Bir gün tuvalette cesedimi bulacaklar.

Tuvalete benzin döküp yakardım heralde, hiç uğraşma hemde hamile halinle.

İntihar falan ediceksin sandım başlıktan

kapaklar var tuvaletın gıderını kapatan onlardan takın, bırde tuvalet kokuları oluyor onlardan koyun...

Başka tuvalet yok birde fare ölse bu kadar senedir hücreleri kalmazdı cururdu . Çünkü bu ağır koku uzun zamandan beri var en az 10 tane usta getirdi
Icinde fare olmus falan olabilir mi?
Evde baska tuvalet yok mu?
Kullanmayin o tuvaleti kapattirin
Sirke ile yıkamayı denediniz mi? Diğer katlardan geliyor olabilir. Aşağı kat ise.
sirke filan kesmez o kokuyu üzüm bağları eksen tuvalete yine kar etmez o derece yani. 4 katlı apartmanın 3. Katı. Alt katlarda yok bu koku

Malesef ev kendimizin.
Komsulariniz nasil birisi mesela ust katta oturan komşum evin de hic temizlik yapmaz,tuvaletini filanda kattiyen yikamazdi kendide acik acik soylerdi ufacik bir deterjan bile dokmezdi onlarin tuvalet kokusuda doğal olarak alt kata yada ust kata geliyordu böyle birsey de olabilir, şimdi hic temizlik yapmayan tuvalet temizlemeyen olur mu diyebilirsiniz ama gercekten yapmıyordu.yapmiyorlardi ailecek.

Ayy kahvaltidaydim yeminle o koku burnuma geldi poffff
Bence yetkililerden yardim istenmeli apartman olarak

Onu da düşündüm. Şimdiki oturanlar çok pis ama onlar taşınmadan önce de bu koku vardı. O yüzden direk onlara baglayamiuorum.

Onu da düşündüm. Şimdiki oturanlar çok pis ama onlar taşınmadan önce de bu koku vardı. O yüzden direk onlara baglayamiuorum.
Belkide yukari katin borusu tikanmis olabilir sorun illa sizin evde olacak diye degildir bence onlarda da var olabilir para gitmesin diye yok diyorlardir belkide.Logarda falan da sıkıntı olabilir.

Sabah sabah bu kokuyu size hissettirdiğim için öncelikle çok özür dilerim gerçekten. Tuvalette intihar edeceğimi düşünenler ve hatta madde bağımlısı olduğumu zannedenler olmuş gerçi ben bunlara gobusumu hoplata hoplata güldüm. Gerçekten çok komik geldi sabah sabah evde sesli gülüyorum kızım uyanmış anne ne oldu diyor. Gülmekten sadece tuvalet tuvalet diyorum. O da bu kokunun neresi komik anne kokudan kafayı mi sıyırdın diyor güler misin ağlar misin. Sabah sabah gözlerimden yaşlar geldi.

Bi sucu kanalcı filsn cagirin .Bir miktar su kslmali S boru bosaliyorsa koku gelir tabiki.
Şu kapali plastikler var onlardan da takin ama S boru yok demekki .Ya yuvsleti kırdirip S boru yapin yada klozet oturtun .

Başlık biraz garip olabilir ama gerçekten o koku yüzünden tuvalette olecegimizi düşünüyoruZ bazı zaman. Çok kötü ve 7/24. E birde hamile olunca gerisini siz dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…