- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Daha iyi bi usta bulup iyice baktrin.4 katlı apartmanın 3. Katında oturuyoruz. Her kat 1 daireden oluşuyor. Bizim tuvaletten o kadar pis bir koku geliyor ki anlatamam. Sadece bizim dairede var bu koku. Alaturka tuvalet bu arada. Hergun çamaşır suyuyla yikiyorum. Tuz ruhu porcoz lavabo açıcı 4-5 koca kaynar su vs ne doktuysem o koku gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Koku tuvaletin içinden geliyor on taraftaki elimizi yikadigimiz yerden gelmiyor. S boru olacak dediler öyleydi zaten ama biz yine değiştirdik. Sifonlari kontrol ettirdik. Tıkanıklık yok. Ama niye böyle kokuyor anlamıyorum. Tuvalet tam evin ortasında ve daire giriş kapısının karşısında kapıdan içeri girer girmez bütün ev tuvalet kokuyor. Artık evi temizlemek istemiyorum. Çamaşır suyu ve cifle yikiyorum daha yerler kurumadan o pis koku yine geliyor. Ben hamileyim ara sıra hafif midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. O kokuyla az bulanan midem ne var ne yok kusup geliyorum. O kadar kötü kokuyor ki. Lutfen bi akıl verin ne yaparsak bu koku gider. Yoksa zehirlenip öleceğiz bu kokudan
Ev kendimizin(daha doğrusu kp.in)taşınma imkanı yok.
Anladım. Evet tıkanıklık yok çok şükür ama koku sadece bizim evde varTıkanıklık olsaydı kokuyla birlikte gidemeyen o şeylerde gelirdi diye biliyorum
Annemlerin evindede oldu bu koku sizin gibi yapmadığımız kalmadı
Usta geldi tesisatın dışardaki kısmını takip etmiş ve buldu
Gider borusunun dışardaki kısmını çatıya kadar uzatmışlar,çatının su akıntısınıda bu boruya doğru uzatmışlar ama dirsek boruyla kapalı bir biçimde değil açıktan akıyor yani lağım borusunun ağzı yukarda açık ve rüzgar estikçe borulardaki koku evlere doluyordu
Anlatabildimmi bilmiyorum ama çok basit bir sebepten dolayı 2 seneye yakın çektik bu sıkıntıyı bizde
Şu başlıktan sonra söylediklerinize yoğunlaşamadım. Psikolojiniz ne durumda? Cesedimi tuvalette bulacaklar nedir yahu?
Sizi çok iyi anladım.Bir tanıdığım iyi bir okulun yakınından bulabildiği tek evi tutmuştu.E
Evet 30 senelik. Usta getirdik kaç tane dedikleri Her şeyi yaptık ama bitmiyor bu koku gitmiyor
Haklısınız geçenlerde o tuz ruhu az kalsın beni öldüruyordu nefes alamadım resmen. Tez canlılık ettim esi mi beklemedim ama sonra o kokuyu görünce çok pişman oldum çünkü tuz ruhu da çok ağır bir kimyasalNormalde de o kadar kimyasal dokup o kokuya direkt maruz kalmayın hele hamileyken hiç hiç hiç kalmayın. Konudan bağımsız bunu söylemeden gecemedim
Demek ki onlar da bi çözüm bulamamış. Bari o taşınmış kurtulmuş benim öyle bir imkanım da yokSizi çok iyi anladım.Bir tanıdığım iyi bir okulun yakınından bulabildiği tek evi tutmuştu.
Okula rağbet çok diye yüksek fiyata hemde.Evine gittiğimde o da bundan yakındı çok fazla,ı kadar değil üzülme dediğimde,ama akşamdan beri neler döktüm,kaçıncı yıkamam bilemezsin demişti.Gerçekten de 1 saat geçmeden kokmaya başladı,sanki 6 aydır yıkanmamış
2 3 yıl dayandı mecburen,sonra taşındı,ama perişan yaşadı orada tek kelimeyle.
Evet bu bahsettiğiniz şeyi biliyorum ama çok ağır birşey evin diğer odalarındaki metal şeyleri bile çürütüyor sadece dumanıyla .. tıkanıklık varsa açartam olarak nerede satıldığını unuttum ama kilo ile “kostik” satan yerler var. çok derinlerdeki tıkanıklıklar için kullandı bir tanıdığım. 1 kilo alsanız yeterli olur. Tuvaletin deliğine boşaltıp ardından kaynar suyu döküyorsunuz o fokurduyor bir süre. Belki çözüm olabilir denemenizi öneririm. fakat çok dikkatli olmanız lazım güçlü asit içerikli bir şey gibiydi sıçrarsa yakar kezzap gibi. Ve hamileyim demişsiniz bunu mümkünse sizden başkası yapsın.
tuvaletin fotoğrafını çekip koyar mısınız lüffen bu başlıktan ve bunca bahsinden sonra duygusal bağ oluştu :)
Buralar hep koktu
Inşallah bir çözüm buluruz. Onun ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum. Insan eve misafir almak istemiyorBenimde tuvelettm oyle bi koku var bende büssürü sey denedim yıkadiktan sonra gene basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?