Bir gun sabretseydi yaa yaziklar olsun.

o dövmüş sen affetmişsin, o aldatmış sen affetmişsin, o ayrılmış sen gene affetmişsin.. eminim o bugün gelse sen gene affedersin.. 8 ay değil 8 yıl sonra dank eder aklın ama iş işten geçer.. ne yazarsak yazalım sen hala "başka kızlara gitti" diye dövünüyorsun ya, pes!

8 ayda tüm marifetlerini dökmüş ortaya , bünyede ne pislik varsa kusmuş.
Sen daha sevgi , aşk diyorsun.
Böyle sevgi aşk olmaz.
Kurtulmuşsun şanslısın.
Gerçekten aşkı bulduğunda bunun aslında hiç birşey olmadığını anlayacaksın.

8 aydır mı birlikteydiniz?
Ee ben anlamadım 8 ay kısa bi'süre hangi ara deli gibi sevdi, çok iyi bi'adamdı da hangi ara sana bu kadar el kaldırdı, aldattı?
Bazen bazı insanlar hiç 2.şansı haketmezler bu adam da tam öyle biriymiş.
Geçmiş olsun.

Nasıl oldu da 1 günde değişti demişsin, değişmemiş ki bu adam baştan hanzonun tekiymiş zaten. Ne ararsan var pislik herifte. Tabii suçlusu sensin, çünkü izin vermişsin sana böyle davranmasına. Anlamıyorum sizin gibi kızları, kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz böyle şeyleri yaşamayı. Hala kızlarla buluşacak diye üzülüyorsun bir de. Kurtulduğuna sevin, şükret.

Arkadaşım kendine gel.

Burda "sudan sebeple" ayrılan bir çok kişi var. Buna bende dahilim.

O zaman üzülmeyi, umut etmeyi anlayabilirim ama senin olayın çok farklı.

Önünde bir sürü sebep varken hala onu düşünüyorsun..

İnsanlar unutmak, ondan uzaklaşacak bi sebep ararken sen onca şeyi göremiyorsun.

Kurtulduğuna şükret.. 8 ay ne ki boşa geçen yılların yanında.. :20:

bitti sonunda iliskim ve canimi acita acita bitirdi her seyi. asla affetmeyecegim onu. 8 ay her seye katlandim. baska kiz konusu oldugunda bile affettim. elini kaldirdi cocukmusum gibi vurdu bana kac kere aglatti. devam ettim iyi biriydi duzelir dedim. 5 gunluk ayrilik sureci oldu gecesinde girdi netlere kiz arayislarina 5.gun yanima gelmeden birbirimize ait esyalari vermeden once bir kizla sinemaya bile gitmisti yaa . boyle serefsizlik olur mu buna ragmen kabul ettim s3vdigim icin yaa.en son artik dengesizlesmeye baslamisti. herseyden sorun cikiyordu. beni deki gibi seven adam artik sozde seviyordu anliyorsunuzdur. annesini aradi 24 yasinda adam sikayet ediyordu beni daha ne olsun. akbilimi kirdi yagmurun altinda 5 gun once nasil aglatti beni. sonra pisman olup sarildi meltem sensiz olamam falan. ama ne oldu olabilirmis. ayrilirken formaliteden barismak icin bisiler soyledi yanima geldi. ama hissediyordum agzi soykuyordur hareketleri benim sevdigim adam degildi. sabah aradi beni aksamda cok kez. uzatmayalim dedim bitti iyi misin seni motive ederim her zmaan yaninda olurum diye beni teselli ediyodu ne kadar aci. bu cocugun hic arkadasi yoktu kibrista oturuyordu 1 senedir burda okumuyor cok duzgun yetistirilmis babasi mimar annesi mimar cocugu acikogretim lise okuyor hala ve ben universite okuyorum buna ragmen devam ettim istemedi annem babam devam ettim . cunku ikk defa bu kadar sevilmistim , biri her gun ilk defa yanima gekiyordu saatlerce hep yardim etti okuluma bile benle geldi. ve gelmez olaydida adam olsaydi. beni uzdugu gunlerin haddi hesabi yok yok. bana ne diyor sabah bir sey dedim ona benim arkadasim var ki . sok oldum kim dedim zeynep diye kibristan ben de dedim simdiye kadar yoktu kiza sisko zaten falan demisti birseyler olacak gibi olmustu. ben dedim hangi ara oldu bana hep arkadasimdi sen izin vermedinki hic dedi sok oldum. o benim kiz arkadaslarima bile karisirdiii. bir gun duramadi hemen facebookunda engelli olan kiz arkadasi oldu. kizin resimlerde nisanki gozukuyor bana nisanli degil dedi . ama bir gun duramadi ben nasil unutucam diye dusunurken o nasil baska arkadas bulurum derdindeydi. bunlari ona soyledim sacmalama sakin ol falanlar dedi. nefret ediyorum ondan8 ayimi mahvettiiiiii. degdi mi kizlar hakettim ama benn canim aciyorrr.

Aldatılıp ta ilişkiye devam etmek nasıl bir psikolojidir anlamış değilim.
Başka bir kızı affedip devam edersen, böyle acı çekersin tabi canım.

İlk defa böyle sevilmedin.
Çünkü aslında hiç sevilmedin.
Bu tiplerin taktiğidir bu.
"Çok seviyormuş" gibi yapmak.

8 aylık ilişki,dövme,sövme,aldatma ne ararsan var,canım sen bi kurban kes.en başta yapmışsın hatayı niye sabrettinki,8 ayda senin için hemde bu kişiklteki birisi ne kadar vazgeçilmez olabilir ki,3 gün yas tut.4.gün topla kendini çık dışarı.ya bi fukara sevindir ya bi kurban kes bişi yap canım benim.

her yaptığına eyvallah dersen böyle olur sana daha kötüsünü yapmadığına dua et. :51::51:

erkeklerin çoğunda bu yanlız kalma korkusu oluyor . o geri dönen sizi sevdiğini söyleyen erkekler zaten sizi sevdiklerinden , değerli olduğunuzdan değil daha iyisine bulana kadar boşta kalmamak için geri geliyorlar .

Düşünsenize türkiyede yeni bir insanla görüşmeye başlamak bile çok zor kendini size ısındıracak , sevdirecek belli korumalarınızın kalkmasını sağlayacak ve bu bizim için çok normal çünkü bunları onların asli görevi olarak görüyoruz . Türkiyede kızlar bırak tanımaya çalışmayı , görüşmeyi kabul etmenin bile lutüf olduğunu düşünüyorlar çevremize anlatırken "bir şans vereyim dedim" diye anlatıyoruz .

Bu sebeple onlarda erken yol alıyorlar , adamda diyorki benim alacağım çok yol var daha . O yüzden hayat onları ister istemez midesiz ve duygusuz yapıyor .

kusura bakmada haketmişsin bukadar şey yapmış sana, hala 1 gün bile sabredemedi diyosun :53: gülesim geldi yaa :ssz:

Bugün de yıne sabah kalktıgında benı aradı aralıklarla da mesaj cektı. tabı facebooktan okeyını eksık etmedı. en son bı facebookum vardı benım onunla benım adıma ve o facebookuma 2 aydır gıremıyordum facebook kıtlenmıstı o kadar ugrastk acamadık ve profıl resmımız hala duuryor. bugun o kadar yazdı ben de ona bısı rıca etcem tanınan bır cıhazdan gırıs gerekıyormus sen gırmıstın senın pcden bı bakarmısın dedım bana. mutlumusun dedı cvp vermedım. cevap veremıyorsun dedi. ıcın hıc acımadı mı dedi. bır gun ayrı kalmak mı yoksa tamamen ayrılmak mı dedi ben de tamamen dedim. ben sana yıne de hakkımı helal edıyorum tamamen dedi cunku ben helal etmıyorum demiştim. ben de bısıler dedım sımdı unuttum. sonra yarın yuzyuze konusalım dedi ben de yenı edındıgın arkadaslarla konus ben bısı rıca etmek ıcın yazdım yapacakmısın dedim o da evet dedi. mantıklıca otur dusun yarın konusuyormuyuz dıye dedı ben de dusundum konusacak bır seyımız yok artık dedım ne yuzle dedım . O da sen ne yuzle gelıyorsan ben de o dedi ben de Allahıma bın sukur yuzum var dedım ama gorusmeyecegız dedim o da . evde dusun dedi. daha bır sey yazmadım bunlar ne demek oluyorr kızlar?

bitti sonunda iliskim ve canimi acita acita bitirdi her seyi. asla affetmeyecegim onu. 8 ay her seye katlandim. baska kiz konusu oldugunda bile affettim. elini kaldirdi cocukmusum gibi vurdu bana kac kere aglatti. devam ettim iyi biriydi duzelir dedim. 5 gunluk ayrilik sureci oldu gecesinde girdi netlere kiz arayislarina 5.gun yanima gelmeden birbirimize ait esyalari vermeden once bir kizla sinemaya bile gitmisti yaa . boyle serefsizlik olur mu buna ragmen kabul ettim s3vdigim icin yaa.en son artik dengesizlesmeye baslamisti. herseyden sorun cikiyordu. beni deki gibi seven adam artik sozde seviyordu anliyorsunuzdur. annesini aradi 24 yasinda adam sikayet ediyordu beni daha ne olsun. akbilimi kirdi yagmurun altinda 5 gun once nasil aglatti beni. sonra pisman olup sarildi meltem sensiz olamam falan. ama ne oldu olabilirmis. ayrilirken formaliteden barismak icin bisiler soyledi yanima geldi. ama hissediyordum agzi soykuyordur hareketleri benim sevdigim adam degildi. sabah aradi beni aksamda cok kez. uzatmayalim dedim bitti iyi misin seni motive ederim her zmaan yaninda olurum diye beni teselli ediyodu ne kadar aci. bu cocugun hic arkadasi yoktu kibrista oturuyordu 1 senedir burda okumuyor cok duzgun yetistirilmis babasi mimar annesi mimar cocugu acikogretim lise okuyor hala ve ben universite okuyorum buna ragmen devam ettim istemedi annem babam devam ettim . cunku ikk defa bu kadar sevilmistim , biri her gun ilk defa yanima gekiyordu saatlerce hep yardim etti okuluma bile benle geldi. ve gelmez olaydida adam olsaydi. beni uzdugu gunlerin haddi hesabi yok yok. bana ne diyor sabah bir sey dedim ona benim arkadasim var ki . sok oldum kim dedim zeynep diye kibristan ben de dedim simdiye kadar yoktu kiza sisko zaten falan demisti birseyler olacak gibi olmustu. ben dedim hangi ara oldu bana hep arkadasimdi sen izin vermedinki hic dedi sok oldum. o benim kiz arkadaslarima bile karisirdiii. bir gun duramadi hemen facebookunda engelli olan kiz arkadasi oldu. kizin resimlerde nisanki gozukuyor bana nisanli degil dedi . ama bir gun duramadi ben nasil unutucam diye dusunurken o nasil baska arkadas bulurum derdindeydi. bunlari ona soyledim sacmalama sakin ol falanlar dedi. nefret ediyorum ondan8 ayimi mahvettiiiiii. degdi mi kizlar hakettim ama benn canim aciyorrr.

- İyi yetiştirilmiş öyle mi ? :ssz: Neye göre kime göre iyi yetiştirilmiş :ssz:
-İlk defa bu kadar çok sevilmişsin (!) Bu nasıl sevgiymiş maşallah :ssz: Ne ararsan var mübarek.
-Bu kadar çok hata yapıp da affettiğin için hatanın çoğu sen de.Bak dikkatini çekerim ikiniz de hatalısınız yada
hatalarınız eşit demiyorum :40: Hatanın çoğu hatta hepsi sende diyorum.
Bu adam ilk hatasında gösermiş ne olduğunu açııık açııık ben buyum demiş e ne diye affettin.
Hadi düştün bir hataya ki herkes hata yapar.Peki 2. 3. 4. ve sonraki hatalar ve hep affedişlerin...?
-Herzaman diyorum basa basa gene diyeceğim.
Bir kadında gurur olmalı güven olmalı ve evvela kendini sevmeli ve kendine saygı duymalı.
Sen kendine saygı duymazsan kendini sevmezsen kimse sana saygı duymaz .Bir bir daha iki.
Bulunmaz hint kumaşı mı da affettin de affettin de affettin.
E hani gururun kendine saygın :26:
Yazık değil mi sana...
-Bir ilişki sindire sindire yaşanmalı.
Hemen seviyeyi düşürmemeli ilişkyi laçkalaştırmamalı.
El insaf 8 ay 8 :53:
8ay ama sanki 8 sene mübarek yaşanmayan kalmamış.
Biraz tanıyın biraz zaman verin bakalım da güveninizi kazansın.Hemen patatanak kaptırmayın kendinizi.

Bugün de yıne sabah kalktıgında benı aradı aralıklarla da mesaj cektı. tabı facebooktan okeyını eksık etmedı. en son bı facebookum vardı benım onunla benım adıma ve o facebookuma 2 aydır gıremıyordum facebook kıtlenmıstı o kadar ugrastk acamadık ve profıl resmımız hala duuryor. bugun o kadar yazdı ben de ona bısı rıca etcem tanınan bır cıhazdan gırıs gerekıyormus sen gırmıstın senın pcden bı bakarmısın dedım bana. mutlumusun dedı cvp vermedım. cevap veremıyorsun dedi. ıcın hıc acımadı mı dedi. bır gun ayrı kalmak mı yoksa tamamen ayrılmak mı dedi ben de tamamen dedim. ben sana yıne de hakkımı helal edıyorum tamamen dedi cunku ben helal etmıyorum demiştim. ben de bısıler dedım sımdı unuttum. sonra yarın yuzyuze konusalım dedi ben de yenı edındıgın arkadaslarla konus ben bısı rıca etmek ıcın yazdım yapacakmısın dedim o da evet dedi. mantıklıca otur dusun yarın konusuyormuyuz dıye dedı ben de dusundum konusacak bır seyımız yok artık dedım ne yuzle dedım . O da sen ne yuzle gelıyorsan ben de o dedi ben de Allahıma bın sukur yuzum var dedım ama gorusmeyecegız dedim o da . evde dusun dedi. daha bır sey yazmadım bunlar ne demek oluyorr kızlar?

Benden evvel arkadaşlarım yorumlarda bulunmuşlar .
Yorumlar teğet geçmiş olacak ki hala mesajlaşabiliyorsun.
Şart mıydı o face i kullanman ona msj atman.
Bırak başka face alırdın ne lüzum vardı.
Adama o yüzü vermişsin adam da e hani benim astarım diyor haklı.
Hala bunlar ne demek oluyor diyorsun :19:
Şu demek ;

Sen çantamda kekliktin hala msj atabildiğine göre hala kekliksin demek ki.
Yapmadığım kalmadı başka biri olsa yüzüme tükürürdü gördüğü yerde sen tutmuşsun hala msj atıyorsun.
Gene aldatırım istiyorsan bulşmaya gel.
En azından biriyle flört etmeye başlayıncaya kadar senle kaldığımız yerden devam edelim tabi beni böyle kabul edersen.

Bu demek oluyor.

Back
X