- 23 Haziran 2018
- 28
- 53
- 88
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
alemsiniz çok güldüm:))istemsizce bir koku aldım konunuzu okurken
başlığı görünce de kendimi cınayet romanının içinden bir demeç okuyorum sandım
deterjan yerıne temizlikte sirke falan da kullanıyorlar da oraya da dökülür mü bilemedim,çarpılma tehlikesi
S boru vardı zaten belki eskidir yada birşey olmuştur diye S boruyu değiştirdik. Usta kapak yakın dedi onu da yaptık. Sanki başka bir sorun var ama kimse çözemedi ne oldugunuBi sucu kanalcı filsn cagirin .Bir miktar su kslmali S boru bosaliyorsa koku gelir tabiki.
Şu kapali plastikler var onlardan da takin ama S boru yok demekki .Ya yuvsleti kırdirip S boru yapin yada klozet oturtun .
Bizzat eve mi girdiniz herseyi yaptirmissiniz eviniz de birsey cikmamis.Yukarı kata çıktım bizzat kendim test ettim ama koku filan yok
Ben deBaşlığı okuyunca uyuşturucu bağımlısısınız sandım
alemsiniz çok güldüm:))
o çarpılma tehlikesi bende de var sanirim, bir kez yaptım sonra korktum sadece el yikadigimiz lavaboda kullanıyorum.
başlık bende de intihar girişimi izlenimi uyandırdı
Bizzat eve mi girdiniz herseyi yaptirmissiniz eviniz de birsey cikmamis.
Yukari katlarin borulari tikandigi icin kullandiklari sular bizim evden çıkardı o kadar usta getirdik sizin evde degil sorun ust katlarda ki borularda dedi gelenler para vermemek icin banyoyu kullanmadigini soyleyenler bile oldu bunu bile duydum yani,bence apartmandan kaynakli birsey o zaman bu.
E bu da aynı. Hem koku çekiyoruz hem zehirleniyoruz. Allah korusun inşallah bağımlılık yapmaz.Ben deitiraf beklerken ,koku çıktı mevzu
İnşallah sorununuz çözülür de rahat edersiniz. Hamileyken koku hassasiyeti de artıyorE bu da aynı. Hem koku çekiyoruz hem zehirleniyoruz. Allah korusun inşallah bağımlılık yapmaz.
Bizzat eve mi girdiniz herseyi yaptirmissiniz eviniz de birsey cikmamis.
Yukari katlarin borulari tikandigi icin kullandiklari sular bizim evden çıkardı o kadar usta getirdik sizin evde degil sorun ust katlarda ki borularda dedi gelenler para vermemek icin banyoyu kullanmadigini soyleyenler bile oldu bunu bile duydum yani,bence apartmandan kaynakli birsey o zaman bu.
tahmin edebiliyorum sadece.Ben sabahtan beri gülmekten karnima kramplar girdi. Valla şaka yapmıyorum gerçekten bu kokuyu sirke mirke kesmez. Hani görüntü olsa çeker atarsin da koku nasıl anlatılır bilmiyorum ki. Gerçi bazı üyelerimiz hissetti ama
Amin inşallah.İnşallah sorununuz çözülür de rahat edersiniz. Hamileyken koku hassasiyeti de artıyor
tahmin edebiliyorum sadece.
eşim kokuya çok hassas, ogurmekten yaşayamazdı o evde, biz mutlaka taşınırdık sanırım.
tuvaleti bastan yaptırmaktan başka şansınız yok gibi.
Allah yardımcınız olsun ve sağlıkla kavuşun inşallah minige
Bence apartmanin tesisatlarinda bir sorun var sadece sizden kaynakli degil.Birde simdiler de hafif hafif mutfak lavabosundan da koku gelmeye başladı.
Canim ozellikle ruzgarli havalarda giderlerden bazi evlere koku vurur normal yani apartmanlarda sitelerde falan da oluyor.4 katlı apartmanın 3. Katında oturuyoruz. Her kat 1 daireden oluşuyor. Bizim tuvaletten o kadar pis bir koku geliyor ki anlatamam. Sadece bizim dairede var bu koku. Alaturka tuvalet bu arada. Hergun çamaşır suyuyla yikiyorum. Tuz ruhu porcoz lavabo açıcı 4-5 koca kaynar su vs ne doktuysem o koku gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Koku tuvaletin içinden geliyor on taraftaki elimizi yikadigimiz yerden gelmiyor. S boru olacak dediler öyleydi zaten ama biz yine değiştirdik. Sifonlari kontrol ettirdik. Tıkanıklık yok. Ama niye böyle kokuyor anlamıyorum. Tuvalet tam evin ortasında ve daire giriş kapısının karşısında kapıdan içeri girer girmez bütün ev tuvalet kokuyor. Artık evi temizlemek istemiyorum. Çamaşır suyu ve cifle yikiyorum daha yerler kurumadan o pis koku yine geliyor. Ben hamileyim ara sıra hafif midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. O kokuyla az bulanan midem ne var ne yok kusup geliyorum. O kadar kötü kokuyor ki. Lutfen bi akıl verin ne yaparsak bu koku gider. Yoksa zehirlenip öleceğiz bu kokudan
Ev kendimizin(daha doğrusu kp.in)taşınma imkanı yok.
Keşke sadece rüzgarlı hava da olsa. Ben uykudan tuvalet kokusuyla uyandığım günleri bilirim.Canim ozellikle ruzgarli havalarda giderlerden bazi evlere koku vurur normal yani apartmanlarda sitelerde falan da oluyor.
Ben deBaşlığı okuyunca sizi madde bağımlısı falan sandım Allah muhafaza :)
Ev çok eski sanırım tesisatın dışarda kalan kısmında herhangi bir yerde açık yer olabilir ordan rüzgar alıyorsa koku içeri vurur
bende başlığı okuyunca ileri derecede kabızlığı var sandım.
bence alaturkayı sökün klozet taktırın. hem o aşamalarda taş sökülünce iyice bi baksın ustalar. içerde fare mi ölmüş ne olmuş.
Sabah gözünüzü tuvalet kokusuyla acsaydiniz basligi yetersiz bile bulurdunuz. Az bile yazmisimBen de
Süper çarpıcı bir başlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?