Ne mesaji yahu
Agzinizi acip hayirdir bir problemin mi var neden bana ikram etmiyorsun diyemiyor musunuz?
Yada esiniz bunu gorup soyleyrmiyor mu?
Ne mesaji yahu
Agzinizi acip hayirdir bir problemin mi var neden bana ikram etmiyorsun diyemiyor musunuz?
Yahu anlamasin ama siz soyleyin icinizde kalmasinOyle insanlar degil diyecegim simdi yine ayrim yapiyorsunuz diceksiniz oyle laftan sozden anlayacak kisi biri degil ya
Yahu anlamasin ama siz soyleyin icinizde kalmasin
Ayrica anlasilmyacak birsey yok , neden diyr soracaksiniz bu kadar basit
Acaba soğuk falan davrandınız ya da farketmeden kalplerini mi kırdınız da yanlış mi alaşımdınız diye sordum.Kaynimla degildi .
Gorumcelerim lede kv yuzunden.kusuzyaptim emin olun yaptim
Acaba soğuk falan davrandınız ya da farketmeden kalplerini mi kırdınız da yanlış mi alaşımdınız diye sordum.
Ne yapacağınız konusunda fikrim yok ama yapmamanız gereken bir şey var o da; whatsapp durum mesajı yapmayın. Onlara yönelik Komik şeyler bile paylaşsanız , onları taktığınız anlamına gelir
Bu işler zor evet...Konussam anlmiycaklar .
Suussm gonlum razi degil canim yaniyo
Bu işler zor evet...
O zaman uzağa taşınma şansınız varsa öyle yapın
İş icabı falan , imkanınız yok mu
Başedemiyorsanız çözüm manasında demiştimYok malesef eşimin oyle düsunceside yok.olsada zaten tayini çok zor bir meslek.
Ben tasinmak istemiyorum ki sadece had bildirmek istiyorum..Çunku hazmedemiyorum.
Ben de bunu yazacaktimNe mesaji yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?