Bir gun sabretseydi yaa yaziklar olsun.

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
bitti sonunda iliskim ve canimi acita acita bitirdi her seyi. asla affetmeyecegim onu. 8 ay her seye katlandim. baska kiz konusu oldugunda bile affettim. elini kaldirdi cocukmusum gibi vurdu bana kac kere aglatti. devam ettim iyi biriydi duzelir dedim. 5 gunluk ayrilik sureci oldu gecesinde girdi netlere kiz arayislarina 5.gun yanima gelmeden birbirimize ait esyalari vermeden once bir kizla sinemaya bile gitmisti yaa . boyle serefsizlik olur mu buna ragmen kabul ettim s3vdigim icin yaa.en son artik dengesizlesmeye baslamisti. herseyden sorun cikiyordu. beni deki gibi seven adam artik sozde seviyordu anliyorsunuzdur. annesini aradi 24 yasinda adam sikayet ediyordu beni daha ne olsun. akbilimi kirdi yagmurun altinda 5 gun once nasil aglatti beni. sonra pisman olup sarildi meltem sensiz olamam falan. ama ne oldu olabilirmis. ayrilirken formaliteden barismak icin bisiler soyledi yanima geldi. ama hissediyordum agzi soykuyordur hareketleri benim sevdigim adam degildi. sabah aradi beni aksamda cok kez. uzatmayalim dedim bitti iyi misin seni motive ederim her zmaan yaninda olurum diye beni teselli ediyodu ne kadar aci. bu cocugun hic arkadasi yoktu kibrista oturuyordu 1 senedir burda okumuyor cok duzgun yetistirilmis babasi mimar annesi mimar cocugu acikogretim lise okuyor hala ve ben universite okuyorum buna ragmen devam ettim istemedi annem babam devam ettim . cunku ikk defa bu kadar sevilmistim , biri her gun ilk defa yanima gekiyordu saatlerce hep yardim etti okuluma bile benle geldi. ve gelmez olaydida adam olsaydi. beni uzdugu gunlerin haddi hesabi yok yok. bana ne diyor sabah bir sey dedim ona benim arkadasim var ki . sok oldum kim dedim zeynep diye kibristan ben de dedim simdiye kadar yoktu kiza sisko zaten falan demisti birseyler olacak gibi olmustu. ben dedim hangi ara oldu bana hep arkadasimdi sen izin vermedinki hic dedi sok oldum. o benim kiz arkadaslarima bile karisirdiii. bir gun duramadi hemen facebookunda engelli olan kiz arkadasi oldu. kizin resimlerde nisanki gozukuyor bana nisanli degil dedi . ama bir gun duramadi ben nasil unutucam diye dusunurken o nasil baska arkadas bulurum derdindeydi. bunlari ona soyledim sacmalama sakin ol falanlar dedi. nefret ediyorum ondan8 ayimi mahvettiiiiii. degdi mi kizlar hakettim ama benn canim aciyorrr.

Bence sizin üzülmeniz değil böyle bi adamdan kurtulduğunuz için kurban kesmeniz gerekiyor.

guzelım senı hıcbır zaman hak etmemıs bunu defalarca sana davranıslarıyla ıspatlamıs zaten daha neyın derdındesın kı kurtulmussun boyle bır adamdan dua et. daha karsına kımler cıkacak ama sunu unutma bır erkek sana ne kadar ıyı davranırsa davransın sen ona hatalarında musamaha gosterme o zaman kendılerını duzeltmıyorlar ve senınde onları oyle sevıp kabul ettıgın fıkrıne alısıyorlar ayrıca hıc bır erkek hıcbır fedakarlıga ve alttan almaya gelmez bu donemde yanı evlı olsan anlarım ama sevgılıyken fedakarlık cok sacma neden bılıyor musun sen ıncelık yaparsın ama o davranıs ustune yapısır gorev olur senden hep beklenır bır seye sabredersen alttan alırsan bır baskası gelır ardı kesılmez gordugun ılk yanlısta bıtırseydın bu kadar acı cekmezdın yada o kendını duzeltme geregı duyardı kısacası sen kaybetmıs degılsın bak goreceksın gerı donecek ve yalvaracak ama kabul etmemelısın cunku o senı yedekte tutmak ıstıyor kımseyı bulamazsa sen olacaksın dusuncesı bu ama once her cıcekten bal alacak da sonra sana gelecek buna neden razı olasın daha karsına kımler cıkacak ıyıkı bundan ayrılmısım dedırtecek ınsanlar tanıyacaksın unv okuyorsun onun acık yukseleceksın annen baban karsı cıkıyorsa hıc kımse ıcın ısrar etme emın ol ben yanılan ebeveyn gormedım mutlaka bır bıldıklerı oluyor cunku senın yasın kadar onların yasam tecrubelerı var bunu sakın unutma sen hayata bak derslerıne konsatre ol ıyı bır yere gel ınsallah tekrar soyluyorum sen degıl o kaybettı sen kazanclı cıktın zamanla bunu goreceksın sakın sakın uzulme........

insanlar nasil degisebiliyor boylesine 1 gunde bos zamanini degerlendirecek biri buldu kaybetmek nasil ister her seyine kostum nasil birakabilirdi. simdi ise bana teselli veriyor. icim aciyor ben bu insanla nasil birlikte olmus 8 ayimin her gununu ona vermisim. komplekslinin tekiydi duzeltmek icin dilimde tuy bitti. hakaret siddet her sey varken bi insan uslanmaz mi? bana benim kiz arkadasim olmasina izin verdin mi ki diyor kiz arkadas yoktu birden arkadasi oldu. daglara taslara yaziklar olsun bugunleri gormeseydim . Allahindan bulsun insallah. Her sey rolmus yalanmis cok pismanim cok cok cok.

sen herşeyi affetmisşin . ama yine dönse affaedersin . bir insana ne kadar taviz verirsen o kadar kendini birşey sanmaya başlıyor . valla bende yaptım orddan biliyorum . havaya giriyorlar hemen .

Hani demişsin ya iyi biridir.İyilik ölçünüz ne anlamadım.Aldatmış aşağılamış,yalan konuşmuş,şiddete başvurmuş Allah aşkına nesi iyi bu adamın

Kurtulduğuna dua et 8 ay değil.Bir saniye bile çekilmez.

Hani demişsin ya iyi biridir.İyilik ölçünüz ne anlamadım.Aldatmış aşağılamış,yalan konuşmuş,şiddete başvurmuş Allah aşkına nesi iyi bu adamın

Kurtulduğuna dua et 8 ay değil.Bir saniye bile çekilmez.
goremedimm iste sevdim diye duzelir dedim ve resmen herseyi mahvetti resmenn.

baştan kural hatası yapmışsın zaten ne diyeyim ki, sevgilini döven , ilerde karısı olsaydın seni keserdi bile, ucuz kurtulmuşsun:31::31:
ne için üzülüyosun anlamış değilim , git tatlı falan dağıt böyle birinden kurtuldum diye:6:
inşallah sana istediğin kıymeti veren birine rastlarsın , şunu da unutma erkeklere bu kadar taviz verilmez:37:

8 ayda nasıl bir aşkmış sevgiymiş ki gözünü kör etmiş de görememişsin adamın ne olduğunu..
Bence kalk iki rekat şükür namazı kıl üzüleceğine...:31:

goremedimm iste sevdim diye duzelir dedim ve resmen herseyi mahvetti resmenn.

Öyle olmuş ama artık -miş ler -muş lar sana fayda sağlamaz.Başkasından hoşlanabiliyorsan demek ki ona olan sevgin bitmiş.
Ayrılmışsınız.Artık kendi hayatına bakman lazım.Kendini tekrar toparlaman.

kendimi okuyorum sanki..
sen yine 8 ay ben 3 yıl sonra özgürlük isteyerek gitti. hayattaki en güvendiğim insan bi anda yabancı oldu. şimdi elimde sadece hayal kırıklıkları ve kimseyi sevemicek güvenemicek yarım bi kalp kaldı. yaşama sevincim isteğim hepsi gitti.

Nasıl bir psikolojidir bu anlamıyorum; adam hakaret ediyor, vuruyor,aldatıyor ama seviyorsun

Nasıl bir mazoşistliktir bu ve bir ilişki, bir flört 8 ayda nasıl bu kadar içli dışlı olur insan anlamıyorum

Kendinize bunu nasıl layık görüyorsunuz. Sen kendine sahip çıkmazsan başkası hiç çıkmaz

Arkadaşların dediği gibi, iki rekat şükür namazı kıl

Öyle olmuş ama artık -miş ler -muş lar sana fayda sağlamaz.Başkasından hoşlanabiliyorsan demek ki ona olan sevgin bitmiş.
Ayrılmışsınız.Artık kendi hayatına bakman lazım.Kendini tekrar toparlaman.

Ay ben bu son cevabımda konuları karıştırmışım :78::78:

Özür dilerim.8 yıllık ilişkisi olan arkadaşın konusuna gitmiş aklım :77::77:

Üzülme, aslında bilmeden sana iyiliğin en büyüğünü yapmış.. Daha sana ilk hakaret ettiğinde yolu göstericektin, bırak dayağı!.. Hakkında hayırlısı olmuş canım..

Bence sen ilişki nasıl yaşanır bilmiyorsun gururunu yerle bir etmişsin ve bu şekilde birine 8 ay katlandıysan daha çok tecrübe kazanman lazım. Hayatta başarılar...

yahu giderse gitsin te Allahım yaa,8 ayda şu anki eşim 10 sene önceki sevgilim elini omzuma yeni yeni atıyodu 8 ayda ne yaşıyo bu insanlar yaa

Back
X