilin ki çok kötü şeyler olmuştur.

Cnm git sevdiginle nikah günü al ev tutsun gelinlik alsın gizlice nikahlan çek git bu evden

Yaşın uygunsa tabii

O taraf sizinkilere lafi gececek bi büyüğe gidip durumu anlatacak ortaligi sakinlestirecek gerekirse tanisma isteme söz her asamada yaninda olacak ama çözecek. yok olmuyorsa kacarim deme anlattiklarindan biliyorum ki baskici bir ailede yasiyorsum tek basina cikmiyorsun bu durumda sevgilin nasil oldu onu bilmiyorum ama sevgilinize de güven sorununuzun bundan dolayi oldugunu zannediyorum.

O taraf sizinkilere lafi gececek bi büyüğe gidip durumu anlatacak ortaligi sakinlestirecek gerekirse tanisma isteme söz her asamada yaninda olacak ama çözecek. yok olmuyorsa kacarim deme anlattiklarindan biliyorum ki baskici bir ailede yasiyorsum tek basina cikmiyorsun bu durumda sevgilin nasil oldu onu bilmiyorum ama sevgilinize de güven sorununuzun bundan dolayi oldugunu zannediyorum.

Evden kacmak asla çözüm degil ama ne yapmak gerekiyor böyle durumlarda.. büyükler araya girdigi halde olmuyorsa gercekten akli basinda büyügun ile istisare edersin nikah gününü evini gelinligini herseyini ayarlarsiniz düğüne davet edersiniz ailenizi..

Back
X