- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.902
- 898
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Sabah sabah beni çok guldurnuz allah da sizi guldursun
Gerçekten kusura bakmayın. Bu hissi yaşattığım için ama birde bizi dusununkusacağım geldi yeminle
buradan adım o kokuyu
Allah sabır versin
Hamileliginden beri mi kokuyor yoksa önceden de kokuyormuydu?
kapaklar var tuvaletın gıderını kapatan onlardan takın, bırde tuvalet kokuları oluyor onlardan koyun...4 katlı apartmanın 3. Katında oturuyoruz. Her kat 1 daireden oluşuyor. Bizim tuvaletten o kadar pis bir koku geliyor ki anlatamam. Sadece bizim dairede var bu koku. Alaturka tuvalet bu arada. Hergun çamaşır suyuyla yikiyorum. Tuz ruhu porcoz lavabo açıcı 4-5 koca kaynar su vs ne doktuysem o koku gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Koku tuvaletin içinden geliyor on taraftaki elimizi yikadigimiz yerden gelmiyor. S boru olacak dediler öyleydi zaten ama biz yine değiştirdik. Sifonlari kontrol ettirdik. Tıkanıklık yok. Ama niye böyle kokuyor anlamıyorum. Tuvalet tam evin ortasında ve daire giriş kapısının karşısında kapıdan içeri girer girmez bütün ev tuvalet kokuyor. Artık evi temizlemek istemiyorum. Çamaşır suyu ve cifle yikiyorum daha yerler kurumadan o pis koku yine geliyor. Ben hamileyim ara sıra hafif midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. O kokuyla az bulanan midem ne var ne yok kusup geliyorum. O kadar kötü kokuyor ki. Lutfen bi akıl verin ne yaparsak bu koku gider. Yoksa zehirlenip öleceğiz bu kokudan
Ev kendimizin(daha doğrusu kp.in)taşınma imkanı yok.
Icinde fare olmus falan olabilir mi?
Evde baska tuvalet yok mu?
Kullanmayin o tuvaleti kapattirin
sirke filan kesmez o kokuyu üzüm bağları eksen tuvalete yine kar etmez o derece yani. 4 katlı apartmanın 3. Katı. Alt katlarda yok bu kokuSirke ile yıkamayı denediniz mi? Diğer katlardan geliyor olabilir. Aşağı kat ise.
Komsulariniz nasil birisi mesela ust katta oturan komşum evin de hic temizlik yapmaz,tuvaletini filanda kattiyen yikamazdi kendide acik acik soylerdi ufacik bir deterjan bile dokmezdi onlarin tuvalet kokusuda doğal olarak alt kata yada ust kata geliyordu böyle birsey de olabilir, şimdi hic temizlik yapmayan tuvalet temizlemeyen olur mu diyebilirsiniz ama gercekten yapmıyordu.yapmiyorlardi ailecek.Malesef ev kendimizin.
kapaklar var tuvaletın gıderını kapatan onlardan takın, bırde tuvalet kokuları oluyor onlardan koyun...
Onu da düşündüm. Şimdiki oturanlar çok pis ama onlar taşınmadan önce de bu koku vardı. O yüzden direk onlara baglayamiuorum.Komsulariniz nasil birisi mesela ust katta oturan komşum evin de hic temizlik yapmaz,tuvaletini filanda kattiyen yikamazdi kendide acik acik soylerdi ufacik bir deterjan bile dokmezdi onlarin tuvalet kokusuda doğal olarak alt kata yada ust kata geliyordu böyle birsey de olabilir, şimdi hic temizlik yapmayan tuvalet temizlemeyen olur mu diyebilirsiniz ama gercekten yapmıyordu.yapmiyorlardi ailecek.
Belkide yukari katin borusu tikanmis olabilir sorun illa sizin evde olacak diye degildir bence onlarda da var olabilir para gitmesin diye yok diyorlardir belkide.Logarda falan da sıkıntı olabilir.Onu da düşündüm. Şimdiki oturanlar çok pis ama onlar taşınmadan önce de bu koku vardı. O yüzden direk onlara baglayamiuorum.
Sabah sabah bu kokuyu size hissettirdiğim için öncelikle çok özür dilerim gerçekten. Tuvalette intihar edeceğimi düşünenler ve hatta madde bağımlısı olduğumu zannedenler olmuş gerçi ben bunlara gobusumu hoplata hoplata güldüm. Gerçekten çok komik geldi sabah sabah evde sesli gülüyorum kızım uyanmış anne ne oldu diyor. Gülmekten sadece tuvalet tuvalet diyorum. O da bu kokunun neresi komik anne kokudan kafayı mi sıyırdın diyor güler misin ağlar misin. Sabah sabah gözlerimden yaşlar geldi.
Yukarı kata çıktım bizzat kendim test ettim ama koku filan yokBelkide yukari katin borusu tikanmis olabilir sorun illa sizin evde olacak diye degildir bence onlarda da var olabilir para gitmesin diye yok diyorlardir belkide.Logarda falan da sıkıntı olabilir.
Başlık biraz garip olabilir ama gerçekten o koku yüzünden tuvalette olecegimizi düşünüyoruZ bazı zaman. Çok kötü ve 7/24. E birde hamile olunca gerisini siz dusununBaşlıkla konu birbirine uyuşmamış çok şükür lâkin aşırı okadar kimyasal maddeler kullanirken bunlarin zararlarını aklınızdan çıkartmayın çünkü bu duyarsızlığınız hem kendine hem Kainatdaki tüm Canlılara zarar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?