Bir gune 2 konu busefer..Kaynim ..akil verin

Ben

Ben de bunu yazacaktim
Esin kenara cekip..yengene neden boyle davraniyorsun ayip oluyor..

Neden demiyor?

Suan gizli kamerayla izleniyorum hissine kapildim.
Esim simdi geldi kizimi yatirdığim odaya neyin var ne sorunun var kim nededi diye usteledi sordu .
Hatalilar biliyorum ama ne yapayim mecburuz dedi.hadi gel ne derdin varsa gel ortalarina soyle dedi. Bayada israr etti.
Ama ben hayir dedim.
Cunku bu sinirle cok kaba olabilirdim.Mecburiyetimizde surdan geliyor.
Kp yatalak hasta ondan dolayi iletisimi kesemeyiz tam olarak.
Ama suan cok sinirliyim.

Bence durumunuza 5 kuruşluk adama 10kuruş değer verirsen gelir 10kuruşa seni satar gibi bişey yazabilirsin

Sallamayin gorusmeyiň keyfinize bakın eşinizle de gösterin yaptığı şeyleri zaten yanınızda olursa bu hareketler den sonra görüşmenizi istemez

Valla ben de gorumcemle konusmuyorum. Cay dagittim ona vermedim. Kahve dagittim onu es gectim.
Mevzularinizin icerigini bilemicem ama sen de yok say. Gülumse hicc orali olma.

O kadar insan varken kaynın neden herkese şeker tutuyor? ya da kaynanan falan varken onun yemeğe davet etmesini beklemek ne alaka? davetiye mi.lazım o evde yemeğe oturmanız için ya da hizmet mi etmeli zaten mesafeliymişsiniz yok şeker vermedi yok yemeğe çağırmadı falan çocuk musunuz whatsapptan laf sokmak nedir yani başka işiniz mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…