Bir gün tuvalette cesedimi bulacaklar.

alemsiniz çok güldüm:))
o çarpılma tehlikesi bende de var sanirim, bir kez yaptım sonra korktum sadece el yikadigimiz lavaboda kullanıyorum.
başlık bende de intihar girişimi izlenimi uyandırdı

Bi sucu kanalcı filsn cagirin .Bir miktar su kslmali S boru bosaliyorsa koku gelir tabiki.
Şu kapali plastikler var onlardan da takin ama S boru yok demekki .Ya yuvsleti kırdirip S boru yapin yada klozet oturtun .
S boru vardı zaten belki eskidir yada birşey olmuştur diye S boruyu değiştirdik. Usta kapak yakın dedi onu da yaptık. Sanki başka bir sorun var ama kimse çözemedi ne oldugunu

Yukarı kata çıktım bizzat kendim test ettim ama koku filan yok
Bizzat eve mi girdiniz herseyi yaptirmissiniz eviniz de birsey cikmamis.

Yukari katlarin borulari tikandigi icin kullandiklari sular bizim evden çıkardı o kadar usta getirdik sizin evde degil sorun ust katlarda ki borularda dedi gelenler para vermemek icin banyoyu kullanmadigini soyleyenler bile oldu bunu bile duydum yani,bence apartmandan kaynakli birsey o zaman bu.

Ben sabahtan beri gülmekten karnima kramplar girdi. Valla şaka yapmıyorum gerçekten bu kokuyu sirke mirke kesmez. Hani görüntü olsa çeker atarsin da koku nasıl anlatılır bilmiyorum ki. Gerçi bazı üyelerimiz hissetti ama
alemsiniz çok güldüm:))
o çarpılma tehlikesi bende de var sanirim, bir kez yaptım sonra korktum sadece el yikadigimiz lavaboda kullanıyorum.
başlık bende de intihar girişimi izlenimi uyandırdı

Olabilir belki de

Birde simdiler de hafif hafif mutfak lavabosundan da koku gelmeye başladı.

tahmin edebiliyorum sadece.
eşim kokuya çok hassas, ogurmekten yaşayamazdı o evde, biz mutlaka taşınırdık sanırım.
tuvaleti bastan yaptırmaktan başka şansınız yok gibi.
Allah yardımcınız olsun ve sağlıkla kavuşun inşallah minige

Canim ozellikle ruzgarli havalarda giderlerden bazi evlere koku vurur normal yani apartmanlarda sitelerde falan da oluyor.

bende başlığı okuyunca ileri derecede kabızlığı var sandım.

bence alaturkayı sökün klozet taktırın. hem o aşamalarda taş sökülünce iyice bi baksın ustalar. içerde fare mi ölmüş ne olmuş.

Ben de
Süper çarpıcı bir başlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…