Bir gün tuvalette cesedimi bulacaklar.

Tuvalet temizliği yapan firmalar var onları deneyin.
Koku kesesi asın her yere.Fayans kenarlarına falan lavanta esansı damlatın bolca.
Kalıcı çözüm bulunana kadar bunlarla geçiştirmeye çalışabilirsiniz.

Daha iyi bi usta bulup iyice baktrin.

Alaturka tuvaletler için kapaklar var. Onlardan takmayı denediniz mi?

Eğer o kapak var ise ve hala koku var ise o evden taşının derim. O kapağı geçen kokuya hiç bir şey çözüm olamaz.

Midem kalktı, Allah kolaylık versin.

Tıkanıklık olsaydı kokuyla birlikte gidemeyen o şeylerde gelirdi diye biliyorum

Annemlerin evindede oldu bu koku sizin gibi yapmadığımız kalmadı

Usta geldi tesisatın dışardaki kısmını takip etmiş ve buldu

Gider borusunun dışardaki kısmını çatıya kadar uzatmışlar,çatının su akıntısınıda bu boruya doğru uzatmışlar ama dirsek boruyla kapalı bir biçimde değil açıktan akıyor yani lağım borusunun ağzı yukarda açık ve rüzgar estikçe borulardaki koku evlere doluyordu

Anlatabildimmi bilmiyorum ama çok basit bir sebepten dolayı 2 seneye yakın çektik bu sıkıntıyı bizde

Anladım. Evet tıkanıklık yok çok şükür ama koku sadece bizim evde var

Normalde de o kadar kimyasal dokup o kokuya direkt maruz kalmayın hele hamileyken hiç hiç hiç kalmayın. Konudan bağımsız bunu söylemeden gecemedim

E

Evet 30 senelik. Usta getirdik kaç tane dedikleri Her şeyi yaptık ama bitmiyor bu koku gitmiyor
Sizi çok iyi anladım.Bir tanıdığım iyi bir okulun yakınından bulabildiği tek evi tutmuştu.
Okula rağbet çok diye yüksek fiyata hemde.Evine gittiğimde o da bundan yakındı çok fazla,ı kadar değil üzülme dediğimde,ama akşamdan beri neler döktüm,kaçıncı yıkamam bilemezsin demişti.Gerçekten de 1 saat geçmeden kokmaya başladı,sanki 6 aydır yıkanmamış
2 3 yıl dayandı mecburen,sonra taşındı,ama perişan yaşadı orada tek kelimeyle.

[/QUOTE]
Normalde de o kadar kimyasal dokup o kokuya direkt maruz kalmayın hele hamileyken hiç hiç hiç kalmayın. Konudan bağımsız bunu söylemeden gecemedim
Haklısınız geçenlerde o tuz ruhu az kalsın beni öldüruyordu nefes alamadım resmen. Tez canlılık ettim esi mi beklemedim ama sonra o kokuyu görünce çok pişman oldum çünkü tuz ruhu da çok ağır bir kimyasal

Demek ki onlar da bi çözüm bulamamış. Bari o taşınmış kurtulmuş benim öyle bir imkanım da yok

Evet bu bahsettiğiniz şeyi biliyorum ama çok ağır birşey evin diğer odalarındaki metal şeyleri bile çürütüyor sadece dumanıyla .. tıkanıklık varsa açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…