Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

Erkek arkadaşımla muhabbete girer hakkımdaki düşünceleri iice bi öğrenirdim gerçi hayatta bahsetmezdi bşka bir erkeğe benden ama bişeklde alırdım ağzından sonrasında malumm şu erkklerin kabına sığmayan zaaflarından bi denemek isterdim elbet =))

istediğim gibi gezer tozardım.

yatağa atardım bi kız. ne hissediyo acaba erkekler birliktelik sırasında, onu anlayabilmek için..

sorumsuzca davranır hayatımı yasardım onlarda kadın olsunmu bir günlügüne? ev yemekleri temizlik derken bende keyfime bakarım!!!!

eşimle mahallede takılırdım, "hacı, evlilikten bahsetsene biraz" diye ağzını arardım..idda kuponu doldurur at yarışı izlerdim birlikte transfer geyiği yapardım...küfürlü espriler yapar sağa sola sataşırdım...

üstüme bişey giymeden gezerdim evde
kahveye giderdim ortamı çok merak ediyorum :)
sonra sex shop a giderdim içindekiler nası bişi görmek lazım
bide hazır erkek olmuşum bakirelik falan derdi yok takılırdım işte

yolun ortasinda bacak arami kasirdim, pantolonumu cekistire cekistire..

duvara cisimle ismimi yazmaya calisirdim..

nişanlımla tanışıp hatun muhabbeti yapardım. tepkisine bakardım sırnaşık şey

erkekler kadınlarla düşüp kalkınca sayılıyo ama erkek olcaklarında napcakları sorulunca da aytardım ederdim deniliyo

yav kardeşim erkeklik böyle bişi demekki dhaa olmayı düşününce bile alıyo içine -tatlicadiarzu-

valla ben karaköyü çok merak ediyorum (anlarsınız ya) gider orayı bir kolaçan ederdim ama bişi yapmazdım kaydirigubbakcemile3

heralde onume baka baka yururdum acep kasıgımdakı organ nası duruo diye hahaha :)) arada kosar zıplar egilir comelir ,duruma göre harekletler yapardım ,, ben bu hareketleri yaptıkca pipim bacaklarımda sıkıscakmı diye beklerdim :))))

sevgılımı yoldan cıkması ıcın ayartmaya calısırdım
bırde bu ruslar napıyorda bızım erkekler agızlarının ıcıne dusuyor dıye merakımdan o merakımı gıderırdım

valla ben karaköyü çok merak ediyorum (anlarsınız ya) gider orayı bir kolaçan ederdim ama bişi yapmazdım kaydirigubbakcemile3

Bende İzmir Tepeciği merak ediyorum,nasıl hatunlar nasıl karşılıyorlar merak ediyorum tövbe tövbe bişi yapmam da merak sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…